Ανήθικό σίγουρα... σοκαριστικό ακόμα περισσότερο.
Το θέμα είναι αν υπάρχει ανάλογο όργανο ελέγχου στην Ε.Ε. για τέτοιου είδους διαφημίσεις. Αν υπάρχει.. γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα;
Θα μου πείς εδώ είχαμε κόμμα παιδεραστών στην Ολλανδία... αυτά εδώ είναι "ψιλά γράμματα" για αυτούς.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εμένα δε με ενοχλεί τόσο η διαφήμιση. Σίγουρα προκαλεί και αυτός ειναι ο σκοπός - any publicity is good publicity λένε στο χωριό μου - και σίγουρα οι μετέχοντες πληρώθηκαν αδρά (λεφτά που τα χρειάζονται σίγουρα).
Πιο πολύ με ενοχλεί το μόττο της καμπάνιας "we PREVENT bikers from becoming donors"
Όταν όλοι θα έπρεπε να είμαστε donors...
τεσπα....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε (ίσω κάποια μέρα) τη λέξη μποικοτάζ
![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιο πολύ με ενοχλεί το μόττο της καμπάνιας "we PREVENT bikers from becoming donors"Όταν όλοι θα έπρεπε να είμαστε donors...τεσπα.... [/B]
Aκριβως!!!
Α Σιχτήρ Ζώα!
Προφανώς δεν έιχαν κάποιον στην οικογένειά τους που να χρειάζεται μεταμόσχευση!
Αιδώς Αχρείοι!![]()
Εσύ να μην μιλάς, γιατί αν στην θέση του τελευταίου Γραφειοκράτη μπει Διαφημιστής ξέρεις τι θα μπει στην θέση του τελευταίου Καπιταλιστή ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.................![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εσύ να μην μιλάς, γιατί αν στην θέση του τελευταίου Γραφειοκράτη μπει Διαφημιστής ξέρεις τι θα μπει στην θέση του τελευταίου Καπιταλιστή ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
με έχετε υπερτιμήσει νομίζω :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
![]()
![]()
με έχετε υπερτιμήσει νομίζω :wacko:![]()
![]()
![]()
προσπαθούμε να διαβρώσουμε το σύστημα εκ των έσω...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Λες και χρειαζοταν να κανει τοσο "φθηνη" διαφημιση για να πουλησει...
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Απο τις πιο ηλιθιες διαφημισεις
Ντροπη τους
edit : μολις εχασαν ενα πιθανο αγοραστη
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ!![]()
Εμένα δε με ενοχλεί τόσο η διαφήμιση. Σίγουρα προκαλεί και αυτός ειναι ο σκοπός - any publicity is good publicity λένε στο χωριό μου - και σίγουρα οι μετέχοντες πληρώθηκαν αδρά (λεφτά που τα χρειάζονται σίγουρα).
Επειδή είμαι του "χώρου", επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω πολύ για το αν οι εικονιζόμενοι έχουν καμία σχέση με άτομα που χρειάζονται όργανα...
safety doesn't happen by accident