Παρατηρώ κάθε μέρα στους δρόμους της Λάρισας δεκάδες πιτσιρικάδες είτε με παπάκια είτε με scooterάκια να κυκλοφορούν χωρίς κράνος κάνοντας χιλιάδες καγκουριες ανάμεσα από αυτοκίνητα και πεζούς.Πολλοί από αυτούς φοράνε μπλούζες Rossi,έχουνε αυτοκόλλητα με το νούμερο 46 στα πλαστικά κολλημένα και εδώ έρχεται εύλογα η απορία μου.Αφού έχουνε σαν είδωλο τον Rossi (ή τον κάθε Rossi-οδηγό αγώνων) γιατί το μόνο που αντιγράφουν από αυτόν είναι οι σούζες,τα παντιλίκια και τα burn out και όχι η φιλοσοφία των οδηγών αγώνων που τους θέλει να φοράνε ολόσωμες στολές,κράνη,γάντια,μπότες κτλ;Δεν λέω να φοράνε ολόσωμες στα παπάκια αλλά ρε π@@στη μου ένα κράνος,ένα μπουφανάκι,ένα ζευγάρι γαντάκια και καθημερινά μποτάκια με μία υποτυπώδη προστασία μπορούν να φοράνε.Γιατί δεν τους αντιγράφουν και σε αυτό;Γιατί δεν περνάει από το μυαλό τους η εξής σκέψη:"Ρε συ αφού φοράει τόσα προστατευτικά ο Rossi,o Capirossi,o Pedrosa,o Stoner γιατί να μην κάνω κι εγώ το ίδιο;Κάτι παραπάνω δεν ξέρουνε αυτοί;".Ρε παιδιά,ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω στις τοπικές εφημερίδες για παιδιά 16-17-18 χρονών που σκοτώνονται και κατά 95% λόγω έλλειψης κράνους (δεν μιλάω για μπουφάν,μπότες κτλ).Τόσο δύσκολο είναι να το φορέσεις το γ@μημένο;Απευθύνομαι στους πιτσιρικάδες του forum,παιδιά καλές οι μηχανές,καλά τα γκάζια,οι σούζες,τα παντιλίκια αλλά πρέπει να ζεις για να τα κάνεις.Πάρτε παράδειγμα από τους οδηγούς αγώνων,προσπαθήστε να τους μοιάσετε όχι μόνο στον τρόπο οδήγησης αλλά και στον τρόπο σκέψης.Κάτι παραπάνω ξέρουνε αυτοί...