Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Η εκδίκηση του Bambie!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    πολυ καλο...
    Τι θες ρε?Εδω μιλανε οι αντρες!!Αντε παιξε με τον xampo!!

:rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν αντιλεγω στο οτι υπαρχουν τρομπες και απο τις δυο πλευρες...''οικολογοι'' που αμολανε αυθαιρετα ζωα οπου τους κατεβει κανουν την ιδια η και περισσοτρεη ζημια.

...α ρε τα δασαρχεια πως δραστηριοποιουνται σε κατι τετοια...μανουλες ειναι!

τα στραβα τους για καμια αντιπυρικη και περιπολιες δεν τα βλεπουν ομως...

Λοιπον για να δεις οτι ειμαι και καλο παιδι,φετος δεν θα κυνηγησω αυτο που εριξαν οι οικολογοι..

Τι ειναι??Μα εκατομυρια ψυλλους μεσα σε σακια!ΝΑι καλα διαβασατε!!Μας ξεσκισαν ολους,εκει που καθεσαι στο καφενειο και απολαμβανεις το καλοκαιρακι πεταγεσαι απο το τσιμπημα και δεν ειναι μονο αυτο ειναι και ΜΕΣΑ στα σπιτια μας!!Ευελπιστουμε οτι το χειμωνα θα ψοφησουν!Και κατι που δεν ξερεις ειναι οτι το δασαρχειο δεν εχει σχεση με τους οικολογους,κανουν οτι τους καπνισει (οι οικολογοι φυσικα) περσι ειχαν ριξει φιδια,εκατονταδες φιδια!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    ..........................
    τα αγριογουρουνα που εριξαν οι οικολογοι πριν 10 χρονια στον καμπο μας ηταν 6 γουρουνια 2 αρσενικα και 4 θηλυκα και μεσα σε 2 χρονια ειχαν γινει αγελες που κατεστρεφαν τα παντα στο περασμα τους
    ........................

Εχω περασει απο παρα πολλα ορεινα χωρια σε ολη σχεδον την Ελλαδα και η μονιμη επωδός που ακουω ειναι...

- Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν φιδια.
    - Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν κροκοδειλες
    - Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν λυκους
    - Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν λιονταρια :hypnotize

Για την ιστορια λοιπον ...

Τα γουρουνια ηταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ απ' την Πελοποννησο εδω και 50 χρονια!!!

Πριν 20 χρονια οι ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ με μια ενιαια προσπαθεια, επανεφεραν το ειδος και μαλιστα τα πρωτα 5 χρονια ΔΕΝ τα κυνηγουσαν για να αναπαραχθουν.

Αν χρειαστει μπορω να βρω ΑΚΡΙΒΩΣ ημερομηνιες και ποσοτητες! :smilea:

Απλως για να ΜΗΝ ριχνουμε ΟΛΑ τα στραβα σ' αυτους του γραφικους "οικολογους"...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Δηλαδή απελευθέρωση με ημερομηνία λήξης. Το ξέρω αυτό το παιχνιδάκι των κυνηγών που ντε και καλά βγαίνουν αραδιάζουν λίγες μπαρούφες περί οικολογίας και μετά από 5 χρονάκια δεν αφήνουν ρουθούνι μια ςκαι όλοι μαζί πάνε και εξαφανίζουν τα πάντα. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος άπλωσε τα όρια του σε σημεία που πάντα ήταν δάσος λιβάδι και όπου τα ζώα εκεί είχαν τους δικούς τους ρυθμούς ζωής . Τώρα ο άνθρωπος έρχεται να το παίξει ρυθμιστής υπέρ του πάντα αγνοώντας πως η φύση έχει το κυρίαρχο ρόλο στη ζωή τους ακόμα και στη ζωή μας . Μην ξεχνάμε γρίππη των πουλερικών , σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια κ.ο.κ.. Αυτό που χρειάζεται η φύση είναι σεβασμός καικ αγάπη προς αυτήν .

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εχω περασει απο παρα πολλα ορεινα χωρια σε ολη σχεδον την Ελλαδα και η μονιμη επωδός που ακουω ειναι...

- Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν φιδια.
    - Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν κροκοδειλες
    - Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν λυκους
    - Ηρθαν οι οικολογοι και ριξαν λιονταρια :hypnotize

Για την ιστορια λοιπον ...

Τα γουρουνια ηταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ απ' την Πελοποννησο εδω και 50 χρονια!!!

