Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: zx12R ή cbr1100XX

ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ...

zx12R ή cbr1100XX

παιδια καλημερα,
    ειμαι στα σκαλοπατια να αγορασω ενα μεγαλο πλεον μηχανακι και οι προβληματισμοι μου συγκεντρωνονται σε αυτα τα δυο μοτορια.ζηταω λοιπον τη γνωμη απο φιλαρακια του club μηπως μπορουν να με διαφοτησουν με καποιες γνωμες πανω στα μοτο αυτα.δηλαδη τί κοστος χρησης εχει το καθενα,τί καταναλωσεις(το μηχανακι θα κινειται 80%ταξιδι και 20%πολη),τί κοστος σερβις-ανταλλακτικων και οτι αλλο νομιζεται οτι μπορει να βοηθησει...
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!τα λεμε!

Αν θες ταξιδια δικαβαλο, τοτε XX

Aν θελεις να παιζεις και σε κανα στροφιλικι,και σου αρεσει το πιο ss look, τοτε ZX-12

μερα με τη νυχτα το ενα με το αλλο φιλε.... αμα θελεις για γκαζια το 12αρι με κλειστα ματια... αμα θες κατι πιο χαλαρο για ταξιδακια και ετσι παρε το ΧΧ τοτε που ειναι και πιο οικονομικο μιας και δε παει βημα(κλασικα χονδα )

απο κει και περα οποια σου αρεσει σαν ομορφια...

εγω ψηφιζω παντως ζχ-12 γιατι ειναι στυλ spor και ταυτοχρονα ανετο για ταξιδια

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Το κόστος χρήσης είναι υψηλό και για τα δύο.Νομίζω πως η Honda είναι κομματάκι ακριβώτερη στα ανταλλακτικά.
    Τώρα από θέμα δύναμης...και τα δύο μηχανάκια έχουν αρκετή για να σού γουρλώσουν τα μάτια,αν το θελήσεις.Συμφωνώ με τ' άλλα παιδιά για τον πιο σπορ χαρακτήρα τού 12 και φυσικά την πολύ μεγαλύτερή του ισχύ.
    Ό,τι κι αν πάρεις πάντως,καλορίζικο και προσοχή.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re: zx12R ή cbr1100XX

Αρχικά δημιουργήθηκε από sxizomatis
    παιδια καλημερα,
    ειμαι στα σκαλοπατια να αγορασω ενα μεγαλο πλεον μηχανακι και οι προβληματισμοι μου συγκεντρωνονται σε αυτα τα δυο μοτορια.ζηταω λοιπον τη γνωμη απο φιλαρακια του club μηπως μπορουν να με διαφοτησουν με καποιες γνωμες πανω στα μοτο αυτα.δηλαδη τί κοστος χρησης εχει το καθενα,τί καταναλωσεις(το μηχανακι θα κινειται 80%ταξιδι και 20%πολη),τί κοστος σερβις-ανταλλακτικων και οτι αλλο νομιζεται οτι μπορει να βοηθησει...
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!τα λεμε!
    Κάνε μια εύρεση στα μοντέλα να δεις πρώτα ...

κοίτα και εδώ για το ΧΧ

(Ο Dirtbird τα γράφει άψογα )

ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ...
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    apo to super four theleis XX i akoma xeirotera to ZX12????

[/QUOT
    πιστευω πως μετα απο kle 250->cb 400sf->zzr 600 kai ->z1000 εχω αποκτησει καποια στιχοιωδη πειρα πανω στα "γρηγορα" μηχανακια.
    ευχαριστω και τα λεμε!!

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    ok file min varas...

eida sto profil sou cb400sf kai lew se zx12???

gia ayto ton logo..

oso gia to dillima soy...

opws eipan k ta paidia...

to XX pio touristadiko se xaraktira k pio filiko ...

to zx12 pio sport..k pio neyriko tha to elega..

k ta 2 einai oti prepei gia taksidia pantws..k full dynami..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Διαφορετικες μηχανες το ενα ειναι σπορ τουρινγκ και το αλλο ειναι σπορ. Παντως οποτε εχω οδηγησει το zx12 εχω περασει πολυ καλα.Επιταχυνση παντως εχει μικροτερη απο ενα σουπερσπορ 1000ρι ,αλλα αν ηθελα να ειναι πιο χρησικο για ταξιδι θα διαλεγα το χχ για την ανεση του.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Γιατί δεν βάζεις στην εξίσωση και το Hayabusa ;;;;;; Θα βρεις 2007 περίπου 2500 Ε πιό χαμηλά από τα άλλα δύο .........
    Στο ίδιο περίπου δίλημμα ήμουνα και εγώ, αλλά 14500 για μηχανάκι χωρίς καμμια ρύθμιση στο μπροστινό το οποίο δεν είναι μάλιστα και USD (ΧΧ Blackbird) τα θεωρώ πολλά ..........
    Το ΖΧ12 δεν το πήρα γιατί ήταν ακριβό, παράδοση μετά τα Χριστούγεννα και επιπρόσθετα έχω "καεί" από 2 GPz ...........
    Ετσι πήρα το Busa !!!!!!
    Ούτως ή άλλως και τα 3 μάλλον αλλάζουν το 2008. Το Hayabusa έχει ήδη κυκλοφορήσει και τα άλλα 2 έχουν κάνει internetικές εμφανίσεις. Ειδικά το ΧΧ........
    Ότι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι !!!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Γιατί δεν βάζεις στην εξίσωση και το Hayabusa ;
    Μωρέ κι εγώ αυτό ήθελα να πω αλλά φοβήθηκα μην φανώ εμπαθής.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Καταρχήν αυτό το "80% ταξίδι, 20% πόλη" το αλλάζεις σε "90% ταξίδι, 10% πίστα" κι 'σαι μέσα!

Τώρα αν και βαμμένος πράσινος θα σου απαντήσω σύμφωνα με τις αυτά που λέγονται κατα καιρούς στο forum και απο μια συζητήση που εχω κάνει με κάτοχο ΖΧ-12R.

Και τα 2 πολύ γκάζι παντού και πάντα με την πλάστιγγα να γέρνει υπερ του 12αριού (τα 0-300 σε 14" νομίζω τα λένε ΟΛΑ).

Απο θέμα άνεση οδηγού και ιδιαίτερα συνεπιβάτη το ΧΧ κάνει καλύτερη δουλειά.

Για αυτονομία δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αλλα το 12 λόγω καλύτερης αεροδυναμικής θα έχει λογικά και καλύτερη αυτονομία.
    Ωπ - γράψε άκυρο - ξέχασα τα +100cc που έχει σε σχέση με το ΧΧ

Φρένα το ΧΧ λένε πως έχει καλύτερα (παράδοση της Honda τα φρένα άγκυρες) αλλα και για το 12 δεν έχω διαβάσει/ακούσει τίποτα κακό.

Ανάρτηση λόγω πιο σπόρ χαρακτήρα το 12άρι. Εχω διαβάσει παράπονα για μαλακό μπροστινό σύστημα στο ΧΧ.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Καλά ταξίδια!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ...

zx12 ή xx

παιδες καλημερα,
    πρωτα απο ολα καλη εβδομαδα!σας υπερευχαριστω ολους για το ενδιαφερον που δειχνεται,αν και ειναι και κ@υλα σας πανω απ'ολα να ασχολειστε με τετοια θεματακια!δυστυχως ομως λογο χρονου-δουλειας δεν μπορω να ειμαι αλλο στην παρεα!σας χαιρετω προς το παρον και να στε
    ο λ ο ι καλα!!!!!!!τα λεμε

Παρόμοια θέματα

1. Νέο ZX12R για το 2006`...?
    από LittleJohn στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 04:10
  2. Αγορά Cbr1100xx ?
    από ALEX75 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2005, 10:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα