Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

Παλαιό μέλος
    Ε; Τι λες; Ψήνεσαι Ειρήνη; ΑΥΤΟ είναι αριστερό μηχανάκι! Κατευθείαν από Κούβα. Όχι σαν εκείνες τις δεξιές γκουμούτσες που πηγαίνεις και καβαλάς.
    Κανόνισε, ε! Θέλω γρήγορα απάντηση γιατί μου το ζητούν κι άλλοι. (sorry conkark, αλλά με την Ειρήνη we go way back)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	apedtaormina.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	28,3 KB 
ID:	106244

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Εσείς στην ένωση κεντρώων προφανώς είστε οι πολλοί, ε; Αααρε 30φυλλόπουλε. Γιατί δεν είπες πως αν δε γίνονταν νοθεία στις εκλογές, ο Λεβέντης (ω, πόσο περήφανος είμαι που με αποκάλεσε έτσι ο conkark) θα ήταν ο πρωθυπουργός μας;

Εγώ είπα είμαι με τους λίγους και εκλεκτούς. ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ: ΚΡΥΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΙΠΑΡΌ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ DI PIETRO, ΚΙ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ. Και το πολύ φαϊ ξέρεις τί κάνει!...Αφού ο Μητσοτάκης έχει 14 μπάνια στη βίλλα του στη Γλυφάδα!:rotflmao:
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ. ΑΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΤΕΙΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ! ...ΑΝΤΕ, ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΙΜΙΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ: ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΕ, ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ή ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!:rotflmao:
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

CONKARK...............

Kυνήγα...........ΜΑΓΙΣΣΕΣ...........
    Είναι μιά ώραία δικαιολογία γιά τά πάντα........
    Άπό τό νά βγάζεις...............ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ............ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..........
    Μέχρι..........
    ΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...........ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........!!!!!!!

Έγώ θά προσπαθώ μέσα άπό αύτούς ....ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ............έστω μέ όλα τους τά στραβά
    πού έχουν........

γιά...............
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ..........ΠΟΛΙΤΕΙΑ.......
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ..........ΥΓΕΙΑ............
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ..........ΠΑΙΔΕΙΑ.........

Θά μού έπιτρέψεις εεεεε........?????

Κι άν τύχει καί βελτιωθούμε σέ κάτι.................ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ........καί σένα
    Έτσι κάνουν κι οί γιαχωβάδες ξέρεις.........όχι στό ένα ,όχι στό άλλο άλλά σέ ότι προσφέρει
    ή πολιτεία κάνουν τό κορόιδο καί ποτέ δέ λένε όχι.........!!!!!!!!

ΤΑ............ΜΑΣ..............ΣΑΣ
    καί........
    ΤΑ..............ΣΑΣ........ΜΑΣ..........!!!!!!!!!!πού έλεγε κάποτε κάποιος.......

Να δώσεις χαιρετίσματα στη Σαλονίκη, τη γλυκειά φτωχομάννα με το 99% δεξιήλα και το 1% κομουνιστάδες! Αλήθεια, το κόμμα μοιράζει καμιά μπουγάτσα τουλάχιστον;(Ή "ΝΤΕΜΕΚ" (ΤΟΎΡΚΙΚΟ), ΜΟΙΡΆΖΕΙ; Κι έχω και κάτι λιγούρες)

Λογικό δεν είναι να βγάζω την ουρά μου έξω, αφού εγώ δεν συμμετείχα ΠΟΤΈ σ'αυτή τη βρωμιά του κοινοβουλίου; Και κατηγορούμαι ΕΓΩ αντί για εσάς που τους στηρίζεται για να κάνουν σκάνδαλα και να μας εξαπατούν; Μάθε να αποδίδεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, και τα του Θεού τω Θεώ...
    Οσο για τη καλύτερη πολιτεία με τέτοια βουλή, καλύτερη υγεία με τα ράντσα και τα φακελάκια, και τη καλύτερη παιδεία με ανθελληνικά βιβλία, ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;;;ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑϊΜΟΥ-ΚΚΕ; 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!! ΘΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ; Α, ρε iriniaa, my friend, με απογοήτεψες!...

(Αν σου μείνει και λίγο χρόνος, δώσε και καμιά απάντηση σ'αυτά που σου έθεσα στο προηγούμενο ποστ. Επί της ουσίας δηλαδή). Γιατί η ίδια κασέτα παίζει συνέχεια το ίδιο τροπάριο,(της Κασσιανής)!:rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Εγώ είπα ..............
    Συγγνώμη που σε στενοχώρησα επειδή βόλεψα την Ειρήνη και σε άφησα ξεκρέμαστο, οπότε ασχολήθηκα πάρα πολύ για να σου βρω ένα πολύ καλό κομμάτι που απετάει, για να πηγαίνετε βόλτες με τον κύριο πρόεδρο.

Όνομα:	galleria_ape_c_72_1.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	34,2 KB 
ID:	106324

Παλαιό μέλος
    Να δώσεις χαιρετίσματα στη Σαλονίκη, τη γλυκειά φτωχομάννα με το 99% δεξιήλα και το 1% κομουνιστάδες! Αλήθεια, το κόμμα μοιράζει καμιά μπουγάτσα τουλάχιστον;(Ή "ΝΤΕΜΕΚ" (ΤΟΎΡΚΙΚΟ), ΜΟΙΡΆΖΕΙ; Κι έχω και κάτι λιγούρες)

Λογικό δεν είναι να βγάζω την ουρά μου έξω, αφού εγώ δεν συμμετείχα ΠΟΤΈ σ'αυτή τη βρωμιά του κοινοβουλίου; Και κατηγορούμαι ΕΓΩ αντί για εσάς που τους στηρίζεται για να κάνουν σκάνδαλα και να μας εξαπατούν; Μάθε να αποδίδεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, και τα του Θεού τω Θεώ...
    Οσο για τη καλύτερη πολιτεία με τέτοια βουλή, καλύτερη υγεία με τα ράντσα και τα φακελάκια, και τη καλύτερη παιδεία με ανθελληνικά βιβλία, ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;;;ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑϊΜΟΥ-ΚΚΕ; 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!! ΘΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ; Α, ρε iriniaa, my friend, με απογοήτεψες!...

(Αν σου μείνει και λίγο χρόνος, δώσε και καμιά απάντηση σ'αυτά που σου έθεσα στο προηγούμενο ποστ. Επί της ουσίας δηλαδή). Γιατί η ίδια κασέτα παίζει συνέχεια το ίδιο τροπάριο,(της Κασσιανής)!:rotflmao:

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.............ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ......!!!!!!!!

Δέ μέ νοιάζει τό ....ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...........τού κάθε κεντροαριστερού.......
    Είσαι πολύ .........ΑΦΕΛΗΣ.............μέ τό νά πιστεύεις ότι ό Άλαβάνος γιά παράδειγμα τά
    κονόμισε άπό τό κόμμα..........!!!!!!!!
    Μέ ένδιαφέρει ή δράση του ,ή θέση του........ή στάση του.....!!!!!
    Είδες κανέναν Άλαβάνο νά προκαλεί..........μέ τήν κοινωνική του συμπεριφορά...????
    Όπως άπό τούς ροκάδες άκούς τά κομμάτια τους.........καί δέν βλέπεις τήν τύφλα τους
    άπό τήν πολλή τήν πρέζα.......!!!!!!!!

ΕΣΥ............έβγαλες τό άπόφθεγμα..........ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ............
    έκατσες καί στήν άκρη..........ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ............
    καί έλυσες τό ύπαρξιακό σου πρόβλημα.......!!!!!!!!

Νά σού βρούμε έναν άλλο πλανήτη νά ζήσεις...????????

Μένοντας..........χρόοοοοοοοονια στό 0,3%.........
    τό μόνο πού καταφέρνεις..........είναι νά άπαλλάξεις τόν έαυτό σου,κατά τήν άποψη σου βέβαια
    άπό τήν εύθύνη γιά............
    όλα τά δεινά αύτού τού κόσμου.........!!!!!!!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ............
    Έσύ μπορεί νά δηλώνεις άστροναύτης..........τό σύστημα όμως.............ΣΕ ΡΟΥΦΗΞΕ ΦΙΛΕ....
    καί σέ έβαλε μέσα στό 42%........!!!!!!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ................
    ΕΣΥ.............ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βγάλε λοιπόν τό..................ΑΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.............καί γράψε.......

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..........!!!!!!!!!!!!!!

Τό θέμα δέν είναι τί δηλώνεις.............

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ............ΤΙ ΕΙΣΑΙ..........!!!!!!!!!!!

Καί δυστυχώς γιά μένα είσαι ένα ........ΦΡΟΥΤΟ..........όπως πολλά άλλα...........

ΠΟΥ................ΤΟ ΤΡΩΝΕ....................ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ........!!!!!!!!
    βασιζόμενοι στό κόλλημα σου........

Δικαίωμα σου........ή πολιτική σου έπιλογή......!!!!
    Έπειδή όμως σχολίασες........τή δική μου θά πώ πώς............
    ΟΧΙ..........Ο ΧΩΡΟΣ................άλλά ό έκφραστής αύτού πού στηρίζεις.......

ΜΟΝΟ...........ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ............στό παρελθόν.........
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.........!!!!!!!!

Γιατί τώρα............είναι άνύπαρκτος.......!!!!!!!!
    Πήρε ένα όνομα...........μέ ίστορία.........ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ..............
    καί τό έξαφάνισε..........λόγω τής φαιδρότητας........πού άπέπνεε........!!!!!!

ΑΥΤΗ..............ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.................όσο καί νά σέ καίει........!!!!!!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ.............καί..............ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕ.............CONKARK

Σέ έχουν........συμβιβάσει καί προσγειώσει άπό καιρό.......καί όσο έσύ θά είσαι τυφλός
    αύτοί πού λοιδωρείς θά άσκούν τήν έξουσία.........ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ..........!!!!!!!!

Έκτός ΑΝ...........παίζεις τό παχνίδι.........!!!!!!!!!

DO........YOU.....??????

Παλαιό μέλος
    Βρήκα ένα πολύ καλό κομμάτι σε πιο antiquy look. Όποιος το προλάβει! (Ψψψτ! Ότι πρέπει για μελλοντικούς πρωθυπουργούς είναι αυτό!)

Όνομα:	galleria_ape_c_10_1.jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	35,4 KB 
ID:	106375

Παλαιό μέλος
    Μην ξερογλύφεστε κουφάλες. Αυτό είναι το δικό μου! Δεν είναι ούτε για τη δεξιά τσέπη σου Ειρήνη, ούτε για εντελώς γκάου μπίο τυπάκια. Να φτιάξετε και να μπιζουκώσετε τα δικά σας ρε!

Εγώ είμαι ο τύπος που είναι σκυμμένος μέσα στο πολυεργαλείο.

Όνομα:	0425-2.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	53,0 KB 
ID:	106381

Παλαιό μέλος
    Μην ξερογλύφεστε κουφάλες. Αυτό είναι το δικό μου! Δεν είναι ούτε για τη δεξιά τσέπη σου Ειρήνη, ούτε για εντελώς γκάου μπίο τυπάκια. Να φτιάξετε και να μπιζουκώσετε τα δικά σας ρε!

Εγώ είμαι ο τύπος που είναι σκυμμένος μέσα στο πολυεργαλείο.

RODELLA...................IL.................GULID

Έχει............πούστη...........
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...........
    ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ............
    ΣΤΟ ΣΩΜΑ..............

ΔΙΑΛΕΞΕ.......!!!!!!!

Όταν θά μιλάς γιά πολιτική.........ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ............άλλιώς άραξε
    καί διάβαζε..........
    Τελείωσα μέ σένα,δέ μούμεινε όρεξη ούτε ........ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.......

Παλαιό μέλος
    ............mpla...........
    μπλα, μπλα..................

Τελείωσα μέ σένα,...........μπλα.......

Κιόλας;;;;;;; Που να του 'κανα και τσαλίμια!

Anyway,
    Με λένε Πέτρο και ψηφίζω Παπαθεμελιή. Και πουλάω την παρακάτω αγωνιστικιά μοτοσυκλέτα (tuned 'n' ready for Paris - Dakar)!

Όνομα:	socio_04.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	39,2 KB 
ID:	106416

Παλαιό μέλος
    Α! Επίσης είμαι Μπάοκ και η ομάδα αίματός μου είναι Α+

Που ξέρεις, μπορεί να προκύψει κανένας αγοραστής που να τα κοιτάζει κι αυτά!

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.............ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ......!!!!!!!!

Δέ μέ νοιάζει τό ....ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...........τού κάθε κεντροαριστερού.......
    Είσαι πολύ .........ΑΦΕΛΗΣ.............μέ τό νά πιστεύεις ότι ό Άλαβάνος γιά παράδειγμα τά
    κονόμισε άπό τό κόμμα..........!!!!!!!!
    Μέ ένδιαφέρει ή δράση του ,ή θέση του........ή στάση του.....!!!!!
    Είδες κανέναν Άλαβάνο νά προκαλεί..........μέ τήν κοινωνική του συμπεριφορά...????
    Όπως άπό τούς ροκάδες άκούς τά κομμάτια τους.........καί δέν βλέπεις τήν τύφλα τους
    άπό τήν πολλή τήν πρέζα.......!!!!!!!!

ΕΣΥ............έβγαλες τό άπόφθεγμα..........ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ............
    έκατσες καί στήν άκρη..........ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ............
    καί έλυσες τό ύπαρξιακό σου πρόβλημα.......!!!!!!!!

Νά σού βρούμε έναν άλλο πλανήτη νά ζήσεις...????????

Μένοντας..........χρόοοοοοοοονια στό 0,3%.........
    τό μόνο πού καταφέρνεις..........είναι νά άπαλλάξεις τόν έαυτό σου,κατά τήν άποψη σου βέβαια
    άπό τήν εύθύνη γιά............
    όλα τά δεινά αύτού τού κόσμου.........!!!!!!!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ............
    Έσύ μπορεί νά δηλώνεις άστροναύτης..........τό σύστημα όμως.............ΣΕ ΡΟΥΦΗΞΕ ΦΙΛΕ....
    καί σέ έβαλε μέσα στό 42%........!!!!!!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ................
    ΕΣΥ.............ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βγάλε λοιπόν τό..................ΑΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.............καί γράψε.......

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..........!!!!!!!!!!!!!!

Τό θέμα δέν είναι τί δηλώνεις.............

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ............ΤΙ ΕΙΣΑΙ..........!!!!!!!!!!!

Καί δυστυχώς γιά μένα είσαι ένα ........ΦΡΟΥΤΟ..........όπως πολλά άλλα...........

ΠΟΥ................ΤΟ ΤΡΩΝΕ....................ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ........!!!!!!!!
    βασιζόμενοι στό κόλλημα σου........

Δικαίωμα σου........ή πολιτική σου έπιλογή......!!!!
    Έπειδή όμως σχολίασες........τή δική μου θά πώ πώς............
    ΟΧΙ..........Ο ΧΩΡΟΣ................άλλά ό έκφραστής αύτού πού στηρίζεις.......

ΜΟΝΟ...........ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ............στό παρελθόν.........
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.........!!!!!!!!

Γιατί τώρα............είναι άνύπαρκτος.......!!!!!!!!
    Πήρε ένα όνομα...........μέ ίστορία.........ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ..............
    καί τό έξαφάνισε..........λόγω τής φαιδρότητας........πού άπέπνεε........!!!!!!

ΑΥΤΗ..............ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.................όσο καί νά σέ καίει........!!!!!!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ.............καί..............ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕ.............CONKARK

Σέ έχουν........συμβιβάσει καί προσγειώσει άπό καιρό.......καί όσο έσύ θά είσαι τυφλός
    αύτοί πού λοιδωρείς θά άσκούν τήν έξουσία.........ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ..........!!!!!!!!

Έκτός ΑΝ...........παίζεις τό παχνίδι.........!!!!!!!!!

DO........YOU.....??????

TA EΙΠΕΣ ΟΛΑ: ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ! ΑΣ τους λοιπον να κατασπαράζουν τους κόπους σου, στο ίδιο τσιμπούσι με τους δεξιούς! Δηλώνεις μαζοχιστής, εθελοτυφλείς, ή είσαι μήπως στη κλίκα; Are you?
    Σου παρέθεσα το πρόγραμμα και τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων, και δεν έχεις ΕΝΑ επιχείρημα να το αντικρούσεις, παρά κολλάς αλλού. Στον εμπνευστή του προγράμματος αυτού που δεν τολμάς να το αποκαλέσεις γελοίο. Στο πριν από 20 χρόνια, πριν μισό αιώνα, στον Τσέ, στον εμφύλιο, στον Στάλιν, στις λαϊκές φωνές του πεζοδρόμιου, που ΚΑΝΕΙΣ δεν τις λαμβάνει υπόψη, κλπ. Δεν θες να δεις το σήμερα, επιλεκτικά. Δε θες να πιστέψεις ότι ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ, με μία ελπίδα, τη μοναδική ελπίδα του καινούργιου, του αδοκίμαστου, εκείνων που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΨΕΙ... Δε με πειράζει προσωπικά my friend. ΕΣΥ να είσαι ευχαριστημένος με τη ψήφο στο κατεστημένο κοινοβούλιο, και να το στηρίζεις ως οπαδός του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!...Κι έτσι θα συνεχίζει η αλλαγή του ΤΙΠΟΤΑ ΕΣ ΑΕΙ...
    ΚΙ ΆΣΕ ΜΕ ΕΜΈΝΑ ΝΑ ΨΗΦΊΖΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΎΩ, και που ΔΕΝ είναι της μόδας των must και των in. ...Eγώ θα είμαι με τους λίγους, που δεν περιμένουν την επιβράβευση των νεοελλήνων και τη φιγούρα και κωλοκουλούρα στα έδρανα της βουλής του θεάτρου σκιών,με τον Γκλέτσο, τη Τριφύλλη, τη Μάρω Κοντού κλπ, και στα στημένα παράθυρα της διαπλοκής. Αυτά τα αφήνω σε σας να τα ψηφίζετε. Θα μένω εκτός, και θα συνεχίσω να μη συμβιβάζομαι με την αστικοποίησή σας σε όλους τους τομείς. Μέχρι και ευρωβουλευτές έχετε, όντες ΔΗΘΕΝ ενάντιοι στην ευρωβουλή! Τότε ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ; ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΠΟΥ ΤΡΏΤΕ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΛΎΚΟ! Ασυμβίβαστος λοιπόν με τα πολιτικά και κοινωνικά κατεστημένα θα πορεύομαι. Με μακρύ μαλλί μέχρι το κώλο, καβαλλάρης της μηχανής μου, ροκάς, χωρίς γάμους, και χωρίς τεκνοποίηση μέσα σ'αυτή τη βρωμοκοινωνία που θαυμάζεις, κι ας διέρχομαι δια πυρός και σιδήρου απ'τους χλευασμούς του υπνοβάτη όχλου! Αυτό για σένα αποκαλείται ότι με ρούφηξε το σύστημα; Είσαι βαθυάααααααα νυχτωμένος στη μυωπία σου, αγαπητέ φίλε!...Το μόνο φρούτο που τρώνε από μένα οι μεγάλοι είναι τα παπάρια μου! (Θού Κύριε, φυλακή τω στόματί μου)...
    Οσο για το ροκ, έχω τονίσει επανειλημμένα ότι συντάσσομαι με το ΥΓΙΕΣ ροκ, πχ Pink Floyd. Αυτό βέβαια, δεν αποκλείει τον επαναστατικό ήχο του ροκ γενικά...Tώρα, αν νομίζεις ότι υπάρχει μουσικό είδος χωρίς χρήστες ουσιών, αυταπατάσαι. Μήπως νομίζεις ότι οι ρεμπέτες-οι αγαπημένοι της αριστεράς- δεν μαστούρωναν; Υπόδειξέ μας έναν του μουσικού χώρου που να είναι ξενέρωτος. Μήπως ο Νταλάρας; Μήπως οι σκυλάδες; Ή μήπως ο Ρουβάς;Μην είναι η Madonna; :rotflmao:
    Χαιρετίσματα λοιπόν, στην εξουσία, εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι...σας αγαπάω-γιατί ξέρω πόσο κακό σας έχει κάνει η διαπλεκόμενη τηλεόραση, και ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τί είναι αυτοί που προβάλλει- ... μα δεν παντρεύομαι...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Υπόδειξέ μας έναν του μουσικού χώρου που να είναι ξενέρωτος.
    Ο Μανώλης ο Χιώτης.Καθώς και ο κύριος που εικονίζεται στο avatar μου.Τούς υπόλοιπους βαριέμαι να τούς γράφω.
    Και δεν νομίζω πως ο Νταλάρας(μπλιαχ)την πίνει.Έχει σκοπό να τραγουδάει και μετά τα 80.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    να με συγχωρατε εσεις ο απο πανω μου .....

ξερω και αλλον εναν ξενερωτο ........
    την αφεντια σας....

ακου χαμενε !!!!!!!!

μπηκε ο βαγγ και θα κολησει ολο το φορουμ .....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    να με συγχωρατε εσεις ο απο πανω μου .....

ξερω και αλλον εναν ξενερωτο ........
    την αφεντια σας....

ακου χαμενε !!!!!!!!

μπηκε ο βαγγ και θα κολησει ολο το φορουμ .....

Ε τι να κάνω βρε Γιώργο μου...έχω και ευαισθησίες.

Από πολιτικά δηλαδή εχέσθην πατόκορφα αλλά να....φταίνε τα μοχίτο!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Κιόλας;;;;;;; Που να του 'κανα και τσαλίμια!

Anyway,
    Με λένε Πέτρο και ψηφίζω Παπαθεμελιή. Και πουλάω την παρακάτω αγωνιστικιά μοτοσυκλέτα (tuned 'n' ready for Paris - Dakar)!

Τελικά, σε πάω ρε φίλε, γιατί έχεις χιούμορ. Σου ζητάω και δημόσια συγγνώμη, γιατί αναγνωρίζω ότι παρεκτράπηκα, και αποσύρω όλους τους αρνητισμούς. Κι εσύ βέβαια δεν πήγες πίσω, αλλά δε πειράζει. Προκύπτουν κι αυτά κάποιες στιγμές έξαρσης. Συγνώμη γενικά και από όσους συναδέλφους στενοχώρησα άθελά μου. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη, και όλοι μας νομίζω ότι θα θέλαμε μια Ελλάδα καλύτερη, και ΓΙΑΥΤΟ προσπαθούμε. Δυστυχώς ο ΤΡΟΠΟΣ μας διχάζει. Και είναι φυσικό διότι είμαστε διαφορετικοί σαν άνθρωποι. Αυτό όμως δεν μπορεί να μας κάνει να μη βλεπόμαστε σαν φίλοι και συν- μηχανόβιοι. Πάντως, όλοι θα θέλαμε καλύτερες συνθήκες για τις μηχανές μας, κι αυτό ας το κρατήσουμε σαν ένα απ'αυτά που μας ενώνουν. Είναι κι άλλα: Καλύτεροι μισθοί, συντάξεις, όχι στην ανεργία, ουσιαστική παιδεία, όχι στη πολιτική βρωμιά, καλύτερες σχέσεις, και γενικά μια καλύτερη ζωή, χωρίς μιζέριες και στεναχώριες, χωρίς άδικους θανάτους...
    Φιλαράκια, να είσαστε όλοι καλά και όρθιοι στις μηχανές

Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF