Αφιερωμένο εξαιρετικά στους απανταχού κυνηγούς![]()
![]()
![]()
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους απανταχού κυνηγούς![]()
![]()
![]()
αυτα ειναι !!!!
καλα του εκανε και λιγα του εκανε!!
επρεπε να φαει κερατια να ειναι ολη δικη του!!
είναι από αυτά που βλέπεις και αγαλλιάζει η ψυχή σου!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τον γα……. Μπράβο ρε Μάνο, πολύ καλό.
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
![]()
οπως ευκολα μπορει να διαπιστωσει κανεις, οι κυνηγοι χωρις το υποκατασταστο της ''μικρης'' ανδρειας τους, ειναι ενα μηδενικο ακομα και απεναντι σε ενα ελαφι....
...με αυτους τους ορους, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να επιτρεπετε το κυνηγι καθ ολη την διαρκεια το χρονου...
...αλλα τοτε δεν θα πηγαιναν μην παθουνε βαβα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...
με αυτους τους ορους, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να επιτρεπετε το κυνηγι καθ ολη την διαρκεια το χρονου...
...αλλα τοτε δεν θα πηγαιναν μην παθουνε βαβα...
Αν υπάρχει ένα "είδος" γιά το οποίο δεν τρέφω κανέναν απολύτως σεβασμό αυτό είναι οι κυνηγοί. Θεωρούν ότι "δαμάζουν" και "ηγούνται" της φύσης ενώ είναι απλοί κ λ έ φ τ ε ς που αρπάζουν και καταστρέφουν κάτι που δεν είναι δικό τους.
.. σε πείραξε το αγριογούρουνο; όχι
.. το χρειάζεσαι γιά να ζήσεις; όχι
.. αν το αντιμετώπιζες επί ίσοις όροις θα την έβγαζες καθαρή; όχι
Οι μόνοι κυνηγοί που σέβομαι είναι αυτοί που τα έκαναν όλα με τα χεράκια τους προκειμένου να τραφούν, πάντα σε απόλυτη αρμονία με τη φύση..
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αν υπάρχει ένα "είδος" γιά το οποίο δεν τρέφω κανέναν απολύτως σεβασμό αυτό είναι οι κυνηγοί. Θεωρούν ότι "δαμάζουν" και "ηγούνται" της φύσης ενώ είναι απλοί κ λ έ φ τ ε ς που αρπάζουν και καταστρέφουν κάτι που δεν είναι δικό τους.
Οι μόνοι κυνηγοί που σέβομαι είναι αυτοί που τα έκαναν όλα με τα χεράκια τους προκειμένου να τραφούν, πάντα σε απόλυτη αρμονία με τη φύση..
+1000![]()
ΑΨΟΓΟ τέτοια ελάφια να φέρουμε εδώ να τα αμολήσουμε να κάνουν τις κότες τους κυνηγούς να τρέχουν με το όπλο στο κ....λο
Εχω ''κοψει'' φιλο απο την στιγμη που εμαθα οτι ηταν κυνηγος
Σου αρεσει η σκοποβολη ρε φιλε, τραβα σε ενα σκοπευτηριο, τι σου φταιει το ζωακι?
Οταν βλεπαμε κυνηγους(και παρανομους) στις εντουραδες παλια, επεφτε τηλεφωνο στις αρχες αμεσως
ΚΑΘΙΚΙΑ![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Μπορει καποιος να πειραχθει απο αυτα που θα πω και να με ¨κοψει" και απο φιλο του καποιος αλλα πρεπει καποια πραγματα να μπαινουν στην θεση τους.Λοιπον εχουμε και λεμεεε!!!Φιλε χωματινε εσυ οταν πηγαινεις για εντουραδα στην φυση δεν νιωθεις οτι δαμαζεις την μηχανη σου και ηγησαι της φυσης??Δεν καταπατας και μερικες φορες καταστρεφεις (οταν ειναι σπαρμενα καποια χωραφια,το εχω δει αυτο στο χωριο) την περιουσια καποιου?Υπαρχουν και κυνηγοι που ειναι σωστοι οπως οι μοτοσυκλετιστες και οι ταριφες ενα πραγμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Οι μόνοι κυνηγοί που σέβομαι είναι αυτοί που τα έκαναν όλα με τα χεράκια τους προκειμένου να τραφούν, πάντα σε απόλυτη αρμονία με τη φύση..![]()
..δεν πειραξε προφανως ποτε εσενα το αγρογουρουνο,εμενα μου εχει καταστρεψει προσωπικα σε κοπαδια καλαμποκια,πατατες,ντοματες κτλ ολοκληρης χρονιας σε ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΕΣ!!!