Πριν 20 χρονια οι ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ με μια ενιαια προσπαθεια, επανεφεραν το ειδος και μαλιστα τα πρωτα 5 χρονια ΔΕΝ τα κυνηγουσαν για να αναπαραχθουν.

Αν χρειαστει μπορω να βρω ΑΚΡΙΒΩΣ ημερομηνιες και ποσοτητες! :smilea:

Απλως για να ΜΗΝ ριχνουμε ΟΛΑ τα στραβα σ' αυτους του γραφικους "οικολογους"...
    To ειπες μονος σου!
    Εχεις ΠΕΡΑΣΕΙ απο καποια ορεινα χωρια δεν εχεις ζησει εκει.Για να τα λενε ΟΛΑ τα χωρια πρεπει να ισχυει ετσι δεν ειναι??:smilea:

Τωρα επειδη ειμαι μονο 28 χρονων,δεν ξερω τι γινοτανε στην αρκαδια τα προηγουμενα 50 χρονι αλλα ξερεις ο παππους μου και οι παππουδες του χωριου και ουδεποτε ειχαν δει η ακουσει για αγριογουρουνα στην πελλοπονησο γενικα,Αυτο που λες για τους κυνηγετικους συλλογους ΟΝΤΩΣ ισχυει.

Δεν τα εριξα στους οικολογους απλα ανεφερα τι ειχανε ριξει περσι και τι φετος στον καμπο μας.

................................
    Δεν τα εριξα στους οικολογους απλα ανεφερα τι ειχανε ριξει περσι και τι φετος στον καμπο μας.

...........................
    γιατι αν σκεφτεις τα αγριογουρουνα που εριξαν οι οικολογοι πριν 10 χρονια στον καμπο μας
    ..........................

Εχουν παθει κατι τα Ελληνικα μου?

:rotflmao:

Αναφορικά με το συγκεκριμένο βίντεο

Ειναι - προφανώς - απο Αμερικη, όπου οι συνθήκες και οι τρόποι κυνηγιού διαφέρουν τραγικά απο το ελληνικό μπαχαλο.

Κατ' αρχήν η θηροφυλακή (rangers) δεν έχει καμία σχεση με την ελληνική θηροφυλακή (ούτε με την κωμωδία που ονομάζεται αγροφυλακή), τόσο σε εκπαίδευση, όσο και σε εξοπλισμό.

Έπειτα, πέρα απο τα πάρκα θηραμάτων, όπου κυνηγάς εκτρεφόμενα για το σκοπό αυτό είδη (βάρβαρο κατ' εμέ, αλλά δεν επηρεάζει το οικοσύστημα) στα μεγάλα εθνικά πάρκα και δάση, το κυνήγι μεγάλων ζώων επιτρέπεται (και επιβάλεται) για συκγεκριμένο αριθμό κάθε χρόνο για να διατηρείται ο αριθμός τους στα επίπεδα που αντέχει το καθε τοπικό οικοσύστημα.

Επιβαλεται γιατί δυστυχώς έχουν μειωθεί οι φυσικοί θηρευτές που φρόντιζαν να διατηρουν τον πληθυσμό των χορτοφάγων εκεί που χρειάζεται.

Έπειτα, προσεξατε το όπλο που κρατάει;
    Είναι ένα compound τόξο, κυνηγετικό. Επομένως οι συνθήκες κυνηγιού είναι αρκετα πιο in favor για το ζώο. Επίσης τα τουφέκια που χρησιμοποιούν ειναι εμπροσθογεμή πολλες φορές και ρίχνουν μονόβολα.
    Εκεί να δω τους έλληνες "κυνηγούς" με τα σκάγια και την τεράστια διασπορά τους

Ξαναλέω οτι είμαι κατά του κυνηγιού as such και δεν αλλάζω οπτική σε αυτό
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Δηλαδή απελευθέρωση με ημερομηνία λήξης. Το ξέρω αυτό το παιχνιδάκι των κυνηγών που ντε και καλά βγαίνουν αραδιάζουν λίγες μπαρούφες περί οικολογίας και μετά από 5 χρονάκια δεν αφήνουν ρουθούνι μια ςκαι όλοι μαζί πάνε και εξαφανίζουν τα πάντα. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος άπλωσε τα όρια του σε σημεία που πάντα ήταν δάσος λιβάδι και όπου τα ζώα εκεί είχαν τους δικούς τους ρυθμούς ζωής . Τώρα ο άνθρωπος έρχεται να το παίξει ρυθμιστής υπέρ του πάντα αγνοώντας πως η φύση έχει το κυρίαρχο ρόλο στη ζωή τους ακόμα και στη ζωή μας . Μην ξεχνάμε γρίππη των πουλερικών , σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια κ.ο.κ.. Αυτό που χρειάζεται η φύση είναι σεβασμός καικ αγάπη προς αυτήν .
    Δεν μπορω να απαντησω σε αυτο γιατι απλα δεν το ξεκινησα εγω να καταστρεφω τα λιβαδια και να κτιζω οπου βρω.Οσο για τις αρρωστιες που λες σκεψου οτι ο ανθρωπος την δημιουργησε και αυτην και οχι η φυση.

