Σελίδα 22 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 427

Θέμα: Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Το αρχικό μύνημα του dolmas !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Γεια σας!Ειμαι 23 χρονων και η μονη μου εμπειρια απο μηχανες μεχρι στιγμης ειναι οι μηχανες κουρεματος και του φραπε!Οδηγω απο τα 18 μου αυτοκινητο,δεν ειχα κανενα ατυχημα,οδηγω συνετα κτλ και αυτο το ξερουν οι δικοι μου!
    Το θεμα ειναι οτι προχθες τους ειπα οτι λεω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι αλλα αυτοι αρχισαν τα "ουτε να το σκεφτεσαι" "θα μας κανεις να πεθανουμε απο την στεναχωρια" και αλλα τετοια που με εκαναν να νοιωθω τυψεις...
    Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει αλλα επειδη εχω χασει ξαδερφο απο μηχανη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα...θα μου πειτε τωρα 23 χρονων εισαι κανεις οτι θελεις αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι ακομα μενω μαζι τους,θα σπουδαζω αλλα 2-3 χρονια,μου εχουν παρει και αμαξι κτλ
    Πως να τους πεισω ρε σεις?Καμια ιδεα?Να βγαλω στα κρυφα διπλωμα?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι δεν καταλάβατε ? Γιατί τον κράξατε? Τι σας έφταιγε?

Εγώ προσωπικά θα του έλεγα λόγω του ότι είναι μικρός να το ξανασκεφτεί ή να το
    καθηστερήσει λίγο ή κάτι τέτοιο γιατί σπουδάζει ακόμα γιατί αυτό γιατί εκείνο γιατί το άλλο
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΤΟ! Λαμβάνω υπ'όψιν και του τι μυαλά κουβάλαγα εγώ
    στην ηλικία του θα του έλαγα καθαρά ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!
    Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έκραζα έτσι!

Τώρα για κάτι λόγια του στύλ φλώρια κότες φραγγόκοτες λούγκρες !
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !

Και κάτι τελευταίο !
    Για κάποιους εδώ όλοι οι άλλοι είναι λούγκρες :a5:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΑ !

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Το αρχικό μύνημα του dolmas !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Γεια σας!Ειμαι 23 χρονων και η μονη μου εμπειρια απο μηχανες μεχρι στιγμης ειναι οι μηχανες κουρεματος και του φραπε!Οδηγω απο τα 18 μου αυτοκινητο,δεν ειχα κανενα ατυχημα,οδηγω συνετα κτλ και αυτο το ξερουν οι δικοι μου!
    Το θεμα ειναι οτι προχθες τους ειπα οτι λεω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι αλλα αυτοι αρχισαν τα "ουτε να το σκεφτεσαι" "θα μας κανεις να πεθανουμε απο την στεναχωρια" και αλλα τετοια που με εκαναν να νοιωθω τυψεις...
    Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει αλλα επειδη εχω χασει ξαδερφο απο μηχανη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα...θα μου πειτε τωρα 23 χρονων εισαι κανεις οτι θελεις αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι ακομα μενω μαζι τους,θα σπουδαζω αλλα 2-3 χρονια,μου εχουν παρει και αμαξι κτλ
    Πως να τους πεισω ρε σεις?Καμια ιδεα?Να βγαλω στα κρυφα διπλωμα?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι δεν καταλάβατε ? Γιατί τον κράξατε? Τι σας έφταιγε?

Εγώ προσωπικά θα του έλεγα λόγω του ότι είναι μικρός να το ξανασκεφτεί ή να το
    καθηστερήσει λίγο ή κάτι τέτοιο γιατί σπουδάζει ακόμα γιατί αυτό γιατί εκείνο γιατί το άλλο
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΤΟ! Λαμβάνω υπ'όψιν και του τι μυαλά κουβάλαγα εγώ
    στην ηλικία του θα του έλαγα καθαρά ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!
    Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έκραζα έτσι!

Τώρα για κάτι λόγια του στύλ φλώρια κότες φραγγόκοτες λούγκρες !
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !

Και κάτι τελευταίο !
    Για κάποιους εδώ όλοι οι άλλοι είναι λούγκρες :a5:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΑ !
    Παιδιά οι απόψεις όλων μας εκφράστηκαν και ο καθένας πιστεύει ό,τι πιστεύει και δεν πρόκειται κανείς μας να αλλάξει γνώμη απ`ότι κατάλαβα. Κανείς δεν παραδέχθηκε κάποιο λάθος που ενδεχομένος έκανε και το κυριώτερο κανείς δεν παραδέχθηκε ότι μπορεί να έκρινε επιπόλαια κάποιον συνφορουμίτη (όπως ήταν και ο Dolmas από την στιγμή που έκανε εγγραφή!)

