![]()
![]()
Μουφα ηταν ολα.....![]()
Και τα πεναλτυ και τα αραουτ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΕΧΑΣΕΣ!!! Το slow motion δείχνει και κάτι ακόμα!
Τη... φορά του παίκτη!!! Από εκεί θα καταλάβεις.
Στο καναλέω δες το αργά και δες την κατεύθυνση του Σέζαρ. Δες που ακριβώς τον ακουμπά ο αντίπαλος και μετά... πρόσεξε πάλι την κατεύθυνση του σώματός του.
Ήταν θεατρινισμός με τα όλα του! Δεν ήταν όμως βλάκας ο Βασάρας απλώς τον ξεγέλασε και αυτά συμβαίνουν.
Μάγε τα ίδια που γράφω ισχύουν και για σένα για δική σου απάντηση.
ΥΓ. Ιταλέ μου... για τον Ρόσι θα τα πεις έτσι κι αλλιώς.Τώρα για το φαί... δεν ξέρω αν σε συμφέρει.
![]()
ναι το ειδα και πολλες φορες μαλιστα...και μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα.....ο Cesar κανει αποτομη κινηση αριστερα αφου εχει σκασει την ντριπλα στον αμυντικο.....αυτος πιανει αερα και πετυχαινει το γονατο του Cesar ακριβως στην αλλαγη της πορειας του.....αυτοματα ολη η ισορροπεια του χανεται....εεεεεε εκει αφηνεται....και πεφτει οντως εντυπωσιακα....δεν ειπα οτι δεν φαινεται καπως....αλλα το θεμα ειναι γιατι το κανει.....δεν παει πεφτει ο Cesar στο ποδι του αμυντικου.....αυτο το πετυχαινει.....
Υ.Γ.ο Rossi ειναι ο ΘΕΟΣ.....επειδη ειμαι σιγουρος για την αναπαρασταση για αυτο σου προτεινα και το φαει....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ναι το ειδα και πολλες φορες μαλιστα...και μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα.....ο Cesar κανει αποτομη κινηση αριστερα αφου εχει σκασει την ντριπλα στον αμυντικο.....αυτος πιανει αερα και πετυχαινει το γονατο του Cesar ακριβως στην αλλαγη της πορειας του.....αυτοματα ολη η ισορροπεια του χανεται....εεεεεε εκει αφηνεται....και πεφτει οντως εντυπωσιακα....δεν ειπα οτι δεν φαινεται καπως....αλλα το θεμα ειναι γιατι το κανει.....δεν παει πεφτει ο Cesar στο ποδι του αμυντικου.....αυτο το πετυχαινει.....
Υ.Γ.ο Rossi ειναι ο ΘΕΟΣ.....επειδη ειμαι σιγουρος για την αναπαρασταση για αυτο σου προτεινα και το φαει....![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού ρε γαμώτο... όλοι τελικά συμφωνείτε και λίγο πολύ αρχίζετε και το λέτε γιατί μου βγάζετε την παναγία του ανθρώπου;
τι αφήνεται και μαλακίες; ΚΑΝΕΙ τούμπα! Τέλος; Ναι... αφήνεται. Κάνει ένα αχ... και αφήνεται. Για να αφεθεί κάποιος πρέπει να... πε΄σει όχι να γίνει ιπτάμενος! Τι σκατά δεν ισχύει γι' αυτόν η
βαρύτητα;;;;;;;;;
o_gauros...
Θεωρείς οτι άδικα παραπονιόντουσαν όλοι , ειδικά τα πρώτα 3-4 χρόνια , νικών σας; Δεν ειναι δα και δύσκολο απο εκεί και πέρα όπως λες, απο τα τόσα και τόσα να δημιουργηθεί νοοτροπία και αντιμετώπιση ανάλογη , κάθε φορά που έχεις την εντύπωση οτι αδικείσαι.Έτσι το έχετε κάνει τακτική εδώ και 10+ χρόνια -ειδικά εσείς οι ΑΕΚτζήδες- το κλάμα που λέμε,και παραπονιέστε όλοι για τα πάντα!
Για το θέμα του πέναλτυ , ειμαι μαζί με τον Busa. Αψηφά τους νόμους της βαρύτητας το να συνεχίσει χωρίς να έχει συμβεί κάτι και να μπορεί να κάνει σωστή κίνηση με την θέση που είχαν τα σώματα των εμπλεκομένων.
Όσον αφορά το τι μπάλα έπαιξε η ΑΕΚ.... δεν έπαιξε καθόλου , αλλά ακόμα και έτσι κέρδισε. Και εμάς μας προβληματίζει γιατί δεν βλέπουμε την μπάλα που θέλουμε... αλλά τουλάχιστον παίρνουμε μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Μήπως να προβληματιστείτε και εσείς όμως, γιατί αν η ΑΕΚ κερδίζει με 3αρες και 4αρες, τότε αν παίξει τι θα κάνετε; Αν πιάσει απόδοση που θέλουμε , τι θα κάνετε εσείς;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ότι η βουτιά του Ιούλιου αρχίζει πρωτού έρθει η οποιαδήποτε επαφή λέει σε κανέναν τίποτα ή τα λέμε έτσι για να περνάει η ώρα?
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ότι η βουτιά του Ιούλιου αρχίζει πρωτού έρθει η οποιαδήποτε επαφή λέει σε κανέναν τίποτα ή τα λέμε έτσι για να περνάει η ώρα?
ΔΕΣ τι λέω εγώ κι αναλόγως κάνουμε συζήτηση.![]()
Μάγε,Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
o_gauros...
Θεωρείς οτι άδικα παραπονιόντουσαν όλοι , ειδικά τα πρώτα 3-4 χρόνια , νικών σας; Δεν ειναι δα και δύσκολο απο εκεί και πέρα όπως λες, απο τα τόσα και τόσα να δημιουργηθεί νοοτροπία και αντιμετώπιση ανάλογη , κάθε φορά που έχεις την εντύπωση οτι αδικείσαι.
Για το θέμα του πέναλτυ , ειμαι μαζί με τον Busa. Αψηφά τους νόμους της βαρύτητας το να συνεχίσει χωρίς να έχει συμβεί κάτι και να μπορεί να κάνει σωστή κίνηση με την θέση που είχαν τα σώματα των εμπλεκομένων.
Όσον αφορά το τι μπάλα έπαιξε η ΑΕΚ.... δεν έπαιξε καθόλου , αλλά ακόμα και έτσι κέρδισε. Και εμάς μας προβληματίζει γιατί δεν βλέπουμε την μπάλα που θέλουμε... αλλά τουλάχιστον παίρνουμε μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Μήπως να προβληματιστείτε και εσείς όμως, γιατί αν η ΑΕΚ κερδίζει με 3αρες και 4αρες, τότε αν παίξει τι θα κάνετε; Αν πιάσει απόδοση που θέλουμε , τι θα κάνετε εσείς;
Gandalf
νομίζω ότι το πνεύμα του ποστ μου ήταν ξεκάθαρο!
για αυτό κάνω λόγο για τακτική "λέγε λέγε" όλο και κάτι θα μείνει.και όντως έτσι είναι!
Νομίζεις ότι τόσα χρόνια εμείς δεν έχουμε παράπονα απο τη διαιτησία???ότι δεν μας δώθηκαν ποτέ αρνητικά σφυρίγματα?ότι δεν μας αρνήθηκαν ποτέ κάποιο πέναλτυ ή κάποιο φάουλ,κ.ο.κ.?
Σαφώς και είχαμε και κακές διαιτησίες αλλά δεν μένουμε εκεί!αυτό προσπαθούμε χρόνια τώρα να σας πούμε αλλά κάποιοι (βλέπε iriniaa) κάνανε κανόνα τους τα 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Άντε και εγώ να το δεχτώ ότι τα 3 πρώτα ήταν σικέ.(εγώ δε το πιστεύω γιατί ειδικά το 99 έπαιξα τη μπάλα της ζωής μου αλλά έστω).
Τι έτος έχουμε τώρα ρε φίλε???πόσα χρόνια έχουν περάσει απο τότε???
μήπως το καραμελάκι σας παραμένει ίδιο και αναλλοίωτο στο χρόνο???
που αντί να φθίνει σε ένταση αυτό μεγαλώνει?
για αυτό προκάλεσα το φίλο Μπούσα.επειδή αυτή η μαλακία με το μύθο-ράδιο αρβύλα για τα και καλά λεγόμενα του διαιτητή είναι καραχαρακτηριστικό παράδειγμα!
Επίσης το ότι σε σένα και στο Μπούσα κάθομαι και γράφω κείμενα,έχει και αυτό κάποιο λόγο.
με τον IDI ας πούμε δε θα κάτσω να κάνω ανάλυση.θα του γράψω ένα πουθενάδες,θα μου γράψει μια χαζομάρα δικιά του και ως εκεί.
Στο θέμα με το πέναλτυ,μόνο ο Αλχημιστής με το μεγάλο στομάχι,το λέει ανοιχτά ότι ο Ιούλιος βούτηξε!
τι φοβάστε δηλαδή να το απραδεχτείτε?
τα είδα και αναφέρθηκαν στο απο πάνω ποστ.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΔΕΣ τι λέω εγώ κι αναλόγως κάνουμε συζήτηση.![]()
ε μα θα μας τρελάνουν οι ομοϊδεάτες σου ρε φίλε...
ο τύπος ξεκινάει την βουτιά πριν απο κάθε πρόθεση/υποψία/ότιθεςγράψε του αμυντικού
κανονικα δεν θα επρεπε να σου απαντησω θα το κανω για τελευταια φορα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Φίλε σε προκαλώ αν μπορείς να βρεις αυτά τα πλάνα τα οποία όπως λέει...ο μύθος,δείχνουν το διαιτητή να τα λέει αυτά στον Σόλιντ!!!
Ο μόνος λόγος που διακόπτω την καθ'όλα "επικοδομητική" (για καφενέ) συζήτηση,είναι για να σου (σας αν θέλεις) δείξω πόσο εύκολο με την τακτική του "λέγε λέγε",όλο και κάτι θα μείνει!
Έτσι το έχετε κάνει τακτική εδώ και 10+ χρόνια -ειδικά εσείς οι ΑΕΚτζήδες- το κλάμα που λέμε,και παραπονιέστε όλοι για τα πάντα!
Ε λογικό είναι να βγαίνουν και φίδια μέσα σε τόσα φύκια...
τον φιδέμπορα όμως κανείς δεν τον θυμάται.αυτό που μένει είναι η ραδιο αρβύλα που αφήνει πίσω του.
Μάλλον δεν θυμάσαι ότι η άποψη αυτή εκφράστηκε απο "στεναχωρημένους" παραγοντίσκους του Αρη που μπροστά στην πίκρα τους αρχίσαν τις αρλούμπες.
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τα 2 πέναλτυ που δεν δώθηκαν με τον ΟΦΗ???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για το 1 πέναλτυ που δεν δώθηκε με τον Αρη στο Χαριλάου???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τις 2-3 κίτρινες που δεν βγήκαν εναντίον του Απόλλωνα προχτές για κάποια δολοφονικά τάκλιν?
και ούτω καθεξής.
Όχι!δεν είδες κανέναν γιατί εμείς δώσαμε σημασία στα σημαντικά και όχι σητν κλάψα.
Δεν ψάξαμε να βρούμε δικαιολογίες για το άσχημο για εμάς αποτέλεσμα στο Χαριλάου μια και δεν είχαμε παίξει μπάλα καθόλου.
Σας διαβάζω τόσα ποστ τώρα πως πάτε να δικαιολογήσετε την βουτιά του Ιούλιου που δώθηκε πέναλτυ και παρόλα αυτά συνεχίζετε κάποιοι να κλαίγεστε για Βασσάρα και διαιτησία.
Αντί να σας προβληματίσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν στο ταμπούρι και το σούπερ κατενάτσιο απο το 25-30 του 1ου και μετά,(σε κάποια φάση και για κάνα δεκάλεπτο περίπου όλοι οι παίχτες σας ήταν λίγο πάνω απο το όριο της περιοχής σας!!!),το γεγονός ότι για το μεγαλύτερο διαστημα του αγώνα δεν μπορούσατε να αλλάξετε πάνω απο δυο πάσες και αντί να ευχαριστείτε τον Πανάγαθο Αλλάχ για την ατυχία του Πανιωνίου (μία με το δοκάρι και μία με το τετ α τετ,που όσο και να λέτε πόσο καλός ήταν ο Μάχος,αν δεν έκανε μαλακία στο άνοιγμα ο παίκτης του Πανιωνίου τώρα θα λέγατε άλλο τραγούδι) κάθεστε και προσπαθείτε να βγάλετε απο τη μύγα ξύγκι!
οκ....ο διαιτητης δεν ειπε στον Solid τιποτα.....
Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
Στα φετινα τωρα......
1.Με τον ΟΦΗ δεν σου εδωσε 2 πεντακαθαρα πεναλντυ......το ενα στο 3-1 και το αλλο στο 5-1...οταν ομως (και αν λεω) σου δωσει το μαιμου και πετσινο που θα σου χαρισει βαθμους μην μου ξανα αναφερεις τον ΟΦΗ γιατι πηρες 3 βαθμους....
2.Με τον Αρη???ποιο πεναλντυ εννοεις????αυτο που δεν ζητησε ουτε καν ο Λεμονης και ειπε μονο για το υψος του χορτου???εντελως πληροφοριακα ουτε καν οι εφημεριδες σας το εκαναν πρωτοσελιδο....απλα το ανεφεραν για να πουλησουν παραπανω...
3.Τον αγωνα προχτες δεν τον ειδα.....για να το λες εσυ θα ηταν.....το αποτελεσμα ομως του αγωνα δεν ηταν 1-0 υπερ σου???πηρες 3 βαθμους????αν ενας απο αυτους τους παιχτες που επρεπε να αποβληθουν σε ισοφαριζε θα ειμουν περιεργος να δω τι θα εγραφες....
και ναι δεν ισοφαρισε ο Γεωργατος στον Αρη,αλλα τα 2 γκολ τις ισοφαρισης σας περισυ ηταν και τα δυο απο μπαλλιες του....
Το τι κανω και λεω εγω για την ομαδα μου ουτε σε νοιαζει ουτε σε αφορα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Φίλε σε προκαλώ αν μπορείς να βρεις αυτά τα πλάνα τα οποία όπως λέει...ο μύθος,δείχνουν το διαιτητή να τα λέει αυτά στον Σόλιντ!!!
Ο μόνος λόγος που διακόπτω την καθ'όλα "επικοδομητική" (για καφενέ) συζήτηση,είναι για να σου (σας αν θέλεις) δείξω πόσο εύκολο με την τακτική του "λέγε λέγε",όλο και κάτι θα μείνει!
Έτσι το έχετε κάνει τακτική εδώ και 10+ χρόνια -ειδικά εσείς οι ΑΕΚτζήδες- το κλάμα που λέμε,και παραπονιέστε όλοι για τα πάντα!
Ε λογικό είναι να βγαίνουν και φίδια μέσα σε τόσα φύκια...
τον φιδέμπορα όμως κανείς δεν τον θυμάται.αυτό που μένει είναι η ραδιο αρβύλα που αφήνει πίσω του.
Μάλλον δεν θυμάσαι ότι η άποψη αυτή εκφράστηκε απο "στεναχωρημένους" παραγοντίσκους του Αρη που μπροστά στην πίκρα τους αρχίσαν τις αρλούμπες.
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τα 2 πέναλτυ που δεν δώθηκαν με τον ΟΦΗ???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για το 1 πέναλτυ που δεν δώθηκε με τον Αρη στο Χαριλάου???
Είδες κανέναν Ολυμπιακό να κλαίγετε για τις 2-3 κίτρινες που δεν βγήκαν εναντίον του Απόλλωνα προχτές για κάποια δολοφονικά τάκλιν?
και ούτω καθεξής.
Όχι!δεν είδες κανέναν γιατί εμείς δώσαμε σημασία στα σημαντικά και όχι σητν κλάψα.
Δεν ψάξαμε να βρούμε δικαιολογίες για το άσχημο για εμάς αποτέλεσμα στο Χαριλάου μια και δεν είχαμε παίξει μπάλα καθόλου.
Σας διαβάζω τόσα ποστ τώρα πως πάτε να δικαιολογήσετε την βουτιά του Ιούλιου που δώθηκε πέναλτυ και παρόλα αυτά συνεχίζετε κάποιοι να κλαίγεστε για Βασσάρα και διαιτησία.
Αντί να σας προβληματίσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν στο ταμπούρι και το σούπερ κατενάτσιο απο το 25-30 του 1ου και μετά,(σε κάποια φάση και για κάνα δεκάλεπτο περίπου όλοι οι παίχτες σας ήταν λίγο πάνω απο το όριο της περιοχής σας!!!),το γεγονός ότι για το μεγαλύτερο διαστημα του αγώνα δεν μπορούσατε να αλλάξετε πάνω απο δυο πάσες και αντί να ευχαριστείτε τον Πανάγαθο Αλλάχ για την ατυχία του Πανιωνίου (μία με το δοκάρι και μία με το τετ α τετ,που όσο και να λέτε πόσο καλός ήταν ο Μάχος,αν δεν έκανε μαλακία στο άνοιγμα ο παίκτης του Πανιωνίου τώρα θα λέγατε άλλο τραγούδι) κάθεστε και προσπαθείτε να βγάλετε απο τη μύγα ξύγκι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
e ζζρα σε παρακαλώ!!
ο irinia 2 μετρα κ 2 σταθμα?ελεος δηλ![]()
![]()
![]()
τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας δικα τους
εδω ο άλλος τολμησε και είπε ότι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος γιατι λεει δεν είδε ο διαιτητης ένα κορνερ!!!![]()
τρομερο πράμα.αεκακια ρε
το πέναλτυ του σεζαρ μουφα ήταν πέρα απο όλα αυτά
έτσι λοιπόν έχουμε το καημένο το αεκακι που δεν σπρώχνεται ποτε την τελευταία τριετία να έχει σε 4 αγωνιστικες 2 γκολ offside (0-1 κ το άλλο καθαρισε τον αγώνα) να μετραν κανονικα και ένα μούφα πέναλτυ να καθαρίζει τον αγώνα χτες.
τι να λέμε τώρα
αλλα ούτως ή αλλος μετρημενες μερες είναι.και ο παοκ καποια χρονια στην μεση του πρωταθλήματος πρώτος ήταν.μετα κλάταρε.
και το αεκακι δεν είναι καλύτερο.απορώ τι ασχολούνται με εμας τυς μεγάλους???![]()
![]()
Ναι ήταν δεύτερη κίτρινη.πεντακάθαρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κανονικα δεν θα επρεπε να σου απαντησω θα το κανω για τελευταια φορα.....
οκ....ο διαιτητης δεν ειπε στον Solid τιποτα.....
Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
Στα φετινα τωρα......
1.Με τον ΟΦΗ δεν σου εδωσε 2 πεντακαθαρα πεναλντυ......το ενα στο 3-1 και το αλλο στο 5-1...οταν ομως (και αν λεω) σου δωσει το μαιμου και πετσινο που θα σου χαρισει βαθμους μην μου ξανα αναφερεις τον ΟΦΗ γιατι πηρες 3 βαθμους....
2.Με τον Αρη???ποιο πεναλντυ εννοεις????αυτο που δεν ζητησε ουτε καν ο Λεμονης και ειπε μονο για το υψος του χορτου???εντελως πληροφοριακα ουτε καν οι εφημεριδες σας το εκαναν πρωτοσελιδο....απλα το ανεφεραν για να πουλησουν παραπανω...
3.Τον αγωνα προχτες δεν τον ειδα.....για να το λες εσυ θα ηταν.....το αποτελεσμα ομως του αγωνα δεν ηταν 1-0 υπερ σου???πηρες 3 βαθμους????αν ενας απο αυτους τους παιχτες που επρεπε να αποβληθουν σε ισοφαριζε θα ειμουν περιεργος να δω τι θα εγραφες....
και ναι δεν ισοφαρισε ο Γεωργατος στον Αρη,αλλα τα 2 γκολ τις ισοφαρισης σας περισυ ηταν και τα δυο απο μπαλλιες του....
Το τι κανω και λεω εγω για την ομαδα μου ουτε σε νοιαζει ουτε σε αφορα....
δε μου λες όμως,είναι η πρώτη φορά που έχεις δει να χαρίζεται κάποια κίτρινη κάρτα σε παίκτη?
ειδικά σε κρίσιμο ματς?
ειδικά σε παίκτη μεγάλης ομάδας?
μας αρέσει δε μας αρέσει,ο μεγάλος θα παρει καικάποια σφυρίγματα παραπάνω.αυτό δεν συνεπάγεται δόλο.Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο!ψέμματα?
Για τα φετινά.
Νομίζω ότι δεν με έπιασες καθόλου φίλε!
και νομίζω το ύφος σου στην τελευταία πρόταση αδικεί και εσένα και εμένα.
1)Η αναφορά για τα μη δοθέντα σφυρίγματα δεν έγινε για να κλαφτώ.
έγινε για να σου δείξω ότι σαν οπαδοί δε μένουμε σε αυτά προσκολλημένοι!
Αν θες και μπορείς να το καταλάβεις έχει καλώς.
2)Από πότε αποτελεί κριτήριο εγκυρότητας μιας παράβασης το ακόλουθο εξώφυλλο???
Δεν διαμαρτυρηθήκαμε φίλε για εκείνο το πέναλτυ γιατί εκείνο το βράδυ παίξαμε τραγικά!
το διανοήσαι αυτό?δεν παίξαμε καλά και δε θελήσαμε να βρούμε δικαιολογία για το κακό αποτέλεσμα στον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ!
3)το τρίτο σου επιχείρημα συγνώμη αλλά είναι για τα παιδάκια.
δηλαδή μου λες να τους γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τους κανόνες αφού νικάμε ε?
Πολύ στραβά τα πήρες αυτά που έγραψα και μάλλον θόλωσες και έγραψες πράγματα τα οποία πάνε αντίθετα με τη λογική που μου έχεις δείξει ότι έχεις για το ποδόσφαιρο.
πέναλτυ δεν υπήρχε._(τελεία και παύλα)
ΟΜΩΣ το κέρδισε ο σέζαρ και πολύ καλά έκανε.και εγω να ήμουν διαιτητης θα το έκανα λάθος.
και οι διαιτητες ότι βλέπουν δίνουν.
ας πρόσεχαν του πανιωνίου που καναν βολτα την μπάλα μεσα στην μικρη περιοχή τους
ενταξει στημένο ματς ήταν.
ποιες 3αρες ρε μαγε.το 1ο γκολ ούτε σε ερασιτεχνικο επίπεδο δεν το τρώει ο τερμας.
στην βέροια 0-1 με offside
την προηγούμενη το 3ο γκολ offside
χτες ο τερματοφυλακας γιορταζε του Αγ.Πνιγμένου
και ο πανιωνιος κατεβηκε αποστολή
αρα...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
παω παλι να φορεσω το παλτο μου... κανει κρυο βλεπετε (-4) και θα κανει για καμια 15ρια μερες ακομα.....
μετα θα πιασουν τα πιο μεγαλα κρυα (-6 και βλεπουμε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΞΥΔΑΚΙ![]()
![]()
![]()
![]()
idi βλέπω προετοιμαζεσαι για το -6 και ντυνεσαι απο τώρα
μην βιάζεσαι ακομα έχει ζέστη +4.τα κρύα έρχονται.χειμώνα όμως που θα σας έχουμε κατω απο το παπλωματακι μας και θα σας κανουμε γουτσου γουτσου
με πιανς??![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w