Γιδόβλαχε... [/B][/QUOTE]
Δε σου εχει πει κανεις να μη σκεφτεσαι φωναχτα οταν.....κοιταζεσαι στον καθρεπτη??????![]()
![]()
Γιδόβλαχε... [/B][/QUOTE]
Δε σου εχει πει κανεις να μη σκεφτεσαι φωναχτα οταν.....κοιταζεσαι στον καθρεπτη??????![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
ρε αιντε με τα μπουρδελα τα στρογγυλο φαναρα σας... για αυτο τεριαζεται εσεις οι 2 τοσο πολυ δεσσερτ και νικκερ εχετε και οι 2 στρογγυλο φαναρα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον JimK7, αυτός είναι φανατικός Ducatisti και όχι κρυφοευρωπαίος σαν όλους τους άλλους εδώ...
Δεν έχεις δει πως ζαχαρώνει την 1098? Δεν έχει απλά σκαρφαλώσει επάνω της και ποζάρει με τρελό χαμόγελο ευτυχίας, της κάνει έρωτα...
Είναι εμφανές πως θα χαϊδευε τα grips, θα πάταγε συμπλέκτη, θα άγγιζε ντεπόζιτο, θα την σνίφαρε την μηχανή.
αυτος τουλαχιστον εχει οδηγησει 1098 και ειχε και απριλια... και εχει και japan τα εχει δοκιμασει ολα και εχει μια γνωμη εσυ που δεν εχεισ δοκιμασει τπτ και δεν εχεις γνωμη τζαμπα τι μας τα ζαλιζεις ?
που καταντησαμε ρε να κανουμε διαμαχη με χαρλεα![]()
![]()
![]()
που καταντησαμε ρε να κανουμε διαμαχη με χαρλεα![]()
![]()
[/B][/QUOTE]
Αν και δεν ειμαι ρατσιστης εχεις δικιο αδερφε![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Ενα ειναι το συμπερασμα απο ολα τα παραπανω!!!
Οι 3 φιλοι του dessert οι μηχανικοι... εγιναν φιλοι του μολις πηρε το ντουκ και απο τοτε τρωνε με χρυσα κουταλια!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φοβήθηκες ότι θα σ'αφήσει τ'όνειρο στη μέση του δρόμου στα καλά καθούμενα ;
Ή ότι θα χρειαστεί να το σπρώχνεις μέχρι τον πλησιέστερο Καζαμία ;
:rotflmao:
![]()
:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
ΣΩΣΤΟΣ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Κοίτα τα χιλιόμετρα που κάνουν τα ΚΤΜ δεν είναι ίδα με των ιαπωνικών είναι χιλιόμετρα σπίτι συνεργείο...
Το βάζουν και στις αγγελίες πώς βάζουν μερικοί 20000χλμ όλα εθνική...
Έτσι και οι ΚΤΜάκηδες βάζουν 10000 όλα σπίτι-συνεργείο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λες ρε παπάρα που το π@υρτελο που καβάλας καταχτυπά όλοΑρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Η "μαλακια" που καβαλαω τουλαχιστον δεν κοβει πλαισιο στα καλα καθουμενα, ΒΛΑΚΑ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είναι ότι ποιο άσχημο έχει βγάλει ποτέ ο άνθρωπος
κόβουν οι βάσεις από τα όργανα και κρέμονται![]()
το τεστ τραιβ εδώ στα Χανιά ξεβίδωσε η καμπάνα και έφυγε στο δρόμο και την έψαχναν μια ώρα :rotflmao: και μου λες ότι έχεις ύστερα μηχανάκι η ότι είναι ποιο καλό από το Κ7 όπου νάνε θα μας πεις ότι είναι και ποιο δυνατόέκατσε ο κώλο σου σε ένα πατίνι και θαρρείς ότι έπιασες το παπα από τα γένια θέατρο ε θέατρο βρε ρε ουστττττττ
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Καλά εσύ ντεν παίζεσε με τίποτα! Αν πρόσεξες και ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά θα είδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σορυ κιοολλας εγω δεν εχω μηχανακι..
ενα ποδηλατο ιντεαλ εχω και κανω τη δουλιτσα μου.
οτι λεω απο τα περιοδικα το λεω..και να το fmx ακουσα πως σε τεστ περιοδικων βγηκε και πρωτο στη κατηγορία ...παπακια με ντεποζιτο.
να με συγχωράτε ε?
θα παω να παρω ενα fmx τωρα και μολις με περνανε οοοοοοοοολα τα υπολοιπα μηχανακια +σκουτερ πανω απο 125 κυβικα..εγω θα τους κοροιδευω και θα τους λεω ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 3000 ΧΙΛ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΟ ΜΟΤΟ.
3000 χιλιομετρα λεει αξιοπιστα....
το γκινες το φωναξαμε?
α επισης εγω κτμ ποτε ρε...
αυτα ναι πραμματα του σατανα.
ασε που αφου μου πατε εσεις που εχετε -είχατε 2-3 χαλανε τα ρημαδια...
μεσιέ DUKASII οτι αναφέρω πολύ καθαρά πως εγώ ακόμη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟ 3000 km ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????????????????????
Αυτές τις Π@Π@ΡΙ?Σ λές και σε κόβω να μένεις με το IDEAL (ιδανικό) και κατα τα άλλα
συμπαθές κριθαροκίνητο δίτροχο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Κυριες και κυριοι ζουμε ιστορικες στιγμες![]()
![]()
![]()
![]()
Οποιος δε συμφωνει μαζι μας ειναι τσοπανος....ΒΛΑΞ....κτλ,κτλ![]()
![]()
![]()
"ιτε παιδες ελληνων..."
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
:rotflmao: :rotflmao:
Είναι σχεδιαστικά μπροστά η ζελατίνα!!!
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
Βοήθειά μας!
Ρε συντεκνε, τραβα καβαλα κανα γιδι που κατεβηκες απο τα βουνα και θα μου μιλησεις κιολας...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Τι λες ρε παπάρα που το π@υρτελο που καβάλας καταχτυπά όλο
είναι ότι ποιο άσχημο έχει βγάλει ποτέ ο άνθρωπος
κόβουν οι βάσεις από τα όργανα και κρέμονται![]()
το τεστ τραιβ εδώ στα Χανιά ξεβίδωσε η καμπάνα και έφυγε στο δρόμο και την έψαχναν μια ώρα :rotflmao: και μου λες ότι έχεις ύστερα μηχανάκι η ότι είναι ποιο καλό από το Κ7 όπου νάνε θα μας πεις ότι είναι και ποιο δυνατόέκατσε ο κώλο σου σε ένα πατίνι και θαρρείς ότι έπιασες το παπα από τα γένια θέατρο ε θέατρο βρε ρε ουστττττττ
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσομπανο!!!
Το νου σου στο πλαισιο σου ΒΛΑΚΑ!!!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
stradas are you retarted?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ρε συντεκνε, τραβα καβαλα κανα γιδι που κατεβηκες απο τα βουνα και θα μου μιλησεις κιολας...
Τσομπανο!!!
Το νου σου στο πλαισιο σου ΒΛΑΚΑ!!!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
stradas are you retarted?
Μλκ μου!![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Ρε παιδιά πότε θα φάμε κανά κεφαλοτύρι γιατί όλο βοσκούς και τσοπάνηδες βλέπω εδώ![]()
Triple 1050![]()