Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: To Neo Transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Kαι κατσε να μπει και η yamaha στο παιχνιδι των on-off...

Με το μονοκιλυνδρο?:smilea:

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Με το μονοκιλυνδρο?:smilea:
    Εστω με το μονοκυλινδρο στην αρχη...

Το μεγαλο γλεντι θα γινει ομως αν κανει κινηση στα 1000αρια

Και στην τελικη δεν νομιζω οτι αυτο ειναι χειροτερο απο το trans...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Φαρμακα τελος για σημερα

ξαναλεω εχεις link με τα specs?
    Γιατι λες να βγαζει 70 αλογα απο εναν κινητηρα προηγμενο και οχι υπερκυβισμενο,να εχει αναρτησεις πλαισιο και ψαλιδι της προκοπης,κιλα ανθρωπινα,και 6αρι σασμαν;
    Αν ναι μαλλον ελπιζεις σε θαυμα το μηχανακι εχει ανακοινωθει ηδη.
    Αφου φαινεται απο χιλιομετρα οτι το μηχανακι ειναι μια αρπαχτη της Χοντα Ευρωπης απο τα ιδια φυντανια που αποφασισαν να φτιαξουν το CBR σαν καμπινε.
    Τι συζηταμε δηλαδη;

Λινκς υπαρχουν...
    Τα επιχειρηματα σου θελω...
    Πες μου...ειναι το νεο Τρανσαλπ μηχανακι που αξιζει ο ανταγωνισμος να ασχολειται μαζι του;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Πες μου...ειναι το νεο Τρανσαλπ μηχανακι που αξιζει ο ανταγωνισμος να ασχολειται μαζι του;
    Κι ομως θα δεις που θα το αγορασει πολυς κοσμος εστω και αν δεν αξιζει μια....

Ειναι μηχανακι που ο αλλος το περνει βρισκομενος σε μεταβατικο σταδιο απο παπακι η απο σκουτερ...οπως γινοταν και με τα προηγουμενα τρανσαλπ...

Τωρα αν θα κατσει ο καθε τετοιος ασχετος να ξεψειριζει σαν την μαιμου τεχνικα χαρακτηριστικα...χλωμο το βλεπω...

Ενταξει και με το v-strom επηξε ο κοσμος(οχι αδικα βεβαια) ισως πολλοι να αναζητησουν κατι διαφορετικο αδιαφοροντας για τις επιδοσεις...

Γνωμη μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Κι ομως θα δεις που θα το αγορασει πολυς κοσμος εστω και αν δεν αξιζει μια....

Ρε εμενα μου λες;
    Γειτονας μου με ρωταγε τις προαλλες ποτε θα βγει επιτελους το νεο τρανσαλπ να το δωσει ανταλλαγη με το δικο του Τρανσαλπ.
    Ενα χρονο τωρα τρωγεται..
    Ρε ο ανθρωπος ειναι ηδη ψημενος και περιμενει να παει στα τυφλα να το χτυπησει επιτοπου.
    Για χρηση σπιτι-δουλεια σαφως....

Και στην τελικη αυτη η γαμημενη Ελληνικη αγορα μοτοσυκλετας ποσα μηχανακια διαμαντια εχει αδικησει;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Και ποσοι αλλοι τετοιοι υπαρχουν...

Τις προαλλες με βλεπει ανθρωπος εντελως ασχετος με τις μοτοσυκλετες και μου λεει...

Τι ειναι αυτο?

Α HONDA ε?

Πωπω αυτο ειναι εργαλειο...ειναι honda,εχει και μεγαλες ροδες...:hypnotize

Με τετοια λογικη,που δυστυχως υπαρχει πολυς κοσμος που την κουβαλαει, πως να μην χαθουν αξιολογα μηχανακια στην Ελληνικη αγορα...

Τελος παντων...λυπαμαι που το λεω αλλα η honda αρχιζει να περνει την κατιουσα...απο τα μηχανακια που βγαζει θες...απο την 9η θεση στο moto gp και απο ολη την χρονια που τελικα παει στο καλαθι των αχρηστων...

