Σελίδα 68 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ναι φίλε μου, αυτό σημαίνει μοτό, σούζα στα 240. Όποια δεν την κάνει δεν είναι μοτο.

Ζήτω το Κ7 και η Γιασπάν. Οι Ευρωπαίοι είναι για τον πέοντα δεν ξέρουν να φτιάχνουν μοτό και γενικά όλα χαλάνε και είναι ΓΤΠ...

Μπράβο στην Suzuki που οδηγεί την τεχνολογία και τεχνογνωσία και φτιάχνει μοτο με καταπληκτικό κινητήρα, σούζα στα 240, και φανταστικό πλαίσιο....
    Πολύ πικραμένος ρε αδερφέ ακούγεσαι γιατί ?
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Καθόλου...
    Είδα φως!!!!

Σούζα στα 240...
    Ναι ρε αυτό είναι μοτο....

Τις μ@λ@κίες που κάνει η Ducati...
    Άντε ρε και να ζούμε, για να λέμε πως πήγαμε με 240 σούζα.
    Καλό το δάνειο...Αξίζει λέμε...
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτό είναι μοτοσυκλετιστική εμπειρία....

Μπράβο ρε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Χωρίς ζάχαρη το τσάι ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ πώς να το κάνουμε ρε συ JIM !

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Χωρίς ζάχαρη το τσάι ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ πώς να το κάνουμε ρε συ JIM !

Κάτι θα ξέρεις...

Κάτι θα ξέρεις...

Ναι αλλά όχι απο ιδίαν εμπειρία!

Banned
    Ναι αλλά όχι απο ιδίαν εμπειρία!
    Ε άσε μας να φανταζόμαστε, μιας και πετάχτηκες ως ειδήμων..

Που θα καθόμασταν να ασχοληθούμε και με FMX...

Ε άσε μας να φανταζόμαστε, μιας και πετάχτηκες ως ειδήμων..

Εγώ μπορεί να μήν είμαι ειδήμων εσύ τι είσαι? Που συγκαταλλέγεις τον εαυτό σου?

Banned
    Εγώ μπορεί να μήν είμαι ειδήμων εσύ τι είσαι? Που συγκαταλλέγεις τον εαυτό σου?

Στους άσχετους, ηλίθιους και περιφρονημένους, που δεν πήραν Γιασπάν.

Να 'ξερες πόσο σε ζηλεύω....

Γιατί γαμώτη μου να τα σκάσω σε μία εταιρία που όλο χαλάει, ακούγεται σπασμένη και δεν πάει σούζα στα 240, μιας και έχω τα 164 άλογα που βγάζει...
    Τι θα πεί το μωρό , οι φίλοι, αυτοί που ποστάρουν στο moto.gr, είμαι ελεεινός και τρισάθλιος;;;;;...

Στους άσχετους, ηλίθιους και περιφρονημένους, που δεν πήραν Γιασπάν.

Να 'ξερες πόσο σε ζηλεύω....

Γιατί γαμώτη μου να τα σκάσω σε μία εταιρία που όλο χαλάει, ακούγεται σπασμένη και δεν πάει σούζα στα 240, μιας και έχω τα 164 άλογα που βγάζει...
    Τι θα πεί το μωρό , οι φίλοι, αυτοί που ποστάρουν στο moto.gr, είμαι ελεεινός και τρισάθλιος;;;;;...

Για αυτό σας λέμε πάρτε γιαπωνέζικα ειναι καλά και δεν σπάν !

Αλλά εσείς εκεί αμέτι μοχαμέτι να ξεχωρίζετε!

Ε τι να πώ ? Τα θέλει ο κ@λ@ς σας!

Καληνύχτα ρε μάγκες!

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Καθόλου...
    Είδα φως!!!!

Σούζα στα 240...
    Ναι ρε αυτό είναι μοτο....

