Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 194

Θέμα: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Γιωργακη by all means δεν το συζητω αλλα θα ηθελα μια παρακληση να γινει συλλογικα η προσπαθεια οσο το δυνατον ..περισσοτερα μυαλα περισσοτερες ιδεες καλυτερο αποτελεσμα και μια σοβαροτητα στο σκοπο!!!

Ok count me in τοτεΝες.
    Την Δευτερα δινω ενα μαθημα μεχρι τις 9 το βραδυ.Θα περασω καπακια απο το Δελεαρ να παρευρεθω στην κουβεντα.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και εγω μεσα ειμαι...

υπαρχει και η προσφατη τουμπα...και σε βιντεακι...

το μπουφαν που "καηκε" στον πηχη το εχω..οπως επισης και το χερι μου δεν νομιζω να εχει γιατρευτει οποτε θα ειναι ενα καλο παραδειγμα για το τι μπορεις να παθεις χωρις γαντια με λιγα χλμ.

την Δευτερα θα'μαι Δελεαρ.

over and out.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παιδιά σορυ αλλά δεν μπορω να διαβασω 12 σελιδες!
    Βαγγέλη, προφανως τα εχουν πει λίγο πολυ όλοι και φανταζομαι να συμφωνουν για βοηθεια πολλοι!
    Λυπάμαι για τα παιδιά και στο νου μου ηρθε η κουβεντα καποιου οταν ηρθα το καλοκαιρι στον Πορο και με λεγανε τρελο που ημουν με τα δερματα!
    Anyway, δεν ειναι αυτο το θεμα μας!

Εγω ΟΠΟΤΕ μου πειτε, για μια τετοια φαση ειμαι μεσα!
    Το πιθανοτερο ειναι βεβαια οτι θα δουλεύω, όμως τις ενδιάμεσες ώρες της δουλειάς μου με χαρα θα τις αφιερωσω σε αυτο αν νομιζετε οτι μπορω να βοηθησω!
    Ερχομαι κα<πάκι απο τη δουλειά αν πάτε πρωί και επιστρέφω το βράδυ...ή όπως αλλιώς κανονιστεί!

Απο εδω και περα θα διαβαζω το θρέντ για τα νεότερα ή ενημερώστε με αν ανοιχτει νεο πιο συγκεκριμένο θρέντ με συμμετοχές κτλ!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ για την κίνησή σου αυτή!

Παιδιά εγώ θα κάνω μία πρόταση.Να οριστεί κάποιος συντονιστής της όλης προσπάθειας (ο Βαγγέλης π.χ ή κάποιος άλλος) και να μοιράσει αρμοδιότητες σε εμάς που δεν μπορούμε να έρθουμε λόγω του ότι είμαστε μακρυά.Θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε π.χ βρίσκοντας διάφορες φωτογραφίες στο ίντερνετ ή μεταφράζοντας κάποια ξένα κείμενα που έχουν να κάνουν με την προστασία και την σωστή οδική συμπεριφορά.Αναμένω εντολάς
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

Μια παρασκευη ειναι μια χρυση μερα για αρκετους απο εμας εαν συμφωνει και ο βαγγελης τοτε ωραια αλλιως θα πρεπει να βρουμε μια λυση αλλη
    Η Παρασκευή πράγματι είναι μια χαρά.Το οποίον,θα έρθετε από το πρωί ώστε να προλάβουμε το σχολείο,ναι;
    Κατά τ' άλλα,ο Δήμαρχος θα λείπει αύριο(επιστρέφει το βράδυ)και ο προτζέκτορας συνδέεται με υπολογιστή.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Νομίζω ότι η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο,είναι το απόγευμα.Οι πολλοί δεν δουλεύουν όπως και οι περισσότεροι από εμάς φαντάζομαι.
    Το ιδανικό δε,θα ήταν να γινόταν η ομιλία προς τούς γονείς και,το επόμενο πρωί,στα παιδιά μέσα στο σχολείο..
    Αυτό βέβαια εξυπακούεται διανυκτέρευση,εκτός και αν γίνει αντίστροφα (πρώτα στα παιδιά δηλαδή)οπότε η επιστροφή στην Αθήνα μπορεί να γίνει το βραδάκι.

Η καθημερινή δηλαδή είναι η ιδανική περίπτωση.Το θέμα είναι αν μπορείτε εσείς.
    Count me in as well...

Πολύ όμορφη κίνηση.

ολα ωραια βαγγελη αλλα τα υπολοιπα να τα συζητησουμε και την δευτερα...το να μιλησουμε στο σχολειο εχει καποια θεματα..οπως αδειες κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    το να μιλησουμε στο σχολειο εχει καποια θεματα..οπως αδειες κλπ
    Το γνωρίσω και μην ανησυχείς.Ήδη έχω μιλήσει για την κεντρική ιδέα με Λυκειάρχη και Γυμνασιάρχη και είμαστε ΟΚ.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Θεωρώ πάντως, (και κάποιος άλλος το είπε) ότι όσον αφορά τα παιδιά θα πρέπει με κάποιο τρόπο να μας δούν σαν φίλους τους και όχι σαν καθηγητες που ήρθαμε να το παίξουμε ξερόλες!!!!

Αυτό νομίζω ότι θα το πετύχουμε αν έχουμε λίγο χρόνο πριν τους μιλήσουμε για "επίδειξη" των μηχανών.

Νομίζω!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Γιατί όχι;

Αρκεί να γίνει προσεκτικά,καταλαβαίνοντας ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με συντηρητικά μυαλά και απόψεις και πολύ δύσκολους στο να τίς αλλάξουν.
    Αυτό άλλωστε το πρόβλημα θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας όταν έρθει η ώρα τής ομιλίας.Εύχομαι να τούς κάνουμε να δούν τα πράγματα αλλιώς,

Το καλό είναι ότι ο Δήμαρχος,τον οποίο βλέπουν σαν Θεό, είναι στην ηλικία μου και ανοιχτός σε τέτοιου είδους κινήσεις.Άντε να δούμε.
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν, σας ειπα, δεν διαβασα ολο το θρεντ, όταν φτιάξουμε το συγκεκριμενο προτζεκτ για τον συγκεκριμενο τοπο, θεωρω λογικό, σωστο και αν θελετε καλή ιδέα, να το διαδώσουμε και σε άλλους τόπους, μερη, συλλόγους, περιοδικα κτλ κτλ

ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ κίνηση για ενα φόρουμ και σαφως προτότυπη!
    Κάτι σαν την προτοβουλία που ειχαν παρει αρκετοι απο εδω πριν λιγο καιρο με θεμα το κρανος, στην οποια δυστυχως δεν συμμετειχα!
    Παρεπιπτώντως, το τοτε υλικο μπορει ανετα να ξαναχρησιμοποιηθεί!

Δεν ξερω, σκεψεις κανω!

Ομιλητες θεωρω οτι δεν χρειαζεται να ειμαστε ολοι!
    2-3 άντε 4 ατομα φτανουν!
    Το οτι θα ειμαστε όλοι παρων σε συνδιασμο με αυτους, επιδεικνύοντας τη σωστη εικονα, νομιζω φτανει!
    Μια εικονα, χιλιες λεξεις!

Να τους δωσουμε να καταλαβουν!Δε μπορει, όλοι εμεις να ειμαστε οι μαλάκες αλλά σωοι, και οι άλλοι οι ξυπνιοι!

Αυτα προς το παρων απο τη μερια μου!

Ευχομαι να μη μεινουμε στα λογια!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    με τόσες μαλακίες εδω μέσα.... αντι να αυτοπροστατευτούμε και να μην φτάνουμε στο θεό άσχετα τόπικ... δεν το χα προσέξει...

count me in...
    είμαι μέσα όποτε θέλετε!

Πολυ καλη η ιδεα σας να πατε στον Πόρο, και στην Αθηνα καλο θα ηταν σε Γυμνασια και Λυκεια να ειχαν μια ενημερωση τα παιδια,ειδικα σε αυτες τις ηλικιες (15-16-17) αρχιζουν τα παιδια να ανεβαινουν σε μηχανακια και οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι χωρις διπλωμα και φυσικα χωρις κρανος.

Οκ ρε συ βαγγελη..απλως ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαστε ουτε συλλογος ουτε λεσχη με καταστατικο και οτι θα ερθουμε ως ατομα με καποια εμπειρια στο αθλημα και αυτην την εμπειρια καταθετουμε μαζι με οτι υλικο θα καταφερουμε να μαζεψουμε...συγγνωμη για την επιμονη απλα ξεκαθαριζω λιγο τα πραγματα για να μην βρεθουμε σε εκπληξεις

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στους δρόμους
    από jp79 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 13:30
  2. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  3. Πώς ειναι τα πράγματα στις δουλειές σημερα;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