Απο την στιγμή που τα προφανή αυτά δεν γίνονται αντιληπτά και δεν ακούστηκε έστω μια συγνώμη ή ένα παρόμοιο ποστ από τον οποιονδήποτε, νομίζω να το λήξουμε εδώ!

Φιλικά προς όλους!
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παραιτουμαι...

αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει το νοημα και την υπαρξη του forum τοτε καλα κανει και φευγει.
    (δεν θελουμε ουτε να στεναχωριεται-παρεξηγειτε κανενας, ουτε να γεμιζουμε σελιδες επι σελιδων για ενα θεμα που τελικα δεν βγαζει πουθενα)

*κατα την γνωμη μου*
    για να μπεις σ'ενα τετοιο χωρο (αφου λες οτι εισαι παντελως απειρος) παρακολουθεις λιγο το forum....κοβεις απαντησεις, αντιδρασεις κ.λ.π. βλεπεις πως απαντουν καποια συγκεκριμενα μελη (afrotwin) και μετα αν εισαι "συμφωνος" με ολα αυτα, γραφεσαι και postareis το προβλημα-ανησυχια-μ@λακια σου!!

ελπιζω το παιδι να διαβαζει και να αποφασισει τελικα τι ειναι καλυτερο γι'αυτον και τους γονεις του!

:a026:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    για να μπεις σ'ενα τετοιο χωρο (αφου λες οτι εισαι παντελως απειρος) παρακολουθεις λιγο το forum....κοβεις απαντησεις, αντιδρασεις κ.λ.π. βλεπεις πως απαντουν καποια συγκεκριμενα μελη (afrotwin) και μετα αν εισαι "συμφωνος" με ολα αυτα, γραφεσαι και postareis το προβλημα-ανησυχια-μ@λακια σου!!
    Eίναι αυτό το "κι αν σου κάτσει;" που λένε

Εγώ ας πούμε είχα πολύ θερμή υποδοχή :o

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Eίναι αυτό το "κι αν σου κάτσει;" που λένε

Εγώ ας πούμε είχα πολύ θερμή υποδοχή :o

εσεις ησασταν αξιαγαπητος κυριε μου...

απο τα πρωτα "προβατα"θυμαμαι...
    :rotflmao: :rotflmao:

εσεις ησασταν αξιαγαπητος κυριε μου...
    απο τα πρωτα "προβατα"θυμαμαι...
    Ω μα κι εσείς μεσιέ με γοητεύσατε ιδιαίτερα στην πρώτη μας επαφή !

(ιντερνετική λέμε ε! ) :rotflmao:

Ρε λες να πούμε στα νέα μέλη να ξεκινάνε τα ποστς τους με το "ΜΠΕ" μπας και ; :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smilley fucking sheep.gif 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	2,8 KB 
ID:	106291

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ω μα κι εσείς μεσιέ με γοητεύσατε ιδιαίτερα στην πρώτη μας επαφή !

(ιντερνετική λέμε ε! ) :rotflmao:

Ρε λες να πούμε στα νέα μέλη να ξεκινάνε τα ποστς τους με το "ΜΠΕ" μπας και ; :rotflmao:
    χαχαχαχαχαχχαα

θα΄χε πολυ γελιο τοτεΝΕΣ!!!

...και ο καραφλουλης ΠΟΛΥ "δουλεια"...
    :rotflmao:

...και ο καραφλουλης ΠΟΛΥ "δουλεια"...
    :rotflmao:
    Έεεεετσι

Σαν πολύ δεν την άραξε το τσομπανόσκυλο ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Φίλε Λαχανοντολμά...

...είσαι μικρός και φλώρος και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που θα πείσεις τους γονείς σου να σου πάρουνε μηχανή.
    Η μηχανή θέλει @@.
    Και ως γνωστόν @@ δεν έχει αυτός που μόχθησε στο σχολείο να μπει σε μία σχολή να πάρει πτυχίο.
    @@ έχει αυτός που τα καλοκαίρια πουλάει καφέδες, η ακόμα καλύτερα αυτός που κουβαλάει τούβλα σε οικοδομή.
    Το να χώσεις 45 βιβλία μέσα στο κεφάλι σου είναι φλώρικο.
    Πιες το γαλατάκι της μαμάς σου λοιπόν και άσε την μηχανή για αυτούς που δεν σπουδάζουνε...δηλαδή αυτούς που πίνανε μπάφους μέχρι τα 18 τους. Αυτοί είναι άντρες και μόνο αυτοί έχουνε δικαίωμα στις μηχανές.

