:a13: :a13: :a13:
ΝΑΙ, ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ........... ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Καλα αφηστε τις 5αρες να τις τρωτε εσεις απο την μπαρτσα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ 7ΑΡΕΣ !!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαλα ας φτιαξουμε ολα τα αλλα και μετα βλεπουμε...
Αναλογικα με το μεγεθος της Ελλαδας εχουμε παρει αρκετες χαρες απο τον αθλητισμο.
Μπορει να λειτουργει και σαν ντοπα μερικες φορες για να νοιωθουμε την καθημερινοτητα μας περισσοτερο υποφερτη.
Παιδεια, κοινωνικη ασφαλιση, αξιοκρατια και μικρος δεικτης ανεργιας ειναι πολυ σημαντικοτερα απο οποιοδηποτε τιτλο σε συλλογικο η εθνικο επιπεδο.
εγω αυτα θελω.
![]()
Eγώ πάλι θέλω 2 τελικά Yoshimoura Tri-oval carbon για το Hayabusa .......
Αντε ρε παιδιά και πλησιάζουν και τα γενέθλιά μου !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Και εγω θελω το ξανθο μωρο που βλεπω καθε πρωι στο δρομο για τη δουλεια αλλα δε κανω ετσι![]()
τελικα αυτο που ηθελα εγινε κατα το υμιση περασαν ολες οι ελληνικες ομαδες
:a19: :a19:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θελω να ανεβουν ολες οι ομαδες στην ελλαδα θελω να δινουμε ευκαιρειες σε ελληνες πιτσιρικαδες με σωστη αντιμετοπιση και υποδομη θελω να δειξουμε το παθος που εχουμε γιατι το αγαπαμε το ποδοσφαιρο
θελω να δωσουμε ευκαιρειες στους ελληνες αναβατες θελω να υδριθουν ακαδημιες οδηγησης για πιτσιρικια
θελω μεσα σε ολα τα προβληματα που εχουμε να περνουμε χαρες απο τον αθλητισμο που ειναι το καλυτερο πραγμα
ενταξη το πα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τη wind το συζητησες καθολου?![]()
![]()
:rotflmao:![]()
λεγετε οτι θετε![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
θελω 4.000 ευρα στο λογαριασμο μου μεχρι τελος φεβρουαριου...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:rotflmao:![]()
λεγετε οτι θετε![]()
![]()
![]()
γινεται???![]()
Αν ήθελες 14000 κάτι γινότανεΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
θελω 4.000 ευρα στο λογαριασμο μου μεχρι τελος φεβρουαριου...
γινεται???![]()
τώρα...![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Εγω θέλω ΠΟΛΛΕΣ Εύ(ες) στη ζωή μας ! ! !
![]()
![]()
![]()
...σου φτιάχνουν τη μέρα σου ρε παιδί μου πως να το κάνουμε!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
εγω δεν θελω τιποτε απο αυταΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
![]()
![]()
την υσηχια μου μονο
να μπωρο ανετα
να τον :a31: :a31: :a31:
τεσερις φορες την ημερα
οπως τισ παλιες καλες εποχες ...........
που με γουσταρα ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
εγω δεν θελω τιποτε απο αυτα
την υσηχια μου μονο
να μπωρο ανετα
να τον :a31: :a31: :a31:
τεσερις φορες την ημερα
οπως τισ παλιες καλες εποχες ...........
που με γουσταρα ......
Οσο ζούμε ελπίζουμε κι' οσο ελπίζουμε αγαπάμε (πάντα) και μας αγαπούν (μερικές φορές).
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Οσο ζούμε ελπίζουμε κι' οσο ελπίζουμε αγαπάμε (πάντα) και μας αγαπούν (μερικές φορές).
![]()
εμμμ δεν καταλαβες .....
δεν θελω αγαπες εγω μπινελικια γουσταρο.....
και οχι σεχ .....
εγω με εμενα
μονο μονος μου το κανω ..![]()
![]()
![]()