Γύρισε το κλειδί Άλλεν μέσα στην βίδα , και παραμορφώθηκαν τα άκρα από το ποτήρι .Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
kiriakost : δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις οτι παραμορφωθηκαν οι ραβδωσεις αλλεν της βιδας (οι αλλεν εχουν εξαγωνο ποτηρακι, και δεν εχουν καπου ραβδωσεις ??) για βιδες φερινγκ κατα τη γνωμη μου καλυτερα να παρεις εργκαλ, βγαινουν ανοδιωμενες σε διαφορα χρωματα που θα ταιριαξουν με τα πλαστικα και το αχ1 θα λαμψει![]()
(υπαρχουν και quick release pins αλλα δεν νομιζω να ταιριαξουν οπτικα με το στυλ της μηχανης)
![]()
ikarosk παρά την υποδειγματική προσπάθεια σου να βοηθήσεις, τα κείμενα είναι σε χαμηλή ανάλυση , και δεν γίνετε δουλειά .
Σκανάρισε τα στα 150dpi και βάλτα σε ένα ZIP , για να τα κατεβάσουμε .![]()
Οκ, 3 λυσεις:
1) Αναποδο κολαουζο μπας και βγαλεις την παλια και περισωσεις και το σπειρωμα
2) Ντρεμελ-πριονακι-κατι οπου θα κανεις ενα αυλακι στην βιδα και θα προσπαθησεις να την βγαλεις με κανονικο κατσαβιδι
3) Τρυπανι και χελικοιλ![]()
Το να κολλησεις κατι στην βιδα και να προσπαθησεις να το γυρισεις ειναι κακη ιδεα πιστευω
Ελπιζω να ξεμπερδεψεις ευκολα![]()
Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες![]()
Τι είναι αυτό ρε παιδιά !!Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
1) Ανάποδο κολαούζο
κολαούζος είναι το εργαλέιο που χρησιμοποίησες και εσύ για να ανοίξεις τα πάσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Τι είναι αυτό ρε παιδιά !!
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Κολαουζο ειναι ενα 'τρυπανακι' ας το πουμε το οποιο φτιαχνει σπειρωματα.. Το αναποδο κολαουζο φτιαχνει αναποδα σπειρωματα, οποτε μετα βαζεις μια αναποδη βιδα μεσα στο σπειρωμα που εχεις φτιαξει μεσα στην βιδα και την ξεβιδωνεις
Τρυπας προσεκτικα με ντρεμελακι την παλια βιδα και μετα φτιαχνεις το αναποδο σπειρωμα στην τρυπα (πιανει οπως καταλαβαινεις απο καποιο παχος και πανω...)
Καλο ξεβιδωμα![]()
Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες![]()
@ΖΧ-9R: Επειδή εχω βάψει τις μπουκάλες μου, να σε ρωτήσω: τι είδους βίδες να ζητήσω για δέσιμο του αποστάτη με τις μπουκάλες;
Είναι σε χρυσό χρώμα κι' απ' οσο ξέρω χρωματισμένες είναι μόνο του αλουμινίου (ανοδιωμένες ουσιαστικά) οι οποίες πέρα απο την πινακίδα κυκλοφορίας δεν είναι να δέσεις τίποτα αλλο καθώς οπως σίγουρα θα ξέρεις κόβουν για την πλάκα.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ανάποδο κολαούζο αυτό ρωταω !!
Αυτο ήθελα , να μάθω !!Το αναποδο κολαουζο φτιαχνει αναποδα σπειρωματα, οποτε μετα βαζεις μια αναποδη βιδα μεσα στο σπειρωμα που εχεις φτιαξει μεσα στην βιδα και την ξεβιδωνεις
Τρυπας προσεκτικα με ντρεμελακι την παλια βιδα και μετα φτιαχνεις το αναποδο σπειρωμα στην τρυπα (πιανει οπως καταλαβαινεις απο καποιο παχος και πανω...)
Καλο ξεβιδωμα![]()
ikarosk παρά την υποδειγματική προσπάθεια σου να βοηθήσεις, τα κείμενα είναι σε χαμηλή ανάλυση , και δεν γίνετε δουλειά .
Σκανάρισε τα στα 150dpi και βάλτα σε ένα ZIP , για να τα κατεβάσουμε .[/B][/QUOTE]
Εχεις πμ
Το τρυπανάκι που ανοίγει πάσο για να βιδώσει η αντίστοιχα ανάποδη βίδα ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ. Αυτό είναι το ανάποδο κολαούζο. Όταν τερματίσει η βίδα, ευελπιστείς οτι θα ξεβιδώσει η χαλασμένη βίδα σου από το κανονικό σπείρωμά της. Καλή τύχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Αυτο ήθελα , να μάθω !!![]()
Εγω παιδιά , κολαούζο έχω , σχεδόν όλα τα σπειρώματα & ίντσες .
Ανάποδο δεν έχω δει ποτέ μου .![]()
Δεν ηρθε τίποτα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
ikarosk
Εχεις πμ
Στείλε το με e-mail .
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Δεν ηρθε τίποτα !!
Στείλε το με e-mail .
Δεν μπορώ να επισυνάψω το αρχείο.
Εχω σκανάρει τις σελίδες σε μορφή PDF με μέγεθος περίπου 750kb. Η ανάλυση είναι σχετικά καλή γιατί και τα πρωτότυπα είναι φωτοτυπιες.
Κάνε μου μία περιγραφή πως μπορώ να το ανεβάσω έτσι ώστε να το πάρουν όλοι, γιατί δεν ξέρω την διαδικασία, η δωσε μου το mail σου να στο στείλω και το ανεβάζεις εσύ.