Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 107

Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Και συνεχίζοντας, το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι κόβουν(με) τα γυρολόγια των σούπερ γρήγορων.

Οπότε, εσείς τα τιμόνια, οι γρήγοροι κλπ, μην πηγαίνετε στα TD του 0300. Ο Μπράλος, η Επίδαυρος, ο Αγιος και το Αρτεμήσιο σας περιμένουν.

Αφήστε εμάς τα κουλάδια στα Μέγαρα και στις Σέρρες να στριμωχνόμαστε και να λέμε μαλακίες σε μη σοβαρά φόρα.
    Κοίτα λίγο τι έχεις γράψει. Και ναι, θα την πω όταν ακούω εξυπνάδες του στυλ "άν είσαι τόσο γρήγορος, δεν έχεις πρόβλημα να περάσεις τον πολύ αργό αναβάτη, ειδάλλως πάρκαρε το και άσε το σπορ..." τη στιγμή που συγκεκριμμένα στο 0300 απαγορεύεται η προσπέραση στην είσοδο και πάνω στη στροφή. Αυτό είναι εξυπνάδα τώρα?
    www.clubcsl.com

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είσαι φάουλ φίλε.
    Πολύ κακός ο διαχωρισμός που κάνεις. Μπράβο και μαγκιά στα παιδιά που τρέχουν, αλλά το καλάμι δεν είναι μακριά, έτσι όπως το εκφράζεις.

ΥΓ :Το ότι υπάρχουν πάντα πιο γρήγοροι από σας το γνωρίζεις φαντάζομαι. Παρόλα αυτά τέτοια έπαρση και κ@λοδάχτυλα δεν έχω δει-ακούσει να δείχνουν.
    Λάθος φίλε, κανένας δεν καβάλησε το καλάμι. Και ο πιο γρήγορος της παρέας δηλώνει ότι δεν ξέρει και πρέπει να μάθει.
    Το ίδιο λέω και εγώ για τον ευατό μου. Δεν ξέρω και μαθαίνω.
    Αλλά από τη στιγμή που βγαίνει ο άλλος και μου λέει "αν δεν τον περνάς, πάρκαρέ το καλύτερα" θα του την πω και με το παραπάνω. Με ποια ιδιότητα το λέει αυτό? Είναι πιο γρήγορος ας πούμε και μου την λέει να το παρκάρω?
    www.clubcsl.com

alexk, κατι δεν παει καλα...

οταν εγω ο κουλος που έχω κανει 10 τρακντεις ολα και ολα και γυρναω στην καλύτερη περίπτωση στο 1.16 (μπορεί και να ειμαι αισιόδοξος...)
    μπορώ και περνάω τους 1.20+, ισως οχι έυκολα αλλά σίγουρα χωρίς δράματα, ακόμα και στα τρακντει το 0300, εεε συγνώμη ρε φίλε, αλλά μάλλον δεν μας τα λές οκ ...

Αν σε ενοχλεί η κουλαμάρα μας εδώ, γύρνα σε άλλα φόρουμ... χωρίς παρεξήγηση.
    όμως ο τρόπος που γράφεις ειναι εριστικός και βγάζει μια αλλαζονεία και ειρωνία...
    αν δεν ειναι έτσι, τοτε δες το λίγο, γράφε λιγο καλύτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
    Και εγω θα ηθελα μια πιστα για παρτυ μου....
    ισως για να προπονηθω...
    η να ρυθμισω τις αναρτησεις μου...
    η να κανω προπονηση στο πως να προσπερνω καποιον που μου κλεινει τον δρομο..
    η για να σπασω την μονοτονια μου
    η για να μαθω γραμμες απο καποιον πιο γρηγορο που ξερει "κολπα" και θελει να μου τα δειξει
    η για να μαθω γραμμες σε καποιον πιο απειρο που θελει να μαθει και κατι παραπανω
    η για να δω τις διαφορες στις αλλαγες των γραμμων
    η κλπ. κλπ. κλπ. και ποιος ξερει τι αλλο μπορει να θελει ο καθενας και δικαιωμα του ειναι αρκει να ακολουθει καποιους κανονες ....
    στο κατω κατω οτι αλλο μπορει να ειναι ενα TD...

Μην Ξεχναμε οτι ολοι σας ( μας) που παραπονιοσαστε (μαστε) για τους πιο αργους εισασταν (μασταν) καποτε πιο αργοι και απειροι .
    Και απο την αλλη οι πιο αργοι που με σωστη δουλεια θα κατεβασουν τους χρονους τους, θα βρουν μπροστα τους αργοτερα τα προβληματα αυτα που βλεπουν οι γρηγοροτεροι τωρα.

