Εγω πειραζω συγκεκριμενα ζωα του δασους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
ΒΕΒΑΙΩΣ !!
Αρκεί να μην σε πειράζουν τα μυγάκια και οι μελισσούλες (όχι εσύ Πανουργιά μου) που θα μπαίνουν στα μάτια σου :wacko:
![]()
![]()
Εγω πειραζω συγκεκριμενα ζωα του δασους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
ΒΕΒΑΙΩΣ !!
Αρκεί να μην σε πειράζουν τα μυγάκια και οι μελισσούλες (όχι εσύ Πανουργιά μου) που θα μπαίνουν στα μάτια σου :wacko:
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Το έχουμε διαπιστώσει, γλυκιέ μας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εγω πειραζω συγκεκριμενα ζωα του δασους.....![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το thread αρχίζει να γίνεται GAY!!!!![]()
Μήπως τελικά πίσω από όλα αυτά που λέγονται για τους εντουράδες κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια ζουζουνάκια μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
κανονίστε!!! στη μιχαλακοπούλου και στη καλιρόης έχω ξεκινήσει το ψάξιμο, εσεις θα με στείλετε στο τέλος αλλού!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το thread αρχίζει να γίνεται GAY!!!!![]()
Μήπως τελικά πίσω από όλα αυτά που λέγονται για τους εντουράδες κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια ζουζουνάκια μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ζηλιες και αλλα παρακαλω να λειπουν...εδω παμε για σοβαρο σκοπο!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
![]()
![]()
Η τιμή που λες είναι εδώ Ελλάδα? Μοτομάρκετ? Ίσως τη βρεις φθηνότερα έξω
Για μποτούλες ψάχνομαι και εγώ στο στυλ που κοιτάς. Οπότε αν βρεις κάτι και σκεφτείς να το φέρεις από έξω, ρίξε ένα ποστ αν είναι να κανονίσουμε μαζί.
![]()
![]()
![]()
παντος παιδια ακουσα οτι το prs εχει ξεπουλημα γιατι κλεινει οποτε παιζει να εχει προσφορες
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Έχει αυτός site?Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
παντος παιδια ακουσα οτι το prs εχει ξεπουλημα γιατι κλεινει οποτε παιζει να εχει προσφορες
![]()
καλά άκουσες, πέρασα απο του Λάμπρου, δεν έχει κάτι σε μπότα off road ...Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
- mike το prs δεν εχει site. H τιμή της acerbis ήταν του αντιπροσωπου, και θα την ψάξω και για έξω και θα σου πω![]()
Γιάννη για τσέκαρε και τη αυτή μποτούλα.
![]()
Μιχάλη, και λοιποί χωματεροί, στο θέμα της μπότας τελικά έχω κολλήσει... αφού πόσταρα πριν λίγες μέρες το παραπάνω για την acerbis, πήγα και είδα και άλλες γιατί ακούω αντικρουώμενες γνώμες που όλες είναι βάσιμες και λογικές, αναλόγως πως το βλέπεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γιάννη για τσέκαρε και αυτή μποτούλα.
Απο το "πάρε φτηνή και σχετικά μαλακή γιατί δεν θα χρειαστείς κατι περισσότερο" μέχρι "δώσε παραπάνω, πάρε άκαμπτη και ακριβή, να έχεις το πόδι σου προστατευμένο, και ας σε ζορίζει στο θέμα της άνεσης".
Έχω κολλήσει λιγάκι ...
Τεσπα, την μπότα που λές Μιχάλη την είδα, αλλά επίσης έιδα (=δοκίμασα) και 2 ακριβότερα και πιο σοβαρά μοντελάκια τα οποία όμως απο ebay τα παίρνω τελικά σε χαμηλότερες τιμές!
λοιπόν :
α) fox tracker. τιμή εδω 199. Τιμή απο ebay (με εξοδα αποστολής) 145.
β) axo boxer enduro. τιμή εδω 180 παρα κάτι. Τιμή απο ebay (με εξοδα αποστολής) 125 !
Επίσης, χωρίς να τις έχω δοκιμάσει εδω, στο ebay βρισκω μοντέλα των 300+ ευρώ μόνο 200! (πχ fox f3)
comments???
Επειδή δεν θα βρεις εύκολα μπότα Enduro (*), πάρε μια φθηνή ΜΧ (όπως οι περισσότεροι εντουράδες..) και είσαι Ο.Κ. !!!
(χωρίς σούπερ-ντούπερ ενισχύσεις και τεχνητές αρθρώσεις κ.λ.π.)
(*) Οι βασικές τους διαφορές είναι στην σόλα, στο προστατευτικό της γάμπας και στην αδιαβροχοποίηση των ραφών ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...