Τις μ@λ@κίες που κάνει η Ducati...
    Άντε ρε και να ζούμε, για να λέμε πως πήγαμε με 240 σούζα.
    Καλό το δάνειο...Αξίζει λέμε...
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑυτό είναι μοτοσυκλετιστική εμπειρία....

Μπράβο ρε!!!
    Καλά το κατάλαβα ότι είσαι πολύ πικραμένος

σόπα σόπα καλά είναι και τα ιταλικά και ας μην κάνουν σούζα με 240 χιλ
    αρκεί

να μην χαλάνε

να είναι ποιο φτηνά

και να παραδεχτούν κάποτε ότι είναι μπουρδελα
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Να επιχειρήσω να απαντήσω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Τα links προφανώς ΔΕΝ τα επισκεφθήκατε.

Ο Πήγασος στοιχίζει 550 euros παραπάνω απο το FMX.
    Ο Πήγασος βγάζει 50 άλογα.
    Το FMX βγάζει 35.12432 άλογα.
    Το FMX στοιχίζει 550 euros λιγότερα απο τον Πήγασο.
    To FMX φοράει κινητήρα minarelli 660 με 50 άλογα.
    Τον ίδιο κινητήρα που δανείζεται και η Yamaha για τα εξής μοντέλα. MT03, XT660, Tenere.
    H Υamaha αφού γαμάει και δέρνει τόσο άσχημα, γιατί τέτοια πόρωση με αυτόν τον κινητήρα?
    Το Tenere πρόκειται ουσιαστικά για τον Yamahiko Πήγασο.
    Ο Πήγασος δεν είναι κάποια κατηγορία ότι να ναι.
    Ο Πήγασος είναι ένα ντυμένο ON-off μοντέλο. Κάποιος με τις ψιλές ρυθμήσεις θα βγει πολύ άνετα στο χώμα.
    Όσα άλογα βγάζει ο Πήγασος βγάζει και το XT άρα περίπου 43. Να σου πώ ότι έχω φίλο με Πήγασο. Του συγκεκριμένου του έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα! Το λινκ σου δεν λέει τπτ επειδή δεν είναι όλοι οι Πήγασοι προβληματικοί φυσικά αλλά είναι ένα μέρος τους. Άρα όπως έτυχε του φίλου στο λινκ να είναι οκ, του φίλου μου ΔΕΝ έτυχε!
    Και το XT on-off είναι ρε φίλε που κολλάς στο ότι είναι ντυμένο δεν κατάλαβα! Και μάλιστα τα πλαστικά του Πήγασου είναι ΓΤΠ! Στην ίδια κατηγορία είναι XT και Πήγασος μην το παλεύεις!

Το TDM της Yamaha είναι κατηγορία ότι να ναι.
    Το Tenere που είναι ουσιαστικά ο Πήγασος made in Japan, να δούμε πόσο θα στοιχίσει.
    Αφήστε τα supersport, πουθενά αλλού ΔΕΝ είναι πιο φτηνοί οι Γιάπωνες.
    Που? Enduro? Supermotard? ON-off? Street?
    Για πείτε μου που?
    Ρε...τα χρυσοπληρώνετε κορόιδα!!!Ξυπνάτε ρε...
    Κάποτε είχατε σαν επιχείρημα τις νίκες στα MotoGP και κοκορευόσασταν και για αυτές. Θέλετε να μιλήσουμε για την απαράδεκτη φετινή Yamaha?

