Σελίδα 32 από 39 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 574

Θέμα: στραβα και αναποδα

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ακριβως αυτο ρε Μακαρε .

Οταν βλεπω ολη την παρεα στο δελεαρ μες την καλη χαρα και εδω μεσα να αρχιζει ο ενας στα μπινελικια τον αλλον τρελενομαι.Αν γινοταν αυτο στην συναντηση θα πηγαιναμε και θα καθομασταν μουγκα στην στρουγκα.Ελα ομως που κανει δεν το θελει αλλα μεσω του πληκτρολογειου και μη επαφης ειναι ευκολο να μπινελικονουμε τον καθενα ενω σε αμεση επαφη δεν θα το καναμε.

Αντε γεια μας.

Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος!!!

οι κουβέντες μου στο Δέλεαρ με κάποια άτομα είναι πολύ μετρημένες εδώ και ένα χρόνο και!!!!

Κι αυτό γιατί κάποιες φορές δεν μπορείς να μην απαντήσεις!!! Τώρα άλλοι αν είναι έτσι εδώ και γιουβέτσι έκεί δεν ξέρω!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ρε συ bart μην προσπαθείς να δικιολογήσεις τα αδικιολόγητα!!! (το κάνεις καλοπροέρετα αλλα....). Ο Κυριάκος είπε ότι το έχει κάνει αυτό και ξέρει!!! Δεν μιλάει στην τύχη!!! Πάντα ξέρει για ότι λέει!!!

Γιατί είναι ηλεκτρολόγος κι αυτοί τα ξέρουν όοοοοοοολα!!!!

Sorry δεν άντεξα!!!!

1) δεν δικαιολογω τα αδικαιολογητα.
    2) ειρωνευεσαι/εστε και δεν νομιζω οτι καλυπτεις τα νευρα σου προκειμενου να βαλεις την λογικη σου να αντιπαραβαλει τα λεγομενα του

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Αν και δεν με παιρνει και το ξερω

λιγη ανεκτικοτητα και μετριοπαθεια παραπανω δεν θα μας εβλαπτε καθολου εδω μεσα και μιλαω και για μενα

+1000

εχουμε νευρα? τι μας φταιει αυτος/η που πετυχαινουμε μπροστα μας ΚΑΙ εδω μεσα?
    ξυδακι, ηρεμια, 1 (αντε και 2,3) τσιγαρακια μεχρι να ηρεμησουμε, και μετα συμμετοχη.

γιατι να χαλιομαστε και να χαλαμε και αλλους οταν μπορουμε?

H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    και εσυ τον βοηθας συνεχιζοντας τη συζητηση. και στην τελικη, πες οτι θελεις, προσφεροντας γονιμες απαντησεις, και οχι ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ οτι λεει ο ιδιος!!!

Μα στην προκειμένη μόνο αν του δείξεις τι λέει ίσως καταλάβει ΤΙ λέει!!!!

Αν του πεις απλά την άποψή σου θεωρεί ότι είσαι λάθος!!! Το ότι συνεχίζω τη συζήτηση??????

Απλά τα πράγματα!!!! Οι νόμοι της Φυσικής και της Μηχανικής είναι πολύ συγκεκριμένοι! Και τουλάχιστον αν γνωρίζω κάτι δεν μπορώ να ακούω άκυρα πράγματα!!! Το ότι μετα γίνεται χαβαλές αυτό είναι συνηθισμένο!!!! Εδώ μια λάθος λέξη γράφεις και γίνεται το thread με 2345 post!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεκτή και ανταποδίδω 1000³ (χεχεχε το δικό μου keybord υψώνει δυνάμεις)
    αφου μπορεις να περνεις 1000δες τεμαχια, χρειαζονται οι δυναμεις!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    H κλίκα μου!!!

1) δεν δικαιολογω τα αδικαιολογητα.
    2) ειρωνευεσαι/εστε και δεν νομιζω οτι καλυπτεις τα νευρα σου προκειμενου να βαλεις την λογικη σου να αντιπαραβαλει τα λεγομενα του

Μα όταν προσπαθήσεις να του εξηγήσεις και σου λέει μονίμως "δεν ξέρεις εσύ" ή "τι θα μας πεις κι εσύ τώρα" ή "είμαι ηλετρολόγος" ή "αν είχες μηχανή 20.000 ?" και εγώ δε ξέρω τι άλλο, ε θα αρχίσεις να ειρωνεύεσαι!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος!!!

οι κουβέντες μου στο Δέλεαρ με κάποια άτομα είναι πολύ μετρημένες εδώ και ένα χρόνο και!!!!

Κι αυτό γιατί κάποιες φορές δεν μπορείς να μην απαντήσεις!!! Τώρα άλλοι αν είναι έτσι εδώ και γιουβέτσι έκεί δεν ξέρω!!!!

