ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!
www.fazerclub.gr
πιστευω οτι ειναι καλο ΚΑΙ για τους εφηβους!!
δεν ειναι καθολου σοκαριστικο (σπλατερ και ετσι) ...δειχνει πολυ "συχνα" ατυχηματα...και μπαινει στο νοημα.
θα το προτιμουσα λιγο πιο γρηγορο ομως...![]()
για την ολη προσπαθεια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ayto to video pos ginete na to katebasw gia na to exw?????
giati apo youtube mporeis mono na to deis!!!!!!!!!
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!
www.youtubex.comΑρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
ayto to video pos ginete na to katebasw gia na to exw?????
giati apo youtube mporeis mono na to deis!!!!!!!!!
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
νομίζω οτι αυτό ακριβώς χριάζεται στον Πόρο
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
θα πρεπει, να χρησιμοποιηθουνπολυ προσεκτικα γιατι οπως ειπωθηκε και παραπανω, μπορει να καταφερουν τα αντιθετα αποτελεσματα....
Πάντως Γιώργο εγώ πιστεύω πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι τόσο σκληρό όσο η πραγματικότητα.Το θέμα είναι πως το βίντεο από μόνο του δεν λέει τίποτα,αν το ντύσετε με μία σοβαρή και φιλική προσέγγιση στα παιδιά όμως θα μπορέσει να αφυπνίσει![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Πολύ καλό βίντεο
Αν και έχω την εντύπωση ότι αν το έβλεπε η μάνα μου θα το χρησιμοποιούσε για να με αποτρέψει από την αγορά μηχανής
Εσείς πάντως από ότι έχω καταλάβει πάτε να μιλήσετε σε γονείς που έχουν κάνει ήδη αυτό το βήμα και τα παιδιά τους οδηγούν ήδη
Οπότε όσο περισσότερο βλέπουν την πιθανή πραγματικότητα τόσο το καλύτερο
Πάντως πιστεύω ότι μια καλή κίνηση θα ήταν να τους πείσετε ότι ο έλεγχος και η πίεση που θα ασκήσουν θα πρέπει να είναι συλλογική
Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις ένα παιδί να φορέσει κράνος και σχεδόν ακατόρθωτο όταν η υπόλοιπη παρέα δεν φοράει
Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
...
Πάντως πιστεύω ότι μια καλή κίνηση θα ήταν να τους πείσετε ότι ο έλεγχος και η πίεση που θα ασκήσουν θα πρέπει να είναι συλλογική
Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις ένα παιδί να φορέσει κράνος και σχεδόν ακατόρθωτο όταν η υπόλοιπη παρέα δεν φοράει
σημφωνω
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
μπραβο φιλαρακι!ωραια δουλεια!
![]()
Πολυ καλο το βιντεακι μου αρεσε! μακαρι να προβληθει και στην τηλεοραση.
Οσο για την μουσικη επενδυση οσοι εχουμε δει τα "πετρινα χρονια" μας παει αλλου ο Σπανουδακης..
Κατα τα αλλα ευγε!!!
D-Vangelis
On the Road
Αριστο το video φίλε μου να 'σαι καλα![]()
![]()
![]()
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA