Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: Θεση σωματος/ποδιων στη στροφη

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Κωστη η 999 ειναι ουσιαστικα αγωνιστικη μηχανη και το θεμα γραναζωμα σχεσεων δεν ειναι κατι που μενει σταθερο. Η εταιρια εχει βγαλει πολλα γραναζωματα για να ταιριαζει ο αναβατης αναλογα με το ειδος πιστας που τρεχει.
    Πως το είπες αυτό?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Πως το είπες αυτό?
    Σούρθε άσχημα και σε σένα, εεε????
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πως το είπες αυτό?

Κάτσε... θα ακούσουμε κι άλλα....

Αλλά εγώ με την μαλακία το 954 τι θέλω κι ενοχλώ σε ποστ της αγωνιζόμενης ελίτ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μαεθρατ, μην το σβήσεις αυτό
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάτσε... θα ακούσουμε κι άλλα....

Αμα είχες RC30-RC45 θα μίλαγες, τώρα σουτ

@ Tαξιδευτης
    Για τον χρόνο που εχεις ασχοληθεί με το σπορ τα πας πολύ καλά.
    Μόνο που πετας μερικά άσχετα και εκει το χαλάς
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Βάλε και άλλο ένα "Ε" (εκ του Εριστικός) στο ΜΑΕΘΡΑΤ !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αμα είχες RC30-RC45 θα μίλαγες, τώρα σουτ

@ Tαξιδευτης
    Για τον χρόνο που εχεις ασχοληθεί με το σπορ τα πας πολύ καλά.
    Μόνο που πετας μερικά άσχετα και εκει το χαλάς
    Αλλο εννοουσα και αλλιως ειπωθηκε.
    Δεν εννοουσα οτι η μηχανη ειναι κανονικη αγωνιστικη και σου δινουν μαζι και γραναζωματα κλπ- χαζομαρα μου οπως το εγραψα.

Απλα εννοουσα οτι η εταιρια εχει διαφορα γραναζια (μπρος/πισω) σαν aftermarket για τη συγκεκριμενη μηχανη. Αυτο μου εχουν πει, αυτο και λεω, και ΥΠΕΘΕΣΑ οτι αυτο συμβαινει γιατι η μηχανη προοριζεται κυριως για χρηση σε πιστα...
    Κακη διατυπωση.

Οσο για τους καλοθελητες που μου την εχουν στημενη στη γωνια για να μου την πουνε, ξερουν ΚΑΛΑ τι γνωμη εχω για αυτους....

ΥΓ. Sniper, βαλε αλλο ενα Μ στο ΜΑΕΘΡΑΤ... Ξερεις εσυ...
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    ......
    Δεν θα εχουμε ευκολα ξεμπερδεματα.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

ε ρε γελια....

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιωργο, δεν εχει γελιο πλεον. Δεν θα ασχοληθω αλλο. Ας κανει ο καθενας ΟΤΙ θελει. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. & _
    Νίκος
    Open Horizons

Ταξιδευτή, άκου και έναν άσχετο από πίστες να μάθεις μυαλό.

Μείωσε ταχύτητα και κλίσεις και ασχολήσου μόνο με σωστή στάση σώματος, όταν σιγουρέψεις αυτή τελείως, τότε άρχισε να ανεβάζεις σταδιακά τις ταχύτητες σου. Έχε κατά νού ότι οι αγωνιζόμενοι εκτός από κράνη ειδικά για το κεφάλι τους έχουν στημένη όλη τη μηχανή στα μέτρα τους και στα μέτρα της κάθε πίστας -που σημαίνει μην εμπιστεύεσαι πολύ τα άκρα χωρίς να είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι κάνεις.

Κάτι μου λέει ότι είναι -ή θα έπρεπε να είναι- γνωστά τα χαω ανά ώρα και οι σχέσεις στο κιβώτιο που είναι επικίνδυνες για συγκεκριμένες στροφές σε πίστες ώστε να ενημερώνονται έγκαιρα οι νεώτεροι και να αποφεύγουν πτώσεις.

Τα έχετε ξαναπεί όμως αυτά και αλλού.
    Ίσως θα μπορούσατε να το συζητήσετε εκτενώς για τις υπάρχουσες πίστες στην Ελλάδα, μπας και γίνει στίκι στο τσερβέλο των νεώτερων...

Παλαιό μέλος

Talking roflmao

Χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, αλλα..

Καθεσαι και ρωτας οποιον να 'ναι πραματα που αφορουν την ασφαλεια σου, της μηχανης σου κτλ, κοιτα το ποστ του αφτερ (2ο στη σειρα) που αρχιζει με 'Χωρις να θελω να κανω τον γνωστη...', αυτη ειναι μια σωστη απαντηση.. Το να ρωτας τον καθεναν εδω και να παιρνεις και τις απαντησεις πολυ στα σοβαρα ειναι για μενα μεγα λαθος.. Και στο καφενειο της γειτονιας σου να πας και στην κυρα κουλα παλι θα ακουσεις απαντησεις με επιχειρηματα κι'ολας... Ειναι χαρακτηριστικο της φυλης, μην την πατας και συ

Εστω και να γνωριζει καποιος πολλα πρεπει να ειναι και ικανος να στα μεταδωσει, να θελει, κτλ.. Τι μπλεκεις, εαν εχεις καποιον που τον εμπιστευεσαι ρωτα τον με ενα πμ αλλιως τι περιμενεις να ακουσεις απο τον καθενα? Θα βρεις πολλους προθυμους ασχετους (δεν φταινε αυτοι) και λιγους απροθυμους σχετικους (ουτε αυτοι φταινε... λιγο ισως)... Αντε και καναν καλοπροαιρετο που δεν θα ξερει πολλα πιθανοτατα...

(καλα καλα, ακουγεται λιγο απαισιοδοξο αυτο... ειμαι λιγο πεσιμιστης, τι να κανουμε τωρα...)

Το αλλο παλι με τα μοιρογνωμονια τι κουλο ειναι ? το εχω ξαναδει εδω μεσα 3-4 φορες και γελαγα.. Το λιγοτερο που εχω να πω ειναι οτι ο τελευταιος που χρησιμοποιουσε τετοιες μεθοδους εγινε γνωστος για τον πυργο της πιζας... Την κλιση του οδοστρωματος την υπολογισε κανεις ? το οτι η φωτογραφια εχει βγει υπο καθετη γωνια επηρρεαζει μηπως το πως φαινονται τα πραματα ? Το οτι ο φωτογραφος μπορει να την κραταγε στραβα ? Μμμπαααα......

Οχι τιποτα αλλο, χαλας την ζαχαρενια σου, φορτιζεσαι και ψυχικα και θα σου φυγει και κανα μηχανακι στο τελος και κριμα στο κουκλι...........

Α, για να πω και εγω την εξυπναδα μου.. Για να οδηγας χωρις αγχος στην πιστα, επειδη μου φαινεσαι καπως αγχωμενος με το χαι σαιντινγ.. Το χαισαιντινγκ θα σου ερθει αν μπλοκαρεις τον πισω με κανα φρενο και το αφησεις αφου παρει κλιση αρκετη για να προκαλεσει το χαισαιντινγ η μοτο, η αλλιως αν ενω εχεις καποια κλιση αρχισεις να δινεις γκαζι αποτομα, γλυστρισει η ροδα και ξαναπιασει αφου εχεις παρει αρκετη κλιση για να προκληθει χαισαιντινγκ, αν στην βαρεσει να ανοιξεις παραπανω γκαζι εκεινη την ωρα (κακη συμβουλη που δινουν διαφοροι) το μηχανακι θα κανει λοου σαιντινγκ και εμενα γυριζε και σαν σβουρα μετα.... Το χαισαιντινγκ αποφευγεται με σταθερο γκαζι στο γλυστρημα (ισως και ελαχιστο κοψιμο κατα περιπτωση) την ωρα που σου συμβαινει, ενω παραλληλα θελει χαλαρο σωμα και χαλαρη στηριξη παντου στην μηχανη (και στα κλιπον) και καποια τυχη ετσι ωστε να εχεις χωρο και να μην βγεις στα λιβαδια μεχρι να μαζεψει το μηχανακι (μην πατησεις φρενα, επεσες) για να μην σου συμβει τωρα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ανοιγεις στις εξοδους ηρεμα το γκαζι σου και να κοιτας ποτε θα αρχισει να γλυστραει-μαζευει το πισω, εκει εισαι κοντα στο οριο που αρχιζουν τα ντριφτ - χαισαιντινγκ.. Σκοπος σου ειναι να ανοιγεις το γκαζι τοσο γρηγορα ωστε αν δεν σε νοιαζει να συμβει αυτο που περιγραφω παραπανω, να αρχισει να φευγει γλυκα, οπως ειπα παραπανω, και να συνεχισεις με σταδιακο ανοιγμα ετσι ωστε να το ελεγχεις και να συμβαινει συνεχως στην ιδια κλιμακα και οχι αποτομα, μια και εξω και μετα πτηση...... Αυτο στο λεω απο οτι εχω δει εγω οδηγικα και χωρις να φερω ευθυνη για την σωματικη σου ακεραιοτητα ,μπορει καλλιστα να ειναι τελειως λαθος... Αν θελει κανεις το συζηταμε κι'ολας (πολιτισμενα παντα ) Αυτος ειναι και ο λογος που για μενα για να οδηγησεις μηχανακι με την ροπη σου θελει πολλα @@ (high siding - ever wheeling monsters.. και για αυτο πιστευω και οτι δεν μου ταιριαζουν για οδηγηση στην πιστα παρα μονο για μπαντηλικια εξω απο τις καφετεριες), α, το να ανοιγεις με 3η και ροπη 9 κιλα στις 5 χιλιαδες (!) η οσο ειπες τελος παντων σε στροφη των π.χ. 80 χλμ/ω ειναι συνταγη για χαισαιντινγ στην εξοδο, ενας λογος παραπανω γιατι οταν σου φυγει η τριτη με τον λογο μεταδοσης που εχει την εκατσες την βαρκα......

Μεχρι να βρει χρονο καποιος απο τους γρηγορους να φτιαξει ενα χαου του/γουικι............. κολοκυθοπιτα.........
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

Απο το Μηχανόβιος....

:wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Γεια σου ρε ζιρεους Γιγαντα...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Zireous και ZX9R.......

+999
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά φρενάρουμε πάνω στη στροφή....?
    από kiloMeater στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 204
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2025, 12:41
  2. Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2008, 13:18
  3. Θεση σωματος
    από GTZ750 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 02:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε