Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Η εκδίκηση του Bambie!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

3

3

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01305.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	108104
    Keep spamming!!!:a13:

4

Όνομα:	dsc01307.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	25,4 KB 
ID:	108105

5

Όνομα:	dsc01306.jpg 
Μέγεθος:	28,1 KB 
ID:	108106

6
    Πρωτη επαφη ισως μετα απο μερες με νερο.

Όνομα:	dsc01308.jpg 
Μέγεθος:	25,0 KB 
ID:	108107

7

Και τελος το θαυμα!!Εδειχνε πολυ χαρουμενο και επινε το νερο αχορταγα!

Όνομα:	dsc01309.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	26,6 KB 
ID:	108108

Gixxxerakia μακάρι να ήταν όλοι οι κυνηγοί σαν και σένα αλλά δεν είναι...Εξακολουθώ πάντως να μην θεωρώ το κυνήγι χόμπυ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς περνάτε ευχάριστα την ώρα σας σκοτώνοντας ή τραυματίζοντας σοβαρά κάποια ζώα.Εγώ δεν έχω την δύναμη να το κάνω πάντως...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    ......
    εγώ προσωπικά ΔΕΝ τρώω κρέας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    εγώ προσωπικά ΔΕΝ τρώω κρέας...
    Σεβαστη η αποψη σου αλλα πρεπει να ξερεις οτι εισαι στο 1% του πληθυσμου της γης.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μπορει καποιος να πειραχθει απο αυτα που θα πω και να με ¨κοψει" και απο φιλο του καποιος αλλα πρεπει καποια πραγματα να μπαινουν στην θεση τους.Λοιπον εχουμε και λεμεεε!!!Φιλε χωματινε εσυ οταν πηγαινεις για εντουραδα στην φυση δεν νιωθεις οτι δαμαζεις την μηχανη σου και ηγησαι της φυσης??Δεν καταπατας και μερικες φορες καταστρεφεις (οταν ειναι σπαρμενα καποια χωραφια,το εχω δει αυτο στο χωριο) την περιουσια καποιου?Υπαρχουν και κυνηγοι που ειναι σωστοι οπως οι μοτοσυκλετιστες και οι ταριφες ενα πραγμα.

..δεν πειραξε προφανως ποτε εσενα το αγρογουρουνο,εμενα μου εχει καταστρεψει προσωπικα σε κοπαδια καλαμποκια,πατατες,ντοματες κτλ ολοκληρης χρονιας σε ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΕΣ!!!

..Την μηχανη σου την χρειαζεσαι για να ζησεις??Εγω τρωω τον λαγο(πουλια,αγριογουρουνα εννιοτε αναλογα με την εποχη κυνηγιου) που κυνηγαω ο ΙΔΙΟΣ και οχι αυτον που αγοραζει καποιος για να κανεις στιφαδο στο σπιτι του να κανει τραπεδι με λαγο στους φιλους του.

..Αν σκεφτεις οτι απο τα προιστορικα χρονια ο ανθρωπος δημιουργησε τα πρωτα του οπλα απο τα παλια τα χρονια απο πετρα και ξυλα,ναι θα την εβγαζα καθαρη αν τα ειχα και θα ηταν ισοις οροις γιατι αυτο (το οποιοδηποτε ζωο)θα ειχε τα νυχια,κερατα,οπλες να αμυνθει.

Δεν σου εχει τυχει να πας να διωξεις αγριογουρουνα που καταστρεφουν το βιος σου γι'αυτο τα λες.
    Ναι το μαρτυραω!Τον λαγο και τα πουλια τα χτυπαω (παντα στο επιτρεπομενο ειδος εποχης) γιατι μου αρεσει να τα τρωω.Ξερετε ολοι εσεις που τρωτε κρεας απο που ερχεται??Σκεφτειται το μονο και μετα απαντηστε μου.Μεγαλωσα στο χωριο και εχω αλλη αποψη για τα ζωα,τα αγαπαω,λατρευω την φυση και ΟΧΙ δεν βγηκα να κυνηγησω τωρα με τις φωτιες και μαλιστα "καρφωσα" αρκετους "αθηναιους" που ερχονται στα μερη μου για κυνηγι.Αυτοι ειναι που καταστρεφουν παιδια την φυση,ξερετε γιατι?Αυτοι ειναι που κυνηγανε απο χομπι!!Σε ολα τα χωρια που θα πατε ολοι οι ανθρωποι που κυνηγουν εκει το κανουν για να ΦΑΝΕ η να πουλησουν τον λαγο που ΕΣΕΙΣ τρωτε!

Ολα αυτα τα ειπα χωρις ιχνος προσβολης η αντιπαραθεσης(αναφερομαι σε ολους που ποσταραν οχι μονο σε εσενα φιλε) για να βγει και η εικονα του αδικημενου.Γιατι πραγματικα υπαρχουν κυνηγοι που νοιαζονται για την φυση.Παραθετω φωτο απο τραυματισμενο Γερακι το οποιο πηγα προσωπικα στην Αιγινα με δικα μου εξοδα,στο καταφυγιο των αγριων ζωων για να θεραπευεθι και μετα θα το ξαναφερουν στο μερος που το βρηκα με την υποδειξη μου.Τωρα ποιος π@υστης το κτυπησε(ειχε ενα διαμπερες τραυμα στο αριστερο του φτερο απο βολι καραμπινας),δεν ξερω και αν τον ειχα στα χερια μου πιστεψε με δεν θα την εβγαζε καθαρη.

Ys.O μουστακιας ειναι ο πατερας μου και το εδινε νερο με το καλαμακι και δεν ηθελε στην αρχη,στην μια φωτο φαινεται οτι του το φυσαει και καταλαβαινει οτι ειναι νερο και μετα το πινει κατευθειαν απο το καλαμακια,διψαγε το καημενο.
    Φιλε μου το να σου καταστρεψει δυο σοδειες ενα αγριογουρουνο καταλαβαινω οτι σου δημιουργει βιοποριστικο προβλημα, αλλα απο την αλλη αυτο δεν σου δινει σε καμια περιπτωση το δικαιωμα να το σκοτωσεις.

Ξερω οτι μπορει να ακουγομαι ως αλλος ενας βλαμμενος αστος που δεν εχει ιδεα του τι σημαινει ζωη στην επαρχια και στην φυση...για να ειμαι ειλικρινης πιστευω οτι το γραφειο που δουλευω δεν προκειται ποτε να το καταστρεψει αγριογουρουνο...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανομαι την καταστροφη που εχεις υποστει.

Απο την αλλη ομως προκυπτει ενα θεμα...

Το δασος και τα ζωα που κατοικουν μεσα σε αυτο, η φυση γενικοτερα, δεν ανηκει ουτε σε εσενα, ουτε σε εμενα....δικαιωμα εχουμε ομως αμφοτεροι να την απολαμβανουμε και να την χαιρομαστε. Εσυ θεωρεις -καταχραστικα ισως- ζωντας μεσα στην φυση και απο την φυση οτι εχεις ενα παραπανο λογο σε αυτη, πως την βλεπεις σαν κατι το οποιο μπορεις να το διαχειριστεις και να το ''απολαυσεις'' κατα την προσωπικη σου εκτιμηση.
    Εγω προτιμω να πηγαινω στο δασος και να βλεπω χαρουμενα αγριογουρουνα, λαγους και οποιοδηποτε αλλο ζωντανο σκοτωνουν κατα βουληση οι κυνηγοι...με τον ιδιο τσαμπουκα που βγαινεις εσυ και πυροβολας, με τον ιδιο τσαμπουκα γουσταρω και εγω ενα δασος και μια επαρχια γ ε μ α τ η με αγρια πανιδα.

Το να προβαλει επιχειρηματα το τυπου οτι σκοτωνετε για να φατε, ειναι τουλαχιστον αστεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Το να προβαλει επιχειρηματα το τυπου οτι σκοτωνετε για να φατε, ειναι τουλαχιστον αστεια...
    Οντως μπορει να φαινεται αστεια αλλα και εσυ τα τρως ετσι δεν ειναι??Ποιος τα σκοτωνει αναρωτηθηκες ποτε??Μην βλεπεςι τον κιμα σαν κιμα,ηταν καποτε ενα χαρουμενο γουρουνι,λαγος,κατσικα,προβατο και οτι αλλο τρως.

Τωρα παλι αν θεωρεις οτι με το να πηγαινεις στην φυση με το πρα πρα σου (οχι εσυ πρωσοπικα γενικα οι εντουραδες) για να θαυμασουν οπως λες τα ζωα αυτα,δεν διωχνουν τα ζωα απο εκει που ειναι?Εχει επιτεθει αγριογουρουνο επειδη ηταν θηλυκια και ειχε γεννησει σε κοσμο που ουδεποτε ειχε κυνηγησει ποτε και πηγε απλα να "θαυμασει" οπως λες το τοπιο.Εγω απλα ειπα την δικη μου γνωμη και σεβομαι ολες τις αλλες.Αλλα προς θεου μην λετε για τα κακομοιρα τα ζωα οταν αι εσεις συμαβαλετε στην καταστροφη του βιοτοπου τους.

Παντα φιλικα Γιαννης.

