Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 175

Θέμα: Gsx-r 750 - ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΤΟΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙΣ ΣΥΓΧΡΩ
    Παιδιά εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο. Πάντως χθες είδα με τα μάτια μου σπασμένο πλαίσιο από ΖΧ 636. Μου είπανε ότι το έπαθε από σούζες. Το παλικάρι αγόρασε καινούριο πλαίσιο από την εταιρία και ξαναμοντάρισε το μηχανάκι. Το σπάσιμο είναι παρόμοιο με αυτό του GSXR αλλά το πλαίσιο δεν έχει κοπεί εντελώς. Εγώ πάντως το θεωρώ απαράδεκτο να δίνουμε τόσα χρήματα και τα μηχανάκια να σπάνε κατ΄αυτό τον τρόπο.
    ΠΩΛΕΙΤΑΙ HONDA CBR 1000RR '05

Ζητείται παπί HONDA INNOVA

Ή λέγε τι σιγής κρείτον ή σιγήν έχε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αντιγράφω απ΄το bikenet

«Κατευθειαν στο ψητο....

πριν απο στροφη,,,, κατεβαζει απο 4η σε 3η λιγο αγαρμπα.... του κουναει.... κι οπως στριβει βλεπει πετρα μπροστα του..... γραπωνει τα φρενα αλλα δεν προλαβαινει να την αποφυγει με αποτελεσμα να πεσει πανω της....

αποτελεσμα??? πεφτει κατω... ευτυχως χωρις να παθει κατι.... πλησιαζει το μηχανακι .... και εκθαμβος βλεπει το πλαισιο κομμενο εντελως κι απο τις δυο πλευρες στις ραφες!!!

προφανως πεφτωντας στα φρενα συμπιεστηκα πολυ το πηρουνι... και χτυπωντας στην πετρα εφαγε ολη τη δυναμη το πλαισιο.......

σκεφτεται να κανει μηνυση.... μιας και καινουριο πλαισιο να του βαλουν η και καινουριο μηχανακι.... δεν θελει να το ξανακαβαλησει φυσικοτατα!!!

υ.γ. δεν κανει καθολου σουζες... και δεν εχει τρακαρει ποτε!

φυσικα ολοι φανταζεστε την επικινδυνοτητα της καταστασης.... . σε φαση αρχιζω και σκεφτομαι κι εγω το δικο μου...... μηπως και το δωσω...»

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k750.jpg 
Προβολές:	771 
Μέγεθος:	89,7 KB 
ID:	106242
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ρε σεις όλοι με τα τζίξερ δεν ανησυχήτε που βλέπετε αυτές τις φωτό? δεν φοβάστε ότι η επόμενη μηχανή μπορεί να είναι η δικιά σας?

ρε ζεύκα-θα μου πείτε-και τι να κάνουμε? σωστό και αυτό...

ένας από τους λόγους που δεν πήρα τζίξερ είναι εξ'αιτίας αυτού του θέματος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αντιγράφω απ΄το bikenet

«Κατευθειαν στο ψητο....

πριν απο στροφη,,,, κατεβαζει απο 4η σε 3η λιγο αγαρμπα.... του κουναει.... κι οπως στριβει βλεπει πετρα μπροστα του..... γραπωνει τα φρενα αλλα δεν προλαβαινει να την αποφυγει με αποτελεσμα να πεσει πανω της....

αποτελεσμα??? πεφτει κατω... ευτυχως χωρις να παθει κατι.... πλησιαζει το μηχανακι .... και εκθαμβος βλεπει το πλαισιο κομμενο εντελως κι απο τις δυο πλευρες στις ραφες!!!

προφανως πεφτωντας στα φρενα συμπιεστηκα πολυ το πηρουνι... και χτυπωντας στην πετρα εφαγε ολη τη δυναμη το πλαισιο.......

σκεφτεται να κανει μηνυση.... μιας και καινουριο πλαισιο να του βαλουν η και καινουριο μηχανακι.... δεν θελει να το ξανακαβαλησει φυσικοτατα!!!

φυσικα ολοι φανταζεστε την επικινδυνοτητα της καταστασης.... . σε φαση αρχιζω και σκεφτομαι κι εγω το δικο μου...... μηπως και το δωσω...»

τα ομορφα μηχανακια .....ομορφα σπαζουνε!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αντιγράφω απ΄το bikenet

«Κατευθειαν στο ψητο....

:a53: :a53: :a53: :a53:

ρε θα μας κανετε να μην κλεινουμε ματι ολη την νυχτα!

Παλαιό μέλος

Σιγα μην ανησυχησω...

Καλησπερα,

Δεν υπαρχει περιπτωση να ανησυχησω για το εαν θα σπασει η μηχανη αμα πεσω, οταν πεφτεις με τετοια μηχανακια υπαρχει καλη περιπτωση να μην σηκωθεις ξανα (το λεω λογω των χιλιομετρων που μαζευουν πανευκολα), το ιδιο εχω να πω και σε ολους τους υπολοιπους εδω....

