Δεν βαζεται και μια τιμουλα σε καθε ενα διπλα να ξερουμε και εμεις οι νεοι??Γιατι ζυγωνει και ο καιρος που πρεπει να αλλαξω και εγω!:smilea:
![]()
Τιμούλες παίζουν πολλές απλά πρέπει να ρωτήσεις στην πόλη σου σε τι τιμή μπορείς να τα βρεις.
pirelli dragon supercorsa pro sc1/2 για τον καιρο τωρα, παιζουν σε τιμη αγνωστου κοντα στο 400αρι (λιγο πανω λιγο κατω...) για διαστασεις 120/70,190/55
Χιντ: δεν ειναι για εκκινησεις (υπερθερμαινονται και μετα απλα το κοντερ γραφει χλμ και εσυ εισαι στο ιδιο σημειο) και δεν κανουν για ταξιδια κτλ... Χωρις καγκουριες μου βγαζουν τοσα χλμ οσο ενα οποιοδηποτε ζευγαρι, τα φρενα ειναι απιθανα, στο βρεγμενο ειναι καπως χειροτερα (επιβιωνεις παρ ολα αυτα) και δεν τους αρεσει να πατανε γραμμες, α και στην πιστα ειναι απο τα καλυτερα
Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες![]()
Ημουν αναμεσα στα Pirreli diablo3 και στα Μichelin P.Power 2ct .Tελικα εβαλα τα Michelin (380)
λογω τιμης και πιστευω οτι θα μου βγαλουν περισσοτερα χιλιομετρα...