Σελίδα 34 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    EΠΙΤΕΛΟΥΣ..........ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ
    Ο............ΝΤΕΜΗΣ.........!!!!!!!!

Κερδίζουμε καί..........ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.........!!!!!!!!

Άπό τό 70 καί μετά πάλι τό ίδιο σκηνικό μέ τή Βέροια.......!!!!!!!!
    Τό γήπεδο έγερνε........:rotflmao:
    Μέχρι καί τό πέναλτυ τό σκέφτηκε............!!!!!!!!!
    Μοίρασε κίτρινες..........καί τό άποκορύφωμα...???

ΣΤΟ 93ο ΛΕΠΤΟ..........τό σκόρ 2-0........
    ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.............ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΔΕΙΧΝΕΙ.............Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ............ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΜΑΧΟ.........ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ........!!!!!
    Οί Πανιώνιοι έν τώ μεταξύ παρακαλάγαν νά τελειώσει......

Καί ή έκδίκηση μας...????
    Πάρε στό 94ο............τό τρίτο........!!!!!!!!!

Έντύπωση μού έκανε ό διαιτητής στήν Τρίπολη .........έπαιζε στά ίσια.......!!!!!!!!
    Βέβαια ό Σαλπιγγίδης πάλι πέναλτυ ήθελε,ό δέ Παπαδόπουλος σέ μιά φάση στό τέλος
    έπεσε μόνος του πρίν τόν μαρκάρει ό άμυντικός.........
    ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ........
    τότε στά πρώτα χρόνια στήν Άγγλία πού τόν φωνάζει ό διαιτητής στό ήμίχρονο δέ θυμάμαι
    ό Τέηλορ ήτανε...???
    καί τού λέει ........
    τί έχεις παιδί μου καί όλο πέφτεις...?????
    Είσαι καλά...??????
    Τήν άλλη μέρα τό γράφαν οί έφημερίδες........ :rotflmao:

δηλαδή για να καταλάβω ο Βασσάρας σας έσφαξε γιατί σας έδωσε ένα καρα μούφα πέναλντι???

και ο Παναθηναικός ηταν 50-50 επειδή εδωσε ενα μουφα πέναλντι στον Αστέρα με το οποίο κέρδισε???
    όσο για τη φάση Σαλπιγγίδη ειναι πιο προφανής για πέναλντι απο τη φάση του Αστέρα (τον κρατάει και με τα δύο χέρια....καθαρα...και δεν του ακουμπάει απλά τη φανέλα...)...αλλά κατά την άποψή μου καλώς δεν το δίνει....το πέναλντι πρέπει να ματώσεις για να το πάρεις κατά την άποψη μου....ειδικά στην Ελλάδα, που όλοι οι παίχτες ειναι βούτες.....

φυσικά εγώ χαίρομαι που χάσαμε γιατί ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε καλύτερα και εμείς ήμασταν άθλιοι για μια ακόμη φορά....
    και θέλω να βγουν πάλι οι υποστηριχτές του Καραγκούνη να πουν οτι ηταν ο καλύτερος παιχτης...

Υ.Γ. μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε το παράδοξο φαινόμενο, η μονη ομάδα που δεν εχει οφέλη ή ζημίες απο τις διαιτησία ειναι ο Ολυμπιακός.....
    να δουμε που θα οδηγήσει αυτή η παράδοξη ισορροπία....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μαχο: διαπιστωνω αναποφασιστικότητα στις εξόδους. στα 30 δύσκολα διορθώνεται.

ποντάρ σε μπλάνκο και καλή επιστροφή λαγού. ελπίζω να προλάβει και ο γεωργέας

όντως αυτό που έγινε πέρσι τελευταία αγωνιστική αμαύρωσε την ιστορία της ΑΕΚ.

αυτό, το 0-1 με ιωνικο, για το "πεστε κάτω" , για το ότι έπαιξε σε μας ο μητροπουλος και υπήρξαν πρόεδροι ο μακαρος και ο κουγιας είναι πράγματα που πολύ με πονάνε.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ποιός μίλησε για ομαδάρα;

Είπα και πριν... ομάδα με κενά είναι που όμως παίζει όπως πρέπει για να πάρει αποτελέσματα εντός συνόρων.

Όσο για το δυνατό του test,..... μην αρχίσουμε και λέμε τίποτα για Αγρ.Αστέρες και ΑΡΗ που έπαιξαν οι υπόλοιποι!

Ομαδάρα μπορεί να μην είναι η ΑΕΚ, αλλά το 10-0 , το 4Χ4 και το έχει γίνει ώς τώρα στο πρωτάθλημα, στατιστικά και βάση εικόνας την φέρνει ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!.. σε θέση ισχύος απέναντι στους υπόλοιπους.

Αν πάρει και Λάρισσα εντός, Ξάνθη εκτός... ΓΙΑ ΜΕΝΑ προσωπικά, θα έχει πολύ καλή βάση για να χτυπήσει πρωτάθλημα μιας και είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιά σε όποια ομάδα του ΠΟΚ.

α... και τα derby δεν είναι και πολύ μακριά για όλους και σε εποχή που δεν θα δικαιολογεί "μη δεσίματα χημείας κτλ."

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Φίλοι ΑΕΚτζήδες... συμμορφωθείτε...

Ο Βασσάρας και οι βοηθοί του μια χαρά σφύριξαν. Ούτε σφάξιμο υπήρξε ούτε τίποτα. Μην γινόμαστε μίζεροι.

Υπήρξαν ουκ ολίγες φάσεις που θα μπορούσε να μας κόψει την χαρά και δεν το έκανε.. κάτι που θα γινόταν αν ήταν σε φάση "παράγκας". ΞΕΚΟΛΑΤΕ...

Μια χαρά ήταν το κοράκι.

ΑΠο εκεί και πέρα. Κερδίσαμε τον Πανιώνιο και μπορούμε να κάνουμε όνειρα γιατί:

1- έχουμε 4 στα 4 ενώ τα 3 παιχνίδια ήταν εκτός έδρας και δη το τελευταίο χωρίς κόσμο!
    2- Η ΑΕΚ κερδίζει με σβυσμένες μηχανές ακόμα και σκληροτράχηλες ομάδες σαν τον Πανιώνιο.
    3- Μαέστρος στον πάγκο... γυρνάει σε 5-4-1 με τους Ζήκο Ενσαλίβα να ανεβαίνουν και να το κάνουν ενίοτε 4-5-1 με Μπλάνκο και Σέζαρ μετά στην κορυφή.
    4- Μάχο... Μόνος του σταμάτησε όλο τον Πανιώνιο στο Α ημίχρονο... Απίστευτή έξοδο στο τετ-α-τετ που πέφτει και κρύβει όλο το οπτικό πεδίο του επιθετικού. Πραγματικά τεχνική έξοδο. Ανίκητος επίσης στον αέρα.
    5- Τύχη.... ναι πρέπει να έχεις και απο αυτό. Ειδικά στην περίπτωση του δοκαριού , είχαμε μπόλικη. Είναι μέρος της μπάλας και αυτό.
    6- Αντίπαλοι... πεσμένοι και οι δύο του ΠΟΚ. Ο ΠΑΟ παραπαίει γενικώς, ο ΟΣΦΠ δεν έχει βρεί ρολάρισμα ακόμα , παρόλη την νίκη με Απόλλων.

Οι ενδείξεις στην αρχή είναι καλές για εμάς, αλλά μην βιάζεστε...το +4 είναι πάρα πολύ λίγο για ενα πρωτάθλημα που είμαι σίγουρος οτι μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Α..μια σημείωση που συμφωνώ και με τον Σωτηρακόπουλο που το γράφει σήμερα στην SportDay.

Αν αυτή ή ΑΕΚ αρχίζει και ρολάρει και παίζει καλά .... ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ...

Καλημέρα σε όλους, καλή υπομονή και προσοχή στους πηγμένους δρόμους παιδιά!

Gandalf

ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΣ...????

Τό κόψιμο τής μπάλλας μέ τό χέρι στόν αίφνιδιασμό τό είδες άπό τό νούμερο 5....????
    Τήν.........ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ.............πού πήγε νά τελειώσει τόν Άρουαμπαρένα τήν
    είδες..........?????????
    Έκεί τό σκόρ ήταν 1-0.........!!!!!!!!!!
    Τήν κίτρινη στό Μάχο γιά καθυστέρηση όταν όλη ή Ν.Σμύρνη παρακαλούσε νά τελειώσει
    καί μέ τό σκόρ 2-0 τήν είδες...????
    Παρόμοια είχε δείξει πέρσυ στό Καραισκάκη στό Σορεντίνο..........
    ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 1-0...........
    Τήν άντίδραση του όταν έδινε τό πέναλτυ τήν είδες...????
    Έκεί είναι κίτρινη ή........ΚΟΚΚΙΝΗ...????
    Είναι σέ προφανή θέση γιά γκόλ ό Σέζαρ άν τόν περάσει μπαίνοντας στή μικρή περιοχή ....
    ή..........ΟΧΙ......??????
    Τά φάουλ πού σφύριζε στό Ζήκο καί τόν Ν'σαλίβα στό 1-0 όταν πήγαμε τουλάχιστον
    3 φορές νά βγούμε στήν κόντρα τά είδες....????

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...............ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ...........!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ.............ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ............

Άπλά δέν ύπάρχει κανένα .........ΠΕΝΑΛΤΥ......
    Έπειδή κάποιος άπλωσε τό χέρι καί άκούμπησε τόν έπιθετικό...???

Νομίζω πώς ό Σαλπιγγίδης κρατήθηκε πολύ περισσότερο.......

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ..............
    ΚΑΝΕΝΑ...........ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..............

Όσο γιά τά συμπεράσματα όπως είπες καί σύ ....ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.......

Πιστεύω ότι χθές στήν Τρίπολη ό διαιτητής πήρε δύο πολύ ...ΛΑΘΟΣ...
    άποφάσεις.......
    Έδωσε ένα πού..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ...........καί δέν έδωσε ένα πού σύμφωνα
    μέ τό σκεπτικό του γιά τό παιχνίδι θά έπρεπε νά ....ΤΟ ΔΩΣΕΙ........

Δέν είδα όμως πρόθεση.........
    Στήν περίπτωση τού Άστέρα......ξεγελέστηκε λόγω λάθους όπτικής γωνίας
    καί στήν περίπτωση τού ΠΑΟ άπλά δέν είδε τίποτε μέ τόσους παίκτες
    μπροστά του.......!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΔΑ.............ούτε δόλο ούτε πρόθεση.........!!!!!!

και εμένα η αποψή μου ειναι οτι δεν υπήρχε δόλος....

ΑΛΛΑΑΑΑ μου κανει εντύπωση τα δύο μετρα και δυο σταθμά που κρινεις....
    το πέναλντι του Ρομέρο ειναι πολύ περισσότερο πέναλντι απο αυτό που πηρε ο Αστέρας....εκεί υπήρχε πρόθεση διαιτητή....
    επίσης μας ακυρώνει καθαρό γκολ με το οποίο τελειώναμε το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ...εκει δεν υπήρχε πρόθεση....

και φυσικά στις δύο φάσεις με τον Αστέρα ο διαιτητής δεν ειχε πρόθεση για σενα....
    τυχαία οταν ειναι εις βάρος του Παναθηναικού δεν έχει δόλο ενώ οταν ειναι υπέρ εχει δόλο....

και ρωτάω εγώ....μια ομάδα που συμφωνα με εσένα πέρνει σφυρίγματα ειναι δυνατόν να την παίζουν έτσι στον Αστέρα Τρίπολης???
    απλά ο διαιτητής θα έβαζε τον Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή του με συνεχή σφυρίγματα (δόξα το θεό για αυτό εχουμε τον κωλοτούμπα-Καραγκούνη) και θα τελειώνε το παιχνίδι καπου εκεί....
    όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές με τον Ολυμπιακό....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

