Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Πληροφοριες για Pda-gps..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Πηγα να γραψω αλλα με προλαβε ο jskf16: το Destinator ΔΕΝ ειναι Ελληνικο παιδια!
    Το Destinator ειναι το προγραμμα πλοηγησης και ειναι φτιαγμενο απο αμερικανικη (νομιζω) εταιρια.

Αυτο που ΕΙΝΑΙ Ελληνικο και ειναι κορυφαιο ειναι οι χαρτες καθεαυτοι για Ελλαδα που φτιαχνονται απο μια εταιρια που λεγεται NGI και η Destinator Technologies εχει συναψει συμβαση μαζι τους.

Το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι οσο κορυφαιοι ειναι οι χαρτες της NGI, τοσο αθλιο ειναι το Destinator σαν προγραμμα.

Το χρησιμοποιω εδω και χρονια απο την εκδοση 3 κιολας, και εχω δοκιμασει μεχρι και την νεα εκδοση 7. Το προβλημμα στο προγραμμα αυτο ειναι οτι ειναι πολυ βαρυ για τα πιο πολλα pocket pc και γενικα η πλοηγηση και αναδρομολογηση που κανει ειναι τραγικα αργη.

Και πιστεψτε με, το να καθυστερει το προγραμμα να κανει αναδρομολογηση αν χασεις την στροφη που επρεπε να παρεις, ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο ζητημα αν εισαι μεσα στους δρομους της Πραγας η της Βενετιας η της Αθηνας κλπ και ψαχνεις να βρεις πως να πας να παρεις το πλοιο σου πχ.

Απο εκει και περα εχει ενα ακομα σοβαρο μειονεκτημα οπως οτι δεν βγαζει δρομολογιο περνοντας απο πολλες χωρες. Μπορει να χρησιμοποιησει μονο ενα χαρτη τη φορα οποτε αν περνας απο πολλες χωρες για να φτασεις στον προορισμο σου, τοτε το να σου δειξει το συνολο διαδρομης/χλμ/εκτιμωμενη ωρα αφιξης κλπ ειναι αδυνατον.
    Εγω που πηγα Πολωνια μεσω Ιταλιας, Αυστριας και Τσεχιας με το Destinator δεν θα μπορουσα να δω την συνολικη διαδρομη και βεβαια ουτε να κανει διεθνη πλοηγηση.

Ενας φιλος μου προτεινε πριν καιρο να δοκιμασω ενα νεο προγραμμα πλοηγησης που λεγεται iGO 2006. Το εβαλα σε δοκιμη στο ταξιδι που εκανα φετος στο εξωτερικο και επαθα πλακα. Δεν με ενδιαφερει να το διαφημισω το προγραμμα, απλα ειναι ταχυτατο, τα γραφικα του ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, και το πιο σημαντικο: κανει δρομολογηση μεταξυ χωρων χωρις ο χρηστης να καταλαβαινει ποτε το προγραμμα αλλαζει χαρτες....

Το μονο μειον ειναι οτι για Ελλαδα ο χαρτης ειναι ακομα πολυ ελλειπης κ πολυ κατωτερος απο του Destinator...

Αν θελετε δοκιμαστε το...
    Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, το Ντεστινέιτορ ( ( ) έχει το φοβερό πλεονέκτημα για την Ελλάδα να έχεις τους χάρτες της NGI. Εκτός Ελλάδος όμως είναι σκέτη ταλαιπωρία.

Για Ιταλία που το χρειάζομαι συχνα χρησιμοποιώ το ΤΟΜ ΤΟΜ και νομίζω είναι ανώτερο σε όλα και πολύ γρηγορότερο. Υπάρχει και Ελληνική version αν θέλετε να το δοκιμάσετε.

Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και το iGO που προτείνεις να το δω.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Επηδει το ψαχνω τελευταια για GPS,Ελληνικους χαρτες ουτε η Tomtom ουτε η Garmin δινει.Μονο σ τελευταια σε μια προσφορα που ειχε το Garmin Nuvi 200 με 129euria και το εχασα εδινε χαρτη μερος της Αθηνας.
    Μπηκα στην σελλιδα τους για χαρτες -αφου ακομα δεν εχω παρει το GPS-και ακομα και ο Tomtom XL Europe δεν περιλαμβανει την Ελλαδα.
    Καμια τιμη για τον Tomtom Go mapshare ξερει κανενας?
    Γιατι αποτι καταλαβα αυτοι που παιρνουν mapshare εινια και οι μονοι που εχουν συνεχη ανανεωση στους χαρτες.
    Tomtom rider 2v εχει κανενας απο εδω μεσα?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Επηδει το ψαχνω τελευταια για GPS,Ελληνικους χαρτες ουτε η Tomtom ουτε η Garmin δινει.Μονο σ τελευταια σε μια προσφορα που ειχε το Garmin Nuvi 200 με 129euria και το εχασα εδινε χαρτη μερος της Αθηνας.
    Μπηκα στην σελλιδα τους για χαρτες -αφου ακομα δεν εχω παρει το GPS-και ακομα και ο Tomtom XL Europe δεν περιλαμβανει την Ελλαδα.
    Καμια τιμη για τον Tomtom Go mapshare ξερει κανενας?
    Γιατι αποτι καταλαβα αυτοι που παιρνουν mapshare εινια και οι μονοι που εχουν συνεχη ανανεωση στους χαρτες.
    Tomtom rider 2v εχει κανενας απο εδω μεσα?
    θα στο πω , απλα , οτιδηποτε αγοραζεις εκτος του destinator για Ελλαδα , τα λεφτα ειναι πεταμενα
    απο εκει και περα και στο εξωτερικο εχει πολυ καλη συμπειφορα αλλα και καλυψη!
    www.fazerclub.gr

Παιδια ευχαριστω.Καλο το destinator αν και εχει ψιλοχαλια γραφικα.Να ρωτησω κατι.Απο καλυψη διαδρομων 4χ4 τι υπαρχει?Αλλο προγραμμα εκτος του destinator για ελλαδα παιζει η ειναι μουφα?ακουσα για igo και papago .τι λενε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Παιδια ευχαριστω.Καλο το destinator αν και εχει ψιλοχαλια γραφικα.Να ρωτησω κατι.Απο καλυψη διαδρομων 4χ4 τι υπαρχει?Αλλο προγραμμα εκτος του destinator για ελλαδα παιζει η ειναι μουφα?ακουσα για igo και papago .τι λενε?
    επισημα!
    - Γραφικές off-road διαδρομές
    Αμπουδιώτισσα Κουτουλάς
    Αμπουδιώτισσα Καταβόθρα
    Αμπουδιώτισσα Μαυρόπουλο
    Λάμαρη Πήλιο
    Γύρος Χελμού Ζηρειας
    Ζαρούχλα λίμνη Φενεού
    Ζαρούχλα χιονοδρομικό Καλαβρύτων
    Ναύπακτος Πετροχώρι
    Μεγάλος χωριό Ανιάδα
    Φιδάκια γέφυρα Επισκοπής
    Φιλακτή Άγιος Νικόλαος
    Νικήτη Σάρτη
    Βοβούσα Περιβόλι
    Αυλώνας καζίνο Πάρνηθας
    Κάτω μαζαράκι Πάνοπλος
    Χιονοδρομικό Καλαβρύτων αστεροσκοπείο Χελμού

Σε λίγο καιρό θα ανέβουν και τα waypoints αυτών των διαδρομών σε αρχεία οργάνωσης διαδρομής. Αυτές οι 17 διαδρομές έχουν καταγραφεί στο πεδίο από την NGi ελπίζουμε να είναι μια αρχή για τη δημιουργία και επικαιροποίηση μίας off-road Βάσης που με τη βοήθεια των χρηστών του Destinator θα είναι συνεχώς ενημερωμένη ως προς την προσβασιμότητα των διαδρομών.
    www.fazerclub.gr

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παιδιά, να κάνω & εγώ μια ερώτηση. Χάρτες αναλυτικούς της Ευρώπης που μπορώ να βρω & να κατεβάσω...? Επίσης αν υπάρχουν και του Μαρόκο...
    Ευχαριστώ.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Παιδιά, να κάνω & εγώ μια ερώτηση. Χάρτες αναλυτικούς της Ευρώπης που μπορώ να βρω & να κατεβάσω...? Επίσης αν υπάρχουν και του Μαρόκο...
    Ευχαριστώ.

ώπα... [spam]το πήρες τελικά?[/spam]

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    ώπα... [spam]το πήρες τελικά?[/spam]
    Όχι ρε, για ένα φιλαράκι.Φεύγει ταξίδι. Σου στέλνω π.μ.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Δεν ελεγα τα νουμερα του λοττο ξαναπετυχα την προσφορα και πηρα το Garmin με τον χαρτη Ιταλιας και μερος της Ελλαδος...με μονο 129 ευρια απο τα 240κατι!!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Βρε παιδια μια παρακληση....

Εχω το ΜΙΟ168 το οποιο εντελως ξαφνικα την περασμενη Παρασκευη τα επαιξε......

Ξερετε που εχει αντιπροσωπεια---σερβις αυτο το πραγμα ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Βρε παιδια μια παρακληση....

Εχω το ΜΙΟ168 το οποιο εντελως ξαφνικα την περασμενη Παρασκευη τα επαιξε......

Ξερετε που εχει αντιπροσωπεια---σερβις αυτο το πραγμα ????

Δοκιμασες cold boot?

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Δοκιμασες cold boot?
    Τι ειναι αυτο ???

Σορρυ.. Ειμαι αρκετα ασχετος....

Ξερω μονο να το ανοιγω και να με πηγαινει....

Εγω το μονο που εκανα ηταν να το φορτισω ( οταν μου εμεινε τελειως απο μπαταρια )...

Και μετα αυτο αρνηθηκε να ξανανοιξει......

Τι ειναι αυτο ???

Σορρυ.. Ειμαι αρκετα ασχετος....

Ξερω μονο να το ανοιγω και να με πηγαινει....
    Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις βρεστο απο το settings-system-system info-cold boot.

Εγω το μονο που εκανα ηταν να το φορτισω ( οταν μου εμεινε τελειως απο μπαταρια )...

Και μετα αυτο αρνηθηκε να ξανανοιξει......

Και μια δευτερη λεπτομερεια....

Ανοιξε κανα δυο φορες για ελαχιστα δευτερολεπτα κανοντας ομως γραμες στην οθονη σαν παρασιτα......

Απο τοτε σιωπη....

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θηκη για κινητο, pda, gps κλπ κλπ
    από suzukimaniac στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 12:51
  2. Ερώτηση για προγράμματα πλοήγησης σε Pc / Pda / Gps / Κινητά
    από Innersense στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2006, 15:13
  3. Θήκη και βαση για pda-gps-camera, Πληροφοριες εντος