Ειναι μετρημενες, δεν γυρνας σε οποιον διαφωνεις να λες εισαι μαλακας ,εισαι καραγιοζης και χιλια 2 αλλα εισαι(δεν λεω οτι τα λες εσυ)απλα καθεσαι και συζητας μπας και αλλαξεις την γνωμη του αλλου ή στην τελικη την δικη σου.

Τωρα για το γιουβετσι κανε τα κουμαντα σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ειναι μετρημενες, δεν γυρνας σε οποιον διαφωνεις να λες εισαι μαλακας ,εισαι καραγιοζης και χιλια 2 αλλα εισαι(δεν λεω οτι τα λες εσυ)απλα καθεσαι και συζητας μπας και αλλαξεις την γνωμη του αλλου ή στην τελικη την δικη σου.

Τωρα για το γιουβετσι κανε τα κουμαντα σου.
    Δεν προσπαθώ να αλλάξω σε κανέναν γνώμη!!!!

Απλά είναι κάποιες λέξεις που πιστεύω πως πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο συχνά!!! όπως το "πιστεύω", "νομίζω", "η γνώμη μου είναι", "ίσως" κλπ. Για πράγματα που δεν ξέρουμε ας μην είμαστε απόλυτοι!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Bart, η κουβέντα για τα λάστιχα και για όλα τα τεχνικά, δεν είναι συζητήσιμη, απλά και μόνο γιατί αφορά θέμα ασφάλειας.
    Λέγοντας του ότι λέει επικίνδυνες φίφες (γιατί περί αυτού πρόκειται) δεν προσπαθείς να προστατέψεις μόνο τον ίδιο, αλλά και όσους τυχόν διαβάζουν το ποστ και δεν ξέρουν.

Όταν ήθελε να περάσει μπράσο τα δισκόφρενα, του την είπα και εγώ και ο katanas. Επρεπε ή δεν έπρεπε κατά τη γνώμη σου ; Γιατί αν δεν την πεις, θα περάσει με μπράσο και ο πιτσιρικοκάγκουρας τη μαργαρίτα στο Innova και στην πρώτη στροφή θα λένε(με) ας είναι καλά το παλληκάρι εκεί ψηλά.

Προσωπικά χαζεύω με όλη τη δουλειά που έχει κάνει (και το ξαναλέω μαγκιά του), απλά σε θέματα ΑΠΟΛΥΤΑ, δεν λέμε την όποια άποψη μας (και ως θέσφατο κιόλας).

Μπήκε προχθές το παλληκάρι με το Hornet να ποστάρει 3-4 φωτό απ΄τη πίστα και η πρώτη κουβέντα ήταν ότι διαφωνεί. Μή λέμε γνωστά πράγματα. Απειρα ποστ έχουν γραφτεί για τη χρησιμότητα της πίστας και των σχολείων στα θέματα ασφάλειας. Και ο περι ου ο λόγος διαφωνεί. Λες και έχει φάει τις πίστες με το κουτάλι και έχει να αντιπροτείνει κάτι καλύτερο.
    +1000 στον συμφορουμίτη (δεν θυμάμαι ποιός) που του έγραψε «στα @@ μας αν διαφωνείς».

ΥΓ.(Τις αιωρούμενες απειλές περί μήνυσεων κλπ δεν τις σχολιάζω καν )

Τσάκο μια στη μούρη.
    ΔΕΝ θα διαφωνησω καθολου μα καθολου στο να "διορθωνουμε τα κακως κειμενα. αυτο που ξερω εγω και το λεω, και ερχεσαι να με διορθωσεις (οχι οτι μπορεις, αλλα λεμε κανενα παραδειγμα!!! ) καλα κανεις, αρκει να το ξερεις. το θεωρω υποχρεωση. εγω αναφερομαι στο γενικοτερο κραξιμο. ωραια. εχει οδηγησει το ΑΧ του με φλατ λαστιχο, και πιστευει οτι μπορει να παει. και οντως μπορει,με 20 ή 30 στην ευθεια για 100-200 μετρα. το οτι πρεπει να διορθωθει το λαστιχο το λες, δεν πιανεις την ατακα και την περιφερεις σε ολο το φορουμ οπου βρεθεις και οπου σταθεις!!!! ε, στην τελικη, κατανταει και κουραστικο αν θελεις για τους υπολοιπους που βλεπουν το ιδιο εργο παντου...

φερε και αλλη μια γιατι τελειωσε η πρωτη που μου πεταξες!
    H κλίκα μου!!!

τοσα χρονια ετσι ειναι,γιατι να αλλαξει τις ιδεες και τα πιστευω του?ετσι εχει μαθει ...
    στραβα η οχι ,εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε η αδιαφορουμε παντελως η συζηταμε
    μαζι του αν εχουμε ορεξη απλα για εκθεση ιδεων...ελπιζοντας να αποκομισουμε κατι
    θεωρητικα αμφοτεροι.οσο για παραξενες ιδεες κλπ,ο καθενας ελευθερος να ονειρευεται οπως π.χ
    οτι το χτ του μουργακου περναει το μπλακ μπουσα σα σταματημενο,και του ριχνει
    και μια ακαφτη να μη ξερει που να κρυφτει.

:rotflmao: :rotflmao:

παρεμφερει ονειρα ολοι κανουμε...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    παντως σε ταξιδι δικαβαλο και πραγματα τιγκα ,αθηνα δρεπανο ,το αχ με σκασμενο το πισω λαστιχο στη μεση της διαδρομης αντεξε περιπου 35 χιλ/τρα ετσι,οπου και σταματησα σε κατι
    στροφες γιατι πηγαινε σαν κομμενο,αφησα τη γυναικα μου και τα πραγματα και πηγα τεζα
    αλλα 45 χιλ/τρα οπου μεσα σε ενα σκατοχωρο,μετα απο 4 φαστ ,τελικα βρηκε ενεση ο ηλιθιος
    και το φτιαξαμε.οπου γυρισα πισω μετα απο κανα διωρο να την παρω .(παλι καλα που δεν την κοπανησε με κανα αλλον).απο τοτε το πουλησα και ετσι,το λαστιχο δεν κοπηκε.
    οτι αντεξε οντως δε το περιμενα,αλλα ενταξει η συμπεριφορα της μηχανης απο την κολοπροκα ειχε γινει κολος.

το θρεντ δε το ανοιξα για να χαιδεψω τα αυτια του κυριακου,αλλα για οτι εχω γραψει πιο πανω.
    και σε οποιοδηποτε γινοταν παλι τα ιδια θα ελεγα.
    οχι και 200 μετρα ρε μπαρτ..
    τυχαινει να εχω παθει αυτο///////
    απλα οχι οτι δεν αλλαζει η συμπεριφορα και δεν ειχα κατσει σχεδον στο τιμονι..

(ημουν ελαφρυτερος τοτε)
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Μα όταν προσπαθήσεις να του εξηγήσεις και σου λέει μονίμως "δεν ξέρεις εσύ" ή "τι θα μας πεις κι εσύ τώρα" ή "είμαι ηλετρολόγος" ή "αν είχες μηχανή 20.000 ?" και εγώ δε ξέρω τι άλλο, ε θα αρχίσεις να ειρωνεύεσαι!!!!

αρα, μου λες οτι μοναδικος τροπος αντιμετωπισης τετοιων περιπτωσεων ειναι ειρωνεια στην ξεροκεφαλια του αλλου! διαφωνω!
    H κλίκα μου!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

(ημουν ελαφρυτερος τοτε)
    Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό. Ίσως το ΑΧ (δεν το ξέρω) να έχει κόντρες που δεν αφήνουν το λάστιχο να φύγει.
    Με σκασμένο λάστιχο έχω κατέβει από ένα βουνό έξω απ΄τη Πάτρα και το έφτιαξα στην Ακράτα. Ούτε ξέρω πόσα χλμ, πάντως αρκετά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

(ημουν ελαφρυτερος τοτε)
    επιτηδες δεν ηθελα να χοντρυνω το παραδειγμα μου, εχοντας παντα στο μυαλο οτι μπορει να διαβαζει και καποιος για πρωτη φορα! τι να πω, πας ευκολα ταξιδι? θα ηταν απρεπες και ατυχες αν το ελεγα και το διαβαζε καποιος που δεν ηξερε τι μπορει να παθει!

...παλι διαφωνεις πρωην λεπτεπιλεπτε?
    H κλίκα μου!!!

αρα, μου λες οτι μοναδικος τροπος αντιμετωπισης τετοιων περιπτωσεων ειναι ειρωνεια στην ξεροκεφαλια του αλλου! διαφωνω!

Ε ο καθένας με τον τρόπο του!!!

Τουλάχιστον απλά κάνουμε πλάκα με κάτι που είναι από μόνο του αστείο (δε μιλάω ούτε για τον Κυριάκο, ούτε για το ΑΧ, για αυτά που λέει μιλάω!).

Γιατί με πόσους κάνουμε το ίδιο??? Απλά δεν τρελένονται!!! καταλαβαίνουν τον χαβαλέ και ότι ίσως να είπαν κάποιες υπερβολές ή κάτι λάθος!!!! Τώρα πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις!!!

Υ.Γ. Από μένα δεν έχει μπύρα!!! Οδηγείς!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Στραβά και ανάποδα μέσα σε πίστα... (ανακύκλωση απο motomag forum)
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 13:58
  2. Διάφορα στραβά και ανάποδα...
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 17:48
  3. ολα στραβα και αναποδα
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:17
  4. Στραβα Και Αναποδα Στισ Ταινιεσ!!!!!