Υπαρχουν ενα καρο αλλα οικοσιτα ζωα τα οποια ο ανθρωπος αναπαραγει για να τραφει. Το κρεας τους ειναι εξισου θρεπτικο με αυτο του λαγου και του αγριογουρουνου εκτος και αν ο ουρανισκος σας ειναι τοσο εκλέπτυσμενος που δεν μπορει να αποχωρισθει την γευστικη πανδαισια που προσφερο το 'κυνηγι'

Αρα το κυνηγαω για να επιβιωσω δεν παιζει και δεν παιζει εδω και πολλα χρονια μαλιστα...

Πολλοι απο εσας ισχυριζονται πως το να κυνηγας ειναι διασκεδαστικο και αποτελει ενα αρχεγονο ενστικτο του ανθρωπου....

Θα συμφωνουσα με αυτη την αποψη αν την εξεφραζε ενας ανθρωπος των σπηλαιων...μου κανει εντυπωση στην περιπτωση σας ομως που τα αρχεγονα ενστικτα σας εξαντλουνται μονο στο κυνηγι αυτο καθε αυτο....
    Αφου νοιωθετε αυτη την αταβιστικη αναγκη τοσο εντονα, γιατι πατε με τα 4 χ 4 στο βουνο και οχι με τα ποδια; γιατι φορατε ισοθερμικα με αναπνεουσες αδιαβροχες μεμβρανες και οχι προβιες και τομαρια ζωων; γιατι δεν χρησιμοποιειτε ακοντιο και ροπάλο αλλα επαναληπτικες καραμπινες;

Μηπως τελικα το ενστικτο του κυνηγου εξαντλειτε μονο στο να σκοτωσετε; απορια το εχω...

Αλλοι παλι λενε οτι χρεοιαζονται την επαφη με την φυση για αυτο και κυνηγουν...

Δηλαδη η πεζοπορια δεν σας κανει; η αναριχηση; το Μountain Bike; ενας απλος περιπατος;

Πρεπει να υπαρχει ντε και καλα ενας αντικειμενικος σκοπος εξολοθρευσης (α δ ι κ ω ς!) για να διασκεδασετε;

Και επειδη φιλε μου ανεφερες και το enduro, θα συμφωνησω μαζι σου οτι και το μηχανακι προκαλει ζημιες στο δασος, αλλα τουλαχιστον αυτες ειναι αμεσα επουλωσιμες...και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει ενα φτερουγισμα 2 λεπτων απο ενα πουλι προκειμενου να αποφυγει τον ενοχλητικο θορυβο μιας μηχανης με την εξοντωση του.

Οντως μπορει να φαινεται αστεια αλλα και εσυ τα τρως ετσι δεν ειναι??Ποιος τα σκοτωνει αναρωτηθηκες ποτε??Μην βλεπεςι τον κιμα σαν κιμα,ηταν καποτε ενα χαρουμενο γουρουνι,λαγος,κατσικα,προβατο και οτι αλλο τρως.

Τωρα παλι αν θεωρεις οτι με το να πηγαινεις στην φυση με το πρα πρα σου (οχι εσυ πρωσοπικα γενικα οι εντουραδες) για να θαυμασουν οπως λες τα ζωα αυτα,δεν διωχνουν τα ζωα απο εκει που ειναι?Εχει επιτεθει αγριογουρουνο επειδη ηταν θηλυκια και ειχε γεννησει σε κοσμο που ουδεποτε ειχε κυνηγησει ποτε και πηγε απλα να "θαυμασει" οπως λες το τοπιο.Εγω απλα ειπα την δικη μου γνωμη και σεβομαι ολες τις αλλες.Αλλα προς θεου μην λετε για τα κακομοιρα τα ζωα οταν αι εσεις συμαβαλετε στην καταστροφη του βιοτοπου τους.

Παντα φιλικα Γιαννης.
    Δεν διαφωνω στο οτι θανατωνονται ζωα για να τραφω εγω και ο υπολοιπος κοσμος αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτα δεν προερχονται απο κυνηγι! Με την τεραστια ζητηση που υπαρχει δεν θα ειχε μεινει ουτε σπουργιτι ζωντανο....υπαρχουν κτηνοτροφικες μοναδες, χοιροστασια, πτηνοτροφεια που καλυπτουν τιος αναγκες μας ....τα ζωα αυτα εχουν αναπαρχθει για αυτον τον σκοπο με τεχνητα μεσα τα οποια σε καμια περιπτωση δεν συναδουν με τουςκανονες και την ισορροπια της φυσης.

Επειδη μαλλον δεν εχεις καταλαβει, δεν ειμαι κανενας υποκριτης για να δηλωσω πως λυπαμαι το γουρουνακι που σκοτωθηκε για να το καταήξει στο πιατο μου.....δεν το πηρα απο το φυσικο του περιβαλον και δεν εσπασα την αλυσιδα του οικοσυτσηματος...γεννηθηκε σε χοιροστασιο για αυτο τον σκοπο! και το χειροστασιο θα συνεχισει την αναπαργωγη ξερεις...

Αντιθετως το να βγω και να παιρνω αμπαριζα τα αγριογουρουνα και τα πουλια ειναι αμεσα παρμεμβατικο στον τροπο με τον οποιο λειτουργει το οικοσυστημα αφου σκοτωνεις αλλαδεν ανανεωνεις!

Αναλογισου το ποσο επιβαρυμενο ειναι ηδη το περιβαλλον και κατσε να σκεφτεις την ζημια που προακαλεις εσυ και οι αλλοι 'χομπιστες'

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Αντιθετως το να βγω και να παιρνω αμπαριζα τα αγριογουρουνα και τα πουλια ειναι αμεσα παρμεμβατικο στον τροπο με τον οποιο λειτουργει το οικοσυστημα αφου σκοτωνεις αλλαδεν ανανεωνεις!

Αναλογισου το ποσο επιβαρυμενο ειναι ηδη το περιβαλλον και κατσε να σκεφτεις την ζημια που προακαλεις εσυ και οι αλλοι 'χομπιστες'
    Δεν διαφωνω καθολου με τα λεγομενα σου αλλα γιανα σκεφτεις κατι το οικοσυστημα στο χωριο μου ειναι μια χαρα γιατι αν σκεφτεις τα αγριογουρουνα που εριξαν οι οικολογοι πριν 10 χρονια στον καμπο μας ηταν 6 γουρουνια 2 αρσενικα και 4 θηλυκα και μεσα σε 2 χρονια ειχαν γινει αγελες που κατεστρεφαν τα παντα στο περασμα τους,θα καταλαβεις γιατι επιτρεπεται το κυνηγι καθε ειδους για καποιο διαστημα για να ερθει ακριβως αυτο ειπες!Η ισορροπια στο οικοσυστημα του καμπου!!

Αλλιως δεν θα ειχαμε εποχες κηνυγιου!Δεν θα κηνηγαγε κανεις!!Απλα χρειαζεται και αυτο,καταλαβετε το.Αν καποιο ειδος "ξεφυγει" απο το αριθμιτικο ποσοστο και αναφερθουν ζημιες ειτε στο οικοσυστημα,ειτε στους αγροτες,τοτε παιρνει θεση το δασαρχειο και κηρρυτει εποχη κυνηγιου.(βασικα ειναι στανταρ οι εποχες για να υπαρχει παντα η ισορροπια που λεγαμε )

Δεν διαφωνω καθολου με τα λεγομενα σου αλλα γιανα σκεφτεις κατι το οικοσυστημα στο χωριο μου ειναι μια χαρα γιατι αν σκεφτεις τα αγριογουρουνα που εριξαν οι οικολογοι πριν 10 χρονια στον καμπο μας ηταν 6 γουρουνια 2 αρσενικα και 4 θηλυκα και μεσα σε 2 χρονια ειχαν γινει αγελες που κατεστρεφαν τα παντα στο περασμα τους,θα καταλαβεις γιατι επιτρεπεται το κυνηγι καθε ειδους για καποιο διαστημα για να ερθει ακριβως αυτο ειπες!Η ισορροπια στο οικοσυστημα του καμπου!!

Αλλιως δεν θα ειχαμε εποχες κηνυγιου!Δεν θα κηνηγαγε κανεις!!Απλα χρειαζεται και αυτο,καταλαβετε το.Αν καποιο ειδος "ξεφυγει" απο το αριθμιτικο ποσοστο και αναφερθουν ζημιες ειτε στο οικοσυστημα,ειτε στους αγροτες,τοτε παιρνει θεση το δασαρχειο και κηρρυτει εποχη κυνηγιου.(βασικα ειναι στανταρ οι εποχες για να υπαρχει παντα η ισορροπια που λεγαμε )
    Δεν αντιλεγω στο οτι υπαρχουν τρομπες και απο τις δυο πλευρες...''οικολογοι'' που αμολανε αυθαιρετα ζωα οπου τους κατεβει κανουν την ιδια η και περισσοτρεη ζημια.

...α ρε τα δασαρχεια πως δραστηριοποιουνται σε κατι τετοια...μανουλες ειναι!

τα στραβα τους για καμια αντιπυρικη και περιπολιες δεν τα βλεπουν ομως...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    πολυ καλο...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η εκδίκηση του μη καπνιστή
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 18:09
  2. η εκδίκηση του ... αρνιού ..
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2009, 11:59