Το μονο που μενει πλεον ειναι να δουμε που θα σταματησει η κατρακυλα της καποτε ''big H''

Και στην τελικη αυτη η γαμημενη Ελληνικη αγορα μοτοσυκλετας ποσα μηχανακια διαμαντια εχει αδικησει;

Γιατι λες να βγαζει 70 αλογα απο εναν κινητηρα προηγμενο και οχι υπερκυβισμενο,να εχει αναρτησεις πλαισιο και ψαλιδι της προκοπης,κιλα ανθρωπινα,και 6αρι σασμαν;
    Αν ναι μαλλον ελπιζεις σε θαυμα το μηχανακι εχει ανακοινωθει ηδη.
    Αφου φαινεται απο χιλιομετρα οτι το μηχανακι ειναι μια αρπαχτη της Χοντα Ευρωπης απο τα ιδια φυντανια που αποφασισαν να φτιαξουν το CBR σαν καμπινε.
    Τι συζηταμε δηλαδη;

Λινκς υπαρχουν...
    Τα επιχειρηματα σου θελω...

Αν ισχυουν αυτα τα Specs οχι

και ειναι κριμα πολυ κριμα για ενα μηχανακι με την ιστορια του Trans

Και ποσοι αλλοι τετοιοι υπαρχουν...

Τις προαλλες με βλεπει ανθρωπος εντελως ασχετος με τις μοτοσυκλετες και μου λεει...

Τι ειναι αυτο?

Α HONDA ε?

Πωπω αυτο ειναι εργαλειο...ειναι honda,εχει και μεγαλες ροδες...:hypnotize

Με τετοια λογικη,που δυστυχως υπαρχει πολυς κοσμος που την κουβαλαει, πως να μην χαθουν αξιολογα μηχανακια στην Ελληνικη αγορα...

Τελος παντων...λυπαμαι που το λεω αλλα η honda αρχιζει να περνει την κατιουσα...απο τα μηχανακια που βγαζει θες...απο την 9η θεση στο moto gp και απο ολη την χρονια που τελικα παει στο καλαθι των αχρηστων...

Το μονο που μενει πλεον ειναι να δουμε που θα σταματησει η κατρακυλα της καποτε ''big H''

Ναι ρε γμτ ναι

τι διαολο? Εχουν γινει εντελως τεχνοκρατες?

που ειναι μηχανακια οπως το 1ο Fireblade? Το RC30? To Africa?

γαμωτο δεν τολμανε σε τπτ, δεν δειχνουν ποια τον δρομο στους αλλους

που ειναι το πνευμα του Soichiro? Οταν τους εβαλε να τρεξουν κοντρα σε διχρονα ιδιου κυβισμου απλα γιατι πιστευε στα τετραχρονα?

FUCK MEEEEEEEEEEE

Παλαιό μέλος

κυριοι

θα προτεινα λιγο αυτοσυγρατηση οσο αφορα το νεο τρανσαλπ ,το μονο που μπορειτε να περιγραψετε ειναι εξωτερικα,αφηστε τα αλλα να γινουν τεστ ,να οδηγηθει και μετα..
    α ποιοι ειναι οι ανταγωνιστες γιατι με τα λαστιχα που φοραει μαλλον κανενα 2κιλυνδρο!
    και σταματηστε επιτελους να τα βαζετε με τη HONDA τα ιδια λεγατε με το νεο χορνετ μια λετε συντηρητικη ,με ελειψη σχεδιασμου...εχει κανεις δει οτι ειναι η μονη με οικολογικη συνειδηση(βλεπε euro3),ασχοληθηκε με τοabs και αεροσακο και γενικα με την ασφαλεια αναβατη-περιβαλλοντος?
    τελος αφηστε να το δουμε απο κοντα και ισως τα χαρακτηριστικα του να επαρκουν στη...κατηγορια του?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Α καλα καταλαβα...παρε μια τα φαρμακα σου που τα αμελεις, και τα λεμε το πρωι....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μπλιαχ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: κυριοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
    ...εχει κανεις δει οτι ειναι η μονη με οικολογικη συνειδηση(βλεπε euro3),ασχοληθηκε με τοabs και αεροσακο και γενικα με την ασφαλεια αναβατη-περιβαλλοντος?
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ HONDA . TEΛΟΣ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BTW AYTO ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ TRANSALP ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....

το φανααρι ειναι του προηγουμενου Hornet ή ειναι εντυπωση μου???? αυτα για οσους λενε οτι η kawa βαζει το φαναρι του Ζ σε ολα τα μηχανακια της...

anyway αυτες οι τριπιστονες δαγκανες με γλυστρα, κανουν δουλεια στα αλλα μοντελα της Honda ή τα βαζει μονο για μοστρα? γιατι εγω θα εβαζα τετραπιστονες που πατανε και απο τις 2 μεριες...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?
    από Aikidimi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 536
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2014, 16:17
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. neo transalp
    από tarifas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 09:50
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων