Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: Πληροφοριες για Pda-gps..

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Ακριβώς εκεί πατάει η Microsoft και τα παλικάρια της που τόσο πολύ μισείς λες και οι προγραμματιστές που δουλέυουν εκεί ευθυνονται για τα δικά σου προβλήματα που δεν έχεις λύσει ή λες και αυτοί έχουν λύσει τα δικά τους, είσαι βαθειά νυχτωμένος.. Με αυτήν την παγκόσμια αδικία που μας κάνει όλους θύματα και ανίκανους να αντιδράσουμε δεν τα πήγαινα ποτέ καλά..
    Εγώ δε μισώ κανέναν, απλά δεν θα κάτσω να σκάσω αν θα αδικηθεί κάποιος ή όχι....έτσι το βλέπω εγώ. Δεν κατάλαβα γιατί είμαι βαθειά νυχτωμένος? Δεν ξέρω αν έχουν λυμένα τα προβλήματά τους ή αυτοί φταίνε για τα δικά μου γιατί πολύ απλά....δε με ενδιαφέρει.

Αλλά γιατί αυτό να ακυρώνει τα όσα λέω δε μπορώ να το καταλάβω? Εδώ είμαστε και συζητάμε αν αυτό που κάνουμε είναι φυσιολογικό ή όχι.. Ε λοιπόν εγώ δε το θεωρώ φυσιολογικό.. Αυτό απλά..

Την adsl σύνδεσή μου τη μοιράζω που και που ναι.. Αλλά δε θα το έλεγα κλεψιά αν δε το έκανα..
    Τα ακυρώνει γιατί είσαι "σωστός" εκεί που θες και "λάθος" εκεί που σε συμφέρει να είσαι....δεν πάει έτσι το πράγμα...ή κάτι το αποδέχεσαι ή όχι....το να κάνουμε οτι μας συμφέρει κατά περίπτωση είναι χειρότερο από αυτό που λέω εγώ. Και μάλιστα να την λέμε και στους λοιπούς...

Όπως είπες άκρη δε βγαίνει...εγώ θα συνεχίσω να μην τους δίνω μια...!!!

Εγώ αυτό που απαντώ είναι ότι όλα αυτά που περιγράφεις , αφορούν πολυεθνικές εταιρίες που αν χάσουν και 1.000.000 χρήστες σε όλο τον πλανήτη δεν ιδρώνουν .
    Με την αγορά του destinator στηρίζω την άριστη προσπάθεια μιας αξιόλογης και ανταγωνίσημης , των πολυεθνικών , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εταιρίας .
    Γιατί ρε γ@μ@τ@ κάτι Ελληνικό πρέπει να μήνει και σε αυτή την χώρα .
    www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    επειιδη ειμαι ασχετος και το δηλωνω στα gps...

θελω να παρω μια φθηνη συσκευη να την βεντουζαρω στο αυτοκινητο ή οταν παω με την μηχανη βολτα επαρχια να μου δειχνει τον δρομο.επισης να λεει που εχει κανα βενζιναδικο-να προτεινει διαδρομες συντομες-χωρις διοδια,να μιλαει ελληνικα και ευκολο στον χειρισμο.αν λεει τελικη ταχ.μεσο ορο χιλιομετρων κτλ.θα ειναι καλα.επισης αν παω εξωτερικο να μπορει και εκει να με βοηθησει.

τι προτεινετε σαν επιλογη που εχετε δοκμασει?αν παρω σπασμενο λογισμικο που λετε που μπορω να βρω?

ευχαριστω.
    ΟΛΑ τα pna και pda εχουν αυτα που ΖΗΤΑΣ!

για το λογισμικο χαρτων γνησιο , εξηγω τους λογους!
    απο εκει και περα ειμαστε εδω αν κατι θες! εσυ αποφασιζεις!
    www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    Εγώ αυτό που απαντώ είναι ότι όλα αυτά που περιγράφεις , αφορούν πολυεθνικές εταιρίες που αν χάσουν και 1.000.000 χρήστες σε όλο τον πλανήτη δεν ιδρώνουν .
    Με την αγορά του destinator στηρίζω την άριστη προσπάθεια μιας αξιόλογης και ανταγωνίσημης , των πολυεθνικών , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εταιρίας .
    Πόσο έχει γνήσιο? Δεν το έχω δει...

H Destinator φτιάχνει το πρόγραμμα πλοήγησης. Αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι η MLS

Η NGI φτιάχνει τους χάρτες της Ελλάδας που συνεργάζονται με το πρόγραμμα και τους προτιμάμε στην Ελλάδα , λόγω καλύτερης κάλυψης της χώρας μας.!
    www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
    Πόσο έχει γνήσιο? Δεν το έχω δει...
    εδω φιλε μου παιζονται πολλα! θα σου πω το ευκολο , αρχικη τιμη εχει 149 ευρω μαζι με συσκευη βγαινει φθηνοτερα συνηθως!
    Αν τωρα στο μελλον θες να αγορασεις δευτερο , το παιρνεις γυρω στα 45 ευρω αν θυμαμαι , αν δηλωνεις στη βαση τους , που σου δινετε βεβαια η δυνατοτητα αυτη εφοσον το εχεις γνησιο , σφαλματα στο οδικο Ελληνικο δικτυο που τυχον αντιμετωπισεις , εχεις πολυ μα παρα πολυ καλες τιμες χαρτες+συσκευη μαζι! σε μια μελλοντικη σου αγορα!
    Καμια βεβαια εταιρια ξενη δεν εχει τετοια νοοτροπια δυστυχως , μπραβο στα παιδια εκει! παντως ,
    για τη φιλοσοφια και τη τακτικη τους εως τωρα !
    www.fazerclub.gr

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos

Τα ακυρώνει γιατί είσαι "σωστός" εκεί που θες και "λάθος" εκεί που σε συμφέρει να είσαι....δεν πάει έτσι το πράγμα...ή κάτι το αποδέχεσαι ή όχι....το να κάνουμε οτι μας συμφέρει κατά περίπτωση είναι χειρότερο από αυτό που λέω εγώ. Και μάλιστα να την λέμε και στους λοιπούς...
    Ξεκινάω αναγνωρίζοντας τη λάθος νοοτροπία που μου εμφύτευσαν ως κάτι φυσιολογικό.. Από κει και πέρα δύσκολα κόβονται οι συνήθειες φίλε μου.. Να'χα το μυαλό που χω τώρα στα 14 μου, ίσως και να μην έμπαινα στον κόπο (και την απληστεία) της κλοπής.. Δε ξέρω. Ευχήσου μου καλή τύχη και να τα καταφέρω, εγώ ο σωστά σκεπτόμενος αλλά λάθος κινούμενος..

ΥΓ1: Η λέξη "απληστεία" χρησιμοποιήθηκε για να δηλώσει ότι ο κλέφτης λόγω του ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, "κλέβει" αβέρτα αφού τζάμπα είναι.. (πχ πόσες χιλιάδες mp3 πιάνουν άδικα χώρο στον υπολογιστή).. Το να πληρώσουμε λοιπόν είναι ένα αποτελεσματικό φίλτρο για να διαχωρήσουμε το πραγματικά χρήσιμο από το άχρηστο..

ΥΓ2: Αυτοαποκαλέστηκα "σωστά σκεπτόμενος" διότι στάθηκες περισσότερο στη λάθος συμπεριφόρα μου παρά στο τρόπο σκέψης μου.. Επουδενεί δε πιστεύω ότι αποδεδειγμένα έχω δίκιο..

Τελικα πηρα μιο p550.Γ@ματο ολα τα λεφτα.

καλως ηρθες στο χωρο του navigation , αντε καλες διαδρομες να εχεις!
    www.fazerclub.gr

Ξεκινάω αναγνωρίζοντας τη λάθος νοοτροπία που μου εμφύτευσαν ως κάτι φυσιολογικό.. Από κει και πέρα δύσκολα κόβονται οι συνήθειες φίλε μου.. Να'χα το μυαλό που χω τώρα στα 14 μου, ίσως και να μην έμπαινα στον κόπο (και την απληστεία) της κλοπής.. Δε ξέρω. Ευχήσου μου καλή τύχη και να τα καταφέρω, εγώ ο σωστά σκεπτόμενος αλλά λάθος κινούμενος..

ΥΓ1: Η λέξη "απληστεία" χρησιμοποιήθηκε για να δηλώσει ότι ο κλέφτης λόγω του ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, "κλέβει" αβέρτα αφού τζάμπα είναι.. (πχ πόσες χιλιάδες mp3 πιάνουν άδικα χώρο στον υπολογιστή).. Το να πληρώσουμε λοιπόν είναι ένα αποτελεσματικό φίλτρο για να διαχωρήσουμε το πραγματικά χρήσιμο από το άχρηστο..

