δηλαδή για να καταλάβω ο Βασσάρας σας έσφαξε γιατί σας έδωσε ένα καρα μούφα πέναλντι???Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
EΠΙΤΕΛΟΥΣ..........ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ
Ο............ΝΤΕΜΗΣ.........!!!!!!!!
Κερδίζουμε καί..........ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.........!!!!!!!!
Άπό τό 70 καί μετά πάλι τό ίδιο σκηνικό μέ τή Βέροια.......!!!!!!!!
Τό γήπεδο έγερνε........:rotflmao:
Μέχρι καί τό πέναλτυ τό σκέφτηκε............!!!!!!!!!
Μοίρασε κίτρινες..........καί τό άποκορύφωμα...???
ΣΤΟ 93ο ΛΕΠΤΟ..........τό σκόρ 2-0........
ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.............ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
ΔΕΙΧΝΕΙ.............Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ............ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΜΑΧΟ.........ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ........!!!!!
Οί Πανιώνιοι έν τώ μεταξύ παρακαλάγαν νά τελειώσει......
Καί ή έκδίκηση μας...????
Πάρε στό 94ο............τό τρίτο........!!!!!!!!!
Έντύπωση μού έκανε ό διαιτητής στήν Τρίπολη .........έπαιζε στά ίσια.......!!!!!!!!
Βέβαια ό Σαλπιγγίδης πάλι πέναλτυ ήθελε,ό δέ Παπαδόπουλος σέ μιά φάση στό τέλος
έπεσε μόνος του πρίν τόν μαρκάρει ό άμυντικός.........
ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ........![]()
τότε στά πρώτα χρόνια στήν Άγγλία πού τόν φωνάζει ό διαιτητής στό ήμίχρονο δέ θυμάμαι
ό Τέηλορ ήτανε...???
καί τού λέει ........
τί έχεις παιδί μου καί όλο πέφτεις...?????
Είσαι καλά...??????
Τήν άλλη μέρα τό γράφαν οί έφημερίδες........:rotflmao:
![]()
και ο Παναθηναικός ηταν 50-50 επειδή εδωσε ενα μουφα πέναλντι στον Αστέρα με το οποίο κέρδισε???
όσο για τη φάση Σαλπιγγίδη ειναι πιο προφανής για πέναλντι απο τη φάση του Αστέρα (τον κρατάει και με τα δύο χέρια....καθαρα...και δεν του ακουμπάει απλά τη φανέλα...)...αλλά κατά την άποψή μου καλώς δεν το δίνει....το πέναλντι πρέπει να ματώσεις για να το πάρεις κατά την άποψη μου....ειδικά στην Ελλάδα, που όλοι οι παίχτες ειναι βούτες.....
φυσικά εγώ χαίρομαι που χάσαμε γιατί ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε καλύτερα και εμείς ήμασταν άθλιοι για μια ακόμη φορά....
και θέλω να βγουν πάλι οι υποστηριχτές του Καραγκούνη να πουν οτι ηταν ο καλύτερος παιχτης...![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε το παράδοξο φαινόμενο, η μονη ομάδα που δεν εχει οφέλη ή ζημίες απο τις διαιτησία ειναι ο Ολυμπιακός.....![]()
να δουμε που θα οδηγήσει αυτή η παράδοξη ισορροπία....