Σελίδα 27 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Νέο μέλος
    Σωστός ο amyroukai, εγώ δεν θυμόμουν καλά για το ρολόι.
    Amyroukai, οι στραβές δεν είχαν να κάνουν με το bandit, με άσχετα πράγματα είχαν να κάνουν, με απώλεια πορτοφολιού, καρτών, διπλωμάτων κλπ στο πουθενά στη γαλλία (τελικά βρέθηκαν!), με ανυπαρξία βενζινάδικων για πολλά χιλιόμετρα σε ισπανία και ιταλία (στο τσακ τη γλίτωσα) με κλοπές sleeping bang (συνέβη και αυτό (!)και στο τέλος τα βρήκαμε)και τέλος με την ... abus! Που να σου λέω τι τράβηξα μ’ αυτήν. Δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να την βρίζω ή να την ευγνωμονώ! Τέλος καλό, όλα καλά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από frapes
    Amyroukai, οι στραβές δεν είχαν να κάνουν με το bandit, με άσχετα πράγματα είχαν να κάνουν
    Πλάκα κάνω ρε... Αλλά πάλι, αν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δεν είχαν να κάνουν με το bandit, ποιος είμαι εγώ ο ταπεινός σκατίβλακας που θα διαφωνήσω... :rotflmao: Εκπληκτική έκφραση...

Χωρίς πλάκα, με κατέστρεψες γαμώτο... Διάβαζα και για ένα άλλο ταξίδι τώρα, ξεκινάει και σε λίγες μέρες από το BBC το The Long Way Down, η ψυχολογία μου έχει πιάσει πάτο! Θέλω να φύγω... Και το ΣΚ δεν μπορώ ρε γμτ να πάω πουθενά υποχρεώσεις.

Και εγώ abus έχω, ένα σαν μανιτάρι... Αλλά μέχρι τώρα μόνο το προστατευτικό λάστιχο του έχει χαλαρώσει, σαν κλειδαριά δουλεύει ΟΚ.

Νέο μέλος
    Εντάξει μωρέ δεν πειράζει, τα ταξίδια δεν είναι αυτοσκοπός, κάποια στιγμή θα γίνουν κι’ αυτά, υπομονή!
    Τώρα που είπες για το bbc, γνώρισα στην ισπανία έναν τύπο με quad. Ο τύπος ετοιμαζόταν να πάει ασία για ένα ταξίδι διάρκειας τριών χρόνων! Απίστευτος! Πενηντάρης που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας συνέχεια, άλλοτε με μηχανή, άλλοτε με ποδήλατο, άλλοτε με βαν και τώρα με το quad. Στο οποίο είχε βιδώσει κάτι μαδέρια και το’ χε κάνει διπλάσιο απ’ το φόρτωμα! Το bbc κολλάει στο ότι μου πε πως έχει συμφωνήσει να στέλνει ανταποκρίσεις σε δυο περιοδικά για quad σε ισπανία και γαλλία.
    Παρεπιπτόντως, το quad ήταν αμερικάνικης εταιρίας, δεν θυμάμαι ποια γιατί δεν ξέρω καθόλου απο δαύτα, με μοτέρ όμως Suzuki 650cc. Χα χα, που σαι ρε σοϊχίρο να του φορέσεις ζουρλομανδύα!!!

