Nαι αυτοί πέρνουν Ντουκάτι ή GSXR...Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
η και αλλοι που εχουν κουλαμαρα στο δεξι καρπο.....![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ ρε Γιάννη για την υπενθύμιση!![]()
![]()
Nαι αυτοί πέρνουν Ντουκάτι ή GSXR...Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
η και αλλοι που εχουν κουλαμαρα στο δεξι καρπο.....![]()
![]()
![]()
![]()
Nαι αλλά διαλέξαν το 1098 για να έχει περισσότερες πιθανότητες το αυτοκίνητο...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Να ειμαστε λιγο αντικειμενικοι!
Ο dessert εχει δικιο το λεει ξεκαθαρα "το πιο δυνατο V2"
Οσο για το r1 +10000000000000![]()
![]()
Ρε σύ το οτι το μηχανάκι του πήγε και γύρισε Σκοτία δε λέει τίποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ποιά σχόλια;;; Την έχει γνωστός μου και έκανε δικάβαλος, οδηκώς, Ελλάδα-Σκωτία-Ελλάδα.... Δεν μου είπε κάτι... Μάλλον ήταν χαζός και πρέπει να κάνει μερικά χλμ ακόμα...
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...
Το φορτηγό
Πάνω στην καρότσα το Ντουκατι
Πάνω στο Ντουκατι ο φίλος σου με φουλ εξάρτηση ταξιδίου...
Βρέχει...
Ο οδηγός του φορτηγού του φωνάζει "έλα μέσα μωρε, καθηστερημένος είσαι?"
ο Φίλος σου..."Όχι είπα θα πάω Σκοτία με το μηχανάκι μου και θα γυρίσω και θα το κάνω...
:rotflmao:
![]()
Πολλές επώνυμες εταιρείες μεταφοράς οχημάτων μετά απο βλάβη σκεφτονται να αλλάξουν όνομα σε DUCATI ASSISTANCE για να κάνουν χρυσες δουλειές!![]()
ηταν λοιπόν ο Γιωρίκας κι ο Κωστίκας..
λέει λοιπόν ο Γιωρίκας που ήταν μέσα στο σπίτι στον Κωστίκα που ηταν στο μπαλκόνι και βρεχότανε...
- Κωστίκα............έλα μέσα.............βρέχει...........
κι ο Κωστίκας του λέει....
- ΕΕΕ!!!...............και τι έγινε...........κι έξω βρέχει!!!
:rotflmao:
(χωρίς παρεξήγηση απο τους Ποντιακής καταγωγής φίλους ε?)
CALCULATOR ISLAND
Φασκεις και αντιφασκεις φιλε μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Nαι αυτοί πέρνουν Ντουκάτι ή GSXR...
![]()
ειδες τι κανει το τσαι????/![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Το ομορφο ειναι υποκειμενικο, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πιο ομορφο απο το δικο σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Δηλαδή για να καταλάβω εσύ τώρα πιστεύεις ότι έχεις ένα όμορφο και στριφτερό μηχανάκι:rotflmao:
![]()
επειδή γράφει DUCATI εεεεεεεεερε νουμεραααααα![]()
![]()
![]()
Το στριφτερο το εχουν πει αλλοι που ξερουν, οχι εγω.... και σε κλειστη διαδρομη εχουν κλαψει και πολλοι τζασπαν με σσ...
![]()
Α, και αν μη τι αλλο, εχω μηχανακι 2004 το οποιο κυκλοφορει ακομα...........
........το δικο σου???
Μηπως εκλαψες τα λεφτα σου γιατι αλλαξε μοντελο κανα δυο μηνες αφου το αγορασες???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Ναι με κανα '87 250 cc ss εχουν κλαψει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Το στριφτερο το εχουν πει αλλοι που ξερουν, οχι εγω.... και σε κλειστη διαδρομη εχουν κλαψει και πολλοι τζασπαν με σσ...
Δεν υπαρχει αυτο που λες!!!
........το δικο σου???
Μηπως εκλαψες τα λεφτα σου γιατι αλλαξε μοντελο κανα δυο μηνες αφου το αγορασες???
Εγω που εχω r1 '00 θα εχω ολα τα ducati μεχρι μοντελο 2024 τετοια που ειναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εισαι σιγουρος??? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ναι με κανα '87 250 cc ss εχουν κλαψει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν υπαρχει αυτο που λες!!!
Ναι, μαλλον...:a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Εγω που εχω r1 '00 θα εχω ολα τα ducati μεχρι μοντελο 2024 τετοια που ειναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Το ομορφο ειναι υποκειμενικο, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πιο ομορφο απο το δικο σου...
![]()
Το στριφτερο το εχουν πει αλλοι που ξερουν, οχι εγω.... και σε κλειστη διαδρομη εχουν κλαψει και πολλοι τζασπαν με σσ...
![]()
.......το δικο σου???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
[B]Το ομορφο ειναι υποκειμενικο, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πιο ομορφο απο το δικο σου...
Μου αρεσει ο τροπος που οριζεις το υποκειμενικο και το αντικειμενικο......
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
ΟΚ!!!:smilea:
Να γράψω και εγώ κάτι αντικειμενικό ;;;
Λεπόν...
Πάω να πάρω ένα μηχανίδιο naked.
Και επειδή ο idi είναι φίλος ,, παίρνω, λέμε τώρα,ένα Ζ750...
Καλά μέχρις εδω;;;
Αλλά επειδή είμαι "μάτσο" χτυπάω και μία 695...
Πάλι καλά έτσι;;;
Κοιτάω την 695...
Εξάτμιση και φίλτρο γρήγορα.....!!!!!
![]()
Κόστος;;;; Περίπου 750?...
Κοιτάω το Ζ...
...
...
...
...
![]()
...
...
...
...
![]()
:o
Φρένα, σωληνάκια υψηλής, μαργαρίτες δίσκοι, μανέτες, εμπρός ανάρτηση, πίσω ανάρτηση, power commander, μαρσπιέ, φίλτρο, τις akraπες γλήγορα, αμάν και λαιμούς, γρανάζωμα επίσης, το τούμπανο θέλει και νικέλωμα στις ζάντες να δείξει, και από αυτά τα πως τα λένε, λάδια και ελατήρια της ohlins στην μπροστινή, και να κάνω και κάρμπον την ουρά, και να βγάλω το λασπωτήρα, αμάν δεν έβγαλα τους καθρέπτες, για κάνγκουρα θα με περάσουν...
..
...
...κόστος;;...;;;...
....
.....
...... και είμαστε νούμερα, εμείς με τις Ducati...
...
....
...
.....
ρε άντε και ...
............
..................
........................
ΠΑΕΝΕΤΕ...
...ΟΧΙ ρε Π@ΥΣΤΗ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΤΕΛΟ 2008 με νεα αυτοκόλητα στο μαρσπιέ και πρέπει να την δώσω full extra 1999?...
Δέν πειράζει είχα ντούμπανο και δεν είναι Du(s)cati...
Και καλά χιλιόμετρα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Λεποοοοοοοοοοοον............λέω εγώ τώρα μπάς κι' όλα αυτά τα θέλει κανα ευρωσπαικό?Φρένα, σωληνάκια υψηλής, μαργαρίτες δίσκοι, μανέτες, εμπρός ανάρτηση, πίσω ανάρτηση, power commander, μαρσπιέ, φίλτρο, τις akraπες γλήγορα, αμάν και λαιμούς, γρανάζωμα επίσης, το τούμπανο θέλει και νικέλωμα στις ζάντες να δείξει, και από αυτά τα πως τα λένε, λάδια και ελατήρια της ohlins στην μπροστινή, και να κάνω και κάρμπον την ουρά, και να βγάλω το λασπωτήρα, αμάν δεν έβγαλα τους καθρέπτες, για κάνγκουρα θα με περάσουν...
Ενα Ducati ας πούμε για να δείξει μηχανάκι? Και οχι αλυσοπρίονο???????????????????????????
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Λεποοοοοοοοοοοον............λέω εγώ τώρα μπάς κι' όλα αυτά τα θέλει κανα ευρωσπαικό?
Ενα Ducati ας πούμε για να δείξει μηχανάκι? Και οχι αλυσοπρίονο???????????????????????????
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !ΑΜΑΝ!!!
![]()
Μη μου πείς!!!!!....![]()
Πήρε μπροστά το FMX???;;;;
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!!!!!!!
Εχω άδικο παλιο Γιασπανέζε;;;;![]()
![]()
![]()
Πήρε Πήρε !Πήρε μπροστά το FMX???;;;;
Και μετά απλά ζωγράφησε!
Θέλω αντίγραφο της ζωγραφίας...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos