Πλυσιμο, στεγνωμα και λαδωμα με ειδικο λαδι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Πλυσιμο, με ειδικό υγρό στεγνωμα και λαδωμα με ειδικο λαδι.
Μη μου βαζεις λογια!!!
Γιατι με νερο και απορυπαντικο δεν πλενεται?
Κάθε πότε;
Το πλύσιμο με σαπουνόνερο και στέγνωμα με συμπιεσμένο αέρα;
απο τι βλεπω στην φωτο ειναι αυτα που βαζουν σε παπια, δικια μου γνωμη επειδη ειναι παμφηνα αυτα 3ευρω κανουν το πολυ,πετας το παλιο και παιρνεις ενα καινουργιο.
Ευχαριστώ παιδάκια!
:smilea:
Βασικά θέλω να ξεφορτωθώ τον παπά. Έψαξα για φίλτρα τις Κ&Ν, αλλά αυτά που ταιριάζουν έρχονται μόνο με παραγγελιά (ακριβά) και από internet δε βρήκα κάποιον να στέλνει Ελλάδα. Θα ψάξω λίγο ακόμα και αν δε βρώ θα καταλήξω σε αυτά ως μια εύκολη λύση.
τα φιλτρα ΚΝ και παρομοιου τυπου ( ΚΝ εχω στο δικο μου ) να ξερεις οτι αν βαλεις δε χρειαζονται αλλαγη ποτε , απλα καθαρισμα![]()
Αν υπάρχει υφασμα κάτω απο την σίτα δεν καθαρίζει απο τα λάδια με απλό σαπουνάκι.
Με ειδικό υγρό είναι 5 λεπτά υπόθεση.
Εύρικα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
τα φιλτρα ΚΝ και παρομοιου τυπου ( ΚΝ εχω στο δικο μου ) να ξερεις οτι αν βαλεις δε χρειαζονται αλλαγη ποτε , απλα καθαρισμα![]()
Κ&Ν RU-2970: 47.5Ε απο γερμανία+15Ε μεταφορικά
![]()
Αλλά δε πειράζει, κάπου εκεί θα ερχόταν και απο αντιπρόσωπο με παραγγελία... σε 20 μέρες
απο γερμανία σε καμιά εβδομάδα θα το έχω!
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αν τον καταγγείλεις για παιδεραστία και προσυλητισμό ???Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Βασικά θέλω να ξεφορτωθώ τον παπά.![]()
Υ.Γ.
Ο τελευταίος "παπάς" που είχε σχέση με φίλτρο αέρα ήταν σε Zastava 750 (και ουδέποτε σε μηχανάκι) !!!
(των H-D εξαιρουμένων βεβαίως-βεβαίως...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
E οχι:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν τον καταγγείλεις για παιδεραστία και προσυλητισμό ???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
καβαλας, χαϊδαΡΙ, speed-πλυντηριο αυτοκινητων, 15 ευρω η συσκευασιαΑρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Ολα στο κουτι με 25 ευρω![]()
Μην γελάς, γιατί μάλλον την παπαδιά έχει βάλει στο μάτι ο μάγκας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
E οχι:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...