:a1: :a1: :a1: :a1: :a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker![]()
![]()
![]()
:a1: :a1: :a1: :a1: :a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΟΧΙ ρε φίλε απλά κάνω πλάκα χωρίς παρεξήγηση έτσι, το ξέρω καμιά φορά το παρατραβώ το σχοινί αλλά πιστεύω ότι όλοι εδώ κάνουμε χαβαλέ η σχεδόν όλοι , αλοστε τη στα κομμάτια διαμάχες θα ήτανε![]()
και για τη πόλη να ξέρεις έχω πάρει ένα 690 ΚΤΜ
![]()
![]()
![]()
εξατμιση 'νταλικας' σε μοτο
![]()
για πολλα γελια λεμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υγ. θελει 'επαγγεμλατικο διπλωμα' το τερας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Τι ειναι ομως πιο ασχημο, η μουρη του μουλτι ή οι εξατμισεις του ΚΤΜ ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
τις εξατμισεις τις πετας η τις δινεις σε νταλικερι δωρο![]()
με το αλλο το 'γκαβο' τι κανεις το πας σε γιατρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Δασκαλε που διδασκες...
Που πηγε η αγγελια με το dr???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το πουλισε![]()
![]()
![]()
εκεινη τι harley δεν μπορει να δωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Καθόλου ανωμαλία! Πολύ ωραίο εργαλείο φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Έτσι σε θέλω να μου τη λες να μου ανάβεις τα λαμπάκια μου:hypnotize να βριζόμαστε :a017: και ύστερα να είμαστε μια χαρά![]()
Όσο για τις εξατμίσεις μιας και έθιξες το θέμα αυτές ήταν αιτία που το πήρα ανωμαλία εεεεεεεεεε![]()
Κλάσης ανώτερο απο τα μούτρα του multi...
Τώρα αν είναι να συγκρίνουμε κώλο multi και κώλο ΚΤΜ...ψηφίζω multi![]()
![]()
![]()
![]()
Chris
To multi είναι εντυπωσιακά άγριο στην οδήγηση του.
Το 690 είναι πολύ ωραίο στην οδήγηση. Πολύ δύσκολα θα προτιμήσεις οποιοδίποτε άλλο της κατηγορίας αφού πρώτα το έχεις οδηγήση.
Το DRZ αποφάσισα να μην το πουλήσω.
Θα του βάλω την ολόσωμη εξάτμιση να ζωηρέψει λίγο και θα το έχω για stunt bike όπως ο φίλος Γρηγόρης. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ θα του πίνω το αίμα στα χώματα.
Στα @@ οι μικροπτώσεις και οι μικρογρατζουνιές. Για αυτό είναι τα JapBikes καλά. Γιατί είναι για πέταμα και δεν τα λυπάσαι.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
To multi είναι εντυπωσιακά άγριο στην οδήγηση του.
Το 690 είναι πολύ ωραίο στην οδήγηση. Πολύ δύσκολα θα προτιμήσεις οποιοδίποτε άλλο της κατηγορίας αφού πρώτα το έχεις οδηγήση.
Το DRZ αποφάσισα να μην το πουλήσω.
Θα του βάλω την ολόσωμη εξάτμιση να ζωηρέψει λίγο και θα το έχω για stunt bike όπως ο φίλος Γρηγόρης. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ θα του πίνω το αίμα στα χώματα.
Στα @@ οι μικροπτώσεις και οι μικρογρατζουνιές. Για αυτό είναι τα JapBikes καλά. Γιατί είναι για πέταμα και δεν τα λυπάσαι.
![]()
Chris
ΑΑΑ χάλασες!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
![]()
![]()
άργησες 7 λεπτά!!!!!
![]()
![]()
![]()
Chris
Συγνώμη θείο Έρικ αλλά πόσταρα και αλλού...Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
ΑΑΑ χάλασες!!!!![]()
άργησες 7 λεπτά!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραια φωτο με το desmo και απ οτι καταλαβαινω αφου δεν παει στα χιονια ετοιμαζονται να το πεταξουν στον γκρεμο να το ξεφωρτοθουν μια και καλη!!!![]()
![]()
![]()
Σε χαλάει έτσι...;;;; :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ωραια φωτο με το desmo και απ οτι καταλαβαινω αφου δεν παει στα χιονια ετοιμαζονται να το πεταξουν στον γκρεμο να το ξεφωρτοθουν μια και καλη!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
![]()
![]()
Το πήραν για να το βάλουν μπρός εκεί πάνω αφού για να δουλέψει ο κινητήρας χρειάζεται -20 βαθμούς κελσίου αλλιώς λαμπαδιάζει!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Chris