Εγώ δε μισώ κανέναν, απλά δεν θα κάτσω να σκάσω αν θα αδικηθεί κάποιος ή όχι....έτσι το βλέπω εγώ. Δεν κατάλαβα γιατί είμαι βαθειά νυχτωμένος? Δεν ξέρω αν έχουν λυμένα τα προβλήματά τους ή αυτοί φταίνε για τα δικά μου γιατί πολύ απλά....δε με ενδιαφέρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Ακριβώς εκεί πατάει η Microsoft και τα παλικάρια της που τόσο πολύ μισείς λες και οι προγραμματιστές που δουλέυουν εκεί ευθυνονται για τα δικά σου προβλήματα που δεν έχεις λύσει ή λες και αυτοί έχουν λύσει τα δικά τους, είσαι βαθειά νυχτωμένος.. Με αυτήν την παγκόσμια αδικία που μας κάνει όλους θύματα και ανίκανους να αντιδράσουμε δεν τα πήγαινα ποτέ καλά..
Τα ακυρώνει γιατί είσαι "σωστός" εκεί που θες και "λάθος" εκεί που σε συμφέρει να είσαι....δεν πάει έτσι το πράγμα...ή κάτι το αποδέχεσαι ή όχι....το να κάνουμε οτι μας συμφέρει κατά περίπτωση είναι χειρότερο από αυτό που λέω εγώ. Και μάλιστα να την λέμε και στους λοιπούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Αλλά γιατί αυτό να ακυρώνει τα όσα λέω δε μπορώ να το καταλάβω? Εδώ είμαστε και συζητάμε αν αυτό που κάνουμε είναι φυσιολογικό ή όχι.. Ε λοιπόν εγώ δε το θεωρώ φυσιολογικό.. Αυτό απλά..
Την adsl σύνδεσή μου τη μοιράζω που και που ναι.. Αλλά δε θα το έλεγα κλεψιά αν δε το έκανα..
Όπως είπες άκρη δε βγαίνει...εγώ θα συνεχίσω να μην τους δίνω μια...!!!