Παντως να ξερετε οτι πολυ απο εσας που ζειτε στην πολη δεν μπορειτε καν να αντικρισεται ενα ζωο που το σφαζουν.Εγω επειδη μεγαλωσα στο χωριο εχω αλλη αποψη και τσιμπαω και εκεινη την στιγμη που σφαζουν ενα ζωο μεζε,τον πεταω πανω στην φωτια και κανουμε τρελο τσιμπουσι διπλα στο σφαχτο.Εσεις μπορειτε να το κανετε αυτο??Οχι το παιρνετε δηθεν φρεσκο και απλα νομιζεται οτι τρωτε κρεας ελληνικο,εγω τρωω οτι βγαζει το χωριο μου και τα ζωντανα που εχουμε (οι παππουδες μου δηλ) και οτι βγαζω απο το κυνηγι μου.

Ξερω οτι το τελευταιο που εγραψα δεν κολλαει καπου αλλα ετσι ειναι ομως η ζωη στα χωρια.

Εχουν παθει κατι τα Ελληνικα μου?

Δεν εχουν παθει τα ελληνικα σου κατι δεν τους κατηγορησα ειπα οτι τα εριξαν δηλ τα αμολησαν πως το λενε ρε παιδι μου??

Καλο μου εκαναν δοκιμασα και αγριογουρουνο κιολας και αρκετες φορες.

Βεβαια κανανε και τις ζημιες που ανεφερα αλλα τα σκοτωνεις; πουλας το κρεας του και ερχεται μια η αλλη απο το χαμενο εσοδο της χρονιας.

To ειπες μονος σου!
    Εχεις ΠΕΡΑΣΕΙ απο καποια ορεινα χωρια δεν εχεις ζησει εκει.Για να τα λενε ΟΛΑ τα χωρια πρεπει να ισχυει ετσι δεν ειναι??:smilea:
    ........................

Καποτε λεγανε ΟΛΟΙ οτι η Γη ειναι επιπεδη και πηγαν να καψουν και τον Γαλιλαιο, χωρις να σημαινει αυτο οτι ειχαν δικιο...

Στην Βωβούσα (π.χ.) κοντα στην Βαλλια Καλντα, υπαρχει σταθμος ενημερωσης του κοινου και ειναι επανδρωμενος (και) με μελη του Αρκτούρου!

Ενω λοιπον οι "ειδικοι" αυτοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ σου λενε οτι στην πραγματικοτητα ΔΕΝ εχεις κινδυνο απο την Αρκουδα (μεχρι κι αγκαλια εχουν κοιμηθει σχεδον), αρκει να την σεβαστεις, στα καφενεια του ιδιου του χωριου οι χωρικοι επιμενουν στις τερατωδεις ιστοριες τους περι θηριων της Αποκαλυψης!

Προσωπικα, εχω κοιμηθει 5 συνεχομενα βραδυα στο Αρκουδορεμα (στην καρδια της Βαλλια Καλντα) οπου ειναι ο κατ' εξοχην βιοτοπος της Αρκουδας κι οι Αρκουδες της περιοχης με ΑΠΕΥΦΕΥΓΑΝ !!!

Αυτα τα λεω γιατι η εμπειρια μου ειναι οτι τα ΨΕΜΑΤΑ και οι ιστοριες ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ που φτιαχνουν οι ντοπιοι ΔΕΝ εχουν ορια!!! :wacko:

"Οικολογικες" παρεμβασεις εχουν υπαρξει κατα καιρους σε διαφορες περιοχες της χωρας, αλλα ΠΟΛΥ λιγοτερες απ' οσο μπορεις να φανταστεις κι απ' οσες ακουμε και κατα κανονα μετα απο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ!

Αυτο βεβαια δεν αποκλειει το γεγονος του να εχουν γινει και καποια λαθη, αλλα οχι αυτο το κακο που γινεται, με το να τα ριχνουν ΟΛΑ στους (αορατους και αϋλους) "Οικολογους".

Επισης, πολλοι ξεχναν το γεγονος οτι γενικα υπαρχει ερημωση της επαρχιας, με αποτελεσμα η φυση να περνει πισω τις περιοχες της που ειχαν καταπατηθει απο τον ανθρωπο, αναπτυσοντας και παλι ενα υγειες οικοσυστημα! :smilea:

Προσωπικα, εχω κοιμηθει 5 συνεχομενα βραδυα στο Αρκουδορεμα (στην καρδια της Βαλλια Καλντα) οπου ειναι ο κατ' εξοχην βιοτοπος της Αρκουδας κι οι Αρκουδες της περιοχης με ΑΠΕΥΦΕΥΓΑΝ !!!
    Εσύ ΟΝΤΩΣ δεν πηγαινες για το κυνήγι εκεί, σωστα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εσύ ΟΝΤΩΣ δεν πηγαινες για το κυνήγι εκεί, σωστα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωστα!

Ανεβηκαμε στο Αυγό και περιμεναμε να μας κανει καιρο για ν' ανεβουμε στην Φλέγγα (ειναι η πιο επικινδυνη κορφη της Ελλαδας απο τους κεραυνους) κι ετσι περναγαμε την ωρα μας μεσα στην Βαλλια Καλντα προσπαθωντας να φωτογραφισουμε αρκουδες...

στην Φλέγγα (ειναι η πιο επικινδυνη κορφη της Ελλαδας απο τους κεραυνους)
    με τα δεκάδες καμένα ρόμπολα απο τους κεραυνούς
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    με τα δεκάδες καμένα ρόμπολα απο τους κεραυνούς

ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις το τι συμβαινει εκει πανω...

Μπορει καποιος να πειραχθει απο αυτα που θα πω και να με "κόψει" και απο φιλο του καποιος αλλα πρεπει καποια πραγματα να μπαινουν στην θεση τους. Λοιπον εχουμε και λεμεεε!!!

...

Φίλτατοι μόδιστροι, δε μας διακτινίζετε από τώρα στο σχετικό χωράφι γιά να μη λέτε ότι σπαμάρουμε κόντρα στο πνεύμα της κατηγορίας που είμαστε; :smilea:

Φίλε GIXXERAKIA, το ιδεατό κατ' εμέ θα ήταν να απαγορευτεί το κυνήγι και ο όποιος έλεγχος πληθυσμού ζώων (αν ή όπου χρειάζεται) να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα δασαρχεία. Εκτιμώ αυτά που έγραψες στο post σου και εφόσον η επιθυμία μου δεν εφαρμόζεται, το μόνο που έχω να πω είναι "μακάρι όλοι οι κυνηγοί να ήταν σαν κι εσάς" (εσύ κι ο πατέρας σου).

Στο προκείμενο τώρα.
    Ναι, το αγριογούρουνο έβλαψε τις καλλιέργειές σου, γιατί όμως; ΔΕΝ ξεμάκρυνε κάμποσα χιλιόμετρα από την περιοχή του για να κάνει ντε και καλά κακό σ' εσένα. Αγριογούρουνα, λύκοι και αλεπούδες ΔΕΝ σχηματίζουν περίπολα επίθεσης γιά να βλάψουν ανθρώπους που βρίσκονται έξω από την περιοχή τους, παίζουν ε ν τ ό ς έ δ ρ α ς.

Άν τώρα κάποιος αγοράσει κάποια καλλιεργήσιμη γη στα όρια του δάσους ή απλά έχει κάποια χωράφια σ' ένα χωριό που εξ ορισμού είναι μέσα στο δάσος, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι παίζει ε κ τ ό ς έ δ ρ α ς και ότι αν υποστεί κάποια απώλεια από ζώα της περιοχής θα είναι απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη.

Ο κάθε άνθρωπος ζει στον καιρό του και ίσως αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες να μην υπήρχε πρόβλημα με το εποχιακά επιτρεπούμενο κυνήγι..

.. όμως τώρα ΥΠΑΡΧΕΙ !

πάντα φιλικά

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η εκδίκηση του μη καπνιστή
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 18:09
  2. η εκδίκηση του ... αρνιού ..
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2009, 11:59