Πες τα ρε φιλεναδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Άντρας!!!!!
![]()
![]()
![]()
Πες τα ρε φιλεναδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Άντρας!!!!!
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τι οδηγω ρε συ εδω μεσα? τις ροδατες καρεκλες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ε ο καθένας με τον τρόπο του!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον απλά κάνουμε πλάκα με κάτι που είναι από μόνο του αστείο (δε μιλάω ούτε για τον Κυριάκο, ούτε για το ΑΧ, για αυτά που λέει μιλάω!).
Γιατί με πόσους κάνουμε το ίδιο??? Απλά δεν τρελένονται!!! καταλαβαίνουν τον χαβαλέ και ότι ίσως να είπαν κάποιες υπερβολές ή κάτι λάθος!!!! Τώρα πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις!!!
Υ.Γ. Από μένα δεν έχει μπύρα!!! Οδηγείς!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τι να σου πω, το τελευταίο ξεκίνησε από αυτά που έγραψε στο ποστ της Ζάχης. Μετά συνεχίστικε με το ΑΧ που πάει με σκασμένα λάστιχα χωρίς να χάσει την ευστάθειά του. Ήρθε όμως και τρίτο στην παρέα μας!!! Ότι βρήκε τους τέλειους καθρεύτες με χι προδιαγραφές (όχι στη λαϊκή) που βλέπεις τα πράγματα τέλεια!!! Και για να κλείσει το όλο θέμα, θέλουμε να μπούμε στην ψυχή του, έκανε έναν φίλο που του μίλαγε 1 ώρα στο τηλέφωνο και πλήρωσε 20 ? και όλοι εμείς είμαστε κακοί, άξεστοι, και χωρίς ήθος άνθρωποι!!!!
Ά και τώρα ακούει BORN TO BE WILD για να μπει στο κλίμα του Forum!
Και μιλάω πολύ σοβαρά για όλα!!!!
![]()
το γμτ ειναι πως εχουν γινει δυο
και ειναι εδω μεσα
αν βρουν και τον 3 καμμενο με το ΑΧ απο την Πατρα τον που γνωριζει ο δευτερος απο εδω
τοτε να δω τι θα κανετε που θα ξεδιπλωθει
ολο το μεγαλειο της αυτοκρατοριας των ΑΧ ο λαιμος μου![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
το γμτ ειναι πως εχουν γινει δυο
και ειναι εδω μεσα
αν βρουν και τον 3 καμμενο με το ΑΧ απο την Πατρα τον που γνωριζει ο δευτερος απο εδω
τοτε να δω τι θα κανετε που θα ξεδιπλωθει
ολο το μεγαλειο της αυτοκρατοριας των ΑΧ ο λαιμος μου![]()
Ας τον βρούνε καλέ!!!!!
Να κάνουν και παρέα!!!!
Αρκεί να μην αποφασίσουν να πάνε καμιά βόλτα με σκασμένα λάστιχα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Λυσσάξατε !!!![]()
Είπαμε !! πάει και με σκασμένα , είναι ενισχυμένα τα πέλματα , πολύ περισσότερο από τις σαμπρέλες
σας !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Λυσσάξατε !!!![]()
Είπαμε !! πάει και με σκασμένα , είναι ενισχυμένα τα πέλματα , πολύ περισσότερο από τις σαμπρέλες
σας !!
τώρα δεν προλαβαίνω!!! κάνε στάκα να γυρίσω!!!
Βλέπεις εμείς πάμε και για κανά καφέ!!!!
Με φουσκομένα λάστιχα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Λυσσάξατε !!!![]()
σας !!
πσιτ man θα μιλας για τα μπρικια σας
η Βεφα παει και με τις ζαντες![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTT TTTTTTTTTT
Να προσεχείς μόνο να μην συναντήσεις άλλη αμαξοστοιχία στις ίδιες ράγες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
πσιτ man θα μιλας για τα μπρικια σας
η Βεφα παει και με τις ζαντες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να προσεχείς μόνο να μην συναντήσεις άλλη αμαξοστοιχία στις ίδιες ράγες !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπααααααα το εργαλειο διαθετει AI![]()
![]()
Αμα ειναι να ερχομαι συχνα στο δελεαρ για να μαθω οτι τι λετε ο ενας στον αλλον ετσι ,καλυτερα λιγο και αγαπημενα.
Στην ζωη μου εμαθα να εχω φιλους-φιλες , οχι ''γνωστους''.
Δεν ειναι κατι που δεν ηξερα ,απλα πιστευα οτι η κοινη αγαπη προς την μοτοσυκλετα κανει τους ανθρωπους λιγο διαφορετικους απο το συνολο.
Εγω θα επειμεινω στην αποψη μου οτι ειμαστε ολοι μια καλη παρεα που σκοπο εχουμε να βοηθησουμε και να κανουμε οτι μπορουμε ο ενας προς τον αλλον(και ολοι οσοι εχω γνωρισει πορευοντε προς αυτο).
Αυτο εχει μελλον και ειναι αισιοδοξο ή αλλη γνωστοποιηση ειναι τελειωμενη και πολυ βαρετη.
![]()
Οταν υπαρχει αγαπη ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν ειναι κατι που δεν ηξερα ,απλα πιστευα οτι η κοινη αγαπη προς την μοτοσυκλετα κανει τους ανθρωπους λιγο διαφορετικους απο το συνολο.
Αλλα τα αισθηματα ειναι ακριβα στις μερες μας.
Ακομα και στις μοτοσυκλετες.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οταν υπαρχει αγαπη ναι...
Αλλα τα αισθηματα ειναι ακριβα στις μερες μας.
Ακομα και στις μοτοσυκλετες.
![]()
ειπα να κανω ενα σχολιο αλλα οχι![]()
απλα ειναι μεγαλο το θεμα ποιος ειναι τι και ποιος γουσταρει τι
και με ποιο τροπο και γιατι κτλ![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