...
    Καλο για τον χωρο μας που προσελκυει πολυ κοσμο ολοενα, κι ας στριμοχνωμαστε και λιγο...
    Ας ελπισουμε σε αλλη μια πιστα συντομα...
    +1000, και να μην το πολυκουράζουμε το θέμα. Οτι καλύτερο εχει γραφτεί μεχρι τώρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Λάθος φίλε, κανένας δεν καβάλησε το καλάμι. Και ο πιο γρήγορος της παρέας δηλώνει ότι δεν ξέρει και πρέπει να μάθει.
    Το ίδιο λέω και εγώ για τον ευατό μου. Δεν ξέρω και μαθαίνω.
    Αλλά από τη στιγμή που βγαίνει ο άλλος και μου λέει "αν δεν τον περνάς, πάρκαρέ το καλύτερα" θα του την πω και με το παραπάνω. Με ποια ιδιότητα το λέει αυτό? Είναι πιο γρήγορος ας πούμε και μου την λέει να το παρκάρω?
    Αγαπητέ γρήγορε οδηγέ, αν δεν μπορείς να περάσεις με ασφάλεια τον οποιονδήποτε οδηγό που γυρίζει 20+ δευτερόλεπτα πιο αργά από σένα, τότε μάλλον έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου και το τελευταίο που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει είναι το πόσο γρήγορα γυρίζεις. Αυτά σχετικά με το θέμα και μην μπεις στη διαδικασία δημιουργίας εντυπώσεων γιατί δεν καβαλήσαμε χθες πρώτη φορά και ξέρουμε τι μας γίνεται κι ας μην γράφουμε στο άλλο το φόρουμ... το καλό.

Από κει και πέρα ποσώς μ'ενδιαφέρει η οποιαδήποτε περαιτέρω αντιπαράθεση μαζί σου. Δεν έχει κανένα νόημα να πείσεις εσύ εμένα κι εγώ εσένα. Σου προτείνω να πας στο σοβαρό σου φόρουμ χωρίς πολλά σχόλια γιατί όχι τίποτ'άλλο, αλλά και τα παιδιά εκεί τα ξέρουμε και δεν σου φταίνε σε τίποτα να τους παίρνει η μπάλα απ'αυτά που γράφεις εδώ.
    Θάνος..

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Γιατί εδώ απαντάνε οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.
    Αλλιώς, έχουμε και σοβαρό forum άν ξέρεις...

Ένα περίεργο πράγμα.... οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης να γράφουν στο ασόβαρο φόρουμ!;
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

μια χαρά είναι τα track days και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα..
    παρ' όλο που είμαι κουλάδι, μερικές φορές τυχαίνει να υπάρχουν και πιο αργοί μπροστά μου.. εε και λοιπόν?
    μία πίστα υπάρχει κοντά στην αθήνα κι έχουν όλοι δικαίωμα σε αυτή.. τώρα για το ποιός είναι πιο γρήγορος και ποιός δεν είναι και για το ποιός πατάει ποιόν δεν με ενδιαφέρει καθόλου.. υποτίθεται ότι της μηχανές τις έχουμε για την πάρτη μας και για τα δικά μας όρια...
    ένα έχω καταλάβει.. δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ των μοτοσυκλετιστών..
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
    μια χαρά είναι τα track days και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα..
    παρ' όλο που είμαι κουλάδι, μερικές φορές τυχαίνει να υπάρχουν και πιο αργοί μπροστά μου.. εε και λοιπόν?
    μία πίστα υπάρχει κοντά στην αθήνα κι έχουν όλοι δικαίωμα σε αυτή.. τώρα για το ποιός είναι πιο γρήγορος και ποιός δεν είναι και για το ποιός πατάει ποιόν δεν με ενδιαφέρει καθόλου.. υποτίθεται ότι της μηχανές τις έχουμε για την πάρτη μας και για τα δικά μας όρια...
    ένα έχω καταλάβει.. δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ των μοτοσυκλετιστών..
    Well said Tina
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alexo

Re: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν θυμάμαι καλά....
    Κίτρινο ->αρχάριοι
    Πράσινο ->Μαθητές CSS
    Ασπρο -> Γρήγοροι ιδιώτες (κάτω από 1.10 νομίζω) και αγωνιζόμενοι
    λοιπον θα εχει τοσο αδοξο τελος αυτο το θρεντ?
    Ακουω (ει?) προτασεις (οι διοργανωτες)

Πως αλλιώς θα θελαμε να χωριστούν και με τι κριτήρια τα groups?
    fast & safe

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: Re: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
    λοιπον θα εχει τοσο αδοξο τελος αυτο το θρεντ?
    Ακουω (ει?) προτασεις (οι διοργανωτες)

Πως αλλιώς θα θελαμε να χωριστούν και με τι κριτήρια τα groups?
    Ρε παιδιά δεν είναι αυτό το θέμα.