ΥΓ2: Αυτοαποκαλέστηκα "σωστά σκεπτόμενος" διότι στάθηκες περισσότερο στη λάθος συμπεριφόρα μου παρά στο τρόπο σκέψης μου.. Επουδενεί δε πιστεύω ότι αποδεδειγμένα έχω δίκιο..
    Γενικά δεν είμαι πολύ των φιλοσοφικών συζητήσεων...ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό...είτε το γράφει με όμορφα λόγια και περίπλοκες προτάσεις είτε ωμά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ο πιο απλός τρόπος να πετάξεις μια ευθύνη από πάνω σου είναι να την ρίξεις σε κάποιον άλλο που στο "εμφύτευσε".

Φυσικά η λέξη απληστία δεν χρησιμοποιήθηκε γι' αυτό το λόγο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γι' αυτόν.

Το να πληρώσεις κάτι δεν αποδυκνύει αν είναι χρήσιμο ή άχρηστο.

Και λέω ξανά ότι κι εσύ "κλέβεις" αλλά λίγο ή επειδή έτσι σου μάθανε, οπότε δεν πιάνεται, ενώ εγώ κλέβω πολύ άρα είμαι για την πυρά.....άκρη δε βγαίνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Τελικα πηρα μιο p550.Γ@ματο ολα τα λεφτα.
    Μεγειά το καινούριο φίλε, ότι χρειαστεις και μπορούμε να βοηθήσουμε, γράψε...

καλές πλοηγήσεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    Πηγα να γραψω αλλα με προλαβε ο jskf16: το Destinator ΔΕΝ ειναι Ελληνικο παιδια!
    Το Destinator ειναι το προγραμμα πλοηγησης και ειναι φτιαγμενο απο αμερικανικη (νομιζω) εταιρια.

Αυτο που ΕΙΝΑΙ Ελληνικο και ειναι κορυφαιο ειναι οι χαρτες καθεαυτοι για Ελλαδα που φτιαχνονται απο μια εταιρια που λεγεται NGI και η Destinator Technologies εχει συναψει συμβαση μαζι τους.

Το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι οσο κορυφαιοι ειναι οι χαρτες της NGI, τοσο αθλιο ειναι το Destinator σαν προγραμμα.

Το χρησιμοποιω εδω και χρονια απο την εκδοση 3 κιολας, και εχω δοκιμασει μεχρι και την νεα εκδοση 7. Το προβλημμα στο προγραμμα αυτο ειναι οτι ειναι πολυ βαρυ για τα πιο πολλα pocket pc και γενικα η πλοηγηση και αναδρομολογηση που κανει ειναι τραγικα αργη.

Και πιστεψτε με, το να καθυστερει το προγραμμα να κανει αναδρομολογηση αν χασεις την στροφη που επρεπε να παρεις, ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο ζητημα αν εισαι μεσα στους δρομους της Πραγας η της Βενετιας η της Αθηνας κλπ και ψαχνεις να βρεις πως να πας να παρεις το πλοιο σου πχ.

Απο εκει και περα εχει ενα ακομα σοβαρο μειονεκτημα οπως οτι δεν βγαζει δρομολογιο περνοντας απο πολλες χωρες. Μπορει να χρησιμοποιησει μονο ενα χαρτη τη φορα οποτε αν περνας απο πολλες χωρες για να φτασεις στον προορισμο σου, τοτε το να σου δειξει το συνολο διαδρομης/χλμ/εκτιμωμενη ωρα αφιξης κλπ ειναι αδυνατον.
    Εγω που πηγα Πολωνια μεσω Ιταλιας, Αυστριας και Τσεχιας με το Destinator δεν θα μπορουσα να δω την συνολικη διαδρομη και βεβαια ουτε να κανει διεθνη πλοηγηση.

Ενας φιλος μου προτεινε πριν καιρο να δοκιμασω ενα νεο προγραμμα πλοηγησης που λεγεται iGO 2006. Το εβαλα σε δοκιμη στο ταξιδι που εκανα φετος στο εξωτερικο και επαθα πλακα. Δεν με ενδιαφερει να το διαφημισω το προγραμμα, απλα ειναι ταχυτατο, τα γραφικα του ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, και το πιο σημαντικο: κανει δρομολογηση μεταξυ χωρων χωρις ο χρηστης να καταλαβαινει ποτε το προγραμμα αλλαζει χαρτες....

Το μονο μειον ειναι οτι για Ελλαδα ο χαρτης ειναι ακομα πολυ ελλειπης κ πολυ κατωτερος απο του Destinator...

Αν θελετε δοκιμαστε το...
    Νίκος
    Open Horizons

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Γενικά δεν είμαι πολύ των φιλοσοφικών συζητήσεων...ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό...είτε το γράφει με όμορφα λόγια και περίπλοκες προτάσεις είτε ωμά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ο πιο απλός τρόπος να πετάξεις μια ευθύνη από πάνω σου είναι να την ρίξεις σε κάποιον άλλο που στο "εμφύτευσε".

Φυσικά η λέξη απληστία δεν χρησιμοποιήθηκε γι' αυτό το λόγο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γι' αυτόν.

Το να πληρώσεις κάτι δεν αποδυκνύει αν είναι χρήσιμο ή άχρηστο.

Και λέω ξανά ότι κι εσύ "κλέβεις" αλλά λίγο ή επειδή έτσι σου μάθανε, οπότε δεν πιάνεται, ενώ εγώ κλέβω πολύ άρα είμαι για την πυρά.....άκρη δε βγαίνει.
    Δεν ασχολούμαι άλλο.. Δε θες να συζητησεις παρά να με κάνεις να το βουλώσω.. Ωραία λοιπόν το βουλώνω.. Είσαι νικητής.. Έχεις δίκιο που είσαι κλέφτης γιατί δεν υπάρχει κανένας που να μην είναι, και αν υπάρχει τότε αυτός "τα έχει λύσει τα προβλήματά του" ενώ εμείς οι καημένοι οι κλέφτες όχι.. Αυτό λέω εγώ αποποίηση ευθύνης..

Ταξιδευτής , εθεσες πολλα ζητηματα που παλι συμφωνω και σε αλλα διαφωνω , αλλα να ξερεις
    για να κανεις connect 2 χαρτες για πλοηγηση μεταξυ 2 χωρων , χρειαζεσαι καποιο προγραμματακι!
    το igo εχει φοβερα γραφικα!
    επιγραμματικα αναφερω
    1.ολα εχουν σχεση με τον επεξεργαστη!
    2.αν ειναι σπασμενο ή γνησιο
    3.αν η συσκευη σου ειναι σε καλη κατασταση σε μνημη
    4.τα νεα προγραμματα και D7 συγκεκριμενα φτιαχνοντα ελαφρυτερα και οχι <<βαρυτερα>>
    5.ποσες εγκατστασεις και απεγκαστασεις εχεις κανει γενικα

εχω δει συσκευες να πολυ κατωτερες να δουλεοουν το D7 , καλυτερα απο καποιες πολυ επωνυμες που κοστιζουν τοσα!
    www.fazerclub.gr

Δεν ασχολούμαι άλλο.. Δε θες να συζητησεις παρά να με κάνεις να το βουλώσω.. Ωραία λοιπόν το βουλώνω.. Είσαι νικητής.. Έχεις δίκιο που είσαι κλέφτης γιατί δεν υπάρχει κανένας που να μην είναι, και αν υπάρχει τότε αυτός "τα έχει λύσει τα προβλήματά του" ενώ εμείς οι καημένοι οι κλέφτες όχι.. Αυτό λέω εγώ αποποίηση ευθύνης..
    Παρεξήγησες...

Δεν θέλω να το βουλώσεις.

Δεν θέλω να είμαι νικητής.

Δεν ξέρω αν έχω δίκο που είμαι κλέφτης, πρότεινα κάτι και μου την πέσατε λέγοντας οτι δεν είναι σωστό ενώ κάνετε το ίδιο. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι σωστό αλλά όχι να με βγάζουν σκάρτο αυτοί που κάνουν το ίδιο.

Δεν έχω λύσει τα προβλήματά μου.

Είμαι σκέτος κλέφτης , όχι καημένος

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θηκη για κινητο, pda, gps κλπ κλπ
    από suzukimaniac στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 12:51
  2. Ερώτηση για προγράμματα πλοήγησης σε Pc / Pda / Gps / Κινητά
    από Innersense στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2006, 15:13