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Επανερχομαι με ενα θεμα που μου χει κολλησει...Εχω το Bandit το Κ7 και παρατηρω το εξης...
    Στην Εθνικη και γενικα οταν τα χιλιομετρα του γραφονται σε ανοιχτες διαδρομες η καταναλωση ειναι υποδειγματικη στα 6 l/100km περιπου .
    Επειδη ομως το χρησιμοποιω και εντος πολεως παρατηρω πως με ενα ντεποζιτο (19 λιτρα) μου βγαζει περιπου 160-170 χλμ οπου και μπαινει αυτοματα η ρεζερβα .
    Κινουμαι κεντρο οποτε δουλευει χαζα ο κινητηρας αλλα τοση διαφορα ειναι νορμαλ?
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HateNord
    Ωραία μοτοσυκλέτα το 650 το βελτίωσαν στα σημεία και με καλή τιμή για Ελλάδα.Μια ένσταση έχω μόνο ως προς το βάρος.Θα μπορούσαν να το έχουν βελτιώσει κι εκεί.Ελπίζω να έρθει στην Ελλάδα και με το νέο ολόσωμο φαίρινγκ που κυκλοφορεί στη Γερμανία.Θα ψαρώσει αρκετούς στα φανάρια καθώς φέρνει λίγο σε GSX-R.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
    Ωραία μοτοσυκλέτα το 650 το βελτίωσαν στα σημεία και με καλή τιμή για Ελλάδα.Μια ένσταση έχω μόνο ως προς το βάρος.Θα μπορούσαν να το έχουν βελτιώσει κι εκεί.Ελπίζω να έρθει στην Ελλάδα και με το νέο ολόσωμο φαίρινγκ που κυκλοφορεί στη Γερμανία.Θα ψαρώσει αρκετούς στα φανάρια καθώς φέρνει λίγο σε GSX-R.
    Το θεμα ειναι οτι ωραιος ειναι ο ληστης (και γω μιλαω για το GSF-S me ABS), αλλα επειδη οι π@π@ρες ακομα δεν εχουν ξεφορτοθει το στοκ που εχουν απο τα προηγουμενα, δεν εχουν φερει ακομα το υγροψηκτο Κ7!!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Γατούλα δε ξέρω που μένεις, αλλά σε όλες τις εκθέσεις της Αθήνας υπάρχει το υδρόψυκτο. Μήπως έχεις πέσει απλά σε πονηρό πωλητή στο μαγαζί που ρωτάς;;;

Bandage γιατί τόση διαφορά; Το "παλιό" καίει λίγο παραπάνω σε όλες τις συνθήκες, αλλά -ΠΑΝΤΑ- μου πιάνει 240-250 μέχρι λαμπάκι... Ακόμα και στα Μέγαρα που πήγαινε τέρμα! Για το βάρος έχεις δίκιο... Υποθέτω είναι λόγω κόστους, ελαφρύ υλικό=ακριβό υλικό.

Νέο μέλος
    ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ . ΦΤΑΣΑΜΕ
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΓΚΧΟΛΜΗ ΚΑΙ ΦΙΟΡΔ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ. ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΩΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.
    ΖΗΛΕΥΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ . ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ (ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΩΡΟ).
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Επανερχομαι με ενα θεμα που μου χει κολλησει...Εχω το Bandit το Κ7 και παρατηρω το εξης...
    Στην Εθνικη και γενικα οταν τα χιλιομετρα του γραφονται σε ανοιχτες διαδρομες η καταναλωση ειναι υποδειγματικη στα 6 l/100km περιπου .
    Επειδη ομως το χρησιμοποιω και εντος πολεως παρατηρω πως με ενα ντεποζιτο (19 λιτρα) μου βγαζει περιπου 160-170 χλμ οπου και μπαινει αυτοματα η ρεζερβα .
    Κινουμαι κεντρο οποτε δουλευει χαζα ο κινητηρας αλλα τοση διαφορα ειναι νορμαλ?
    Γεια σας απο εναν ακομη κατοχο του "ληστη". Σε εμενα η καταναλωση μεσα στην πολη και στα νοτια προαστια ειναι γυρω στα 6,5 με 7 λιτρα. Αναβει ρεζερβα μετα τα 200 χιλιομετρα, και μην ξεχνας οτι τοτε εχεις ακομη 5,5 λιτρα.Τωρα δοκιμαζω με σουπερ αμολυβδη μηπως βελτιωθει η καταναλωση.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Γατούλα δε ξέρω που μένεις, αλλά σε όλες τις εκθέσεις της Αθήνας υπάρχει το υδρόψυκτο. Μήπως έχεις πέσει απλά σε πονηρό πωλητή στο μαγαζί που ρωτάς;;;

Bandage γιατί τόση διαφορά; Το "παλιό" καίει λίγο παραπάνω σε όλες τις συνθήκες, αλλά -ΠΑΝΤΑ- μου πιάνει 240-250 μέχρι λαμπάκι... Ακόμα και στα Μέγαρα που πήγαινε τέρμα! Για το βάρος έχεις δίκιο... Υποθέτω είναι λόγω κόστους, ελαφρύ υλικό=ακριβό υλικό.
    Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει;Το εχεις τσεκαρει; Τον αυγουστο πηραμε απο ενα ο αδερφος μου και εγω που ηταν τα τελευταια στο σφακιανακη, και περιμενουν τωρα αυτα με ABS.

Εμ... ΟΚ δεν έχω γυρίσει ΟΛΕΣ τισ εκθέσεις, αλλά πχ στο Μαρούσι κοντά στο σπίτι μου που έχει αντιπροσωπεία, υπήρχε και έχω δει και αλλού. Ε ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο, καλύτερα με το ABS μωρέ... Αλλά αυτό που λέει η γατούλα ότι δηλαδή τελείωσαν τα υδρόψυκτα αλλά έχουν ακόμα αερόψυκτα περίεργο μου φαίνεται! Αφού υποτίθεται ότι ξεπούλησαν τα αερόψυκτα και μετά έκαναν εισαγωγή τα καινούρια.

Ρε γαμώτο, έδειξε η Honda το καινούριο CB600F, με μοτεράκι hornet... Και λίγο πιο αεροδυναμικό fairing, λίγο πιο ελαφρύ... Και αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί ΟΚ, η κατηγορία είναι για μοτοσικλέτες "εργάτες" αλλά μήπως το παράκανε η Suzuki με την συντηρητική ανανέωση του GSF? Το CB με μια εξατμισούλα τύπου GP θα είναι μούρλια!

Με εχει φάει το θέμα "εξάτμιση" γιατί ζηλεύω όσους φοράνε τις χαριτωμένες μικρούλες... Εμ ΝΑΙ για εξατμίσεις λέω. Και ψάχνοντας, κάτι πιο συμμαζεμένο σε διαστάσεις από τη "μαμά" δεν είχα βρει. Απλά λίγο πιο κομψό. Και πέφτω πάνω στις remus... Δείτε το link εδώ. H Powercone δεν είναι μούρλια; Απλά είναι καθαρά αισθητική αλλαγή, δεν έχει όφελος σε δύναμη, αυτό με ξενέρωσε. Όπως και η Yoshi, δεν έχει ουσιαστικό όφελος... H mivv και η Leovince που δίνουν καλή ροπή στις μεσαίες, είναι απλά κυκλικές. Τι τραβάμε.... Λες και μου περισσεύει το πεντακοσάρικο, ΛΟΛ. Αλλά με καίει... Φίλτρο-βελόνες-εξάτμιση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Εμ... ΟΚ δεν έχω γυρίσει ΟΛΕΣ τισ εκθέσεις, αλλά πχ στο Μαρούσι κοντά στο σπίτι μου που έχει αντιπροσωπεία, υπήρχε και έχω δει και αλλού. Ε ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο, καλύτερα με το ABS μωρέ... Αλλά αυτό που λέει η γατούλα ότι δηλαδή τελείωσαν τα υδρόψυκτα αλλά έχουν ακόμα αερόψυκτα περίεργο μου φαίνεται! Αφού υποτίθεται ότι ξεπούλησαν τα αερόψυκτα και μετά έκαναν εισαγωγή τα καινούρια.
    Bρε δεν ειπα αυτο

Ειπα οτι εχουν ακομα στοκ απο τα παλια

Εχω παει σε 3 αντιπροσοπιες: ο ενας δεν ειχε καθολου Ληστες και οι αλλοι 2 ειπαν οτι "συντομα" θα φερουν τον καινουριο

Αλλα νταξ, δεν εχω γυρισει και ολες τις αντιπροσωπιες εδω στην Αθηνα... :smilea:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Το Bandit είναι αλήθεια ότι έχει αρκετές προκαταλήψεις να κερδίσει. Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει πιά τη φήμη του χούλιγκαν που είχε το '80, αρχές '90. Οπότε παρ' όλη την καλή τιμή του, δεν πουλάει τόσο όσο το "αντίπαλο" CBF και μάλλον πολλοί που θα τους αρκούσε το Bandit πηγαίνουν στο Vstrom που είναι πιο "μπάνικο". Και οι έμποροι μάλλον προτιμούν να φέρνουν πιο εμπορικά μοντέλα. Οι εκθέσεις του Σφακιανάκη πρέπει να το έχουν όλες. Βέβαια, ένας έμπορος θα δώσει και "προίκα" αλλά ο αντιπρόσωπος όχι. Αν πας σε έμπορο Suzuki και του πεις ότι θέλεις ένα, δε νομίζω να έχει λόγο να μη στο φέρει πραγματικά σύντομα, θα σου δώσει και τα δωράκια και θα είστε και οι δύο χαρούμενοι!

Το τεστ που του έκανε το Power Bikes ήταν όλο καλά λόγια. Το είχε και σε άλλα περιοδικά αλλά δεν τα πήρα. Ελπίζω να έγραφαν το ίδιο καλά πράγματα. Του αξίζει να πάει καλά στην αγορά!

Καλησπέρα παιδιά.
    Tο Σάββατο βάζω xenon σε bandit 2007.
    Eχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό;

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •