Τζαμπα χαλιεσαι ΣταυρηΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
kakws poy egrapsa![]()
![]()
Τζαμπα χαλιεσαι ΣταυρηΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
kakws poy egrapsa![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
kakws poy egrapsa
συμφωνώ με τον gcrook , δεν αλλάζει αυτό που είσαι από μια ( καλοπροαίρετη θέλω να πιστεύω ) αρνητική κρητική .Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τζαμπα χαλιεσαι Σταυρη![]()
το ότι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς θέλεις να πεις δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς που σε γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν την αξία σου .
ένεκα μαλ…….. εεεεεεεε ρομαντικός, πιστεύω ακόμα στην αξία κάθε ανθρώπου και ο μόνος τρόπος που ξέρω για να την ανακαλύπτω είναι να τον ακούω προσέχτηκα και να σκέπτομαι 10 φορές τι θέλει να πει ο ποιητής πριν απαντήσω.
Δεν τα καταφέρνω πάντα με αποτέλεσμα να σφάλουν για της προθέσεις μου όπως εγώ για αυτούς
φιλικά Χρήστος.![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
... αν και συνηθως ειναι τοσο βαθυ που οτιδηποτε προσπαθει να το εξηγησει απλά το υποτιμά!
Εγω παλι νομιζω πως με την τελευταια φραση σου τα ειπες ΟΛΑ, τα αλλα απλα ηταν πλεονασμος.....
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
εγω με τη σειρα μου νομιζω οτι πρεπει να το διωξω απο τα ανεκδοτα για μου φερνει αναφυλαξια εδω μεσα τετοιο θρεντ!
ουφ! το 'π(ι)α + το κανα!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω με τη σειρα μου νομιζω οτι πρεπει να το διωξω απο τα ανεκδοτα για μου φερνει αναφυλαξια εδω μεσα τετοιο θρεντ!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Εγω παλι νομιζω πως με την τελευταια φραση σου τα ειπες ΟΛΑ, τα αλλα απλα ηταν πλεονασμος.....
![]()
![]()
![]()
Μερικα απο τα μεγαλητερα λογοτεχνικα εργα εχουν σαν θεμα την αγαπη,οπως ο Ντοστογιεφσκυ σχεδον ολος με πρωτα ,το "Ο Ηλιθιος" και το "Αδερφοι Καραμαζωφ".
Σιγουρα η αγαπη ειναι μια ιδεα και η λογικη δεν ειναι και τοσο καταλληλο εργαλειο για να την αδραξει
Ο λογος ομως δε βουταει την πενα του μοναχα στην λογικη ,αλλα και στην ποιηση (φαντασια εμπειρια και ψυχη)
αλλα και στη Δοκιμιογραφια που ειναι ο ενδιαμεσος χωρος μεταξι ποιησης και λογικης,η "δοκιμη" η "Ουτοπια".Το τυφλο σημειο του "ούτε ονειρο,ουτε πραγματικοτητα,ουτε και τα δυο ,ουτε κανενα απο τα δυο.
Το ανθρωπινο πνευμα εχει αυτο το εργαλειο για να μιλα για την αγαπη και για πολλα αλλα με εξαιρετικη ακριβεια.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αγάπη είναι μια γλυκιά ουτοπία που όταν την πλάσει ο καθένας μας στα χέρια του παίρνει τη μορφή που λαχταράς στα όνειρά σου . Μπορεί να είναι αγάπη για μια ανθρώπινη ψυχή μέχρι μια σταγόνα βροχής στο φύλλο κάποιου δένδρου . ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω με τη σειρα μου νομιζω οτι πρεπει να το διωξω απο τα ανεκδοτα για μου φερνει αναφυλαξια εδω μεσα τετοιο θρεντ!![]()
αν και δε πολυκαταλαβα καλα εκανες...![]()
![]()
Αυτά τα δύο ξεχώρισα!Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
Ρεβέκκα, 8 ετών
"Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του"
Χριστίνα, 6 ετών
"Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη"
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι που επιβεβαιώνω μέσω των επιλογών μου το γεγονός ότι τα κοριτσάκια και οι μετέπειτα γυναίκες ,είναι πιο κοντά στον ''ορισμό'' της αγάπης.
Μάλλον θα χαρώ...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
αγαπη ειναι να δινεις χωρις να περιμενεις να παρεις
καλη παρατηρησηΑρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αυτά τα δύο ξεχώρισα!
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι που επιβεβαιώνω μέσω των επιλογών μου το γεγονός ότι τα κοριτσάκια και οι μετέπειτα γυναίκες ,είναι πιο κοντά στον ''ορισμό'' της αγάπης.
Μάλλον θα χαρώ...![]()
![]()
κουράζει όμως αυτό, δε κουράζει?Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
αγαπη ειναι να δινεις χωρις να περιμενεις να παρεις
και κάποια στιγμή χαλάει........
Ειπαμε να δινεις.Οχι να δινεις οπου να ναι. Προσεχουμε για να εχουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
κουράζει όμως αυτό, δε κουράζει?
Αν δίνεις καί σ'αρέσει δέν κουράζει ποτέ. Αν δίνεις γιατί πρέπει περιμένοντας να πάρεις, τότε σε κουράζει το περίμενε και δεν σου αρκεί το δόσιμο του άλλου ποτέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
κουράζει όμως αυτό, δε κουράζει?
Στην πραγματική αγάπη, δέν δίνουμε γιατί πρέπει αλλα γιατί μας αρέσει.Πάρουμε δεν πάρουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Αν δίνεις καί σ'αρέσει δέν κουράζει ποτέ. Αν δίνεις γιατί πρέπει περιμένοντας να πάρεις, τότε σε κουράζει το περίμενε και δεν σου αρκεί το δόσιμο του άλλου ποτέ.
Στην πραγματική αγάπη, δέν δίνουμε γιατί πρέπει αλλα γιατί μας αρέσει.Πάρουμε δεν πάρουμε.
η αγαπη σιγουρα δεν ειναι συμφωνια, δωσε/παρε!
οταν ομως δινεις-δινεις-δινεις κ δε περνεις ΤΠΤ .....εεεεε καπου εκει ειναι που χαλαει!
Dorsoduro 750 & Norton 16H