Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 194

Θέμα: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Φωτογραφίες από δικά μας ατυχήματα με τραυματισμούς, σπασμένα πόδια, ακτινογραφίες κλπ είναι αντιφατικές με την ιδέα... Υποτίθεται ότι εμείς τους λέμε πώς θα σωθούν άμα φοράνε τον εξοπλισμό. Αν είναι να τους δείξουμε πώς καταλήξαμε στο ΚΑΤ ντυμένοι σαν αστακοί, τότε θα τους πείσουμε είναι ότι οι μηχανές είναι γενικώς επικίνδυνες...
    Πιθανόν, αλλά δυο-τρεις μαρτυρίες ανθρώπων που τη γλύτωσαν με λίγα (Maira, Bartlal) επειδή φορούσαν εξοπλισμο θα βοηθήσουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Φοβερή πρωτοβουλία Βαγγέλη,σε παρακαλώ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι έστω και από μακρυά να με υπολογίζεις 100% μέσα,σε οτιδήποτε χρειαστείτε
    Fortis Fortuna Adiuvat

Φωτογραφίες από δικά μας ατυχήματα με τραυματισμούς, σπασμένα πόδια, ακτινογραφίες κλπ είναι αντιφατικές με την ιδέα... Υποτίθεται ότι εμείς τους λέμε πώς θα σωθούν άμα φοράνε τον εξοπλισμό. Αν είναι να τους δείξουμε πώς καταλήξαμε στο ΚΑΤ ντυμένοι σαν αστακοί, τότε θα τους πείσουμε είναι ότι οι μηχανές είναι γενικώς επικίνδυνες...

κατα κανονα νομιζω τα παιδακια δεν φορανε κρανος
    κ ο βαγγελης ειπε οτι πεθαναν 2 παιδια

το θεμα ειναι οτι καποιος με εξοπλισμο χτυπησε αλλα ΕΖΗΣΕ
    τα παιδια ανω των 15 καταλαβαινουν τη σημασια της ζωης
    κ ειναι η ηλικια που αρχιζει εσωτερικα να τους φοβιζει ο θανατος

δεν θυμαμαι αν ειπε ο βαγγελης ποτε εγινε το δυστυχημα
    αλλα πρεπει να ειναι προσφατο
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αν είναι να τους δείξουμε πώς καταλήξαμε στο ΚΑΤ ντυμένοι σαν αστακοί, τότε θα τους πείσουμε είναι ότι οι μηχανές είναι γενικώς επικίνδυνες...
    Αυτό προσπάθησα να πω και γω παραπάνω..Με 'ήπιο' τρόπο να δοθούν οι επιπτώσεις της μη χρήσης εξοπλισμού (κράνους κυρίως,αυτό είναι το πρώτο κ 'εύκολο' βήμα)..Στοχος δεν είναι να τρομάξει ο κόσμος και να μπουν την επόμενη πωλητήρια στα μηχανάκια..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Νομίζω ότι η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο,είναι το απόγευμα.Οι πολλοί δεν δουλεύουν όπως και οι περισσότεροι από εμάς φαντάζομαι.
    Το ιδανικό δε,θα ήταν να γινόταν η ομιλία προς τούς γονείς και,το επόμενο πρωί,στα παιδιά μέσα στο σχολείο..
    Αυτό βέβαια εξυπακούεται διανυκτέρευση,εκτός και αν γίνει αντίστροφα (πρώτα στα παιδιά δηλαδή)οπότε η επιστροφή στην Αθήνα μπορεί να γίνει το βραδάκι.

Η καθημερινή δηλαδή είναι η ιδανική περίπτωση.Το θέμα είναι αν μπορείτε εσείς.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Θάνο εγώ δεν μιλώ για σπλάτερ καταστάσεις αλλά για συγκριτικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Νομίζω ότι η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο,είναι το απόγευμα.Οι πολλοί δεν δουλεύουν όπως και οι περισσότεροι από εμάς φαντάζομαι.
    Το ιδανικό δε,θα ήταν να γινόταν η ομιλία προς τούς γονείς και,το επόμενο πρωί,στα παιδιά μέσα στο σχολείο..
    Αυτό βέβαια εξυπακούεται διανυκτέρευση,εκτός και αν γίνει αντίστροφα (πρώτα στα παιδιά δηλαδή)οπότε η επιστροφή στην Αθήνα μπορεί να γίνει το βραδάκι.
    η πρόταση μου ήταν για παρασκευή πρωί στα παιδιά και για απόγευμα Η πρωί Σαββάτου στους γονείς. έτσι οι περισσότεροι με μία μερα απουσία απο την δουλειά τους θα πέρναγαν ένα ΠαρασκευοΣαββατο- (Κύριακο? όσοι 'θέλαν) στον Πόρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Καθημερινή και επιστροφή αυθημερον δεν παίζει Βαγγέλη.

Αφού θα πρέπει να πάρουμε άδεια ούτως ή άλλως ας δούμε πως θα την εκμεταλλευτουμε

Επίσης πρέπει να διαχωρίσουμε τις δύο εκδηλώσεις και που χρειάζεται και η "συμμετοχή" (παρουσία) των πολλών, πλην αυτών δλδ που θα μιλήσουν και του εισηγητη (aka Βαγγέλης )

Δευτέρα θα σας πω μερικές άλλες ιδέες και χρονοδιαγράμματα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πολλοι εχουμε πει περιτα πραγματα και συνγκεκριμενες προτασεις.
    Καποιος ειπε:Να ειμαστε διαλακτικοι.
    Μια μετρια ή αντιθετη (για την προσωπικη μας αποψη) προτοβουλια ειναι καλητερη απο το τιποτα.
    Ας γινει κατι κι ας μην ειναι τελειο.Σημασια εχει να γινει η αρχη.
    Ας αποδεχτουμε καποιον "οργανωτη".Ειναι ο Χορνετ; ό χ; ό ψ; ΟΚ
    Κι ας ακουμε ,ας περιμενουμε και οι προτασεις μας ολες ας εκτεθουν σε ενα πλαισιο ορισμενο απο τους διαχειρηστες.
    Ας φιλτραριστουν οι προτασεις μας.κι ας μην συμφωνουμε πληρως.

Η ελευθερη βουληση,η ελευθερια μας γενικοτερα δεν αξιζει ΤΙΠΟΤΑ αν δεν μπορουμε να την υποταξουμε σε μια καλη ιδεα,ενα στοχο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Θάνο εγώ δεν μιλώ για σπλάτερ καταστάσεις αλλά για συγκριτικά
    Ναι δεν είπα για τη δική σου πρόταση. Ένα ατύχημα των motogp είναι παραστατικό χωρίς αίματα και τα σχετικά. Είπα για τις πρώτες ιδέες που ακούστηκαν να μαζέψουμε δικές μας φωτογραφίες με τραυματισμούς.
    Θάνος..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Trooper , catmaster , και λοιποι που εισασταν στη κυκλοφοριακη αγωγη ,ειδατε τιποτα δεν παει χαμενο.

Εκανα μια πρωτη κρουση σε bart στο να ερθει και να δειξει τα ρουχα-κρανος τι παθαν απο την πτωση και ο ανθρωπος ειναι μια χαρα...το θεμα δεν ειναι να δειξουμε εικονες φρικαλεες αλλα να δειξουμε-αποδειξουμε την χρησιμοτητα του εν λογω εξοπλισμου...ισως και καποιο υλικο απο κατασκευαστες αμα καταφερουμε να βρουμε

Μια παρασκευη ειναι μια χρυση μερα για αρκετους απο εμας εαν συμφωνει και ο βαγγελης τοτε ωραια αλλιως θα πρεπει να βρουμε μια λυση αλλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Trooper , catmaster , και λοιποι που εισασταν στη κυκλοφοριακη αγωγη ,ειδατε τιποτα δεν παει χαμενο.
    ηδη παναγιωτη εχω μιλησει με τροοπερ και εχει καποιες ιδεες καλες

ακη δεν τηλ σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ...ισως και καποιο υλικο απο κατασκευαστες αμα καταφερουμε να βρουμε
    μια καλή ταινιούλα είναι αυτή με το ειδικό τζιν (εσκουαιρ)που σέρνουν κάποιον

Αν και το εχω πει στον Βαγγελη θα το πω και εδω τωρα που εχουν κουλαρει και τα πραγματα λιγο....
    Θελω πολυ να βοηθησω....ειδικα επειδη και γω ειμαι μικρος ισως να μπορεσω να προσεγγισω καλυτερα τους πιτσιρικαδες....Δηλωνω συμετοχη λοιπον...

Αρκετοι με ξερετε,Σταθη εσυ με ειδες και στην εκδρομη πως ειμαι σαν οδηγος.
    Οπου κρινετε οτι μπορω να βοηθησω ας μου πειτε.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στους δρόμους
    από jp79 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 13:30
  2. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  3. Πώς ειναι τα πράγματα στις δουλειές σημερα;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