Πήγε ο κακομοίρης ο Valentino να αλλάξει λάστιχα, είχε προβάδισμα δέκα δευτερολέπτων και ούτε τους τροχούς δεν του βάλανε σωστά. Πάει ξανά στα pits ο κακομοίρης και τον διώχνουνε. Ξέρετε τι του είπανε?
    "Έλα ρε...ΈΛΑ ΡΕ...Είναι γιαπωνέζικο...δεν χαλάει...έμπα βγες πρώτος τώρα"
    Κοιτάξτε τα links που έστειλα να δείτε αληθινές ιστορίες.
    Ρε φίλε πές μου ένα On-off Ευρωπαϊκό πιο φτηνό από τα κλασσικά Ιαπωνικά V-strom, Transalp κ.τ.λ! Περιμενω απάντηση...α και αν είναι να πείς Πήγασος να σου πώ ότι ΔΕΝ είναι στην ίδια κατηγορία επειδή ο Πήγασος είναι μονοκύλινδρο με 43 άλογα ενώ V-strom και Transalp είναι δικύλινδρα V με 70 και 55 άλογα αντίστοιχα!

Φίλε eric έχω μία απορία. Και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσεις τελείως ειλικρινά.
    Επειδή σαν πολύ τα χώνεις για το Multi.
    Ποτέ δεν σου πέρασε η ιδέα ...ότι θα μπορούσες να είσαι κάτοχος ενός?

Και τελικώς τι έγινε?
    Πήρες γιάπωνα...γιατί σου φάνηκε φτηνός.Άκουσες ότι είναι και αξιόπιστος...και όχι απλά πήρες γιάπωνα. Πήρες τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα.
    Τι θα μου πεις? Ότι είναι καλός και για αυτό κυκλοφορεί?
    Φίλε θα σου πω είναι μόδα.

Το λοιπόν αρχίζω! Θα μπορούσα άνετα να γινόμουν κάτοχος ενός μούλτι! Το έχω ξαναπεί μάλιστα! Το μηχανάκι μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ εμφανισιακά αλλά δεν το έχω οδηγήσει και απ`ότι λένε γαμάει οπότε ΝΑΙ θα μπορούσε να το αγοράσω (και μπορεί). ΔΕΝ είμαι κολλημένος με κάτι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους (μπορεί να έχω και λάθος έτσι - μακάρι). Που λές αυτό που είπα για το μούλτι είναι το απαράδεχτο μούτρο. Αν θές ψάξε τα ποστ μου. Το μούτρο το χαλάει απίστευτα και ναί για μένα είναι απαράδεχτο ενα τόσο όμορφο μηχανάκι να έχει τέτοιο ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ μούτρο! Μιλάμε δεν μπορώ να το βλέπω ρε φίλε τί να κάνω...γούστα είναι αυτά. Παρόλα αυτά ΝΑΙ θα υπήρχε καλή περίπτωση να το αγοράσω αν έψαχνα για τέτοια μηχανή, παρά το μούτρο! Αλλά και να το αγόραζα, πάλι θα παραδεχόμουν ότι έχει απαράδεχτο μούτρο...

Πήρα Ιάπωνα φίλε μου πρώτα απ΄όλα επειδή γουστάρω I4. Οκ? σε κάλυψα? γουστάρω τέσσερις κιλύνδρους κάτω από τα πόδια μου. Εκτός αυτού, το Fazer και το γυμνό που έχω τα θεωρώ πολύ όμορφα, πολύ δυνατά, το ψόφιο στις χαμηλές δεν με ενοχλεί καθόλου, εκτός όταν θέλω να φύγω σφαίρα στα φανάρια που κάτι τέτοιο δεν με πολυενδιαφέρει! Το μηχανάκι έχει να μου προσφέρει πάρα πολλά φίλε μου και για 1-2 χρόνια ακόμα θα το λυώνω όπως γουστάρω...και ας χρησιμοποιώ μόνο τα 2/3 της δύναμης του. το μηχανάκι εξυπηρετεί εμένα, τις κ@υλες μου και τις ανάγκες μου!

φίλε μου δεν μου καίγεται καρφάκι αν πήρα τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα. Μακάρι να πάρετε όλοι σας να μην έχουμε και διακρίσεις :rotflmao: . Και γιατί να με χαλάει στο κάτω κάτω Επειδή δεν ξεχωρίζω? Αν περιμένει κάποιος να ξεχωρίσει από αυτό που καβαλάει ή οδηγά ή γενικά από τα υπάρχοντά του τότε είναι κοινός, χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτή είναι η γνώμη μου!! Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι αυτοί που πήραν ότι πήραν για άλλους λόγους και όχι για να ξεχωρίζουν ότι είναι τέτοιοι!
    Μόδα φίλε είναι τα πάντα. Δηλαδή πώς το είδες τώρα τελευταία που έγινε και το ροκ και το μεταλ ψιλομόδα, να εγκαταλήψουμε την μουσική μας? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η μόδα, ο καθένας κάνει ότι κάνει για την πάρτη του και τους δικούς του λόγους!

αυτά!!!
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Να επιχειρήσω να απαντήσω!

Όσα άλογα βγάζει ο Πήγασος βγάζει και το XT άρα περίπου 43. Να σου πώ ότι έχω φίλο με Πήγασο. Του συγκεκριμένου του έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα! Το λινκ σου δεν λέει τπτ επειδή δεν είναι όλοι οι Πήγασοι προβληματικοί φυσικά αλλά είναι ένα μέρος τους. Άρα όπως έτυχε του φίλου στο λινκ να είναι οκ, του φίλου μου ΔΕΝ έτυχε!
    Και το XT on-off είναι ρε φίλε που κολλάς στο ότι είναι ντυμένο δεν κατάλαβα! Και μάλιστα τα πλαστικά του Πήγασου είναι ΓΤΠ! Στην ίδια κατηγορία είναι XT και Πήγασος μην το παλεύεις!

Ρε φίλε πές μου ένα On-off Ευρωπαϊκό πιο φτηνό από τα κλασσικά Ιαπωνικά V-strom, Transalp κ.τ.λ! Περιμενω απάντηση...α και αν είναι να πείς Πήγασος να σου πώ ότι ΔΕΝ είναι στην ίδια κατηγορία επειδή ο Πήγασος είναι μονοκύλινδρο με 43 άλογα ενώ V-strom και Transalp είναι δικύλινδρα V με 70 και 55 άλογα αντίστοιχα!

Το λοιπόν αρχίζω! Θα μπορούσα άνετα να γινόμουν κάτοχος ενός μούλτι! Το έχω ξαναπεί μάλιστα! Το μηχανάκι μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ εμφανισιακά αλλά δεν το έχω οδηγήσει και απ`ότι λένε γαμάει οπότε ΝΑΙ θα μπορούσε να το αγοράσω (και μπορεί)
    . ΔΕΝ είμαι κολλημένος με κάτι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους (μπορεί να έχω και λάθος έτσι - μακάρι). Που λές αυτό που είπα για το μούλτι είναι το απαράδεχτο μούτρο. Αν θές ψάξε τα ποστ μου. Το μούτρο το χαλάει απίστευτα και ναί για μένα είναι απαράδεχτο ενα τόσο όμορφο μηχανάκι να έχει τέτοιο ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ μούτρο! Μιλάμε δεν μπορώ να το βλέπω ρε φίλε τί να κάνω...γούστα είναι αυτά. Παρόλα αυτά ΝΑΙ θα υπήρχε καλή περίπτωση να το αγοράσω αν έψαχνα για τέτοια μηχανή, παρά το μούτρο! Αλλά και να το αγόραζα, πάλι θα παραδεχόμουν ότι έχει απαράδεχτο μούτρο...

Πήρα Ιάπωνα φίλε μου πρώτα απ΄όλα επειδή γουστάρω I4. Οκ? σε κάλυψα? γουστάρω τέσσερις κιλύνδρους κάτω από τα πόδια μου. Εκτός αυτού, το Fazer και το γυμνό που έχω τα θεωρώ πολύ όμορφα, πολύ δυνατά, το ψόφιο στις χαμηλές δεν με ενοχλεί καθόλου, εκτός όταν θέλω να φύγω σφαίρα στα φανάρια που κάτι τέτοιο δεν με πολυενδιαφέρει! Το μηχανάκι έχει να μου προσφέρει πάρα πολλά φίλε μου και για 1-2 χρόνια ακόμα θα το λυώνω όπως γουστάρω...και ας χρησιμοποιώ μόνο τα 2/3 της δύναμης του. το μηχανάκι εξυπηρετεί εμένα, τις κ@υλες μου και τις ανάγκες μου!

φίλε μου δεν μου καίγεται καρφάκι αν πήρα τον πιο τετριμένο γιάπωνα του πλανήτη Ελλάδα. Μακάρι να πάρετε όλοι σας να μην έχουμε και διακρίσεις :rotflmao: . Και γιατί να με χαλάει στο κάτω κάτω Επειδή δεν ξεχωρίζω? Αν περιμένει κάποιος να ξεχωρίσει από αυτό που καβαλάει ή οδηγά ή γενικά από τα υπάρχοντά του τότε είναι κοινός, χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτή είναι η γνώμη μου!! Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι αυτοί που πήραν ότι πήραν για άλλους λόγους και όχι για να ξεχωρίζουν ότι είναι τέτοιοι!
    Μόδα φίλε είναι τα πάντα. Δηλαδή πώς το είδες τώρα τελευταία που έγινε και το ροκ και το μεταλ ψιλομόδα, να εγκαταλήψουμε την μουσική μας? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η μόδα, ο καθένας κάνει ότι κάνει για την πάρτη του και τους δικούς του λόγους!

αυτά!!!
    Ολόσωστος !

+1000

Ρε συ Έρικ... Δε λέω πλάκα κάνουμε, τουλάχιστο αυτοί που κάνουμε, αλλά σε μερικα θέματα, ας είμαστε πιο αντικειμενικοί...
    Ποιά τεχνολογία motogp και V5 μου γράφεις...
    Ρε συ φίλε... Η monster παράγεται απο το 1992, ίδια και απαράλλαχτη,,,
    Πες μου μια Γιασπάν πρόταση που θα άντεχε στο χρόνο έτσι... Μιλάμε για 15 χρόνια...
    Δηλαδή έλεος, τα αυτονόητα δεν πιάνεται;;;
    Ωραία ωραία κάτσε. Η monster παράγεται απο το 1992, ίδια και απαράλλαχτη και λέτε για την honda ότι δεν ανανεώνει τα μοντέλλα της?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτά που είχα να πώ τα είπα! Ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ! Ρε φίλε θα πάω να πάρω μούλτι επειδή κέρδισε ο desmo στα motoGP???
    Chris

...Η 1098 δεν κάνει σούζες στα 240. Θα δείς τι κάνει του χρόνου στο WSB. Μην την ζαχαρώνεις παλικάρι μου το Κ7 είναι κλάσεις ανώτερο, ποιό μελετημένο, ποιό σοβαρό μηχανάκι και δεν έχει καμία σχέση με τις μ@λ@κίες που βγάζει η Ducati τόσα χρόνια...
    Σωστός ο Dessert! Ισιος και ειλικρινής! συμφωνούμε φίλε μου...

Chris

Ναι φίλε μου, αυτό σημαίνει μοτό, σούζα στα 240. Όποια δεν την κάνει δεν είναι μοτο.

Ζήτω το Κ7 και η Γιασπάν. Οι Ευρωπαίοι είναι για τον πέοντα δεν ξέρουν να φτιάχνουν μοτό και γενικά όλα χαλάνε και είναι ΓΤΠ...

Μπράβο στην Suzuki που οδηγεί την τεχνολογία και τεχνογνωσία και φτιάχνει μοτο με καταπληκτικό κινητήρα, σούζα στα 240, και φανταστικό πλαίσιο....
    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Συμφωνούμε πολύ σήμερα!!!

Chris

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43