Σελίδα 77 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 27677273747576777879808182 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

YEC Το avatar του/της alexk
    Αχ τι να πείτε... Προσπαθώ να σας καταλαβαίνω.
    Τρελός πόνος να έχεις πάρει το πιο "γρήγορο" μηχανάκι το οποίο μπορεί να πατήσει λακούβα και να κοπεί στα 2.
    Είναι ένα θέμα...
    www.clubcsl.com

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Τρελός πόνος να έχεις πάρει το πιο "γρήγορο" μηχανάκι το οποίο μπορεί να πατήσει λακούβα και να κοπεί στα 2.
    Είναι ένα θέμα...
    Ενα η δυο αποφασισε αρχοντα
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Είναι ένα θέμα...

τυχερος εισαι που δεν εβγαλα φωτο τις μπουκαλες μου οταν σκασανε οι τσιμουχες και ολα αυτα απο τα σουζιδια

δε σπαει ουτε απο σουζες ουτε απο ενδο ουτε απο ατομοτα φρεναρισματα....

τωρα αμα τρακαρεις με 200 ι πεσει στο τοιχο ι το πατισει φορτηγο οπως ειπε ενας.... μου το πατησε φορτιγο και εσπασε το πλεσιο ε τι θες να κανει ρε μεγαλε να σπασει ι ροδα απο το φορτηγο ???

εδω εχει ατομα που τα φτιαχνουν 190 και 200 αλογα ροδα και δε σπανε τα πλεσια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1

δε σπαει ουτε απο σουζες ουτε απο ενδο ουτε απο ατομοτα φρεναρισματα....

τωρα αμα τρακαρεις με 200 ι πεσει στο τοιχο ι το πατισει φορτηγο οπως ειπε ενας.... μου το πατησε φορτιγο και εσπασε το πλεσιο ε τι θες να κανει ρε μεγαλε να σπασει ι ροδα απο το φορτηγο ???

εδω εχει ατομα που τα φτιαχνουν 190 και 200 αλογα ροδα και δε σπανε τα πλεσια...
    Του Κώστα το Κ5 στην ευθεία έσπασε πάντως....
    www.clubcsl.com

Του Κώστα το Κ5 στην ευθεία έσπασε πάντως....

δισκολο να το πιστεψω αυτο...

το ειδες με τα ματια σου δλδ ?

δισκολο να το πιστεψω αυτο...

το ειδες με τα ματια σου δλδ ?
    Καλά οκ...
    Το παιδί είναι φίλος.

Με τα παιδιά (Mike και Blitz) που έχουν τα carbon K6, και είμαστε πολύ φίλοι, συζητάγαμε για το θέμα (το παιδί είναι καλός φίλος των παιδιών) και μάλλον οφείλεται σε κάτι άλλο το "κρακ" στην ευθεία.

Τώρα, κάτι άλλα που έχουν κοπεί στο άσχετο (όπως το Κ7 πριν μερικές μέρες) δεν είμαι σίγουρος άν είναι το ίδιο θέμα.
    www.clubcsl.com

ειλικρηνα αυτο το θεμα με τα πλεσια τα βαρεθηκα... δε κανω αλλη συζητηση

σκεψου μονο ενα πραγμα... ποσα gixxer κυκλοφορουν... ειδικα τα κ7 που ξερω καμια 20αρα διαφορετικα μονο εγω αλλα ποσα εχει που δε τα ξερω... μονο στιν θεσσαλονικη

Δεν γινεται να ΣΠΑΝΕ ετσι στα καλα καθουμενα....

και ξες τι αλλο ειναι παραξενο... οτι ακουω συνεχεια εκοψε πλαισιο εκοψε πλαισιο.... αλλα παντα το γραφει αλλος και λεει ενος φιλου το gsxr επαθε αυτο και αυτο γιατι ποτε δε το λεει ο ιδιος οτι του κοπηκε το πλεσιο ? και πως κτλ κτλ κτλ

Νέο μέλος Το avatar του/της iNO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt

στην σειρά GSXR1000 τα Κ5/6 σε σχέση με τα Κ7 έχουν κάποιες διαφορές??
    egw aposo kserw padws to pio "dynato" GSXR einai to K5 kai meta to K6 ta opoio vgazei elafrws pio liga aloga

to K7 pernei aloga dyskolotera apo ta K5, K6

sas metaferw kai to post enos filou (nick:rossi) apo to dragster.gr
    o opoios einai arketa psagmenos epi tou thematos

////////////////////////////////////////////////

Πήρα τηλ γνωστό δυναμόμετρο που μετράει όλα τα δημοσιογραφικά μηχανάκια αλλά και πάρα πολλά ιδιωτών. Με αυτά που άκουσα πήγε να μου πέσει το ακουστικό απο τα χέρια...

Κ7 Stock 161,2Ps
    K7 Arrata Full System 162,7Ps

K7 Stock 160,7Ps
    K7 Yoshimura κοντά τελικά που δίνουν δώρο 160,9Ps

Η μόνη διαφορά ηταν στην απόδοση της καμπύλης που γέμισαν κάποια σημεία. Στο τέρμα της καμπύλης η διαφορά ηταν ανύπαρκτη ακόμα και στην πρώτη μοτοσικλέτα η οποί αμάλιστα συμμετέχει και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας. Αντίστοιχα διάφορα Κ5 με μέσο όρο 160Ps ξεπερνούν τα 168 και πλησιάζουν τα 170 με εξάτμιση και φίλτρο.

Φυσικά ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και ακόμα και οι ίδιοι δεν ξέρουν πως να το εξηγήσουν... Ενώ τα Κ1-2, Κ3-4, Κ5-6 έπαιρναν τόση δύναμη, το Κ7 δεν παίρνει άλογο όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο μηχανικός του συγκεκριμένου μαγαζιού.

//////////////////////////////////////////
    //////////////////////////////////////////

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    ειλικρηνα αυτο το θεμα με τα πλεσια τα βαρεθηκα... δε κανω αλλη συζητηση

σκεψου μονο ενα πραγμα... ποσα gixxer κυκλοφορουν... ειδικα τα κ7 που ξερω καμια 20αρα διαφορετικα μονο εγω αλλα ποσα εχει που δε τα ξερω... μονο στιν θεσσαλονικη

Δεν γινεται να ΣΠΑΝΕ ετσι στα καλα καθουμενα....

και ξες τι αλλο ειναι παραξενο... οτι ακουω συνεχεια εκοψε πλαισιο εκοψε πλαισιο.... αλλα παντα το γραφει αλλος και λεει ενος φιλου το gsxr επαθε αυτο και αυτο γιατι ποτε δε το λεει ο ιδιος οτι του κοπηκε το πλεσιο ? και πως κτλ κτλ κτλ
    Ακριβώς τα ίδια έλεγα πέρσι κι εγώ......

Μέχρι που συνέβη στον περίγυρο μου (Maron & Blitz είναι επίσης φίλοι) και πείστηκα.

Του χρόνου θα άλλαζα μηχανάκι, ήδη από πέρσι ήξερα τι θα πάρω, φυσικά GSXR γιατί έχω δει με το 600 Κ4 τι μηχανάκια είναι, πραγματικά με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα. Ούτε τεστ, ούτε γνώμες φίλων, ούτε τίποτα δεν με ενδιέφερε, με του που ξεπλήρωνα το 600 έπαιρνα τον επόμενο μήνα το 1000. Αλλά όχι ρε φίλε, να έχουν συμβεί 2 περιστατικά σε φίλο φίλου που είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ GSXRάκηδες και να πάω μετά να πάρω κι εγώ....... Απλά δεν παίζει το πράμα αυτό!

Και καλά να πεις εγώ έχω φράγκα και δεν με νοιάζει να σπάσει, θα πάρω άλλο, οκ, δεκτό (αν και πόσοι είναι αυτοί που δεν τους νοιάζουν 15000?...) αλλά αν, λέω αν, χτύπα ξύλο και κουνήσου από τη θέση σου, σου σπάσει σε καμιά παρατεταμένη στον Μπράλο πχ με καμιά 200άρα τι κάνεις? Και πες ζεις να πεις την ιστορία, ποιος θα σε πιστέψει ότι έπεσες γιατί έσπασε και δεν έγινε το ανάποδο?!?