Ενταξει, θα ηθελα πολυ να ειχα μια μηχανη που να την ριχνω και να μην χαλαει με τον ιδιο τροπο που θα ηθελα και ενα κινητο που να μην χαλαει και ενα αμαξι που να τρακαρει και να μην παθαινει τιποτα κτλ κτλ, δυστυχως δεν τα σχεδιασαν με αυτον τον γνωμονα, σιγα ομως μην μπω και στην διαδικασια να την πουλησω και να παρω κατι με καλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης απο τουμπα και να χασω και ενα 5χιλιαρο ευκολα......

Α, το οτι το μηχανακι εσπασε στα καλα καθουμενα μου ακουγεται τρελλη μπουρδα, κοιταξτε τα καλαμια καλυτερα..... Εχει σπασει μπροστα μου ενος γνωστου απο την παρεα μου απο τουμπα στο σουνιο και ειδα και ενα στα μεγαρα να σκορπαει αλλα να κοβεται ετσι απλα χλωμο.....

Συμπονω τον τυπα γιατι απο μια πετρα εχασε κανα 5χιλιαρο τουλαχιστον σε ανταλλακτικα (καλαμια + πλασιο + ζαντα + ζημιες τουμπας) αλλα απο την αλλη δεν νομιζω οτι εαν κανει μηνυση σε οποιονδηποτε αλλον εκτος απο τον δημο θα εχει δικιο.........
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: Σιγα μην ανησυχησω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R

Α, το οτι το μηχανακι εσπασε στα καλα καθουμενα μου ακουγεται τρελλη μπουρδα, κοιταξτε τα καλαμια καλυτερα.....
    +1

Πρεπει για καποιο λογο η μηχανη να εφαγε μεγαλο ζορι. Δεν στραβωνουν τοσο ευκολα τα καλαμια.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παιδειά αυτά τα λέγαμε το 80 όταν γράφανε τα περιοδικά τα υπέρ και τα κατά του αλουμινένιου πλαισίου.
    Αυτό που βλέπετε είναι ένα απο τα κατά.
    Είναι στη φύση του υλικού.
    Τρακάρεις σπάει, πάμε γι άλλα.
    Εχει τεράστια διαφορά απο το "εκεί που πηγαίνεις σπάει και σκοτώνεσαι"
    Σε λίγο θα αρχίσουμε να λέμε οτι τα ταμπούρα φρανάρουν καλύτερα στη βροχή και με τους δίσκους σκοτώνεσαι (απο το 80 και αυτή η συζήτηση)

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Σιγα μην ανησυχησω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    +1

Πρεπει για καποιο λογο η μηχανη να εφαγε μεγαλο ζορι. Δεν στραβωνουν τοσο ευκολα τα καλαμια.

Το παιδί που πόσταρε το περιστατικό στο bikenet, λέει ότι η υπόλοιπη ζημιά (καλάμια κλπ) έγιναν ΜΕΤΑ το σπάσιμο του πλαισίου (προφανώς κάπου θα έσκασε). Τουλάχιστον αυτό γράφει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    δεν θα πω πολλα...

Μας εφαγε η αναλογια κιλων ανα ιππο μαγκες...

κοψε απο εδω κοψε απο εκει...

τι παει να πει "κοβεται στην καταπονηση επειδη ηρθε το βαρος μπροστα"

Παμε καλα????
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Καλα στα moto GP με τετοιες τουμπες και προσφυση δε σπανε και εδω σε λιωνουν σα βουτυρο?

Συμβαινει απο οτι φαινεται μονο/περισσοτερο στα GSXR η επι των πλειστων σε αυτα?

Ασχετος παραλληλισμος η τι?

Στο bikenet αναφερθηκε οτι το μηχανακι απλα συρθηκε αλλα για σπασμενο πλαισιο στατιστικως δε πρεπει να ζει ουτε ο οδηγως λογω σφοδροτατης προσκρουσης.

Ανησυχω γιατι δε ξερω αμα συμβαινει το ιδιο με R1 που θα παρω στο 2009.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

Ανησυχω γιατι δε ξερω αμα συμβαινει το ιδιο με R1 που θα παρω στο 2009.
    Κοιτα να δεις......

Η συνεχεια σε λιγο....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Καλα στα moto GP με τετοιες τουμπες και προσφυση δε σπανε και εδω σε λιωνουν σα βουτυρο?

Μη συγκρίνουμε τελείως ανόμοια πράγματα... τα υλικά κατασκευής των μοτοσυκλετών μας είναι σκουπίδια μπροστά σε αυτά των motogp...
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τρυπα στην αποδοση" απο 2000-4000 rpm σε GSX-R 750 '92
    από vvvippperrr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 10:11
  2. GSX-R 750 K6 video...
    από lampros_fazer στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:39
  3. Σπασμένο πλαίσιο κ5 στην ελλάδα