Κοιτάξτε λίγο τον τίτλο...

Εγώ "ανέστησα" το ποστ μετά από καιρό αδράνειας για να λάβουμε μια απόλυτα έγκυρη και άμεση απάντηση από την Ιωάννα για να ξέρουμε τι να κάνουμε.

Και για να θυμίσω η ερώτηση είναι "μπορεί ένας οδηγός που δεν έχει κάνει σχολείο και κινείται στο 1:10-1:15 να μπει σε γκρουπάκι ανάλογο με την ταχύτητα του ή όχι"........?

Τώρα αν οποιοσδήποτε θέλει να κάνει αντιπαράθεση ή να λέει τα δικά του οκ, ας το κάνει αν θέλει.

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    ...... αν δεν μπορείς να περάσεις με ασφάλεια τον οποιονδήποτε οδηγό που γυρίζει 20+ δευτερόλεπτα πιο αργά από σένα, τότε μάλλον έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου .........
    Ναι ρε Θάνο, όλα καλά, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά....

Έχοντας βρεθεί σε φάση που με προσπερνάει κάποιος γρηγορότερος αναβάτης, έχοντας
    την λιγοστή εμπειρία που έχω μαζέψει μέσα από τα track days της οδήγησης σε ένα
    διαφορετικό επίπεδο, μπορώ να πώ ότι όλα καλά, το περιμένω, και ακόμα και αν δεν τον
    έχω δεί ή αντιληφθεί, ξέρω τι πρέπει να γίνει και πώς να (μήν) αντιδράσω....
    Πάμε όμως και στην αντίπερα όχθη, όπου πετυχαίνω έναν πιο αργό αναβάτη και τον
    προσπερνάω... Εγώ το κάνω με ασφάλεια έχοντας την εμπειρία της ταχύτητας και των
    πιο ασφαλών κινήσεων προσπέρασης βάση οδήγησης σε πίστα... Τί μου λέει όμως ότι
    αυτός ο οδηγός την συγκεκριμένη στιγμή που θα ακούσει να τον περνάει το ΔΙΜΠΟΥΚΟ
    του τρόμου από δίπλα του, δεν θα πανικοβληθεί και η αντίδρασή του μπορεί να είναι
    άκρως επικίνδυνη για εμένα ή και για επερχόμενους αναβάτες.....
    Αυτά πιστεύω προσπαθούν να αποφύγουν στο 0-300, αλλά κατά την γνώμη μου,
    όπως και το έχω ξαναπεί, τα γκρούπ δεν χωρίζονται ισοδύναμα, με αποτέλεσμα
    να έχουμε αυτές τις γκρίνιες και παρατράγουδα σε κάθε track day, είτε είναι του 0-300,
    ή του Ζαφειρόπουλου, ή του Χάλαρη κλπ κλπ κλπ κλπ......
    Αυτά πάντα βέβαια υπό την υπόθεση ότι οι προσπεράσεις γίνονται σε είσοδο-κορυφή-έξοδο
    στροφής γιατί δεν πιστεύω ότι το προσπέρασμα σε ευθεία είναι δύσκολο....

ΚΑΙ σε περίπτωση που έχουμε πιο αδύναμο μηχανάκι από αυτόν που θέλουμε να περάσουμε
    και αυτός στις στροφές καίει τα led του STOP και στην ευθεία ξάφνου μεταμορφώνεται στον
    γιό του ανέμου...... μήν χαλιέσται στο πώς θα τον περάσετε... απλά κάντε ένα πέρασμα
    μπροστά από τα Pits, και ξαναμπείτε σε άλλη θέση.... Δέν κάνουμε χρονομετρημένα, και ούτε
    θα χάσουμε δέκατα με ένα drive by.... Απλά ξεκολήστε από αυτά τα ανώριμα σχόλια τύπου
    είμαστε γρήγοροι και πιστόβιοι και ευθειάκηδες και δεν ξέρω και εγώ τί άλλες μαλακίες..
    Αυτές οι ανωριμότητες δυστυχώς είναι που ΜΟΥ έχουν κοστίσει σε φίλους και σε ΕΣΕΝΑ, και
    σε ΕΣΕΝΑ, και σε ΕΣΕΝΑ και σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

ΑΠΛΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

Λοιπόν θα πώ και εγώ την γνώμη μου μιάς και ψιλοσυχνάζω στα Μέγαρα.

Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι πιο αργοί οδηγοί...

Με ενοχλούν οι οδηγοί που έχουν απρόβλεπτες αντιδράσεις-γραμμές...

Ακόμη με ενοχλεί (όταν σε TD υπάρχει διαχωρισμός αρχάριοι-μέτριοι-προχωρημένοι) επειδή ο διοργανωτής θέλει να τα πάρει (αλλά έτσι είναι οι δουλειές) βάζει τον αρχάριο στο γκρούπ των προχωρημένων γιατί έχει πολύ κόσμο το αρχάριο γκρούπ ενώ των προχωρημένων λιγότερο...

Αλλά αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι τα 2 παρακάτω...(και περισσότερο το 1ο)

1. Κάποιος να μήν έχει αυτογνωσία να γυρνάει στο 1.30 (και να θεωρεί τον εαυτό του προχωρημένο γιατί έτσι του είπε η γκόμενα, έτσι ξύπνησε το πρωί ή έχει κάνει CSS και απαραίτητα μετά απο αυτό θεωρείσαι προχωρημένος) και πας απο μόνος σου και λες στο γκρούπ των προχωρημένων παρακαλώ....

2. Κάποιος ο οποίος είναι καλός- γρήγορος, αλλά στο γκρούπ των προχωρημένων είναι άλλος ένας και δεν ξεχωρίζει...πάει και γράφεται στο γκρούπ των αρχαρίων ωστε να φαίνεται έξω γρήγορος! Αυτή η περίπτωση βέβαια είναι πιο ανόδυνη γιατί όπως ειπώθηκε αν είσαι γρήγορος κατα κάποια δευτερόλεπτα μπορείς να προσπερνάς με ασφάλεια...

Υπάρχει βέβαια και το άλλο που πολλοί μπαίνουν στο γκρούπ που είναι ένα σκαλοπάτι πάνω για να μάθουν καλύτερα μήπως τους τραβήξει κάποιος με το ρυθμό που είναι λίγο πιο γρήγορος απο αυτούς και έτσι να βελτιωθούν... πράγμα που δεν το βλέπω λάθος αλλά θέλει σύνεση...

Αυτά απο εμένα...

ΥΓ. Μπορεί η παρέα που μιλάει ο ΆλεξΚ που ανήκω και εγώ εκεί και κάποιοι άλλοι απο εδώ μέσα να είναι πολύ γρήγορα άτομα, μέσα σε αυτό και νέοι αγωνιζόμενοι αλλά σας διαβεβεώ οτι κανείς δεν έχει καβαλήσει παραπάνω το καλάμι απο το επιτρεπτό όριο... Ίσως να ήταν λίγο υπερβολικός στο ύφος του γι'αυτό και παρεξηγήσατε...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ωραία....

Τότε μόνο μια λύση υπάρχει κατ' εμέ:

1. Άφιξη στην πίστα 1-2 ώρες πριν αρχίσει το TD, αυστηρά.
    2. Χρονομέτρηση του καθένα
    3. Κατάρτιση group
    4. Εναρξη TD.

Όσοι έρθουν μετά (καθυστερημένοι) δεν θα μπαίνουν μέσα γιατί δεν θα αντικειμενικά δεν θα ξέρει ο διοργανωτής τον χρόνο του.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: Re: Re: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Και για να θυμίσω η ερώτηση είναι "μπορεί ένας οδηγός που δεν έχει κάνει σχολείο και κινείται στο 1:10-1:15 να μπει σε γκρουπάκι ανάλογο με την ταχύτητα του ή όχι"........?

Ωραία....

Τότε μόνο μια λύση υπάρχει κατ' εμέ:

1. Άφιξη στην πίστα 1-2 ώρες πριν αρχίσει το TD, αυστηρά.
    2. Χρονομέτρηση του καθένα
    3. Κατάρτιση group
    4. Εναρξη TD.

Όσοι έρθουν μετά (καθυστερημένοι) δεν θα μπαίνουν μέσα γιατί δεν θα αντικειμενικά δεν θα ξέρει ο διοργανωτής τον χρόνο του.
    πολύ δύσκολο Νίκο, γιατί θέλει τουλάχιστον 2 ώρες : πάρε 2 γκρουπ (δεν λεω 3, ας πουμε οτι το 3ο ειναι αγωνιζόμενοι, οπότε βγάλε τους απο τη διαδικασία). x 20 ατομα (που ειναι παραπάνω) x 3 γύρους ο καθένας (να ζεσταθεί, και να κάνει εναν χρονομετρημένο) x 1.10 (βάζω ενα μέσο όρο, ισως αισιόδοξο) = 140 λεπτά. Και βγάλε τους έξω μετά, φτιάξε γκρούπ, ξεκίνα...πάμε σε κοντα 3 ώρες, εχει χαθεί η μισή μέρα...

πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για τα φιλτρα Κ Ν
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2011, 11:40
  2. Απορια για τα Chopper................
    από yiannis172 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 147
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2010, 21:57
  3. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 16:48
  4. ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ 0-300 Track Day
    από FZ1S στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 12:08
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55

Κανόνες δημοσιεύσεων