Αφρο; Έχεις κρατήσει τηλέφωνο από την ΦΡΑΟΥ ΓΚΕΡΤΑ την νοσοκόμα; Αν της περισσεύει καμμιά ένεση να του τη φερμάρει γιατί το χάνουμε το παιδί![]()
Αφρο; Έχεις κρατήσει τηλέφωνο από την ΦΡΑΟΥ ΓΚΕΡΤΑ την νοσοκόμα; Αν της περισσεύει καμμιά ένεση να του τη φερμάρει γιατί το χάνουμε το παιδί![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εσενα δε σου ξαναμιλαωΑρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Παντως το μοτερ πολυλεει, πιο πολυ απο το βαρετο Ζ που το εχουν πια 6 στους 10 γυμνοι. Που να ξεχωρισεις απο το πληθος. Με αυτο το εργαλειο ομως δεν στην μπαινει κανενας και ειναι και μουνι, ασε που κανει τρομερο σαματα με 1,4 λιτρα και 4 εξατμισαρες! Και η τιμη του δεν πρεπει να ξεπερναει και πολυ το Ζ1000 (κανα δυο τρια χιλιαρικα
το πολυ)
![]()
[/B]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θα πάρω ποτέ γυμνό μηχανάκι θα είναι αυτό γιατί έχει και γαμώ τις σέλες (Τανάσης κοπιράιτ) και γιατί είναι πολύ τούμπανο και θα του κοτσάρω και ένα τουρμπάκι λέμε!!!!
![]()
Αλλά το συγκεκριμένο με τις 4 εξατμίσεις είναι μαλακία!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Κατι τέτοια post διαβάζουν οι Ιάπωνες και αντι να φτιάξουν κανα μηχανάκι της προκοπής μας πουλάνε ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.
![]()
διαβαζουν ε???????Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Κατι τέτοια post διαβάζουν οι Ιάπωνες ..
![]()
oikotsaki batsinila magazaki sagionara
(εφαγαν ποδι τωρα να μη διαβαζουν!!!ακους εκει!! να πανε στα γιαπονεζικα φορουμ!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και καλα τις εξατμισεις τις καταπιαμε!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ???????!?!?!?!![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASTO TO PEDI STIN AGNIA TOUΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
8A ER8I KAMIA MERA POU 8A KAVALISI KANA AGRIO MIXANIMA ME TONOUS EPITANXISIS KE AFOU TOU FIGOUN TA KAKA TOU 8A PIASI TIN SFIRIXTRA POU EXI TORA KE 8A TIN KOPANAI STIN ASFALTO
TOTE 8A FEROUME TIN FRAOU ME TIN ENESI SE MEGE8OS MPISTOLI SILIKONIS...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
οπα ενταξυ το παραχεσαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ASTO TO PEDI STIN AGNIA TOU
8A ER8I KAMIA MERA POU 8A KAVALISI KANA AGRIO MIXANIMA ME TONOUS EPITANXISIS KE AFOU TOU FIGOUN TA KAKA TOU 8A PIASI TIN SFIRIXTRA POU EXI TORA KE 8A TIN KOPANAI STIN ASFALTO
TOTE 8A FEROUME TIN FRAOU ME TIN ENESI SE MEGE8OS MPISTOLI SILIKONIS...
καλο και αγιο το 1400... δε λεω ... δε θα με χαλαγε (σε καμια 10ρια χρονια... ειμαι μικρος ακομα)
αλλα μη τρελαθουμε!!!!
τονοι επιταχυνσης? το εχω για πλακα οπου γουστραρετε!!! (δε φτιαχτηκε για κατι τετοιο αλλωστε...)
μη συγκρινετε ενα classic ομορφο μηχανακι με κοριφαια αισθηση ροπη κτλ με μοντερνα μηχανακια που ειναι 10+ χρονια μπροστα σε τεχνολογια, επιδοσεις κτλ...
ειπαμε ... ειναι 1400 so what? θα κανουμε και τουμπεκι?
και στη τελικη αν σας αρεσει τοσο, γιατι εχω δει ΜΟΝΟ καμια 10ρια ολα κι ολα στους δρομους????
φιλικα και με σεβασμο στα θρυλικα μηχανακια (zrx, gsx, cb κτλ )
ωχ...........
τωρα θα αρχισουμε να γαμιομαστε,"φιλικα παντα..":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
καλα θε ερθω απο το μαγαζι για ενα "σπεσιαλ" προγραμμαΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ωχ...........
τωρα θα αρχισουμε να γαμιομαστε,"φιλικα παντα..":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οπα ενταξυ το παραχεσαμε...
καλο και αγιο το 1400... δε λεω ... δε θα με χαλαγε (σε καμια 10ρια χρονια... ειμαι μικρος ακομα)
αλλα μη τρελαθουμε!!!!
τονοι επιταχυνσης? το εχω για πλακα οπου γουστραρετε!!! (δε φτιαχτηκε για κατι τετοιο αλλωστε...)
μη συγκρινετε ενα classic ομορφο μηχανακι με κοριφαια αισθηση ροπη κτλ με μοντερνα μηχανακια που ειναι 10+ χρονια μπροστα σε τεχνολογια, επιδοσεις κτλ...
και στη τελικη αν σας αρεσει τοσο, γιατι εχω δει ΜΟΝΟ καμια 10ρια ολα κι ολα στους δρομους????
φιλικα και με σεβασμο στα θρυλικα μηχανακια (zrx, gsx, cb κτλ )
Ρε ασχετIDI!!!! το μηχανάκι βγήκε το 2001... το δικό σου πότε βγήκε; το 2011;
14+ κιλά ροπής.... ξεκινάει με 6η χωρίς γκάζι.....
άντε χάσου.... μυρμιγκάκι![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
και οι τρακτορες το κανουν αυτο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
14+ κιλά ροπής.... ξεκινάει με 6η χωρίς γκάζι.....
άντε χάσου.... μυρμιγκάκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AGAPI MOU AFTO TO MIXANAKI 8ELI MOUSKOULAΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
οπα ενταξυ το παραχεσαμε...
αλλα μη τρελαθουμε!!!!
φιλικα και με σεβασμο στα θρυλικα μηχανακια (zrx, gsx, cb κτλ )![]()
OTAN ANIGIS TO GKAZI SIKONETE OLO STON AERA
ENOO KE I DIO TROXI TA AMORTISER TERMATIZOUN MPROS TA PANO..:rotflmao:
KE TO STOMAXI SOU KOLAI STIN PLATI KE OTI EXI MESA PETAGETE AKARIEA EKSO APO TIN PISO OPI TOU SOMATOS SOU
DEN INE TO 1000ARAKI POU KAVALAS POU INE GIA TRELITSES
INE SAN NA LEME TO KSEKOLO TIS GITONIAS
KE I GINEKARA I DINAMIKI POU TIN VLEPIS KE TREMOUN TA GONATA SOU KE KEKEDIZIS MPROSTA TIS
KE POU ISE INE PARAGOGIS 04 DEN INE PALIO OPOS NOMIZIS APLA VGENI ETSI AKOMA GIA TOUS CLASIC BIKERS
ASTO MIN PSAXNESE
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
DEN INE TO 1000ARAKI POU KAVALAS POU INE GIA TRELITSES
INE SAN NA LEME TO KSEKOLO TIS GITONIAS
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΚΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RESPECT![]()
ETSI MPRAVO TORA MILAS SOSTAΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΚΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RESPECT![]()
RESPECT X2
:rotflmao: :rotflmao: