καποιοι τρελαμενοι τα εχουν ποσταρει ολα εδω
clickety
καποιοι τρελαμενοι τα εχουν ποσταρει ολα εδω
clickety
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρίξε μια ματιά στην σελίδα της ΠΑ με τους θυρεούς, για να δεις τα εμβλήματα της κάθε πτέρυγας-μοίρας
![]()
πολυ καλο![]()
εχει ομως τα επισημα, αυτο που εψαχνα ειναι πατσακια σαν αυτο με το κλεισιμο της μοιρας που εβαλε ο μανος πριν, κ σαν αυτα που εχει ξαναβαλει εδω μεσα
τα ανεπισημα
![]()
Ναι, είναι πολύ καλό το Link. b_bongΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
πολυ καλο![]()
εχει ομως τα επισημα, αυτο που εψαχνα ειναι πατσακια σαν αυτο με το κλεισιμο της μοιρας που εβαλε ο μανος πριν, κ σαν αυτα που εχει ξαναβαλει εδω μεσα
τα ανεπισημα
![]()
![]()
Btw ώς γνωστόν Αρχάγγελος δεν έγινε. Διάβασα όμως ότι τον Νοέμβριο ετοιμάζουν ένα mini show στην Τανάγρα, που θα έχει και αεροπορικές επιδείξεις. (Πιθανόν και από ξένους)
Δλδ η φετινή γιορτή αεροπορίας θα είναι διαφορετική απο τα τετριμένα;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Btw ώς γνωστόν Αρχάγγελος δεν έγινε. Διάβασα όμως ότι τον Νοέμβριο ετοιμάζουν ένα mini show στην Τανάγρα, που θα έχει και αεροπορικές επιδείξεις. (Πιθανόν και από ξένους)
για να δούμε![]()
![]()
![]()
(βαρέθηκα τις στατικες εκθέσεις και το αράδιασμα φωτογραφιών στα shelters...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Μπαινω στο merge...
Aπο haf.grΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δλδ η φετινή γιορτή αεροπορίας θα είναι διαφορετική απο τα τετριμένα;
για να δούμε![]()
![]()
![]()
(βαρέθηκα τις στατικες εκθέσεις και το αράδιασμα φωτογραφιών στα shelters...)
Ο εορτασμός του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Νοεμβρίου 2007.
Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας.
Μετά το πέρας του επίσημου εορτασμού και καθ'όλο το τετραήμερο, οι μονάδες της Π.Α. θα είναι ανοιχτές για το κοινό με εκθέσεις αεροσκαφών, φωτογραφιών, όπως επίσης και με παρουσίαση υλικών και μέσων.
Ειδικότερα στην Αεροπορική βάση της Τανάγρας στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2007, θα πραγματοποιηθεί στατική έκθεση και πτητική επίδειξη, με τη συμμετοχή Ελληνικών πτητικών μέσων και άλλων Αεροποριών ξένων χωρών. Η αναλυτική συμμετοχή και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.
Η Διεθνής Αεροπορική Επίδειξη “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ‘ δεν θα πραγματοποιηθεί το τρέχον έτος λόγω επιχειρησιακών αναγκών.
Aντε και μια τελευταια φωτο απο μενα.341 μοιρα "Το καρε των ασσων" με αποστολη την καταστολη εχθρικης αεραμυνας (SEAD).Aπο τα αγαπημενα μου σηματα!
![]()
Μπαινω στο merge...
Γιώργο τα σήματα που πόσταρες δεν τα έχει, γιατί είναι σήματα που αφορούν οπλικά συστήματα και δεν είναι patches των μοιρών.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Πολυ καλο λινκακι!Το τσεκαρα και ποσταρω 3 σηματα απο την συλλογη μου που δεν τα ειχε μεσα!
Εδω ειναι το εμβλημα για τους Exocet της 331 Μοιρας που τους χρησιμοποιει μαζι με Mirage 2000 EGM/BGM
Εχω ένα παρόμοιο που φορούν οι χειριστές των F16 με Lantirn της 111. Δεν αποτελεί ελληνικό patch, παρόλα αυτά οι χειριστές τα φορούν.
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΛΙΝΚ![]()