Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 137

Θέμα: 'ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ'

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΔΕΝ δέχτηκα και ΔΕΝ καταδέχτηκα ΠΟΤΕ έναν τέτοιο προσδιορισμό για τις γυναίκες
    Δεν θα μπορούσα ποτέ να δεχτώ μια τέτοια προσφώνηση για την μητέρα, την αδελφή, την ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΨΥΧΗ και την κόρη μου !!!!!!!!!!
    Είναι άδικο να ρίχνουμε ΤΟΣΟ χαμηλά την αξία της γυναίκας .............
    Όποια και αν είναι, όπως και αν είναι, υπήρξαν για κάποιον από εμάς τους αρσενικούς κάτι από τα παραπάνω ........
    Α και δεν ξέρω αν τις θυμάστε ........... κάποτε ερωμένες μας !!!!!!!!!
    ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ:a07: :a07:
    Ευχαριστούμε που μας αντέχετε και μας αγαπάτε ακόμα, έστω και αν πλέον δεν θυμίζουμε σε τίποτα εμφανισιακά τον νεαρό που γνωρίσατε .........

καλα την επομενη φορα που θα περασει απο μπροστα σου μια μουν@ρ@ αποκαλεσε την ''δεσποσυνη'' εσυ...

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

καλα την επομενη φορα που θα περασει απο μπροστα σου μια μουν@ρ@ αποκαλεσε την ''δεσποσυνη'' εσυ...

Ειλικρινα ειδικα εσυ που απ οτι εχω δει και ευφυεστατος εισαι και πλουσιοτατο λεξιλογιο διαθεττεις , υποτιμας τον εαυτο σου τωρα....

Δηλαδη αν την πεις Κουκλαρα ή θεα θα χασει η εν λογω υπαρξη κατι απ τα ...προσοντα της;

Ουτε εσενα πιστευω θα σε κολακευε κατα βαθος εαν σε προσεγγιζε καποια αναλογα....Απ το ελαχιστο που εχω καταλαβει για σενα.....

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
    Ειλικρινα ειδικα εσυ που απ οτι εχω δει και ευφυεστατος εισαι και πλουσιοτατο λεξιλογιο διαθεττεις , υποτιμας τον εαυτο σου τωρα....

Δηλαδη αν την πεις Κουκλαρα ή θεα θα χασει η εν λογω υπαρξη κατι απ τα ...προσοντα της;

Ουτε εσενα πιστευω θα σε κολακευε κατα βαθος εαν σε προσεγγιζε καποια αναλογα....Απ το ελαχιστο που εχω καταλαβει για σενα.....

Ειναι και ειλικρινης ομως

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εεε συγγνωμη που παρεμβαινω στην επικοδομιτικη κουβεντα σας αλλα ολα αυτα τι σχεση εχουν με το λοντρυ?????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

καλα το σοβαρευουμε το θεμα και δεν του παει, για αυτο απαντησα και ετσι στον arxaio.

το συναισθηματικο κομματι στην επαφη δυο ανθρωπων ειναι ιερο, προσωπικο και δεν αποτελει σε καμια περιπτωση αντικειμενο συζητησης σε forums.

απο εκει και περα, μην μπλεκουμε τα ερωτικα με τις γεννετησιες ορμες...το πρωτο εμπεριεχει το δευτερο, αλλα το δευτερο απο μονο του, δεν εμπεριεχει το πρωτο...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Λοιπόν εγώ θα πώ "έχετε πολύ ωραία μάτια Δεσποινίς" ή "έχεις πλύ όμορφα μάτια κοπελιά"

Εσύ θα πεις "Πω πω κάτι ματάρες που έχεις Μ@@νάρα μου"

Ποιός πιστεύεις ότι έχει καλλίτερες πιθανότητες ;;;;;;;;

Λοιπόν εγώ θα πώ "έχετε πολύ ωραία μάτια Δεσποινίς" ή "έχεις πλύ όμορφα μάτια κοπελιά"

Εσύ θα πεις "Πω πω κάτι ματάρες που έχεις Μ@@νάρα μου"

Ποιός πιστεύεις ότι έχει καλλίτερες πιθανότητες ;;;;;;;;
    εσυ...1 - 0

αλλα επισης:

Εσυ θα την πας για παστα και λεμονιτα στο Zωναρς και εγω θα την παω για ποτακι σε μπαρ

1 - 1

σειρα σου

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    εσυ...1 - 0

αλλα επισης:

Εσυ θα την πας για παστα και λεμονιτα στο Zωναρς και εγω θα την παω για ποτακι σε μπαρ

1 - 1

σειρα σου

Κατ' αρχήν εσύ θα έχεις πάρει τον πούλο και όχι την κοπέλα άρα παραμένουμε στο 1-0

Όσο για την πάστα ........ κάθε αρχή καλή είναι, ΑΛΛΑ το Happy end μετράει !!!!!!

2-0

Κατ' αρχήν εσύ θα έχεις πάρει τον πούλο και όχι την κοπέλα άρα παραμένουμε στο 1-0

Όσο για την πάστα ........ κάθε αρχή καλή είναι, ΑΛΛΑ το Happy end μετράει !!!!!!

