Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Η καμπάνια σχολιάζεται και στο "ads of the world" εδώ
Μερικά σχόλια είναι να τραβάς τα μαλλιά σου...![]()
σχολιασα & εγω καταλληλως![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Η καμπάνια σχολιάζεται και στο "ads of the world" εδώ
Μερικά σχόλια είναι να τραβάς τα μαλλιά σου...![]()
σχολιασα & εγω καταλληλως![]()
ελα ντε...+10000!Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Λες και χρειαζοταν να κανει τοσο "φθηνη" διαφημιση για να πουλησει...
![]()
![]()
Ε; Οι "συγκεκριμένοι" είναι, υποτίθεται, άνθρωποι που περιμένουν ένα μόσχευμα. Τι πληρώνουν (εκτός από την ατυχία τους να έχουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας); Δεν είναι μοτοσυκλετιστές. Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο ούτε για τους ίδιους να περιμένουν να ατυχήσει κάποιος άλλος για να ζήσουν. Είναι αυτό κάτι που θα διάλεγες (να τους λες "sorry, δε θα μπορέσουμε..") για να διαφημίσεις εξοπλισμό; ΕΛΕΟΣ!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
οι συγκεκριμένοι δεν είχαν την σωστή προστασία και τώρα το πληρώνουν!
safety doesn't happen by accident
Καλησπερα σε ολους. Θα συμφωνησω και εγω με την αποψη του αλχημιστη. Νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο οτι αναφέρεται αποκλειστικα σε "κατα λάθος" δωρητες κατι που ολοι μας θέλουμε να αποφύγουμε για οσα χρονια θα κυκλοφορουμε στους δρομους..
Αλλωστε στην σημερινη κοινωνια που ολοι μας ζουμε και ο καθένας με τον τροπο του εχει διαμορφωσει, μονο οταν κατι ειναι "σοκαριστικο" καποιοι δραστηριοποιουμαστε..
Ισως και για μερικους να ειναι ο τροπος να ακουσουν για πρωτη φορα την φραση "δωρητης οργανων σωματος" που ειναι ιδιαιτερα συμαντικο.
Quod me nutrit... me destruit.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ε; Οι "συγκεκριμένοι" είναι, υποτίθεται, άνθρωποι που περιμένουν ένα μόσχευμα. Τι πληρώνουν (εκτός από την ατυχία τους να έχουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας); Δεν είναι μοτοσυκλετιστές. Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο ούτε για τους ίδιους να περιμένουν να ατυχήσει κάποιος άλλος για να ζήσουν. Είναι αυτό κάτι που θα διάλεγες (να τους λες "sorry, δε θα μπορέσουμε..") για να διαφημίσεις εξοπλισμό; ΕΛΕΟΣ!
Μα αυτό εξήγησα. Μάλλον υπάρχει παρεξήγηση στο πως προσδιορίζεις και εσύ και κάποιοι άλλοι την έννοια "δωρητής".
Δεν πρέπει να εννοεί αυτό που λες γιατί τότε δεν θα ήταν ανήθικο ή κακό ή ότι θες τεσπα αλλά θα ήταν απλώς ΑΣΧΕΤΟ και ΑΣΤΟΧΟ!!!
Νομίζω πως εννοεί "δωρητής" με την 'έννοια της υποχρέωσης από κάποιο ατύχημα. Και έτσι συνδυάζεται και η ασφάλεια και η προστασία.
Γιατί αλλιώς δεν κολλάει.![]()
Παραθέτω δύο απο τα σχόλια... Της μιας και της άλλης πλευράς
1)2)I agree. This is borrowed interest - and in the worst possible way. "Sorry, people on the donor waiting list. I won't be dying today, so you will." Bad taste.erm, this is marketing aimed at bikers, not some social cause which comforts people waiting for organs etc. Get real - or get out of the biz.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
από όποια πλευρά και αν το πάρεις άσχημο ακούγεται!
![]()
Yπερ επιτυχημενη ειναι...
εδω και 3 σελιδες συζηταμε για την Dainese, γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτη εντυπωνεται στο κεφαλι μας...![]()
Αθλιος ο τροπος, αλλα κατα τα αλλα ειναι επιτυχημενη διαφημιση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Yπερ επιτυχημενη ειναι...
εδω και 3 σελιδες συζηταμε για την Dainese, γιατι εμμεσως πλην σαφως αυτη εντυπωνεται στο κεφαλι μας...![]()
Αθλιος ο τροπος, αλλα κατα τα αλλα ειναι επιτυχημενη διαφημιση.
Η Dainese δεν φύτρωσε χθες και δεν είναι μια εταιρία που πασχίζει να κάνει απλά γνωστό το όνομά της (να σου εντυπωθεί όπως-όπως). Είναι ένα βήμα πιο πέρα. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά "αρνητικές" διαφημίσεις όπως αυτήν εμένα με απομακρύνουν από το προϊόν.
