Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Yamaha crypton x ή YBR?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από haraman199
    20 Χρονον είμαι και είμαι φοιτητής οπότε για δώσεις δεν παίζει....Και το δίπλωμα είναι για 125cc!Βασικά αν πάρω το Cryptonaki με 135cc παίζει να με γράφουν γιατι σύμφωνα με τον Ελληνικό Κώδικα είναι πάνω απο 125cc και είναι παράβαση...Αλλα υπάρχει και ο Ευρωπαϊκός που λέει οτι αυτο που μετράει είναι τα Kw...Θα μου πείς η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση??Ελα ντε!!Οι μπάτσοι λένε οτι θα την τρώω χαλαρα την κλιση μου μέχρι τον Ιούνιο που θα το κάνω το δίπλωμα απεριόριστο...Τεσπα δεν είναι εκεί το θέμα ίσως με δικαιώσει σε τέτοια περίπτωση και το δικαστήριο!

Ευχαριστώ παιδια για το ενδιαφέρον!Περιμένω και άλλες απόψεις!
    αν βγαλεις ΤΩΡΑ το διπλομα η καρτελα σου θα λεει τις KW που δικαιουσε

Βασικά κοιτάω μήπως και βρω κανα CBF 250 μεταχειρισμένο...Δύσκολα τα πράγματα εε?Με 2300 που διαθέτω...Λέτε να βρώ?

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    Για τσέκαρε αυτο μήπως σε ενδιαφέρει.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=44490
    Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.

Παλαιό μέλος
    haraman199 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ CBF.

Το τσεκάρω παιδιά ευχαριστώ!!
    Πηγα παιδια σήμερα στην Honda και κάθησα πάνω στην CBF 250...Άλλη αίσθηση απο παππί και απο CBR που έχω καθήσει πιο παλιά!!!Αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι οτι το άλλο(ΥΒR 125) θα είναι καινούριο....Στο Μεταχειρισμένο μπορώ να είμαι σιγουρος οτι δεν θα βγάλει προβλήματα...Σκέφτομαι μην το πάρω 2300 και μετα είμαι συνέχεια στα συνεργία...Αμα δείτε και κατι άλλο σε CBF 250 ή σε YBR 250 να μου στέιλετε...Δεν με τρελένουν τόσο οι XT και XR τόσο εμφανισιακά όσο διοτί με της άλλες μια φορά το τρίμηνο θα μπορώ να πηγαίνω άνετα απο Σπάρτη - Αθήνα!Με τα Crossακια δεν θα είναι τοσο εύκολο!

to εχω εγω το ybr125.καιει περιπου 8-9 ευρω τα 350χιλιομετρα.αντε 10 ευρω.εχω καιρο να το φουλαρω.110 τελικη...σε ευνοικη κατηφορα με ουριο τυφωνα 120...εμενα με εχει βολεψει αφανταστα.αλλα δεν μπορω να συγκρινω με αλλα, ποσο μαλλον παπια, γιατι δεν εχω οδηγησει.βασικα οικονομικοτατο και με βοηθαει για το επομενο σταδιο.

Το τσεκάρω παιδιά ευχαριστώ!!
    Πηγα παιδια σήμερα στην Honda και κάθησα πάνω στην CBF 250...Άλλη αίσθηση απο παππί και απο CBR που έχω καθήσει πιο παλιά!!!Αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι οτι το άλλο(ΥΒR 125) θα είναι καινούριο....Στο Μεταχειρισμένο μπορώ να είμαι σιγουρος οτι δεν θα βγάλει προβλήματα...Σκέφτομαι μην το πάρω 2300 και μετα είμαι συνέχεια στα συνεργία...Αμα δείτε και κατι άλλο σε CBF 250 ή σε YBR 250 να μου στέιλετε...Δεν με τρελένουν τόσο οι XT και XR τόσο εμφανισιακά όσο διοτί με της άλλες μια φορά το τρίμηνο θα μπορώ να πηγαίνω άνετα απο Σπάρτη - Αθήνα!Με τα Crossακια δεν θα είναι τοσο εύκολο!
    Mετα απο μια βδομαδα, ολα μεταχειρισμενα ειναι
    Δεν ειναι οπως παλια, που οτι μεταχειρισμενο ηταν χρεπι και ειχε τελειωσει ο κυκλος ζωης τους
    Φανταζομαι να το εχεις δει αυτο

Σπαρτη-Αθηνα και σκεφτεσαι 125?

Retired Rider Το avatar του/της 675
    κατα την αποψη μου το ybr δεν θα παυει να ειναι παλι ενα παπι με συμπλεκτη και 6 ή 5 ταχυτητες δε ξερω,

τα υπερ του ybr για μενα ειναι η εξοικιωση με συμπλεκτη και η δυνατοτητα ταξιδιου,
    το ybr ομως εχει ημερομηνια ληξης με την εννοια οτι καποτε θα το πουλησεις ,
    το παπι ομως θα σου χρειαστει μια για παντα!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    κατα την αποψη μου το ybr δεν θα παυει να ειναι παλι ενα παπι με συμπλεκτη και 6 ή 5 ταχυτητες δε ξερω,

τα υπερ του ybr για μενα ειναι η εξοικιωση με συμπλεκτη και η δυνατοτητα ταξιδιου,
    το ybr ομως εχει ημερομηνια ληξης με την εννοια οτι καποτε θα το πουλησεις ,
    το παπι ομως θα σου χρειαστει μια για παντα!
    + 1000000000000000000000000000000000

το παπι ειναι εργαλειο για μια ζωη

το συμπλεκτη θα τον μαθεις δεν ειναι τιποτα ,

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    κατα την αποψη μου το ybr δεν θα παυει να ειναι παλι ενα παπι με συμπλεκτη και 6 ή 5 ταχυτητες δε ξερω,το ybr ομως εχει ημερομηνια ληξης με την εννοια οτι καποτε θα το πουλησεις ,το παπι ομως θα σου χρειαστει μια για παντα!
    1) Δεν είναι παπί είναι μηχανή μικρού κυβισμού....

2) Τι παραπάνω έχει το παπί και κρατάει για μια ζωή και η YBR δεν κρατάει??

Ναι το σκέφτομαι για τη η μηχανή πέρνει καυσίμο 12 λίτρα!!Μπορώ να την κάνω την διαδρομή μια φορά στο τόσο!Το μόνο κακό είναι οτι δεν θα μπορώ να τρέξω όσο θα ήθελα δηλαδή να πιάσω 120-130...Αλλα με κάποιες βελτιώσεις θα τα πιάνει τα 120!

1) Δεν είναι παπί είναι μηχανή μικρού κυβισμού....

2) Τι παραπάνω έχει το παπί και κρατάει για μια ζωή και η YBR δεν κρατάει??

Ναι το σκέφτομαι για τη η μηχανή πέρνει καυσίμο 12 λίτρα!!Μπορώ να την κάνω την διαδρομή μια φορά στο τόσο!Το μόνο κακό είναι οτι δεν θα μπορώ να τρέξω όσο θα ήθελα δηλαδή να πιάσω 120-130...Αλλα με κάποιες βελτιώσεις θα τα πιάνει τα 120!

Κάποιο παπί θα έχει μερικά πλεονεκτήματα έναντι του YBR .

Θα είναι πιο ελαφρύ
    Θα κόβει πιό πολυ το τιμόνι.
    Και ίσως πιο φτηνό σε συντήρηση απο το YBR.

Γι'αυτο και ίσως να είναι πιο εύχρηστο στο βάθος χρόνου.

Αυτο με τα 12 λίτρα και το ταξίδι δεν το καταλάβα.

Μπορώ να κάνω 400 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί να βάλω βενζίνη...Έτσι μπορώ να κάνω το ταξιδάκι που θέλω.Ενώ με το παπί θα πρέπει να το φουλάρο στη Σπάρτη μετά να βάλω στην Τρίπολη, στην Κόρινθο και αν με βγάλει...Βέβαια λογικά θα πρέπει να κάνω και καμιά στασούλα να το ξεκουράσω..!Ο ένας λογος που θέλω το YBR ειναι αυτός...Και ενας άλλος η εμφάνιση!Αλλιώς σε βλέπει η γκόμενα με το παπάκι και αλλιώς με μια μηχανη!!Σωστα??Εντάξει και το cryptonaki ειναι όμορφο αλλα είναι παπάκι!Απο τεχνολογία δεν τα συγκρίνω εννοείτε!Το crypton είναι και καινούριο!

Μπορώ να κάνω 400 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί να βάλω βενζίνη...Έτσι μπορώ να κάνω το ταξιδάκι που θέλω.Ενώ με το παπί θα πρέπει να το φουλάρο στη Σπάρτη μετά να βάλω στην Τρίπολη, στην Κόρινθο και αν με βγάλει...Βέβαια λογικά θα πρέπει να κάνω και καμιά στασούλα να το ξεκουράσω..!Ο ένας λογος που θέλω το YBR ειναι αυτός...Και ενας άλλος η εμφάνιση!Αλλιώς σε βλέπει η γκόμενα με το παπάκι και αλλιώς με μια μηχανη!!Σωστα??Εντάξει και το cryptonaki ειναι όμορφο αλλα είναι παπάκι!Απο τεχνολογία δεν τα συγκρίνω εννοείτε!Το crypton είναι και καινούριο!
    φιλε μου το ποσο βενζυνι περνει δεν σημαινει οτι τοσο πιο ευκολα κανεις ταξιδια...ειναι 125 κυβικα... αν σου αναψει μια θερμοκρασια το μηχανακι θα κολλησει και γεματο τεποζιτο να εχεις... δεν σημαινει πολυ βενζινη κανω ταξιδια!!

Παλαιό μέλος
    Μπορώ να κάνω 400 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί να βάλω βενζίνη...
    δεν ειναι κριτηριο η αυτονομια για μεγαλο ταξιδι(η δικια μου στα 200χλμ αναβει ρεζερβα).....το θεμα ειναι ποση ωρα θα κανεις και ποσο ασφαλης θα εισαι με ενα 125 στην εθνική....με 100 χλμ/ωρα το μηχανακι θα ειναι στο οριο του με οτι συνεπαγεται αυτο....

Δεν είναι κακό να βάζεις βενζίνη στην διαδρομή. Μπορεί να το συνδιάζεις και με ξεκούραση.

400 χλμ. θα είναι κουραστηκά και με τα 125 και με 250 .

Όσο για την ομορφιά ... το θέμα είναι τελείος αντικειμενικό.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service Manual Yamaha Crypton R '00+
    από Tropeas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2022, 14:23
  2. yamaha crypton x vs kawasaki zx130 vs yamaha ybr 125
    από mustaine1990 στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2009, 12:43
  3. Yamaha Crypton
    από Jim4cyl στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 15:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