Άμα θέλεις και να ζεις με τους γονείς σου, αλλά και να είσαι μηχανόβιος, πρέπει να σε δεχτεί η μηχανόβια κοινότητα στην αγκαλιά της με ειδική κλήρωση και ψηφοφορία.
    Προηγούνται όσοι δεν έχουνε οικονομική δύναμη οπότε την πούτσησες.
    Άμα θέλεις πάντως, έχω τα κονέ μου εγώ. Ξέρω τον πρόεδρο της μηχανοβιοκοινότητας.
    Οι γονείς του τον ξεχάσανε σε ένα κρουαζιερόπλοιο όταν ήτανε τεσσάρων μηνών και αυτό τόν έκανε τέλειο υποψήφιο για την θέση.

Παρόλαυτα υπενθυμίζω ότι την μηχανή θα πρέπει να την πάρεις με δικά σου λεφτά. Το γράφει ο νόμος, η θρησκεία και το έχει αποδείξει και η επιστήμη.
    Εμείς μπορούμε να σε ενισχύσουμε οικονομικά αφήνωντας σε να μας πλένεις τις μηχανές.
    Τσάμπα μεν...αλλά όλο και κανάς πλυντηριατζής θα σε μαζέψει.

Eρώτηση:
    Τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιέ?
    Γιατί ο Trooper θα χαρεί πολύ να σε πληρώσει να του την πλύνεις.
    Και όταν λέω ΤΗΝ, δεν εννοώ την μηχανή.

Εχθρικά...
    Nikker...
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Φίλε Λαχανοντολμά...

...είσαι μικρός και φλώρος και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που θα πείσεις τους γονείς σου να σου πάρουνε μηχανή.
    Η μηχανή θέλει @@.
    Και ως γνωστόν @@ δεν έχει αυτός που μόχθησε στο σχολείο να μπει σε μία σχολή να πάρει πτυχίο.
    @@ έχει αυτός που τα καλοκαίρια πουλάει καφέδες, η ακόμα καλύτερα αυτός που κουβαλάει τούβλα σε οικοδομή.
    Πιες το γαλατάκι της μαμάς σου λοιπόν και άσε την μηχανή για αυτούς που δεν σπουδάζουνε...δηλαδή αυτούς που πίνανε μπάφους μέχρι τα 18 τους. Αυτοί είναι άντρες και μόνο αυτοί έχουνε δικαίωμα στις μηχανές.

Άμα θέλεις και να ζεις με τους γονείς σου, αλλά και να είσαι μηχανόβιος, πρέπει να σε δεχτεί η μηχανόβια κοινότητα στην αγκαλιά της με ειδική κλήρωση και ψηφοφορία.
    Άμα θέλεις πάντως, έχω τα κονέ μου εγώ. Ξέρω τον πρόεδρο της μηχανοβιοκοινότητας.
    Οι γονείς του τον ξεχάσανε σε ένα κρουαζιερόπλοιο όταν ήτανε τεσσάρων μηνών και αυτό τόν έκανε τέλειο υποψήφιο για την θέση.

Παρόλαυτα υπενθυμίζω ότι την μηχανή θα πρέπει να την πάρεις με δικά σου λεφτά. Το γράφει ο νόμος, η θρησκεία και το έχει αποδείξει και η επιστήμη.
    Εμείς μπορούμε να σε ενισχύσουμε οικονομικά αφήνωντας σε να μας πλένεις τις μηχανές.

Eρώτηση:

Εχθρικά...
    Nikker...

:hypnotize

Chris

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Eρώτηση:
    ειμαι στρειτ φιλε.

ετσι μωρε για την ιστορια και οχι τπτ αλλο επειδη αναφερθηκες προσωπικα σε μενα...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ειμαι στρειτ φιλε.

ετσι μωρε για την ιστορια και οχι τπτ αλλο επειδη αναφερθηκες προσωπικα σε μενα...

straight μπορεί να είσαι τι καθρέφτες έχεις δε μας είπες....

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Φίλε Λαχανοντολμά...

Η μηχανή θέλει @@.

Και επειδή το ξέχασα: +10000000

Chris

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    straight μπορεί να είσαι τι καθρέφτες έχεις δε μας είπες....

εεεμ

εεεεμ

yoshimura το ειπα σωστα???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εεεμ

εεεεμ

yoshimura το ειπα σωστα???

είσαι και ανεπίδεκτος...

είπαμε DOT ΕΥΝΞΛΦΧΔΞΡΔ 3246798ς5325-δεξςβφ/ψδξηαφωςιυς64985646 και κάτι ψηλά
    α, το SAE ξέχασα

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Να πάρω μηχανή και αν ναι ποιά?
    από anathema13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 11:07
  2. Να σας πω τι χρήση θα κάνω να μου πείτε τι μηχανή να πάρω?
    από rider6182 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 12:37
  3. Θέλω τους φίλους μου να βρω
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 09:22
  4. Θελω τους φιλους μου να δω
    από AFTER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 16:03
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19