..Την μηχανη σου την χρειαζεσαι για να ζησεις??Εγω τρωω τον λαγο(πουλια,αγριογουρουνα εννιοτε αναλογα με την εποχη κυνηγιου) που κυνηγαω ο ΙΔΙΟΣ και οχι αυτον που αγοραζει καποιος για να κανεις στιφαδο στο σπιτι του να κανει τραπεδι με λαγο στους φιλους του.
..Αν σκεφτεις οτι απο τα προιστορικα χρονια ο ανθρωπος δημιουργησε τα πρωτα του οπλα απο τα παλια τα χρονια απο πετρα και ξυλα,ναι θα την εβγαζα καθαρη αν τα ειχα και θα ηταν ισοις οροις γιατι αυτο (το οποιοδηποτε ζωο)θα ειχε τα νυχια,κερατα,οπλες να αμυνθει.
Δεν σου εχει τυχει να πας να διωξεις αγριογουρουνα που καταστρεφουν το βιος σου γι'αυτο τα λες.![]()
Ναι το μαρτυραω!Τον λαγο και τα πουλια τα χτυπαω (παντα στο επιτρεπομενο ειδος εποχης) γιατι μου αρεσει να τα τρωω.Ξερετε ολοι εσεις που τρωτε κρεας απο που ερχεται??Σκεφτειται το μονο και μετα απαντηστε μου.Μεγαλωσα στο χωριο και εχω αλλη αποψη για τα ζωα,τα αγαπαω,λατρευω την φυση και ΟΧΙ δεν βγηκα να κυνηγησω τωρα με τις φωτιες και μαλιστα "καρφωσα" αρκετους "αθηναιους" που ερχονται στα μερη μου για κυνηγι.Αυτοι ειναι που καταστρεφουν παιδια την φυση,ξερετε γιατι?Αυτοι ειναι που κυνηγανε απο χομπι!!Σε ολα τα χωρια που θα πατε ολοι οι ανθρωποι που κυνηγουν εκει το κανουν για να ΦΑΝΕ η να πουλησουν τον λαγο που ΕΣΕΙΣ τρωτε!
Ολα αυτα τα ειπα χωρις ιχνος προσβολης η αντιπαραθεσης(αναφερομαι σε ολους που ποσταραν οχι μονο σε εσενα φιλε) για να βγει και η εικονα του αδικημενου.Γιατι πραγματικα υπαρχουν κυνηγοι που νοιαζονται για την φυση.Παραθετω φωτο απο τραυματισμενο Γερακι το οποιο πηγα προσωπικα στην Αιγινα με δικα μου εξοδα,στο καταφυγιο των αγριων ζωων για να θεραπευεθι και μετα θα το ξαναφερουν στο μερος που το βρηκα με την υποδειξη μου.Τωρα ποιος π@υστης το κτυπησε(ειχε ενα διαμπερες τραυμα στο αριστερο του φτερο απο βολι καραμπινας),δεν ξερω και αν τον ειχα στα χερια μου πιστεψε με δεν θα την εβγαζε καθαρη.
Ys.O μουστακιας ειναι ο πατερας μου και το εδινε νερο με το καλαμακι και δεν ηθελε στην αρχη,στην μια φωτο φαινεται οτι του το φυσαει και καταλαβαινει οτι ειναι νερο και μετα το πινει κατευθειαν απο το καλαμακια,διψαγε το καημενο.
![]()
Keep spamming!!!:a13: