Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: Μαμαει ο ΘΡΥΛΟΣ !!!!!!! Germany

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

money

San normal ston egefalo( etsi pistevo) anthropos pou eimai evropi thelo oi Ellinikes omades na kerdizoun. Opoios parakolouthei ligo germaniko podosfairo kai opoios eixe dei kai to paixnidi tiw vremis me tin Real tha to eixe psiliastei. Gia mena den itan ekpliksi. To thema itan pote tha ksipnage o lemonis na pistepsei stin omada tou. Pistevo oti ean den paroun ta miala sas aera ti Real mesa tin exete.Ta lefta sto stixima einai pano apo omades gia mena.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Μπραβο στον γαυρουα για την νικη. Δεν το περιμενα το ομολογω.... Αντε λιγο ακομα και τους πιασαμε τους 15ους στην UEFA.Οι Βουλγαροι δεν ειναι?

Re: money

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    San normal ston egefalo( etsi pistevo) anthropos pou eimai evropi thelo oi Ellinikes omades na kerdizoun. Opoios parakolouthei ligo germaniko podosfairo kai opoios eixe dei kai to paixnidi tiw vremis me tin Real tha to eixe psiliastei. Gia mena den itan ekpliksi. To thema itan pote tha ksipnage o lemonis na pistepsei stin omada tou. Pistevo oti ean den paroun ta miala sas aera ti Real mesa tin exete.Ta lefta sto stixima einai pano apo omades gia mena.

σωστος ο παικτης!

ειχα φορτωσει τον ασσο της βερντερ (σε ανταλακτηριο) και στο 55 πουλησα τα μισα μου κερδη στο στο χ2 του γαυρου..........ηταν ρωσικη ρουλετα ο αγωνας στο δευτερο, και την προλαβα τη γκελα!

οντως, η Ρεαλ εχει παικταραδες αλλα παιζουν για την παρτυ τους και κανεις δεν χαλαει τη ζαχαρενια του να πρεσαρει( πλην του βαν νιστερλοι)............μπορει να βγαλουν ολοκληρο αγωνα χωρις να κανουν ουτε 1 τακλιν!
    αν ο γαυρος παιξει με παθος (που λογικα θα το κανει) μπορει να παρει την ισοπαλια...........αν χασει, θα χασει δυσκολα...............διπλο δεν παιρνει, γιατι η Ρεαλ μετα το στραπατσο της βερντερ δεν προκειται να τον υποτιμησει!
    και απ στη ρωμη το εχει το χ2.
    εκει ομως που θα χασει ο γαυρος, ειναι στον αγωνα με τη βερντερ στο καραισκακι!
    οι γερμανοι θα ειναι λογικα πληρεις και θα κατεβουν στον αγωνα με αλλα μυαλα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ε οχι και δεν υπαρχουν ΑΕΚτζήδες στον πειραιά!

όταν ήμουν πιτσιρίκι στη νικαια είμαισταν 60γαυροι-40 αεκ . υπάρχει και η ΑΕΚ Π. κοκκινιάς ως γνωστόν. οι συνοικίες κατοικούνται ως επί το πλειστον από προσφυγες. τώρα βέβαια με τις μετακινήσεις στις συνοικίες του πειραιά αλλά και στον πειραιά υπάρχουν παο, παοκ κλπ

αλλά για την απέχθεια που σας έχουν οι υπόλοιποι δεν φταίει το πρωτάθλημα φταίει η νοοτροπία βλαχόμαγκα (τύπου τάσου μητρόπουλου )που έχετε.
    απόδειξη : οι μεγαλύτεροι αντιολυμπιακοί (υγιείς γιλάθλους τους λέω εγώ ) είναι οι ΑΕΚτζήδες του πειραιά, οι Εθνικοί και οι παλιοί οπαδοί του Ατρόμητου καμινίων!

παρεπιμπόντως σας είχα παίξει Χ. εκτός της μπάγερν τις άλλες ομάδες της γερμανίας δεν τις πιστεύω
    :a31:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ??????????????????????????????????????????

περκέ ρε μάγκα?????????????????????????????????????

διαφωνείς? γιατί εγώ και οι φίλοι μου 35 χρόνια κυκλοφορούσα με μπλούζα κιτρινόμαυρη στον πειραιά?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

??????????????????????????????????????????

περκέ ρε μάγκα?????????????????????????????????????

διαφωνείς? γιατί εγώ και οι φίλοι μου 35 χρόνια κυκλοφορούσα με μπλούζα κιτρινόμαυρη στον πειραιά?
    ε να το παμε στα ανεκδοτα αδερφε ετσι ????

ΜΟΝΤΣ.....

όπου γης Το avatar του/της iosif
    σφ αεκ νικαιας
    ετος ιδρυσης 1963

το ανέκδοτο λέγεται γιούβε-οσφπ 7-0!!!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

σφ αεκ νικαιας
    ετος ιδρυσης 1963

το ανέκδοτο λέγεται γιούβε-οσφπ 7-0!!!
    οκ μεγαλε...οτι πεις.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι ασχολησε ρε τρουπερ?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    α!

η νικαια ΔΕΝ ειναι πειραιας

για να μην θυμηθώ το τραγουδακι (εεε ρεεε πισω στο σχολειο με πηγατε :rotflmao: )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Δεν γράφω σχεδόν ποτέ σε τέτοια τόπικς γιατί δεν βγαίνει άκρη ποτε....βγαίνει όμως γέλιο...

παναθηναϊκοί και αεκτζήδες όταν χάνουμε γράφετε τα μύρια όσα...

Όταν τόσα χρόνια λέμε "το χέρι του Κάρλος" , "πέρασε τη γραμμή στο Μονακό" , "οφσάιντ το γκολ της Λάτσιο" γελάτε, τώρα τί νόημα έχουν τα "αν ο Νικοπολίδης" και "μια φορά και άλλη καμία" κλπ....δεν είναι να γελάμε εμείς???

Ένα ερώτημα έχω μόνο, ειλικρινά πιστεύετε ότι η ομάδα σας είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό???

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder

Ένα ερώτημα έχω μόνο, ειλικρινά πιστεύετε ότι η ομάδα σας είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό???
    οχι,

ειλικρινα εσυ πιστευεις οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο τους υπολοιπους;

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αντε καλη εμφανιση αλλα μη μας τα πριζετε κιολας

Αντε παλι σε 10 χρονια διπλο :rotflmao: :rotflmao:

ε ρε πικραααα

χαχαχα ναι ρε trooper δεν τον πιστεύεις???όλοι όλοι οι οπαδοί της άεκ στην ελλάδα είναι 50000 στον πειραιά είχαν ποσοστό 40 %

μα γιατι δεν τον πιστεύεις???

πες του ναι ρε,χανούμι είναι κλινική περίπτωση δηλαδη
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    οχι,

ειλικρινα εσυ πιστευεις οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο τους υπολοιπους;
    Αν εννοείς τις Ελληνικές ομάδες....ψιλοκαλύτερος νομίζω....

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Germany hear world´s first motorbikes´ symphony
    από runnerma στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2007, 13:58
  2. ΑΞΙΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ
    από la_villa στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 18:55
  3. ΝταμπλουΧοσ Ο Θρυλοσ
    από karelis στο forum Αντιπαραθέσεις