Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Yamaha crypton x ή YBR?

Yamaha crypton x 135cc ή YBR 125cc?

Καλησπερα σας!!
    Ημουν έτοιμος να παραγγείλω το crypton x, αλλα είδα τυχαία το YBR και έπαθα ατύχημα απο την εμφάνιση του και την τιμή(2100euro) του αλλα όχι απο τα χαρακτηριστικά του...Θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω!!

Μήπως ξέρει κανεις πόσο καίει το YBR 125??

Υ.Γ: Παράπάνω χρήματα δεν διαθέτω για cbr ή ybr 250....

Ποιο μου προτείνετε απο τα δύο??

Παλαιό μέλος
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΒR 250 ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΟΝΤΡΟ! ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 250ΚΥΒΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    @GATOYLHS - Και που να μην σου λεγε οτι δε διαθετει παραπανω λεφτα ρε φιλαρακι...νιωσε λιγο...
    Το YBR να παρεις κατα την ταπεινη μου γνωμη καθοτι ειναι μοτοσυκλετα και οχι παπια...ετσι προετοιμαζεσαι για την μετεπειτα "μεγαλη"
    Σε ιπποδυναμη και καταναλωση δεν προκειται να δεις διαφορα ουσιαστικη δεν καινε τιποτα ουτως η αλλως...
    Παρ-ολα αυτα το YBR θα σε παει και μια μακρινοτερη βολτουλα πολυ πιο ανετα απο παπι...
    Αυτα απο μενα...
    - Omnia mea mecum porto -

Βρε Γατούλη, δεν διάβασες τι έγραψε το παιδί; Το 250 στοιχίζει τα διπλάσια από αυτά που λέει. Άμα έχει αποφασίσει να δώσει μέχρι 2100 περίπου είναι too much να πάρει κάτι που κάνει 4300.Άμα υπολογίσεις και την τελική τιμή με τα επιτόκια πάει ακόμα πιο πολύ.Αν και ομολογουμένως το 250 είναι η καλύτερη λύση που σου δίνει και περισσότερες δυνατότητες.

Πάντως αν θες την άποψή μου (η οποία είναι θεωρητική), το παπί είναι πιο όμορφο και πιο σύγχρονο τεχνολογικά (έχει ψεκασμό, μονό πίσω αμορτισερ, 4 βαλβίδες, ψυγείο και υποσχέσεις από τη yamaha για μεγάλη αξιοπιστία).

Επειδή όμως το παπί είναι παπί και ότι και να του κάνεις αυτό δεν αλλάζει, θα έπαιρνα το ybr 125 που είναι μικρή μηχανούλα που θα μάθεις συμπλέκτη, είναι γερό από ότι λένε και δεν καίει πολύ ούτε θέλει κι αυτό πολλά για συντήρηση.

Υ.Γ.:Τα παπιά πωλούνται πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή από το YBR αν αυτό σε ενδιαφέρει.Ελπίζω να βοήθησα.

Παλαιό μέλος
    ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΟΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΑ 2000ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ,ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΟ 125 ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΙ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ 2000ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ CB 400 ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟFFTOPIC OΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS

ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ 2000ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ CB 400 ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟFFTOPIC OΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.

Οχι δεν εισαι, για αυτο πρεπει να μας πει την ηλικια του

20 Χρονον είμαι και είμαι φοιτητής οπότε για δώσεις δεν παίζει....Και το δίπλωμα είναι για 125cc!Βασικά αν πάρω το Cryptonaki με 135cc παίζει να με γράφουν γιατι σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα είναι πάνω απο 125cc και είναι παράβαση...Αλλα υπάρχει και ο Ευρωπαϊκός που λέει οτι αυτο που μετράει είναι τα Kw...Θα μου πείς η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση??Ελα ντε!!Οι μπάτσοι λένε οτι θα την τρώω χαλαρα την κλιση μου μέχρι τον Ιούνιο που θα το κάνω το δίπλωμα απεριόριστο...Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα ίσως με δικαιώσει σε τέτοια περίπτωση και το δικαστήριο!

Ευχαριστώ παιδια για το ενδιαφέρον!Περιμένω και άλλες απόψεις!

Μπορώ αργότερα την ybr να την κάνω 250cc??
    Απο φρένα??Κρατήματα??Την έχει οδηγήσει κανείς?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από haraman199
    Βασικά αν πάρω το Cryptonaki με 135cc παίζει να με γράφουν γιατι σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα είναι πάνω απο 125cc και είναι παράβαση...Αλλα υπάρχει και ο Ευρωπαϊκός που λέει οτι αυτο που μετράει είναι τα Kw...Θα μου πείς η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση??Ελα ντε!!Οι μπάτσοι λένε οτι θα την τρώω χαλαρα την κλιση μου μέχρι τον Ιούνιο που θα το κάνω το δίπλωμα απεριόριστο...Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα ίσως με δικαιώσει σε τέτοια περίπτωση και το δικαστήριο!
    Από το 2002 ή 2003 το δίπλωμα Α1 δεν είναι συνάρτηση κυβικών αλλά ιπποδύναμης και λόγο κιλών/ίππο. Πρακτικά μπορείς να οδηγήσεις και 250 κυβικά επομένως. Π@π@ριές σου είπαν οι μπάτσοι επομένως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Από το 2002 ή 2003 το δίπλωμα Α1 δεν είναι συνάρτηση κυβικών αλλά ιπποδύναμης και λόγο κιλών/ίππο. Πρακτικά μπορείς να οδηγήσεις και 250 κυβικά επομένως. Π@π@ριές σου είπαν οι μπάτσοι επομένως.
    Μολις μου το επαληθευσες
    Μηπως φιλε haraman, θα πρεπει να ψαξεις για κανα μεταχειρισμενο στα 250cc?

Έχεις κάτι να μου προτήνεις??Αν και μάλλον θα πάρω το YBR καινούριο...Μια χαρά ειναι απο οτι ακούω...Κάνει και 2100 μόνο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από haraman199
    Έχεις κάτι να μου προτήνεις??Αν και μάλλον θα πάρω το YBR καινούριο...Μια χαρά ειναι απο οτι ακούω...Κάνει και 2100 μόνο!
    Kαλο ειναι αλλα ο κινητηρας του θα σε κανει να το βαρεθεις μετα απο 2-3 μηνες
    Δυστυχως ειναι αργο σαν παπι

Εγω θα σου προτεινα καποιο μεταχειρισμενο 250, οπως το d-tracker/anhelo/ax-1 ή καποιο αλλο

Μπα!Φιλε δεν είμαι τοσο λάτρης της ταχύτητας και της κόντρας...Οπότε δεν νομίζω να το βαρεθώ απλά θα ήθελα να πιάνει τα 120...κάτι ακουσα οτι αν του βάλω καμια εξάτμιση και κανα δυο πραγματάκια θα τα πιάνει...Ισχύει??Και κατι άλλο τα λάστιχα να τα αλλάξω επιτόπου?Είναι μούφα τα μαμίσια?

Βρίκα μια μεταχειρισμένη YAMAHA ΧΤ 125 R
    Enduro
    Τιμή: 2000€
    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: NAI
    Ατρακάριστο, φυλαγμένο σε παρκιν, όλα τα σερβις στην αντιπροσωπία, δώρο η σχάρα και η μπαγκαζιέρα.

Κυβισμός: 125
    Έτος κατασκευής: 2005 2ο ΕΞΑΜΗΝΟ
    Καύσιμο: ΑΜΟΛΥΒΔΗ
    Χιλιόμετρα: 9300
    Ιπποδύναμη: 10 PS 8500
    Χρώμα: μπλέ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    Βαλίτσες Πίσω

Πως σας φαίνεται?

Oλα αυτα τα 125, δεν πιανουν τα 120, αλλα τελικιαζουν στα 120(και αν)
    Δηλαδη αν θελεις να κανεις ταξιδακι, ή να πηγαινεις σε μια λεοφωρο, θα πηγαινεις με 90-100
    Δεν σου ειπα να παρεις 1300cc, 250cc σου ειπα
    Το παραπανω γκαζι δεν ειναι για κοντρες, αλλα για ασφαλεια

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service Manual Yamaha Crypton R '00+
    από Tropeas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2022, 14:23
  2. yamaha crypton x vs kawasaki zx130 vs yamaha ybr 125
    από mustaine1990 στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2009, 12:43
  3. Yamaha Crypton
    από Jim4cyl στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 15:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