Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
1.Δεν εχουμε παιδεία - ΤΕΛΛΟΣ
2.Με τα λεφτα που κανει ενα καλο κρανακι ξες τι τουμπανο εξατμιση βαζεις σε παπι?
3.και σου περισσευουν και για αυτοκολλητα...
4.Οι οδηγοι των gp προφανως φορανε κρανη για να μην τους γραψουν..αλλιως θα τρεχαν ξεκρανωτοι...
+1000000000000000000000000000000000000!!!
τα ειπες ολα φιλε μ...![]()
Το γεγονός πως είσαι φυσι(Κ)οθεραπευτής, πληροφοριακά πάλι, σου λέω πως δε σου δίνει το ελεύθερο να βαπτίζεις εσύ ο ίδιος το συγκεκριμένο επάγγελμα επειδή το ασκείς.
Εσένα θα σε βάλουμε πρωθυπουργό για να μπλοκάρεις τις εισηγήσεις μας και για εκδίκηση να μετονομάσεις τη φυσιολογία σε φυσικολογία, το φυσιολογικό σε φυσικολογικό και τη φυσιοθεραπεία σε φυσικοθεραπεία! Η άποψή σου με βάση τo παιδικό επιχειρήμα "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ σαραντο καργακο" είναι κατά τη γνώμη σου τεκμηριωμένη; Το "επί παντός επιστητού" γιατί το γράφεις; Επειδή δε δήλωσα φυσιοθεραπευτής; Αν δεν είμαι, δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω και να πω αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό και να το συνοδεύσω με τα όποια επιχειρήματα έχω; Εσύ τι είπες; "Είμαι φυσι(Κ)οθεραπευτής εγώ ρε. Δε θα μας πει τώρα ένας ιστορικός το επάγγελμά μου!". Μάλιστα..
Πολύ πειστικό επιχείρημα!
Ρε παιδιά .... από μια συζήτηση για ασφάλεια (η μη) στο δρόμο δεν ξεκίνησε το Thread;;
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ρε παιδιά .... από μια συζήτηση για ασφάλεια (η μη) στο δρόμο δεν ξεκίνησε το Thread;;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
Ναι και ρωταω
ποσες φορες πρεπει να διαβασεις τις ιδιες αυτονοητες μαλακιες?
υπαρχει καποιος που θα πει οχι μην φορατε προστατευτικο εξοπλισμο?
εσύ το ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος ... γνωρίζεις ότι θα φορέσεις εξοπλισμό γα την κακιά ώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ναι και ρωταω
ποσες φορες πρεπει να διαβασεις τις ιδιες αυτονοητες μαλακιες?
υπαρχει καποιος που θα πει οχι μην φορατε προστατευτικο εξοπλισμο?
το πρόβλημα είναι τα παιδιά που για εκατό χιλιάδες λόγους (που όντως είναι χιλιοειπωμένοι ) πιστεύουν πως είναι άφθαρτα ...![]()
![]()
ωραια πιστευε οτι θες και αν δε ξερεις ρωτα και μη γινεσαι ΠΑΛΙ εριστικος !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Το γεγονός πως είσαι φυσι(Κ)οθεραπευτής, πληροφοριακά πάλι, σου λέω πως δε σου δίνει το ελεύθερο να βαπτίζεις εσύ ο ίδιος το συγκεκριμένο επάγγελμα επειδή το ασκείς.
Εσένα θα σε βάλουμε πρωθυπουργό για να μπλοκάρεις τις εισηγήσεις μας και για εκδίκηση να μετονομάσεις τη φυσιολογία σε φυσικολογία, το φυσιολογικό σε φυσικολογικό και τη φυσιοθεραπεία σε φυσικοθεραπεία! Η άποψή σου με βάση τo παιδικό επιχειρήμα "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ σαραντο καργακο" είναι κατά τη γνώμη σου τεκμηριωμένη; Το "επί παντός επιστητού" γιατί το γράφεις; Επειδή δε δήλωσα φυσιοθεραπευτής; Αν δεν είμαι, δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω και να πω αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό και να το συνοδεύσω με τα όποια επιχειρήματα έχω; Εσύ τι είπες; "Είμαι φυσι(Κ)οθεραπευτής εγώ ρε. Δε θα μας πει τώρα ένας ιστορικός το επάγγελμά μου!". Μάλιστα..
Πολύ πειστικό επιχείρημα!
το να ειναι κανεις αδαης δεν ειναι κακο.δε μπορουμε να τα γνωριζουμε ολα και δεν προκειτε να τα μαθουμε αν δε κατεβασουμε τη μυτη μας λιγακι αντι να ειμαστε ψωροπερηφανοι.σου ειπα απο που προκυπτει η φυσικοθεραπεια αλλα δε το επιασες. να το ξαναπω αναλυτικα λοιπον και ας εισαι ενας ανθρωπος ολο επαρση και ξερολισμο.
η λεξη φυσιολογια προκυπτει απο τον <<λογο>> που εχει η φυση στον ανθρωπινο οργανισμο.
η λεξη φυσικοθεραπεια προκυπτει απο την θεραπεια χρησιμοποιωντας τα φυσικα μεσα και οχι τα χημικα μεσα(δλδ τα διαφορα φαρμακα).προσπαθουμε με τροπους φυσικους και ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΥΣ να καταπολεμησουμε ασθενειες με συμμαχο φυσικα ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΑ και τον λογο της φυσης στον ανθρωπινο οργανισμο δλδ τη φυσιολογια.
ΤΟ ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΒΕΣ ΠΑΙ-ΔΑ-ΚΙ ???????????
αντε καληνυχτα τωρα και που σαι...μη μου ξαναπεις οτι ειχες και κανα επιχηρημα...εναν τυχαρπαστο εβαλες που τον κραζουνε και δεν ειναι δυσκολο να το βρεις το κραξιμο που τρωει, παιζει και στο ιντερνετ.εκτος και αν μπερδευτηκες επειδη ειναι συμπολιτης σου.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Και που επιβεβαιώνει πως η μόνη λύση, όσο κι αν εξεγείρονται όλα τα αντιδραστικά πνεύματα, είναι η καταστολή. Η έλλειψη ελευθερίας να αποφασίζουν κάποιοι να αδιαφορούν για τη ζωή τη δική τους και των υπολοίπων (σε άλλου είδους παραβάσεις), είναι απείρως λιγότερο σημαντική όχι μπροστά σε μια κατάσταση που είναι υπέυθυνη για το χαμό τόσων πολλών ζωών, αλλά μπροστά σε μία και μοναδική ζωή!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
εσύ το ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος ... γνωρίζεις ότι θα φορέσεις εξοπλισμό γα την κακιά ώρα..
το πρόβλημα είναι τα παιδιά που για εκατό χιλιάδες λόγους (που όντως είναι χιλιοειπωμένοι ) πιστεύουν πως είναι άφθαρτα ...![]()
![]()
ακη...απο τις λιγες φορες που συμφωνω με τον defiant.το εξηγησα και παραπανω οταν σπαμαρα ανελεητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
εσύ το ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος ... γνωρίζεις ότι θα φορέσεις εξοπλισμό γα την κακιά ώρα..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Και που επιβεβαιώνει πως η μόνη λύση, όσο κι αν εξεγείρονται όλα τα αντιδραστικά πνεύματα, είναι η καταστολή. Η έλλειψη ελευθερίας να αποφασίζουν κάποιοι να αδιαφορούν για τη ζωή τη δική τους και των υπολοίπων (σε άλλου είδους παραβάσεις), είναι απείρως λιγότερο σημαντική όχι μπροστά σε μια κατάσταση που είναι υπέυθυνη για το χαμό τόσων πολλών ζωών, αλλά μπροστά σε μία και μοναδική ζωή!![]()
![]()
![]()
![]()
απο τα πιο θλιβερα μελη του φορουμ...αξιζει λυπησης το ποστακι και οτι η οποιον αυτο εκφραζει!!!!!!!!!!!!!!!!
ελευθερο πνευμα ο μοτοσυκλετιστης σου λεει μετα....!
ζησε στο κλουβι σου, φτιαξε το γυαλινο κοσμο σου και ψοφα εκει μεσα ρε.εισαι αχρηστος παραεξω.
αηδια!!!!!!!!!!
εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα...
Γιωργο εισαι μαλακας...εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ειμαι επειδη ασχολουμαι....μαλλον καλα καταλαβες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γιωργο εισαι μαλακας...εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα τωρα βρε τζουτζουμπρουτζουλινι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειμαι επειδη ασχολουμαι....μαλλον καλα καταλαβες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Να σε ρωτήσω κάτι ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Και που επιβεβαιώνει πως η μόνη λύση, όσο κι αν εξεγείρονται όλα τα αντιδραστικά πνεύματα, είναι η καταστολή. Η έλλειψη ελευθερίας να αποφασίζουν κάποιοι να αδιαφορούν για τη ζωή τη δική τους και των υπολοίπων (σε άλλου είδους παραβάσεις), είναι απείρως λιγότερο σημαντική όχι μπροστά σε μια κατάσταση που είναι υπέυθυνη για το χαμό τόσων πολλών ζωών, αλλά μπροστά σε μία και μοναδική ζωή!
Θεωρείς ότι με τον βούρδουλα η με το στανιό θα μάθει ενα παιδί να φοράει κράνος για την ασφάλειά του;;
Ειλικρινά προσπαθώ να το δω σαν εναλλακτική πρόταση αλλά δεν μπορώ ... sorry..
Θεωρούμε ως de facto ότι οι άλλες χώρες που έχουν μοτοπαιδεία το κατάφεραν με βούρδουλα;;
Έχω ζήσει έξω κάποια χρόνια και είδα κόσμο με ΠΑΙΔΕΙΑ να γνωρίζει και να κρίνει... μόνο εμείς εξαιρούμαστε ...
Τελικά είμαστε σπάνια ράτσα ανθρώπων...![]()