Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: βοηθεια απο ειδικους

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Στους τομείς των επιδόσεων, του κρατήματος και των φρένων απλά δεν υπάρχει σύγκριση!!

οκ όπως και στους τομείς βαλίτσα, πεζοδρόμια, λακουβες, θερμοκρασία που βγαίνει από κινητήρα, και ορθια θέση οδήγησης.

Είπαμε εξαρτάται τι θες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    οκ όπως και στους τομείς βαλίτσα, πεζοδρόμια, λακουβες, θερμοκρασία που βγαίνει από κινητήρα, και ορθια θέση οδήγησης.

Είπαμε εξαρτάται τι θες!
    Για την ζεστη δεν ισχυει αυτο που λες.το τρανσαλπ βγαζει λιγο περισσοτερο γιατι εχει 2 βεντιλατερ αριστερα και δεξια και οταν δουλευουν την ζεστη την τρως στα ποδια .Ασε που πισω επιβατης του καιγονται τα ποδια απο την εξατμιση.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Για την όρθια θέση οδήγησης να πώ ότι το Fazer παρόλο που δεν έχει τέτοια, εμένα δεν με κούρασε καθόλου μέχρι και 2,5 ώρες πάνω του! Φυσικά είμαι 26...

Επίσης να προσθέσω μιας και είπε κάποιος για το πόδια του συνοδηγού του τρανσαλπ ότι οι εξατμίσεις του Fazer είναι κάτω από τα χέρια του συνοδηγού.
    Πιστεύω ότι το Τρανσαλπ σαν ον-οφ και γενικής χρήσης μηχανή θα είναι πιο άνετο για 2 άτομα από το Fazer!

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αυτές τις μέρες έτυχε να οδηγήσω και τις δύο μηχανές εναλλάξ στην πόλη και λόγω του τόπικ προσπάθησα να είμαι πιο παρατηρητικός.

Γενικά ισχύουν αυτά που έχουν λεχθεί παραπάνω και τα συνοψίζω με μερικές τροποποιήσεις:

1. Πολύ μεγάλη διαφορά στην άνεση των αναρτήσεων! Με το Fazer το ψάχνεις πολύ και κοιτάς να αποφύγεις τις λακούβες όσο μπορείς, ενώ με το Transalp δεν σε απασχολεί.
    2. Η ροπή του transalp στις χαμηλές δεν κάνει την διαφορά αφού στις ίδιες στροφές το Fazer τραβάει το ίδιο ή και καλύτερα. Γενικά όταν ανεβαίνεις από το fazer στο honda σου φαίνεται απελπιστικά αργό.
    3. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα τελικά ίσως και να προτιμούσα το fazer καθώς είναι πιο μαζεμένο, με πιο μικρό τιμόνι και πατάς πολύ καλύτερα αφού είναι χαμηλότερο. Δεν κόβει όμως το τιμόνι του και τόσο πολύ και ίσως μετά από πολύ ώρα να κουράσει, τα χέρια περισσότερο, η πιο σκηφτή θέση οδήγησης.

Όσο για την βαλίτσα, εγώ στο fazer έχω βάλει και ας είναι άσχημο κατά μερικούς

ενταξει με πεισατε και σας ευχαριστω ολους. Βρηκα πληροφοριες που δεν μπορεις να τις εχεις με ενα απλο test ride. στραφηκα σε αλλες λυσεις, θα αφησω το fazer για του χρονου

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. και άλλη βοήθεια απο δω....
    από tati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 15:41
  2. βοηθεια απο γερμανια!
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2006, 23:09
  3. Συμβουλές από ειδικούς...
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