Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: ΠΑΠΑΠΑΠΑ... ΚΑΚΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    δεν λεω για το δικο σου ρε....

για τα κανονικα λεω οχι τα αποκριατικα σαν το δικο σου....

Aφου ξερω τι καρναβαλος εισαι,οταν ερχεσε το καμουφλαρο αναλογα.....

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    για να μην τα παραλεμε ομως... υπαρχουν μερικοι που φορανε εξοπλισμο. Ειναι ομως σταγονα στον ωκεανο

στην παρεα μας εδω κατω, στο κυπριακο κλιμακιο του φορουμ, αλλα ακομα κ σε 1-2 παιδια που δεν γραφουν εδω μεσα, τα κρανη κ ο εξοπλισμος ειναι ο κανονας

Τωρα που το σκεφτομαι, κανενας στην παρεα δεν εχει μπουσα η αλλο τερας. Ολοι με κατι 600αρια κυκλοφορουν

Αυτό το , με κάτι 600άρια.... ότι τι???
    Είναι λίγα?
    Ξαφνικά , δεν σου φτάνουν?

Πάμε στην ευθεία του Καλού Χωριού, να σου δείξω τι εστί βερίκοκο ρε!

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    To 1998-2000 που ήμουν στο νησί (λόγω θητείας) όταν πρωτοκατέβηκα και είχαμε τις πρώτες εξόδους μου έκανε φοβερή εντύπωση για το τι αυτοκίνητο και μηχανή κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή σε σχέση με Ελλάδα...Πήγαινα Λευκώσια και έβλεπα κάθε λογής υπερτουμπανιάσμενου οχήματος : EVO , Impreza , M3-M5 και πολύ μα πάρα πολύ Ιntegra!! καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα porshe κ.λ. ¨Οσο αφορά από μηχανές ,δε το συζητώ...όταν είχε πρωτοβγεί to busa το πρώτο που είδα να κυκλοφορεί ήταν στην Λάρνακα! Τότε πάντως ήταν πολύ της "μόδας" τα gsxr 1100 , τα οποία κυκλοφορούσαν τελείως γυμνά και όλα με νιτρομπούκαλα.Θύμαμε ένα καλοκαίρι που ήμουν Λάρνακα και βλέπω καμμία δεκαρία από αυτά αραγμένα έξω από καφετέρια με τους ιδιοκτήτες τους να είναι αράχτοι και να κατεβάζουν καφάσια μπύρες και φυσίκα κάτι φάτσες...οι Ντάλτον οι ίδιοι...Βέβαια κυκλόφορουσαν και άλλα γνώστα γρήγορα μοντέλλα ...άλλα πουθενά παπάκια και τέτοια...μόνο scooter και μηχανάρες.Είναι αρκετά τρελλοί ,όμως έχουν αρκετά καλούς δρόμους . Θυμάμαι το φοβερό δρόμο που ανεβαίνεις για το Τρόοδος :κατάμαυρη άγρια άσφαλτος foul στροφιλίκια
    Πάντως το 220 μάλλον μίλια πρέπει να είναι ή ορθογραφικό λάθος ...είναι ψυχάκηδες...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    To 1998-2000 που ήμουν στο νησί (λόγω θητείας) όταν πρωτοκατέβηκα και είχαμε τις πρώτες εξόδους μου έκανε φοβερή εντύπωση για το τι αυτοκίνητο και μηχανή κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή σε σχέση με Ελλάδα...Πήγαινα Λευκώσια και έβλεπα κάθε λογής υπερτουμπανιάσμενου οχήματος : EVO , Impreza , M3-M5 και πολύ μα πάρα πολύ Ιntegra!! καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα porshe κ.λ. ¨Οσο αφορά από μηχανές ,δε το συζητώ...όταν είχε πρωτοβγεί to busa το πρώτο που είδα να κυκλοφορεί ήταν στην Λάρνακα! Τότε πάντως ήταν πολύ της "μόδας" τα gsxr 1100 , τα οποία κυκλοφορούσαν τελείως γυμνά και όλα με νιτρομπούκαλα.Θύμαμε ένα καλοκαίρι που ήμουν Λάρνακα και βλέπω καμμία δεκαρία από αυτά αραγμένα έξω από καφετέρια με τους ιδιοκτήτες τους να είναι αράχτοι και να κατεβάζουν καφάσια μπύρες και φυσίκα κάτι φάτσες...οι Ντάλτον οι ίδιοι...Βέβαια κυκλόφορουσαν και άλλα γνώστα γρήγορα μοντέλλα ...άλλα πουθενά παπάκια και τέτοια...μόνο scooter και μηχανάρες.Είναι αρκετά τρελλοί ,όμως έχουν αρκετά καλούς δρόμους . Θυμάμαι το φοβερό δρόμο που ανεβαίνεις για το Τρόοδος :κατάμαυρη άγρια άσφαλτος foul στροφιλίκια
    Πάντως το 220 μάλλον μίλια πρέπει να είναι ή ορθογραφικό λάθος ...είναι ψυχάκηδες...
    Φίλε η συντριπτική πλειοψηφία αυτών με τις αυτοκινητάρες και μηχανάρες που λές είναι άνθρωποι της καφετέριας που λέμε! άμα κοιτάξεις τα km των μηχανών τους, θα δείς ότι έχουν ελάχιστα! Τα χρησιμοποιούν για μόστρα στις καφετέριες και καγκουριές μεσα στις πόλεις και τπτ άλλο!
    Έτσι κι αλλιώς ρε παιδιά χρειάζεται σε ένα τέτοιο νησάκι 1000άρα ή Hayabusa? Κρίμα το μηχανάκι...
    Τα gsxr 1100 που λές τα θυμάμαι και εγώ (το 2001 ήρθα Ελλάδα). Μάλιστα τα λέγαμε εντεκάρες λόγω των κυβικών :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Chris

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Οι κακοί μηχανόβιοι !!!
    από nelson στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 10:22
  2. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 09:11
  3. Κυπριοι
    από lhasa2015 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1