Το έψαξα πολύ φίλε, και σε τοπικά και σε ξένα φόρουμ, πίστεψε με, το γεγονός ισχύει. Δυστυχώς.

Το παιδί το λένε Κώστα Τσ.... (δεν γράφω το επίθετό του για προφανείς λόγους).
    Στείλε μου με ένα pm το τηλ. του να σε πάρουμε τηλ. παρέα.
    Και δεν είναι φίλος φίλου. Είναι φίλος, κοινώς πάμε για καφέ, για φαγητό, για Motogp κτλ. κτλ.
    Εκτός άν έγινα και ψεύτης ξαφνικά.
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Ακριβώς τα ίδια έλεγα πέρσι κι εγώ......

Μέχρι που συνέβη στον περίγυρο μου (Maron & Blitz είναι επίσης φίλοι) και πείστηκα.

Του χρόνου θα άλλαζα μηχανάκι, ήδη από πέρσι ήξερα τι θα πάρω, φυσικά GSXR γιατί έχω δει με το 600 Κ4 τι μηχανάκια είναι, πραγματικά με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα. Ούτε τεστ, ούτε γνώμες φίλων, ούτε τίποτα δεν με ενδιέφερε, με του που ξεπλήρωνα το 600 έπαιρνα τον επόμενο μήνα το 1000. Αλλά όχι ρε φίλε, να έχουν συμβεί 2 περιστατικά σε φίλο φίλου που είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ GSXRάκηδες και να πάω μετά να πάρω κι εγώ....... Απλά δεν παίζει το πράμα αυτό!

Και καλά να πεις εγώ έχω φράγκα και δεν με νοιάζει να σπάσει, θα πάρω άλλο, οκ, δεκτό (αν και πόσοι είναι αυτοί που δεν τους νοιάζουν 15000?...) αλλά αν, λέω αν, χτύπα ξύλο και κουνήσου από τη θέση σου, σου σπάσει σε καμιά παρατεταμένη στον Μπράλο πχ με καμιά 200άρα τι κάνεις? Και πες ζεις να πεις την ιστορία, ποιος θα σε πιστέψει ότι έπεσες γιατί έσπασε και δεν έγινε το ανάποδο?!?

Το έψαξα πολύ φίλε, και σε τοπικά και σε ξένα φόρουμ, πίστεψε με, το γεγονός ισχύει. Δυστυχώς.

καλα ολα αυτα... αλλα εσυ πως το εξηγεις το αλλο..

οτι εγω ξερω πολλα ατομα που τρακαραν κτλ με κ5 κ6 και κ7 και τπτ δεν επαθε το πλεσιο.....

πριν κανα μηνα που ητανε τα dragster στο πολυκαστρο... πηγε ενα παιδι με κ6 2 η ωρα το βραδυ επειδη οι μλκσ δε κλεισανε τι πιστα... αυτος τιν ειδε ανοιχτη και μπικε να δοκιμασει το μηχανακι του... εμεις κοιμομασταν στις σκηνες και ακουμε το μηχανακι και ξυπναμε το δινει μια κανονικα... και το δινει μια μετα αναποδα... πηρε δλδ αναποδα τι πιστα και επειδη το εδωσε παραπανω απο οσο επρεπε... δε προλαβε να σταματησει και επεσε πανω στις κελκιδες με 200+++ τρελες τουμπες εκανε το μηχανακι και αυτος επαθε μεγαλη ζημια.... παλευει για τη ζωη του τωρα... ηρθαν ασθενοφορα κτλ τον πηραν μετα...

παμε και βλεπουμε το μηχανακι εμεις μετα... οταν λεω δεν ειχε μεινει τπτ τπτ.... ολα σπασμενα... αλα το γαμημενο το πλεσιο δεν εσπασε....

δεν ηθελα να το πω αυτο το παραδηγμα... αλλα...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Είναι ένα θέμα...
    ΧΜΜΜΜ... ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΕΕΕΕΕ...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	shakey2.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	106296
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Όνομα:	sh4.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	100,0 KB 
ID:	106297
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    ΧΜΜΜΜ... ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΕΕΕΕΕ...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ?
    Φωτό την ώρα που προσγειώνεται υπάρχει..;

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ......

Όνομα:	shakey1.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	106298

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