2-0
    σου διαφευγει κατι....

οι σημερινες κοπελες θελουν να παρουν τον πουλο (κυριολεκτικα)απο εναν αντρα και οχι να του τον δωσουν

1-2

καλα το σοβαρευουμε το θεμα και δεν του παει, για αυτο απαντησα και ετσι στον arxaio.

το συναισθηματικο κομματι στην επαφη δυο ανθρωπων ειναι ιερο, προσωπικο και δεν αποτελει σε καμια περιπτωση αντικειμενο συζητησης σε forums.

απο εκει και περα, μην μπλεκουμε τα ερωτικα με τις γεννετησιες ορμες...το πρωτο εμπεριεχει το δευτερο, αλλα το δευτερο απο μονο του, δεν εμπεριεχει το πρωτο...

Δεν νομιζω πως εχω μπλεξει τιποτα....

Απλα πιστευω πως ΠΑΝΤΟΥ πρεπει να εμπεριεχεται η αισθητικη.....ειτε στο πρωτο ειτε στο δευτερο....Θεμα αισθητικης λοιπον καθαρα...

Α!!!Οσο για την θανατηφορα ατακα με τα ματια αστηνε καλυτερα και βρες κατι αλλο, γιατι σ αυτο το θεμα δυσκολα να βρεις ισαξια με τα δικα σου, κι υπαρχει η πιθανοτητα να νομιζει πως τη δουλευεις

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Δεν νομιζω πως εχω μπλεξει τιποτα....

Απλα πιστευω πως ΠΑΝΤΟΥ πρεπει να εμπεριεχεται η αισθητικη.....ειτε στο πρωτο ειτε στο δευτερο....Θεμα αισθητικης λοιπον καθαρα...

Α!!!Οσο για την θανατηφορα ατακα με τα ματια αστηνε καλυτερα και βρες κατι αλλο, γιατι σ αυτο το θεμα δυσκολα να βρεις ισαξια με τα δικα σου, κι υπαρχει η πιθανοτητα να νομιζει πως τη δουλευεις

βρε τουλα μη πεταγεσαι ενω εχει ματς...τπτ δε σου εμαθε ο χρηστος????

κατσε να δουμε ποσο θα ληξει και μετα πες οτι θες !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    βρε τουλα μη πεταγεσαι ενω εχει ματς...τπτ δε σου εμαθε ο χρηστος????

κατσε να δουμε ποσο θα ληξει και μετα πες οτι θες !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιατι σου εκανε τιποτα παραπονα;

Αρχοντα βρε τον εχω στον καναπε να του κουβαλαω τα φαγακια του τα επιδορπια του τα ξηρα καρπα του (για την νευρικοτητα λογω αγωνιας) τα ποτακια του, κι ενδιαμεσα να του κανω και μασσαζακι γιατι πιανεται απ το αγχος για τον αγωνα (χαλαρωτικο παντα)....

Κι ολα αυτα στην απολυτη μουγγα και προσεχοντας να μην περναω μπροστα απ την τηλεοραση και χασει κανα γκολ......
    Και στο ενδιαμεσο κανω βουντου για να νικησει η ομαδα του να μη στεναχωριεται....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    victi vincimus.....

Nietzsche

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ΔΕΝ δέχτηκα και ΔΕΝ καταδέχτηκα ΠΟΤΕ έναν τέτοιο προσδιορισμό για τις γυναίκες
    Δεν θα μπορούσα ποτέ να δεχτώ μια τέτοια προσφώνηση για την μητέρα, την αδελφή, την ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΨΥΧΗ και την κόρη μου !!!!!!!!!!
    Είναι άδικο να ρίχνουμε ΤΟΣΟ χαμηλά την αξία της γυναίκας .............
    Όποια και αν είναι, όπως και αν είναι, υπήρξαν για κάποιον από εμάς τους αρσενικούς κάτι από τα παραπάνω ........
    Α και δεν ξέρω αν τις θυμάστε ........... κάποτε ερωμένες μας !!!!!!!!!
    ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ:a07: :a07:
    Ευχαριστούμε που μας αντέχετε και μας αγαπάτε ακόμα, έστω και αν πλέον δεν θυμίζουμε σε τίποτα εμφανισιακά τον νεαρό που γνωρίσατε .........

:a19: :a19: :a19: :a19:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ναι ρε και στο ενδιαμεσο επισης ποσταρεις στο θρεντακι ενω παιζει ματς:χυμαδορ-αρχαιος και χανουμε την εξελιξη του αγωνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα παραπανω...2-1 το σκορ.μη διακοψεις το ματς ξανα σε παρακαλω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2011, 03:17
  2. Τετράχρονος στον κόσμο των δίχρονων, συμβουλές.
    από petrogazz στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 09:20
  3. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 15:53
  4. Σεξουαλικά υπονούμενα στον πόλεμο των άστρων.
    από gerodim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 21:21
  5. Πώς λέγεται στον άρχοντα των δαχτυλιδιών
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας