Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Μισά πιστόνια, μισά πλαίσια , μισά δισκάκια.... Ολοκληρωμένες προτάσεις...![]()
![]()
![]()
Καλά καλά συμφωνώ αν λές για τα ιταλσπάν!![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά καλά συμφωνώ αν λές για τα ιταλσπάν!![]()
![]()
![]()
![]()
δουλεουν ομως ρε!!!!!!!!!! ενω τα δικα σας τα μπουρδελα ουτε μπρος δε περνουν
Άντε πάλι, τα ίδια.....
Άντε καλά , να πάρουμε το ένα με 3 πιστόνια να δουλεύουν...(3μπούρδελο δηλαδίς), το άλλο με σπασμένο πλαίσιο να δουλεύει, το ματάλλο χωρίς δισκάκια να δουλεύει...
Έ καλά αυτά τα Ευρωπαϊκά χαλάν...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
και εμενα με καυλωνει να κοιταζω το suzuki rizla αλλα ελα ομως που δε μπορω να το παρω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ δω ερχομαστε στο 2ο πιο σημαντικο κριτηριο.. κ γι αυτο ακριβως παιρνουμε τζαπαν..![]()
αρα καταληγουμε οτι παιρνουμε απ αυτα που μπορουμε αυτο που μας αρεσει περισσοτερο!
Γεια σου ρε Βillάρα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
![]()
![]()
![]()
κ δω ερχομαστε στο 2ο πιο σημαντικο κριτηριο.. κ γι αυτο ακριβως παιρνουμε τζαπαν..![]()
αρα καταληγουμε οτι παιρνουμε απ αυτα που μπορουμε αυτο που μας αρεσει περισσοτερο!
![]()
![]()
Γεια σου ρε Βillάρα!!!!
![]()
![]()
Διαπιστώνω προσπάθεια ανοίγματος προς Ανατολάς;Νικολάκη δεν μας τα λες καλααααααά!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
δειτε τι φτιαξανε οι τρελοι οι ιαπωνες![]()
http://www.postimage.org/image.php?v=aVtTovA
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Διαπιστώνω προσπάθεια ανοίγματος προς Ανατολάς;Νικολάκη δεν μας τα λες καλααααααά!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
Αμάν!!!...
![]()
Λές;;...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπααααααααααααα! Ιταλοί θα είχαν την ιδέα και την έκλεψαν οι γιάπωνες ρε Γρηγόρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
![]()
![]()
![]()
Ρε συ αυτοί ένωσαν τρία νησιά για να φτιάξουν αεροδρόμιο και όλα αυτά σε 9 μήνες (αν δεν κάνω λάθος), γι αυτό μου λές που το φτιάξαν σε ένα μήνα (μάλλον) τς τς τςΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Φιλοι μου ζούμε στη χώρα της μούρης όπου ελαχιστοι έχουν δικά τους αισθητικά κριτήρια.
Το μηχανάκι το παίρνει ο Ελλ για να πάει για καφέ , για να βγάλει κανα γκομενάκι κλπ...
Αλλιως πως εξηγέιται να γεμίζουν οι καφετέριες με xt η gsxr , αυτα τραβάνε τα βλέματα.
Δεν έχω τπτ ουτε με τα xt ουτε με τα gsxr αλλα δεν βλέπω κανέναν με ένα vfr 400 ας πούμε που αν και είναι ιαπωνικό είναι καύλα :rotflmao:
Η αισθητική είναι υποκειμενική , αλλα πόσο προσωπικη είναι???
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
δε με νοιαζει αν![]()
![]()
ρε σ αυτο ιδιο με το δικο μου φενετε...
![]()
![]()