ΥΓ. Με παρόμοιο τρόπο ΔΕΝ θα ξαναφάω pizzahut (πίτσα!πίτσα!πίτσα!ΠΙΤΣΑ!ΠΙΤΣΑ!) ούτε θα πατήσω το πόδι μου στο PLUS-X ("άλλη μια που δεν πέρασε την πόρτα του PLUS-X!"
)
safety doesn't happen by accident
Δεν νομιζω οτι οι ''σοκ και δεος'' τυπου διαφημισεις αποτελουν στρατηγικη των νεων εταιρειων σε οποιονδηποτε χωρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Η Dainese δεν φύτρωσε χθες και δεν είναι μια εταιρία που πασχίζει να κάνει απλά γνωστό το όνομά της (να σου εντυπωθεί όπως-όπως). Είναι ένα βήμα πιο πέρα. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά "αρνητικές" διαφημίσεις όπως αυτήν εμένα με απομακρύνουν από το προϊόν.
ΥΓ. Με παρόμοιο τρόπο ΔΕΝ θα ξαναφάω pizzahut (πίτσα!πίτσα!πίτσα!ΠΙΤΣΑ!ΠΙΤΣΑ!) ούτε θα πατήσω το πόδι μου στο PLUS-X ("άλλη μια που δεν πέρασε την πόρτα του PLUS-X!"
)
Θυμισου την Benetton η οποια και ''εγκαινιασε'' αυτου του τυπου τις διαφημισεις.
Ειχε αναγκη την ''εντυπωση'' του ονοματος της με αυτο τον τροπο; δεν νομιζω...
Σε καποια φαση οι εταιρειες φτανουν σε ενα διαφημιστικο αδιεξοδο...
ποσο θα πιπιλας το κεφαλι του κοσμου με στεροτυπα ''ασφαλεια- προστασια'' στην προκειμενη περιπτωση;
Ελοχευει ο κινδυνος να συχετισθεις με τους ''υπολοιπους''...και απο την στιγμη που η Dainese εχει χαραξει μια εικονα διφορετικοτητας και υπεροχης, αυτο επιχειρει να διατηρησει και με τις διαφημισεις της.
Σημειολογικα παντως δεν εξαντλειτε απλα στον ευληπτα σοκαριστικο παραγοντα του θεματος...
Πετυχημενη η οχι, δεν ξερω τι λετε παιδια, αλλα εμενα πολυ απλα με προσβαλει ως ανθρωπο και προσβαλει την αισθητικη μου η κωλοδιαφημιση.
Αισχος και ντροπη... Να παει στο δι@ολο ο διαφημιστης και ολοι οι διαφημιστες αυτου του ειδους. Καπου ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν ορια... Ντροπη στο μ@λ@κ@ που τη σκεφτηκε, αλλα ντροπη και στην εταιρια που τη δεχτηκε. ΟΜΩΣ τα προιοντα της εταιριας παραμενουν καλα, οποτε το αν θα ξανα αγοραζα Dainese ειναι αλλο θεμα...
Νίκος
Open Horizons
Δε νομίζω ότι η διαφήμιση θέλει να δείξει πως θα γίνουν δυστυχισμένοι όλοι αυτοί που περιμένουν όργανο!!! Απλά ίσως να θέλει να τονίσει πως κι άλλος ένας σώθηκε σήμερα και δεν θα γίνει δωρητής!!! Ας μην το βλέπουμε από την ανάποδη πάντα! Είναι έξυπνη διαφήμηση και σοκάρει!!!
Ίσως μπορεί κάποιοι με την σκέψη ότι κάποιο όργανό τους θα μεταναστεύσει βάλουν μυαλό! Και δε λέω να αγοράσουν την συγκεκριμένη μάρκα! Αλλά προστατευτικό εξοπλισμό!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
ΑΙΣΧΟΣ !!! Τέρμα για μένα τα DAINESE!!!!
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Όπως ο καθένας μας θα έλεγε "Προτιμώ να ζήσω εγώ παρά να ζήσει κάποιος άλλος από τα όργανά μου", επειδή κανένας μας δεν θα πεθάνει ΓΙΑ να γίνει δωρητής, με το ίδιο σκεπτικό λέει και η εταιρία ότι λέει! Είναι σοκαριστικό αλλά όντως όλοι πρέπει να προστατευόμαστε για να ΜΗΝ γινόμαστε δωρητές οργάνων (παρά την θέλησή μας φυσικά) μετά από ατύχημα!
![]()
Chris
οκ ρε παιδια
τερμα τα dainese ο ενας τερμα τα dainese o αλλος...μαγκια σας
αλλα
ορισμενα απο τα ρουχα που φοραμε φτιαχνονται σε τριτοκοσμικες χωρες απο παιδια που δουλευουν 16 ωρα και παιρνουν εν κομματι ψωμια για αμοιβη...αυτα γινοντουσαν και πριν απο την διαφημιση και θα συνεχισουν να γινονται...
και δεν θα τα δειξει και καμια διαφημιση μαλον...
οποτε μηπως εκτος απο μια ατυχης κινηση του marketing και των βλαμμενων στα διαφορα διοικητικα της καθε εταιρειας - κολοσσου, ειναι προτιμοτερο να μας αγγιζουν αλλα παραγματα;