Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: καλησπερα

καλησπερα

καλησπερα !!!! τι κανουμε ? χρονια μου πολλα για χτεσ να τα εκατοστησω. σασ ευχαριστω
    βεβαια δεν ηταν και απο τα ωραιότερα γενεθλια γιατι καπιοσ στην γειτονια με αγαπαει πολύ και το πρωι δεν φτανει που με πήρε ο υπνοσ και ξυπνησα αργα για δουλεια αλλα οταν πήγα να βαλω το κλειδι στο runneraki μου ειχαν βαλει κολλα στον αφαλο και ηταν αδινατο να μπει κλειδι για να μην εχω προβλημα στην δουλεια μου μετα απο κλαμματα και πολλεσ μα παρα πολλεσ καταρεσ αφησα τα κλειδια στην μανα μου και πηρα ταξι εβρισα τον ταριφα πηγα στην δουλεια ειπα τι μου συνεβει, και παλι καλα που στο μαγαζι που το είχα παρει και μετα επικοινωνησα μαζι τουσ μου το εφτιαξαν. βεβαια αυτο συνεπαγετε με 60 ευρο η μεταφορικη μου ηρθε να το παρει να το παει στην αντιπροσωπεια και 130 ευρο η κλειδαρια . τα παιδια εκει μου ειπαν μετα οτι φτηνα την γλυτωσα γιατι αμα αλλαζα και πλακετα (λογω immobilazer) θα πληρωνα παραπανω απο τα διπλα. στην δουλεια ημουν με τι κινητο στο χερι σε ανοικτη ακροαση ποτε με τον φιλο μου που ηρθε να κανει τα κονε σπιτι αφου ελειπα και αδεια ουτε να παρω λογοσ. φανταζομει ενα ατομο που μπορει να το εκανε γιατι και πιο παλια μου ειχε δημιουργησει προβλημα. αμα παρω και του πεταξω ηλεκτρολυτη σε ολο το αμαξι θα είμαι κακιά ?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=47061
    Το άλλο ήταν γενικό ρε ενώ αυτό είν'ανέκδοτο !

shameless self promotion Το avatar του/της island
    em ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	moto.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	28,1 KB 
ID:	106449
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από island
    em ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

em ?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    και μετα λενε για μενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το άλλο ήταν γενικό ρε ενώ αυτό είν'ανέκδοτο !

:rotflmao:
    οteenαναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker

Re: καλησπερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kristallia
    καλησπερα !!!! τι κανουμε ? χρονια μου πολλα για χτεσ να τα εκατοστησω. σασ ευχαριστω
    βεβαια δεν ηταν και απο τα ωραιότερα γενεθλια γιατι καπιοσ στην γειτονια με αγαπαει πολύ και το πρωι δεν φτανει που με πήρε ο υπνοσ και ξυπνησα αργα για δουλεια αλλα οταν πήγα να βαλω το κλειδι στο runneraki μου ειχαν βαλει κολλα στον αφαλο και ηταν αδινατο να μπει κλειδι για να μην εχω προβλημα στην δουλεια μου μετα απο κλαμματα και πολλεσ μα παρα πολλεσ καταρεσ αφησα τα κλειδια στην μανα μου και πηρα ταξι εβρισα τον ταριφα πηγα στην δουλεια ειπα τι μου συνεβει, και παλι καλα που στο μαγαζι που το είχα παρει και μετα επικοινωνησα μαζι τουσ μου το εφτιαξαν. βεβαια αυτο συνεπαγετε με 60 ευρο η μεταφορικη μου ηρθε να το παρει να το παει στην αντιπροσωπεια και 130 ευρο η κλειδαρια . τα παιδια εκει μου ειπαν μετα οτι φτηνα την γλυτωσα γιατι αμα αλλαζα και πλακετα (λογω immobilazer) θα πληρωνα παραπανω απο τα διπλα. στην δουλεια ημουν με τι κινητο στο χερι σε ανοικτη ακροαση ποτε με τον φιλο μου που ηρθε να κανει τα κονε σπιτι αφου ελειπα και αδεια ουτε να παρω λογοσ. φανταζομει ενα ατομο που μπορει να το εκανε γιατι και πιο παλια μου ειχε δημιουργησει προβλημα. αμα παρω και του πεταξω ηλεκτρολυτη σε ολο το αμαξι θα είμαι κακιά ?
    Προσοχή!
    Πριν διαβάσετε το παραπάνω κείμενο πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (sic) και στην συνέχεια στην επιλογή Ενδιαφέρομαι για το προϊόν
    http://www.papapostolou.gr/GR/product.asp?p=585&a=c
    Σας ευχαριστούμε.

...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    em ?
    xaxaxxaxaxa
    :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2