GANDALF den milw gai sena man alla gia ta aekakia pou xafnika tin exrisan omadara
exei paixei 3 paixnidia mikra kai ena dunato stimeno
as vgei apo ta duskola kai tote ok...as parei kai to tsou lou![]()
GANDALF den milw gai sena man alla gia ta aekakia pou xafnika tin exrisan omadara
giorgo sory re poy epembeno e?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
alla mporeis na grafeis sta anekdota re man...exeis poly gelio..
:rotflmao::rotflmao:
Μάγε,μάλλον δεν σού έδωσα να καταλάβεις.
Εννοώ ότι,όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ανατροπή στην περιοχή,δίνεται πέναλτι,ενώ όταν υπάρχει χέρι τότε εξετάζεται η πρόθεση.
Η πρόθεση τού να χτυπήσω αντίπαλο είναι φάουλ και κόκκινη,όπως σωστά λες.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
eleuthera re man,Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
giorgo sory re poy epembeno e?
alla mporeis na grafeis sta anekdota re man...exeis poly gelio..
:rotflmao::rotflmao:
alla den grafw ekei, ematha to exeis parei orthopetalia monos sou![]()
ΕΕΕΕΕΕ
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΚΟΥΣΙΟ-ΕΚΟΥΣΙΟ ΧΕΡΙ
ΧΕΡΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ=ΠΕΝΑΛΤΙ
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
ωραια μεχρι εδω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΕΧΕΙΣ.............ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ............
Άπλά δέν ύπάρχει κανένα .........ΠΕΝΑΛΤΥ......
Έπειδή κάποιος άπλωσε τό χέρι καί άκούμπησε τόν έπιθετικό...???
Νομίζω πώς ό Σαλπιγγίδης κρατήθηκε πολύ περισσότερο.......
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ..............
ΚΑΝΕΝΑ...........ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..............
Όσο γιά τά συμπεράσματα όπως είπες καί σύ ....ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.......
Πιστεύω ότι χθές στήν Τρίπολη ό διαιτητής πήρε δύο πολύ ...ΛΑΘΟΣ...
άποφάσεις.......
Έδωσε ένα πού..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ...........καί δέν έδωσε ένα πού σύμφωνα
μέ τό σκεπτικό του γιά τό παιχνίδι θά έπρεπε νά ....ΤΟ ΔΩΣΕΙ.......
Δέν είδα όμως πρόθεση.........
Στήν περίπτωση τού Άστέρα......ξεγελέστηκε λόγω λάθους όπτικής γωνίας
καί στήν περίπτωση τού ΠΑΟ άπλά δέν είδε τίποτε μέ τόσους παίκτες
μπροστά του.......!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ.............ούτε δόλο ούτε πρόθεση.........!!!!!!
![]()
συμφωνουμε!!!!
δεν ειχε προθεση γιατι δεν ειχε οπτικη γωνια ο διαιτητης με τον αστερα τριπολης!!!!!
με την ιδια λογικη......................................
και ο τεροβιτσας με τον ΠΑΟΚ δεν ειχε οπτικη γωνια, γιατι ο βυντρα ετρεχε με πλατη προς τον τεροβιτσα.........με αποτελεσμα ο τεροβιτσας να ΜΗΝ βλεπει αν ο βυντρα στοπαρει με το χερι η με το στηθος!!!
ειναι πολυ λογικο, υπο τετοιες συνθηκες, και σε μια φαση χωρις υποψια απειλης..........ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!
ΟΣΟ ΔΟΛΟ ΕΙΧΕ/ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ............. ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
![]()
Και φυσικά όπως ΟΛΟΙ οι γνήσιοι Έλληνες ξεκινάμε κάθε Δευτέρα το αγαπημένο μας χόμπι.
Τι... διαιτητείν!
Ρε παίδες τα πράγματα είναι απλά. Όπως κάθε Κυριακή έτσι και αυτήν υπήρξαν αμφισβητούμενς φάσεις άλλες που βγάζαν μάτια και... πάει λέγοντας.
Η διαφορά μεταξύ της μίας φάσης και της άλλης είναι η εξής:
Στην περίπτωση της ΑΕΚ που καταφανέστατα ΔΕΝ υπάρχει πέναλτι στον Σέζαρ κι απορώ με τις μπούρδες που έλεγε ο παρουσιαστής κερδίσαμε.
Ενώ ο ΠΑΟ έχασε. ΑΝ το είχε δώσει στον ΠΑΟ και έφερνε ισοπαλία θα μιλάγαμε λιγότερο γι αυτό ενώ αν δεν το έδινε του Καραγκούνη αλλά ο βάζελος είχε κερδίσει θα το είχαμε ξεχάσει κιόλας.
Του ΠΑΟ πάντως για να είμαι τίμιος δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη.
Του Σέζαρ πάντως δεν ήταν με τίποτα!
Και οκ πρόθεση δεν υπάρχει από το διαιτητή αλλά μας τρέλλανε ο βασσάρας την Κυριακή. Σφύριζε με τέτοια σχολαστικότητα λες κι εγώ δεν ξέρω ποιος παρακολουθούσε και έδωσε και την μάπα πέναλτι.
Πάντως φίλοι βάζελοι νομίζω ότι δεν θα πρέπει να σας απασχολεί το τι δεν σας δόθηκε ούτε καν το αποτέλεσμα.
Το χειρότερο είναι πως... θυμηθήκατε τον παλιό κακό κάκιστο εαυτό σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
φυσικά εγώ χαίρομαι που χάσαμε γιατί ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε καλύτερα και εμείς ήμασταν άθλιοι για μια ακόμη φορά....