δηλαδή για να καταλάβω ο Βασσάρας σας έσφαξε γιατί σας έδωσε ένα καρα μούφα πέναλντι???
    Δηλαδή τώρα.....βουτιά έκανε ο Σέζαρ;
    Υ.Γ. μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε το παράδοξο φαινόμενο, η μονη ομάδα που δεν εχει οφέλη ή ζημίες απο τις διαιτησία ειναι ο Ολυμπιακός.....
    Πριν τη φάση τού γκολ τού Ολυμπιακού και κάπου στο 43,σουτάρει ο Μπούσι έξω από την περιοχή,η μπάλα χτυπάει σε πλάτη αμυντικού και φεύγει κόρνερ.
    Ο διαιτητής έδειξε άουτ που,ούτε ο Μίχος δεν μπόρεσε να καταλάβει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δηλαδή τώρα.....βουτιά έκανε ο Σέζαρ; Πριν τη φάση τού γκολ τού Ολυμπιακού και κάπου στο 43,σουτάρει ο Μπούσι έξω από την περιοχή,η μπάλα χτυπάει σε πλάτη αμυντικού και φεύγει κόρνερ.
    Ο διαιτητής έδειξε άουτ που,ούτε ο Μίχος δεν μπόρεσε να καταλάβει.
    η φάση του Ολυμπιακού ηταν απλά θέμα ανικανότητας διαιτητή....δεν ηταν θεμα πρόθεσης....γιατι ο Απολλωνας δεν πιέζει....εντάξει μην τρελαθουμε...
    σιγουρα ηταν καθαρότατη φάση....αλλα δεν ειχε δόλο
    με αυτή τη λογική θα θυμηθώ και εγώ το πεντακάθαταρα ανάποδο πλάγιο που δίνει στον Εθνικό Αστέρα και ξεκινάει η φάση του γκολ.....

η φάση του ΣΕΖΑΡ ειναι καρα βουτιά του κερατάαααααα....τελειωμένη φάση....δινεται πέναλτι μονο στην Ελλάδα.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    zzr2005,

Πέναλταρα ήταν... ακόμα και ώς πρόθεση! Ναι μεν όντως ο Σέζαρ βουτάει , αλλά τα πόδια του αμυντικού είναι σε τέτοια θέση που και να έκανε το βήμα ο Βραζιλιάνος, πάλι θα έπεφτε απο το τάκλιν του αντιπάλου. Ειδικά στο SSP1 το έδειξε 3 φορές απο διαφορετικές κάμερες και φαίνεται καθαρά οτι η απόσταση είναι 10mm και δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει. Απλά για να μην χτυπήσει ο Βραζιλιάνος , το "παίρνει" με την κίνηση. Αλλά σου λέω και πάλι πως δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει.

iosif... οχι ρε φίλε , αυτό που λες για τον Μάχο δεν ισχύει... σε κάθε σέντρα έβλεπες μια γροθιά να αποκρούει ή να μπλοκάρει. Μην λέμε και οτι θέλουμε. Εκείνο ίσως που θα μπορούσες να του χρεώσεις είναι οτι έχει μια δυσκολία όταν είναι κοντά στο τέρμα και δέχεται συρτά μακρινά και δυνατά σουτ. Εκεί όντως έχει δυσκολία , και λόγω του ύψους του. Αλλά στον αέρα;... .ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Για την διαιτησία... βαριέμαι να το λέω.. δεν υφίσταται παράγκα... άσχετοι διαιτητές ή προσωπικές εκφράσεις απο διαιτητές μπορεί... αλλά τίποτα το οργανωμένο!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Αλλο τυχη και αλλο διαιτησια φιλε για να μην μπερδευομαστε....και η ομαδα μου εχει κανει το 4χ4 χωρις να παιζει και σπουδια μπαλλα συνεχεια....αλλα δεν τις χαρισαν τιποτα.....και ακομα δεν εχει χρειαστει να μπουν τα μεγαλα μεσα για καποιους (αν εξαιρεσουμε το πεναλντυ που δεν εδωσε στον Παοκ με τον βαζελο)γιατι ειμαστε ακομα στην αρχη.....κατσε να ρολαρει λιγο το πραγμα και θα δουμε.....

Υ.Γ.και οταν μιλαω για διαιτησια που ανεφερες θα πω πχ για εναν αγωνα που η ομαδα Α κερδιζε 2-0 μεχρι το ημιχρονο την ομαδα Β που εκανε τελικα το ματς 2-3....βεβαια το ματς γυρισε αφου μετα απο 2 σεντρες ενος παικτης της Β ομας εγινε η ισοφαριση....που ειναι το περιεργο???αυτος ο παικτης επρεπε να ειχε αποβληθει στο 2-0 με δευτερη κιτρινη....
    ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!

ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ, ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ) ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω απορω με μερικους που ηδη εχουν χρισει το αεκακι ομαδαρα, την στιγμη που δεν εχει παιξει ουτε ενα δυνατο παιχνιδι, και που το μονο καλο τεστ που εδωσε με πανιωνιο ηταν αποτελεσμα ¨¨αναμενωμεν﨨

και για οσους δεν καταλαβαν......ας θυμηθουν ποια ομαδα ¨¨ σεβομενη την ιστορια της ¨¨ εκατσε περισυ να χασει γαι να βγει ο πανιωνιος ουφα

η παρουσα απαντηση απευθυνεται μονο σε οσους δεν εθελοτυφλουν

ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.............ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Τί έκανε πέρσυ ό Πανιώνιος μέ τούς άλλους δύο μεγάλους...........όταν διεκδικούσαν
    τόν τίτλο...???
    Έτσι γιά νά βάλουμε τά πράγματα στή θέση τους...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...........ΛΟΙΠΟΝ..........
    Τί έγινε στή Ν.Σμύρνη μέ ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ....???????

ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.............ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Τί έκανε πέρσυ ό Πανιώνιος μέ τούς άλλους δύο μεγάλους...........όταν διεκδικούσαν
    τόν τίτλο...???
    Έτσι γιά νά βάλουμε τά πράγματα στή θέση τους...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...........ΛΟΙΠΟΝ..........
    Τί έγινε στή Ν.Σμύρνη μέ ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ....???????

an thumamai kala RE MAGA nikisan kai oi duo
    alla prospathise na meineis sto postaki oso boreis...kai stin logiki pou anefera...
    oti diladi...pairnw tin niki na vgw ouefa....kai ta vriskoume tou xronou

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    zzr2005,

Πέναλταρα ήταν... ακόμα και ώς πρόθεση! Ναι μεν όντως ο Σέζαρ βουτάει , αλλά τα πόδια του αμυντικού είναι σε τέτοια θέση που και να έκανε το βήμα ο Βραζιλιάνος, πάλι θα έπεφτε απο το τάκλιν του αντιπάλου. Ειδικά στο SSP1 το έδειξε 3 φορές απο διαφορετικές κάμερες και φαίνεται καθαρά οτι η απόσταση είναι 10mm και δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει. Απλά για να μην χτυπήσει ο Βραζιλιάνος , το "παίρνει" με την κίνηση. Αλλά σου λέω και πάλι πως δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγει.

Gandalf
    ρε παιδιά απο πότε ο διαιτητής μυρίζει τα νυχια του και βλέπει οτι ο αμυντικός έχει πρόθεση....
    αν θελει να φυλάξει τα πόδια του ο Σεζαρ να κατσει σπίτι του....
    με αυτή τη λογική δεν υπάρχει θέατρο απλά ολοι προσπαθούν να φυλάξουν τα πόδια τους......

με τέτοια πέναλτι περιμένετε να δουμε εξυγείανση στη διαιτησία???
    δεν καταλαβαίνετε οτι τετοιου ειδους πέναλντι (όπως και του Ρομέρο, που τυπικά μπορεί να ηταν) καλλιεργούν μια αντίληψη στους παίχτες και δεν πρέπει να δύνονται ποτέ????
    αυτά τα πέναλτι μονο ο Γιαννακοπουλος τα έπερνε....και τώρα τα λέτε καθαρά???οχι ρε παιδιά...δεν ειναι πέναλτι....

πέναλντι ειναι οταν ο παίχτης δεν μπορεί να συνεχίσει την προσπάθειά του...όχι οταν τον παρεμποδίζουν και επειδή ειναι κομπλεξικός και loser προτιμά να πέσει παρά να τελειώσει την προσπάθεια.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    και εμένα η αποψή μου ειναι οτι δεν υπήρχε δόλος....

ΑΛΛΑΑΑΑ μου κανει εντύπωση τα δύο μετρα και δυο σταθμά που κρινεις....
    το πέναλντι του Ρομέρο ειναι πολύ περισσότερο πέναλντι απο αυτό που πηρε ο Αστέρας....εκεί υπήρχε πρόθεση διαιτητή....
    επίσης μας ακυρώνει καθαρό γκολ με το οποίο τελειώναμε το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ...εκει δεν υπήρχε πρόθεση....

και φυσικά στις δύο φάσεις με τον Αστέρα ο διαιτητής δεν ειχε πρόθεση για σενα....
    τυχαία οταν ειναι εις βάρος του Παναθηναικού δεν έχει δόλο ενώ οταν ειναι υπέρ εχει δόλο....

και ρωτάω εγώ....μια ομάδα που συμφωνα με εσένα πέρνει σφυρίγματα ειναι δυνατόν να την παίζουν έτσι στον Αστέρα Τρίπολης???
    απλά ο διαιτητής θα έβαζε τον Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή του με συνεχή σφυρίγματα (δόξα το θεό για αυτό εχουμε τον κωλοτούμπα-Καραγκούνη) και θα τελειώνε το παιχνίδι καπου εκεί....
    όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές με τον Ολυμπιακό....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........

Δέν μπορούμε νά συγκρίνουμε τή φιλοσοφία καί τή συμπεριφορά δύο διαφορετικών
    διαιτητών σέ δύο διαφορετικούς άγώνες..........
    Όσο γιά τόν Τεροβίτσα δέν πιστεύω νά διαβάζεις πράσινη........?????
    ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ............
    Χρονικά............ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.............
    καί μετά έδωσε ένα άνύπαρκτο...........άπό 0-1 δηλαδή 1-0..........
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ...............ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.........

Τό τί έγινε παρακάτω έφόσον..........ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΑΚΙ...........δέν άπασχολεί.........
    Δέ πά νά σάς άκύρωσαν καί 5 γκόλ...???
    Πήρατε τή νίκη...???

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    η φάση του Ολυμπιακού ηταν απλά θέμα ανικανότητας διαιτητή....δεν ηταν θεμα πρόθεσης....γιατι ο Απολλωνας δεν πιέζει....εντάξει μην τρελαθουμε...
    σιγουρα ηταν καθαρότατη φάση....αλλα δεν ειχε δόλο
    με αυτή τη λογική θα θυμηθώ και εγώ το πεντακάθαταρα ανάποδο πλάγιο που δίνει στον Εθνικό Αστέρα και ξεκινάει η φάση του γκολ.....

η φάση του ΣΕΖΑΡ ειναι καρα βουτιά του κερατάαααααα....τελειωμένη φάση....δινεται πέναλτι μονο στην Ελλάδα.....
    Είναι ανικανότητα όταν ο διαιτητής,ο βοηθός,ο τέταρτος δεν είδαν αυτό που είδαν όλοι οι υπόλοιποι ακόμα και εμείς από τη τηλεόραση;
    Ε τότε να πάει να γίνει σταθμάρχης,αν τού αρέσει να σφυράει.

Όσο για τη φάση τού Σέζαρ,άσ'το καλύτερα.Εσύ είδες βουτιά και τη φάση τού Μπούρμπου.Κι έχεις παίξει και μπάλα πανάθεμά σε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    an thumamai kala RE MAGA nikisan kai oi duo
    alla prospathise na meineis sto postaki oso boreis...kai stin logiki pou anefera...
    oti diladi...pairnw tin niki na vgw ouefa....kai ta vriskoume tou xronou
    ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ............ΑΠΛΑ...........

Άπό 0-2 καί οί δύο..............3-2.............καί ό ΠΑΟ είδικά όλως έπικώς
    στά τελευταία λεπτά........!!!!!!!
    Είδες σύμπτωση...?????

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13