Αυτό μάλλον το περάσατε στο "ντούκου" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η Αστυνομία αναζητεί τους μηχανικούς που προέβησαν σε μηχανικές μετατροπές στις μοτοσικλέτες.![]()
Αυτό μάλλον το περάσατε στο "ντούκου" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η Αστυνομία αναζητεί τους μηχανικούς που προέβησαν σε μηχανικές μετατροπές στις μοτοσικλέτες.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αυτό μάλλον το περάσατε στο "ντούκου" ...![]()
Αντωνη φανταζομαι εχεις καποια ιδεα για την εμφυτη ικανοτητα δημοσιογραφων κ αστυνομικων να ανοιγουν διαπλατα το στομα τους απο εκπληξη κ να ανακαλυπτουν την αμερικη καθε φορα.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεθουν οι μηχανικοι, η μαλλον ο συγκεκριμενος μηχανικος. Αν τους ειναι τοσο δυσκολο, ας παρουν το τηλεφωνο απο τα αυτοκολλητα που ειναι γεματα οι κατασχεμενες μηχανες. Βλεπεις ειναι ενα συγκεκριμενο συνεργειο που αναλαμβανει τετοιες μεγαλες κατασκευες, κ συνηθως εχει ενα ασημενιο αυτοκολλητο σε ολα τα μηχανακια που φτιαχνει
![]()
Ακριβώς αυτό λέω ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Αντωνη φανταζομαι εχεις καποια ιδεα για την εμφυτη ικανοτητα δημοσιογραφων κ αστυνομικων να ανοιγουν διαπλατα το στομα τους απο εκπληξη κ να ανακαλυπτουν την αμερικη καθε φορα.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεθουν οι μηχανικοι, η μαλλον ο συγκεκριμενος μηχανικος. Αν τους ειναι τοσο δυσκολο, ας παρουν το τηλεφωνο απο τα αυτοκολλητα που ειναι γεματα οι κατασχεμενες μηχανες. Βλεπεις ειναι ενα συγκεκριμενο συνεργειο που αναλαμβανει τετοιες μεγαλες κατασκευες, κ συνηθως εχει ενα ασημενιο αυτοκολλητο σε ολα τα μηχανακια που φτιαχνει![]()
Είναι η ίδια ιστορία με αυτήν των (early) 80's, όταν είχε συγκροτηθεί ειδικό σώμα για "σαφάρι" συνεργείων με κλεμένα και "φτιαγμένα" για κόντρες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Ποσειδώνος, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάθε δεύτερο Σάββατο, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις 3 το πρωϊ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ από την γέφυρα της Αλίμου, ενώ ήταν γνωστό σε όλους - εμπλεκόμενους και μη - ότι ήταν 2 συγκεκριμένα συνεργεία (Κορυδαλός και Ν. Σμύρνη)!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οι κουμπαριές εννοούνται, αν και γενικότερα η αστυνομία απλά κάνει τα στραβά μάτια! Δηλαδή αν δεν τους ειδοποιήσουν αναστατωμένοι κάτοικοι δεν κάνουν και πολλά μόνοι τους δυστυχώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Μια βολτα την Κυριακη το μεσημερακι να κανεις στην Λαρνακα, κ ειναι ολοι παραταγμενοι στις καφετεριες, χωρις πινακιδες, με απιστευτες μετατροπες, ενω φευγοντας απο τα καφε κανουν "κολπακια" στην πλακοστρωτη παραλιακη. Ποσο δυσκολο δηλαδη ειναι α τους μαζεψουν εκει περα;
Μηπως το γεγονος οτι μεταξυ τους ειναι ολοι γνωστοι [κ μαλιστα μερικοι με συγγενικες σχεσεις ή κουμπαριες] αποτρεπαι τη συληψη;
Ισως γι' αυτο το λογο την δουλεια την εκανε ο ειδικος ουλαμος μοτοσυκλετιστων αστυνομων, αφου εδρα τους ειναι η Λευκωσια
Αντε μπας θρηνησουν κανενα λιγοτερο νεκρο
Chris
νομιζω οτι η κυπρος ακολουθει το ''αγγλοσαξωνικο'' συστημα μετρησης και οχι το μετρικο που εχουμε μειςΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα μέχρι και 220 χιλιομέτρων! ....
(Από την εφημερίδα Πολίτης)![]()
...αρα ειναι σε μιλα ανα ωρα...που σημαινει.. 354 χαω!!!!
τωρα μαλιστα κατι κανουμε....![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Τα 220 χιλιομετρα την ωρα...ισοδυναμουν με..
61.1 μετρα το δευτερολεπτο!![]()
τι περιθωρια αντιδρασης υπαρχουν στη ταχυτητα αυτη?
![]()
Πιασανε 7 σε χρονο τσακ μπαμ......ενω εδω ποιανουν η μαλλον ξυνουν μονο τα @@ τους.....
Υ.Γ.Ασχετο....ο μηχανικος τι φταιει???αυτος απλα την δουλεια του εκανε....αν οι αλλοι ηταν μ@λ@κες και καναν κοντρες γιατι να την πληρωσει και αυτος???
Το 220 είναι τυπογραφικό λάθος.
Δημοσιογραφίσκοι, αναφέρθηκαν σε 320.
Οι "βελτιώσεις" στα μηχανάκια, στο νησί, ξεπερνάνε τα όρια της φαντασίας.
Τελείως "κουλές" κατασκευές, ακόμα και για τον πιό άσχετο οδηγό, που έχοντας οδηγήσει chally στο σχολείο, πήρε Hayabusa και κατευθείαν, την πήγε σε γνωστό βελτιωτικό συνεργείο της Λάρνακας, ειδικό στο συγκεκριμένο μηχανάκι.
Οι μετατροπές και οι βελτιώσεις που κάνουν εδώ, είναι μακράν περισσότερες και ίσως και καλύτερες σε κάποιους τομείς, από τους δικούς μας.
Ίσως, το 40% των μοτοσυκλετών εδώ, να είναι Hayabusa. Δεν έχω δεί ΜΙΑ, που να μην εχει μακρύτερο νικελ ψαλίδι, και φαρδύτερο πίσω λάστιχο.Το 75-80% αυτων, έχουν και νιτρο-μπούκαλο (κατά το μιλκομπούκαλο) στο αριστερά ή δεξιά του κοκωβιού.
Ας μην κρυβόμαστε άλλο, πίσω απ'το δάχτυλο μας.
Όλος κόσμος, ειδικά εδώ, ξέρει τι βρακί φοράει ο άλλος, δεν ξέρανε τι μοτοσυκλέτες κυκλοφορούν και ποιός τις έχει?
Θέλανε να κάνουν μία σύλληψη, και έκαναν αυτή.
Κάτι έγινε τουλάχιστον, αλλά είναι κοροϊδία.
Δεν τρέχω εγώ , κύριοςΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Εσύ τι γελάς γλύτωσες την σύλληψη![]()
Λες να τα βγάλουν σε πλειστηριασμό?![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
μην αγχωνεσται ρε!
σε δυο βδομαδες το θεμα θα ξεχαστει (οχι οτι εγινε κατι) κ παλι στη κοντρα θα ναι!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Έτσι έτσι επιβεβαιώνεις τα λόγια μου!! Πολλοί γνωστοί και μη σκοτώθηκαν λόγω τις μετάβασης chaly-gsxr!!! Άσε, αν υπάρχει τουλάχιστον κάποια παιδεία εδώ στην Ελλάδα, κάτω είμαστε εντελώς ότι νάναι! Το κράνος είναι είδος υπο εξαφάνιση, ενώ δεν θυμάμαι αν είδα ποτέ μοτοσυκλετιστή με φούλ εξοπλισμό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Το 220 είναι τυπογραφικό λάθος.
Δημοσιογραφίσκοι, αναφέρθηκαν σε 320.
Οι "βελτιώσεις" στα μηχανάκια, στο νησί, ξεπερνάνε τα όρια της φαντασίας.
Τελείως "κουλές" κατασκευές, ακόμα και για τον πιό άσχετο οδηγό, που έχοντας οδηγήσει chally στο σχολείο, πήρε Hayabusa και κατευθείαν, την πήγε σε γνωστό βελτιωτικό συνεργείο της Λάρνακας, ειδικό στο συγκεκριμένο μηχανάκι.
Οι μετατροπές και οι βελτιώσεις που κάνουν εδώ, είναι μακράν περισσότερες και ίσως και καλύτερες σε κάποιους τομείς, από τους δικούς μας.
Ίσως, το 40% των μοτοσυκλετών εδώ, να είναι Hayabusa. Δεν έχω δεί ΜΙΑ, που να μην εχει μακρύτερο νικελ ψαλίδι, και φαρδύτερο πίσω λάστιχο.Το 75-80% αυτων, έχουν και νιτρο-μπούκαλο (κατά το μιλκομπούκαλο) στο αριστερά ή δεξιά του κοκωβιού.
Ας μην κρυβόμαστε άλλο, πίσω απ'το δάχτυλο μας.
Όλος κόσμος, ειδικά εδώ, ξέρει τι βρακί φοράει ο άλλος, δεν ξέρανε τι μοτοσυκλέτες κυκλοφορούν και ποιός τις έχει?
Θέλανε να κάνουν μία σύλληψη, και έκαναν αυτή.
Κάτι έγινε τουλάχιστον, αλλά είναι κοροϊδία.
Δεν τρέχω εγώ , κύριος![]()
Λες να τα βγάλουν σε πλειστηριασμό?![]()
![]()
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Έτσι έτσι επιβεβαιώνεις τα λόγια μου!! Πολλοί γνωστοί και μη σκοτώθηκαν λόγω τις μετάβασης chaly-gsxr!!! Άσε, αν υπάρχει τουλάχιστον κάποια παιδεία εδώ στην Ελλάδα, κάτω είμαστε εντελώς ότι νάναι! Το κράνος είναι είδος υπο εξαφάνιση, ενώ δεν θυμάμαι αν είδα ποτέ μοτοσυκλετιστή με φούλ εξοπλισμό!
κ ομως..
υπαρχει ενας που κυκλοφορει στη Λαρνακα με ενα μπλε R1
φουλ δερματινα χειμωνα καλοκαιρι, κρανη, μποτες κτλ
νομιζω τον εχω δει Αυγουστο με ολοσωμη...![]()
![]()
Το παληκαρι μενει στην πολυκατοικια μου
Ααααααα ξεχασα
ειναι Αγγλος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
...Ααααααα ξεχασα
ειναι Αγγλος
![]()
![]()
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
για να μην τα παραλεμε ομως... υπαρχουν μερικοι που φορανε εξοπλισμο. Ειναι ομως σταγονα στον ωκεανο
στην παρεα μας εδω κατω, στο κυπριακο κλιμακιο του φορουμ, αλλα ακομα κ σε 1-2 παιδια που δεν γραφουν εδω μεσα, τα κρανη κ ο εξοπλισμος ειναι ο κανονας
Τωρα που το σκεφτομαι, κανενας στην παρεα δεν εχει μπουσα η αλλο τερας. Ολοι με κατι 600αρια κυκλοφορουν
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Τωρα που το σκεφτομαι, κανενας στην παρεα δεν εχει μπουσα η αλλο τερας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν λεω για το δικο σου ρε....
για τα κανονικα λεω οχι τα αποκριατικα σαν το δικο σου....
![]()
![]()
![]()