και θέλω να βγουν πάλι οι υποστηριχτές του Καραγκούνη να πουν οτι ηταν ο καλύτερος παιχτης...![]()
![]()
![]()
δυστηχως................ εχεις δικιο για τον καραγκουνη σε αγωνιστηκο επιπεδο!
οσο ηταν στην μπενφικα επαιζε καλα..........
αλλα εδω πλεον, σαν να εχει αρχισει να αιθανεται τον παναθηναικο ....κτημα του!
δεν ειναι ο καλυτερος αλλα ουτε και αχρηστος...........
λιγος παγκος, γιατι οχι και εξεδρα..................... ισως του κανουν καλο!
ειμουν και ειμαι θετικος που ηρθε στην ομαδα γιατι βαζει ψυχη στον αγωνα.......κατι που δεν υπηρχε περσυ!
εκει που ομως εχω κολλησει...............ειναι ο τζιολης!
ειναι ο ποιο υπερτιμημενος παικτης της ομαδας!!!!
βαρυς............
αργος..............
δυσκαμπτος............
χωρις εκρηξη............. πεφτει παντα δευτερος πανω στη μπαλλα, και φυσικα με φαουλ!
με πολυ κακες μεταββιβασεις...........
αν και χαφ............περσυ επαιξε σε ολα τα ματς και δεν εβγαλε ουτε 5 μπαλλιες τρυπες της προκοπης!!!
ακομα και οταν καταφερει να στειλει πασα σε συμπαικτη.............στα γονατα του τη ριχνει!!!!
και το χειροτερο...............παιζει για την παρτυ του!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!!!
για βυντρα................
οτι και να πουμε ειναι λιγο!
θα τραβανε τις π@υτσ@τριχες τους οι παραγοντες της χερτα μολις παρουν μυρωδια για τι παικτη σκανε 1,8 μυρια!!!!!
ο μορις μονο οταν 30αρισει θα ωριμασει και θα γινει παικτης της προκοπης...αλλα μεχρι τοτε...............
δυστηχως και ο σαριεγκι αν και αψογος στα ψηλα..............φανηκε οτι ειναι αργος παικτης!
ο νιλσον ο καημενος απ τ αριστερα.................ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!
μονο με τους γκονζαλες, ιβανσιτς, νινη θα δουμε ποιοτητα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!
ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ, ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ) ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!![]()
αν διαβαζεις γενικα τι γραφω δεν εχω πει ποτε οτι και τα 10 ηταν καλπικα.....και με πιο τρανο παραδειγμα το 4-3 στο Σταδιο.....και συμφωνω οτι εχουμε αχρηστους διαιτητες που μπορει να μην εχουνε δολο....η ερμηνεια μιας αμφισβητουμενης φασης αλλαζει απο το καθε διαιτητη....αλλα το θεμα μας ομως φιλε στην προκειμενη φαση ειναι οτι μιλαμε για απλη εφαρμογη των κανονισμων....απο την μια πλευρα η μπαλλα απο την αλλη ο Χαβιτο....ο Γεωργατος ΚΑΘΑΡΑ αφου δεν τον προλαβαινει του κανει το φαουλ=2 κιτρινη καρτα.....αυτο για μενα δεν ειναι ασχετοσυνη αλλα δολος....για να μην ξεχασουμε που επιασε η καμερα τον διαιτητη να ξυπναει τον Solid (νομιζω) και να του λεει να τον βγαλει πριν τον αποβαλει....φιλικα παντα....![]()
ma kaneis den asxoleitai me to panathinaikaki (de moy aresoyn ayta ala esy ta eleges ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ειδες καποιον βαζελο να απασχολειται, για κατι που δεν του δοθηκε?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Πάντως φίλοι βάζελοι νομίζω ότι δεν θα πρέπει να σας απασχολεί το τι δεν σας δόθηκε ούτε καν το αποτέλεσμα.
Το χειρότερο είναι πως... θυμηθήκατε τον παλιό κακό κάκιστο εαυτό σας.
απλα δικαιωνομαστε για τις υποψιες περι παρασκηνιου του παο στον αγωνα............ απ τον παοκ!
υ.γ.ασε που ειχα φορτωσει την ισοπαλια............για 1500ευρα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
...και φυσικά ουτε του Μπούρμπου ηταν πέναλτι..... εσεις για να καλύψετε τις αδυναμίες σας κανατε σημαία μια τελειωμένη φάση στη γραμμή του κόρνερ και μια βουτα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για το πεναλντυ του Cesar....
ρε θα μας τρελλανετε ολους?????
ο Cesar κλεβει την μπαλλα...την στιγμη που παει να τον κοψει ο αμυντικος....του σκαει αποτομη τριπλα αριστερα.....και παει να αλλαξει πορεια με το σωμα του......ο αμυντικος του πετυχαινει το μπροστα ποδι(αριστερο γονατο)την στιγμη που παει να τον αποφυγη με την αποτομη αλλαγη πορειας...αρα και το σταθερο του ποδι.....εκει φυσιολογικα ο Cesar βλεποντας οτι δεν παιρναει με τιποτα και υπαρχει και επαφη αφηνει το σωμα του ελευθερο να πεσει....που την ειδατε την βουτεια....και αν ηταν βουτεια γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε ΚΑΝΕΙΣ απο τους Πανιωνιους???
για το πεναλντυ με τον Παοκ....
ναι ο διαιτητης δεν ειχε καλο οπτικο πεδιο.....
ο εποπτης ομως που κοιταζε????δεν λεω οτι ηταν ευκολη φαση.....αλλα μην ακουγονται και οτι δεν ηταν πεναλντυ.....
τι ρωτας τωρα και εσυ..... αφου ηταν στημενο ρε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
... γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε ΚΑΝΕΙΣ απο τους Πανιωνιους???