Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 112

Θέμα: Εξηγήστε μου κάτι...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Οι συμφορουμίτες έχουνε κρίση και καταλαβαίνουν,το ζήτημα τελειώνει εδώ,ελπίζω οι επόμενες απαντήσεις να είναι επί του θέματος
    στο θεμα μας λοιπον....

θες να κανεις κατι για τους πιτσιρικαδες???καντο και μη βγαινεις με θεματα περιορισμενης ευθηνης να αναρωτιεσαι γιατι οι μικροι ειναι καγκουρα.ενα θεμα που προσφερεται για ατελειωτο σπαμ ειναι και αυτο οπως τα περισσοτερα στις γενικες, τα ανεκδοτα, τις βολτες, τις διαμαχες, τα ανεκδοτα και τους περισσοτερους προβληματισμους.τι θελεις να σου πουμε δλδ???για το ποσοστο ενδορφινων που εξαγονται απο την υποφυση και προκαλουν στον εφηβο την πεποιθηση οτι δε παθαινει τπτ???
    αι παρατα μας με τις (και καλα αποριες) που ξαφνικα απεκτησες εσυ στο νομο λαρισσας (δε συμβαινουν πουθενα αλλου) και μη μου πεις οτι σε επιασε ξαφνικα η ευθιξια γιατι οταν εγω μιλαγα για οδικη παιδεια και κυκλοφοριακη αγωγη δε σε ειδα πουθενα.

και τελος βαλε χιουμορ στη ζωη σου και μη μας τη σπας αδικα.

υ.γ.δε μπηκα για να τσακωθω.ισα-ισα πλακα εκανα.εσυ προσπαθεις να χαλασεις το κλιμα.τα καταφερες.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    στο θεμα μας λοιπον....

θες να κανεις κατι για τους πιτσιρικαδες???καντο και μη βγαινεις με θεματα περιορισμενης ευθηνης να αναρωτιεσαι γιατι οι μικροι ειναι καγκουρα.ενα θεμα που προσφερεται για ατελειωτο σπαμ ειναι και αυτο οπως τα περισσοτερα στις γενικες, τα ανεκδοτα, τις βολτες, τις διαμαχες, τα ανεκδοτα και τους περισσοτερους προβληματισμους.τι θελεις να σου πουμε δλδ???για το ποσοστο ενδορφινων που εξαγονται απο την υποφυση και προκαλουν στον εφηβο την πεποιθηση οτι δε παθαινει τπτ???
    αι παρατα μας με τις (και καλα αποριες) που ξαφνικα απεκτησες εσυ στο νομο λαρισσας (δε συμβαινουν πουθενα αλλου) και μη μου πεις οτι σε επιασε ξαφνικα η ευθιξια γιατι οταν εγω μιλαγα για οδικη παιδεια και κυκλοφοριακη αγωγη δε σε ειδα πουθενα.

και τελος βαλε χιουμορ στη ζωη σου και μη μας τη σπας αδικα.

υ.γ.δε μπηκα για να τσακωθω.ισα-ισα πλακα εκανα.εσυ προσπαθεις να χαλασεις το κλιμα.τα καταφερες.

Έχω χάσει ξάδερφο 19 χρονών επειδή δεν φορούσε κράνος,έχω χάσει φίλο επειδή δεν φορούσε κράνος,έχω περάσει ώρες έξω από την εντατική επειδή ήταν στο ζω-πεθαίνω άλλος φίλος που δεν φορούσε κράνος.Αυτά που έζησα εγώ τα έχουνε ζήσει πολλοί εδώ μέσα που είναι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και όχι από τον νομό Λάρισας.Εγώ εδώ ζω και μεταφέρω αυτά που βλέπω,δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να το εξηγήσω και αυτό.Δεν εξέφρασα καμμία απορία,προσπάθησα να ξεκινήσω έναν διάλογο.Και άλλοι συμφορουμίτες απάντησαν με χιούμορ (MikeG για παράδειγμα),δεν με πείραξε καθόλου.Το χιούμορ υπάρχει στην ζωή μου εδώ και 24 χρόνια,αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις ,αν βρεθούμε σε καμμία συνάντηση θα το διαπιστώσεις.Και τέλος,όταν φίλε Trooper μιλάς για οδική παιδεία και κυκλοφοριακή αγωγή εγώ διαβάζω και προβληματίζομαι και ήλπιζα το ίδιο να καταφέρω και εδώ αλλά απέτυχα μάλλον
    Fortis Fortuna Adiuvat

Έχω χάσει ξάδερφο 19 χρονών επειδή δεν φορούσε κράνος,έχω χάσει φίλο επειδή δεν φορούσε κράνος,έχω περάσει ώρες έξω από την εντατική επειδή ήταν στο ζω-πεθαίνω άλλος φίλος που δεν φορούσε κράνος.Αυτά που έζησα εγώ τα έχουνε ζήσει πολλοί εδώ μέσα που είναι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και όχι από τον νομό Λάρισας.Εγώ εδώ ζω και μεταφέρω αυτά που βλέπω,δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να το εξηγήσω και αυτό.Δεν εξέφρασα καμμία απορία,προσπάθησα να ξεκινήσω έναν διάλογο.Και άλλοι συμφορουμίτες απάντησαν με χιούμορ (MikeG για παράδειγμα),δεν με πείραξε καθόλου.Το χιούμορ υπάρχει στην ζωή μου εδώ και 24 χρόνια,αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις ,αν βρεθούμε σε καμμία συνάντηση θα το διαπιστώσεις.Και τέλος,όταν φίλε Trooper μιλάς για οδική παιδεία και κυκλοφοριακή αγωγή εγώ διαβάζω και προβληματίζομαι και ήλπιζα το ίδιο να καταφέρω και εδώ αλλά απέτυχα μάλλον
    βγαζεις συμπερασμα μονος σου λοιπον.
    γιατι οταν ανθρωποι που εχουνε ασχοληθει με το θεμα (και στη προκειμενη περιπτωση οχι μονο απο τη πλευρα του αναβατη η του συγγενη-φιλου αλλα και απο τη πλευρα του θεραποντα) φτανουνε να χαβαλεδιαζουνε κατι φταιει προφανως.

δεν ειναι το τι λες.αλλα το πως το λες, που το λες και για ποιο λογο το λες(τι εχεις σα σκοπο).απο τη στιγμη λοιπον που ο σκοπος ειναι κουβεντα να γινεται για κατι που ολοι ξερουμε και ολοι κλαιγοντε αλλα στη τελικη κανεις δε χανει τη βολη του για να κανει κατι εχω καθε δικαιωμα να το ριξω στο χαβαλε.μπορεις να μη συμφωνεις αλλα εφοσον υπαρχει ενα θεμα που μπορω να γραψω...γραφω και στο φιναλε αν οι μοντς θεωρουνε οτι το θεμα σου ειναι τοσο σοβαρο...θα το καθαρισουνε.και ολα αυτα τη περιοδο που ετοιμαζεται
    αυτο

βγαζεις συμπερασμα μονος σου λοιπον.
    γιατι οταν ανθρωποι που εχουνε ασχοληθει με το θεμα (και στη προκειμενη περιπτωση οχι μονο απο τη πλευρα του αναβατη η του συγγενη-φιλου αλλα και απο τη πλευρα του θεραποντα) φτανουνε να χαβαλεδιαζουνε κατι φταιει προφανως.

δεν ειναι το τι λες.αλλα το πως το λες, που το λες και για ποιο λογο το λες(τι εχεις σα σκοπο).απο τη στιγμη λοιπον που ο σκοπος ειναι κουβεντα να γινεται για κατι που ολοι ξερουμε και ολοι κλαιγοντε αλλα στη τελικη κανεις δε χανει τη βολη του για να κανει κατι εχω καθε δικαιωμα να το ριξω στο χαβαλε.μπορεις να μη συμφωνεις αλλα εφοσον υπαρχει ενα θεμα που μπορω να γραψω...γραφω και στο φιναλε αν οι μοντς θεωρουνε οτι το θεμα σου ειναι τοσο σοβαρο...θα το καθαρισουνε.και ολα αυτα τη περιοδο που ετοιμαζεται
    αυτο

Από το 2002 δεν θυμάμαι να έχω διαφωνήσει με κάποιον τόσο έντονα στο forum και οι λόγοι είναι πως κρατάω χαμηλό προφίλ και δεν θέλω να δημιουργώ εντάσεις όταν ξέρω πως κάποια στιγμή ίσως βρεθούμε σε κάποια βόλτα ή γίνουμε μία παρέα σε κάποια εκδρομή.Τώρα,για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Βαγγέλης μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου πως υποσχέθηκα να κάνω ό,τι μπορώ από εδώ που είμαι γιατί δεν έχω την δυνατότητα να έρθω στον Πόρο και λόγω δουλειάς αλλά και λόγω σπουδών.Δήλωσα παρών όμως σε ό,τι με χρειαστείτε.Βλέπεις λοιπόν πως δεν είμαι άνθρωπος του:"Κουβέντα να γίνεται",όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω.Σου είπα,δεν με πείραξε τόσο το σπαμ γι'αυτό και η απάντησή μου αρχικά ήταν χαμηλών τόνων,απλά θέλησα να κρατήσουμε μία πιο σοβαρή στάση (σοβαρή στάση δεν σημαίνει έλλειψη χιούμορ) στο θέμα...Τέλος πάντων,για οτιδήποτε με χρειαστείτε,εγώ είπα πως θα σας βοηθήσω,αρκεί ένα Pm
    Fortis Fortuna Adiuvat

Από το 2002 δεν θυμάμαι να έχω διαφωνήσει με κάποιον τόσο έντονα στο forum και οι λόγοι είναι πως κρατάω χαμηλό προφίλ και δεν θέλω να δημιουργώ εντάσεις όταν ξέρω πως κάποια στιγμή ίσως βρεθούμε σε κάποια βόλτα ή γίνουμε μία παρέα σε κάποια εκδρομή.Τώρα,για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Βαγγέλης μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου πως υποσχέθηκα να κάνω ό,τι μπορώ από εδώ που είμαι γιατί δεν έχω την δυνατότητα να έρθω στον Πόρο και λόγω δουλειάς αλλά και λόγω σπουδών.Δήλωσα παρών όμως σε ό,τι με χρειαστείτε.Βλέπεις λοιπόν πως δεν είμαι άνθρωπος του:"Κουβέντα να γίνεται",όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω.Σου είπα,δεν με πείραξε τόσο το σπαμ γι'αυτό και η απάντησή μου αρχικά ήταν χαμηλών τόνων,απλά θέλησα να κρατήσουμε μία πιο σοβαρή στάση (σοβαρή στάση δεν σημαίνει έλλειψη χιούμορ) στο θέμα...Τέλος πάντων,για οτιδήποτε με χρειαστείτε,εγώ είπα πως θα σας βοηθήσω,αρκεί ένα Pm
    δε θα συνενοηθουμε μου φαινεται...

αλλα λεω εγω αλλα απαντας εσυ.τελοσπαντων επειδη εχεις ενα αγχος με το αν βρεθουμε απο κοντα...να σου πω οτι και βρισιδι να πεσει μεταξυ μας, εγω δε το κραταω.αλλο αυτο το πραμα εδω μεσα αλλο εκει εξω.το εχω κανει με τον σνιπερ οταν πρωτομπηκα, με τον ιριννιαα αργοτερα αρα μην αγχωνεσαι.
    στο προκειμενο τωρα...σου ειπα το θεμα ειναι ο τροπος και ο τοπος που λες κατι.αν αυτο το καταλαβες ολα καλα.και οσο για το πμ που λες πηγαινε να διαβασεις το στικι του σταθη και αν θες και μπορεις να βοηθησεις καπως ΕΣΥ θα στειλεις πμ.

τωρα με το μαρακι και τις φιλες της θα μου πεις ποσα κιλα ξυλο να ριξω ???

Παλαιό μέλος
    Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Γνώμη μου είναι πως για την Ελλάδα είναι μάταια οποιαδήποτε απόπειρα για συνετισμό όχι μόνο των νέων παιδιών, που έχουν πολλά ελαφρυντικά, αλλά πολύ περισσότερο των οδηγών μεταξύ 25-45 ετών που όλοι με λίγες εξαιρέσεις, λόγω συγκυριών, δε έχουν κάνει την καρριέρα του Valentino Rossi. Η μόνη λύση στο τεράστιο πρόβλημα είναι η καταστολή! Απόδειξη, αυτό που ακολούθησε μετά την αύξηση των προστίμων, που έβαλαν όλοι κάθε είδους κουβά στο κεφάλι για κράνος για 1-2 μήνες. Ακόμα κι αυτός είναι καλύτερος από το τίποτα και αν δε φορούσα στο παρελθόν κι εγώ έναν τέτοιο κουβά, σίγουρα δε θα έγραφα τίποτα αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο θα έπρεπε η αστυνόμευση να είναι αυστηρότατη, με πολύ βαριά χρηματική ποινή που σε υποτροπή θα έφτανε στην αφαίρεση του διπλώματος εφ' όρου ζωής, αλλά θα έπρεπε να γίνεται και έλεγχος αν το κράνος του αναβάτη πληρεί τις προδιαγραφές που ορίζει η Ε.Ε.

δε θα συνενοηθουμε μου φαινεται...

αλλα λεω εγω αλλα απαντας εσυ.τελοσπαντων επειδη εχεις ενα αγχος με το αν βρεθουμε απο κοντα...να σου πω οτι και βρισιδι να πεσει μεταξυ μας, εγω δε το κραταω.αλλο αυτο το πραμα εδω μεσα αλλο εκει εξω.το εχω κανει με τον σνιπερ οταν πρωτομπηκα, με τον ιριννιαα αργοτερα αρα μην αγχωνεσαι.
    στο προκειμενο τωρα...σου ειπα το θεμα ειναι ο τροπος και ο τοπος που λες κατι.αν αυτο το καταλαβες ολα καλα.και οσο για το πμ που λες πηγαινε να διαβασεις το στικι του σταθη και αν θες και μπορεις να βοηθησεις καπως ΕΣΥ θα στειλεις πμ.

τωρα με το μαρακι και τις φιλες της θα μου πεις ποσα κιλα ξυλο να ριξω ???

Όχι ρε φίλε Trooper κανένα άγχος δεν έχω για το αν θα βρεθούμε από κοντά και μακάρι να είχα μηχανάκι να κατέβαινα σε καμμία συνάντηση να σας γνωρίσω,όπως είπες και εσύ άλλο εδώ και άλλο στην παρέα.Σκέφτηκα να στείλω pm στον Στάθη αλλά είδα που είπε

παρακαλειστε οι υπολοιποι αφενως να μην με πιεζετε για να ερθετε

και κατάλαβα ότι μάλλον θα έχει πήξει στα pm και θεώρησα πιο σωστό απλά να έχω δηλώσει παρόν και αν χρειαστεί η οποιαδήποτε βοήθειά μου να μου κάνει pm κάποιο από τα παιδιά που ανέλαβαν την πρωτοβουλία.

Τώρα,όσο αφορά την Μαρία και αφού είσαι και φυσιοθεραπευτής θα σου πρότεινα το εξής:

1. Την τσακίζεις στο ξύλο με τρόπο όμως ώστε να μην της δημιουργήσεις μόνιμες βλάβες
    2. Την μεταφέρεις στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου η γνωμάτευση του γιατρού θα είναι καθημερινά ραντεβού για φυσιοθεραπείες
    3. Παίρνεις εργολαβία το πρόγραμμα των φυσιοθεραπειών της κάνοντας μία μικρή έκπτωση
    4. Κάθε μέρα πριν το ραντεβού για την φυσιοθεραπεία φοράς δύο χούφτες Aqua Velva
    5. Την παντρεύεσαι

Υ.Γ Εγώ στην θέση σου θα σταματούσα στο 3 πάντως :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Η μόνη λύση στο τεράστιο πρόβλημα είναι η καταστολή!

καλα ρε εσυ ασε το παιδι σου να μεγαλωσει οπως να ναι και ασε μετα την ΕΛ.ΑΣ. να καθαρισει...ε ρε τι λεμε...

Όχι ρε φίλε Trooper κανένα άγχος δεν έχω για το αν θα βρεθούμε από κοντά και μακάρι να είχα μηχανάκι να κατέβαινα σε καμμία συνάντηση να σας γνωρίσω,όπως είπες και εσύ άλλο εδώ και άλλο στην παρέα.Σκέφτηκα να στείλω pm στον Στάθη αλλά είδα που είπε

στειλτε πμ σε οποιοδηποτε μελος της λιστας!!!

και κατάλαβα ότι μάλλον θα έχει πήξει στα pm και θεώρησα πιο σωστό απλά να έχω δηλώσει παρόν και αν χρειαστεί η οποιαδήποτε βοήθειά μου να μου κάνει pm κάποιο από τα παιδιά που ανέλαβαν την πρωτοβουλία.αρα αυτο ακυρωνεται

Τώρα,όσο αφορά την Μαρία και αφού είσαι και φυσιοθεραπευτής θα σου πρότεινα το εξής:δεν ειμαι φυσιοθεραπευτης...φυσιΚοθεραπευτης ειμαι

1. Την τσακίζεις στο ξύλο με τρόπο όμως ώστε να μην της δημιουργήσεις μόνιμες βλάβες
    2. Την μεταφέρεις στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου η γνωμάτευση του γιατρού θα είναι καθημερινά ραντεβού για φυσιοθεραπείες
    3. Παίρνεις εργολαβία το πρόγραμμα των φυσιοθεραπειών της κάνοντας μία μικρή έκπτωση
    4. Κάθε μέρα πριν το ραντεβού για την φυσιοθεραπεία φοράς δύο χούφτες Aqua Velva
    5. Την παντρεύεσαι

Υ.Γ Εγώ στην θέση σου θα σταματούσα στο 3 πάντως :rotflmao: και εγω στο 3 θα σταματουσα!!!!!

Παλαιό μέλος
    για την Ελλάδα είναι μάταια οποιαδήποτε απόπειρα για συνετισμό όχι μόνο των νέων παιδιών, που έχουν πολλά ελαφρυντικά, αλλά πολύ περισσότερο των οδηγών μεταξύ 25-45 ετών που όλοι με λίγες εξαιρέσεις, λόγω συγκυριών, δε έχουν κάνει την καρριέρα του Valentino Rossi

Παλαιό μέλος
    ..........................
    δεν ειμαι φυσιοθεραπευτης...φυσιΚοθεραπευτης ειμαι
    ........................
    Τότε φαντάζομαι πως θα κάνατε και φυσιΚολογία, όταν θα σπουδάζατε ε; Έτσι πληροφοριακά ρωτάω..

Τότε φαντάζομαι πως θα κάνατε και φυσιΚολογία, όταν θα σπουδάζατε ε; Έτσι πληροφοριακά ρωτάω..
    πληροφοριακα να παρεις το προγραμμα σπουδων και να δεις τι μαθηματα καναμε και μετα να δεις τον τιτλο πτυχιου για να διαπιστωσεις οτι στη σχολη φυσιΚοθεραπειας διδασκομαστε και φυσιολογια.
    δυστυχως η ευτυχως καταστολη διδασκουνε σε αλλες σχολες.

Παλαιό μέλος
    πληροφοριακα να παρεις το προγραμμα σπουδων και να δεις τι μαθηματα καναμε και μετα να δεις τον τιτλο πτυχιου για να διαπιστωσεις οτι στη σχολη φυσιΚοθεραπειας διδασκομαστε και φυσιολογια.
    δυστυχως η ευτυχως καταστολη διδασκουνε σε αλλες σχολες.

Πληροφοριακά ο αδόκιμος όρος "φυσικοθεραπεία", έχει παράτυπα επιβληθεί στην καθομιλουμένη ακόμη και εξαιτίας της άγνοιας των ίδιων των φυσιοθεραπευτών και των καθηγητών που τη διδάσουν στα Τ.Ε.Ι. και θεωρείται πλέον θεμιτή η χρήση του. Σε ερώτηση που έγινε στο Σαράντο Καργάκο επιβεβαίωσε πως η σωστή λέξη είναι "ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ"!
    Ο αγγλικός όρος (από όπου ξεκίνησε αυτή η επιστήμη) είναι ή physiotherapy (και όχι physicotherapy) ή physical therapy.

Αν είσαι αναρχόπουλο τότε καταλαβαίνω τις ενστάσεις σου για την καταστολή.
    Μάλλον εδώ που τα λέμε δεν τις καταλαβαίνω, ούτε και τους λόγους για τους οποίους τις έχεις, άλλα έχε τες.

Πληροφοριακά ο αδόκιμος όρος "φυσικοθεραπεία", έχει παράτυπα επιβληθεί στην καθομιλουμένη ακόμη και εξαιτίας της άγνοιας των ίδιων των φυσιοθεραπευτών και των καθηγητών που τη διδάσουν στα Τ.Ε.Ι. και θεωρείται πλέον θεμιτή η χρήση του. Σε ερώτηση που έγινε στο Σαράντο Καργάκο επιβεβαίωσε πως η σωστή λέξη είναι "ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ"!
    Ο αγγλικός όρος (από όπου ξεκίνησε αυτή η επιστήμη) είναι ή physiotherapy (και όχι physicotherapy) ή physical therapy.

Αν είσαι αναρχόπουλο τότε καταλαβαίνω τις ενστάσεις σου για την καταστολή.
    Μάλλον εδώ που τα λέμε δεν τις καταλαβαίνω, ούτε και τους λόγους για τους οποίους τις έχεις, άλλα έχε τες.
    αλλος ενας επι παντος επι στητου.πολυ χαιρομαι που η ελλαδα εχει τοσους αξιους ανθρωπους!!!

εχεις σκεφτει να ιδρυσεις κομα με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ σαραντο καργακο???εσυ να αναλαβεις το δημοσιας ταξεως αν βγειτε και ο σαραντος το υγειας.πειτε πληροφοριακα και σε οποιον αναλαβει το παιδειας να αλλαξει το μαθημα που τοσα χρονια οι ασχετοι το λενε φυσικη μια και το σωστο ειναι φυσιη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αμάν πια με αυτό το chat μέσω forum,δεν ξαναγράφω τίποτα σοβαρό από δω και πέρα...
    Υπαρχει ενα διλημμα σχετικα με καποιου ειδους συζητησεις οταν μιλαμε για το μοτο.
    "Που να γραψω τον προβληματισμο μου;"

Ενα σοβαρο θεμα στις γενικες θα συζητηθει αλλα ενδεχεται να γραφτουνε πολλες μαλακιες απο ανθρωπους που γραφουν μονο στις γενικες η απλα βαριουνται.

Αν μπει σε αλλη κατηγορια, μπορει να υπαρξουν ελαχιστες απαντησεις και να ειναι σοβαρες, η να μην υπαρξουν καθολου απαντησεις.

Ωραιος προβληματισμος αυτος που εθεσες μεν, αλλα ειναι τετοια η φυση του θεματος που δεν μπορεις να την εξαντλησεις στα στενα περιθωρια της διαδικτυακης επαφης.

Εδω δεν ειμαστε μονο για να κουτσομπολευουμε και να συζηταμε τα στραβα τον δρομων, αλλα κυριως για να φροντιζουμε να μην γινουμε εμεις τα στραβα και τα αναποδα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάτι μου θυμίζει....
    από dirtbird στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2006, 02:14
  2. κατι μου θυμίζει....
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 13:43
  3. Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 21:48
  4. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2005, 05:06
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 15:55